01 maj: Tirsdagens aktier: Amerikansk påvirkning gav plusser til sidst
01 maj: Markedsoversigt: Finansmarkedernes hviledag
01-05-2012 17:24:00

UPDATE: DuPont Buys Full Ownership Of Solae Venture From Partner Bunge

Relateret indhold
Relateret debat
13 apr - 
https://www.vesselfinder.com/news/9010-Navios-Selects-D..

--DuPont buys Bunge's 28% stake in Solae venture

--DuPont pays Bunge $440 million

--Bunge to invest proceeds in core businesses

(Updates to include financial terms of deal in 1st paragraph, Bunge earnings in the 6th paragraph and comment by CFO in the 7th paragraph)

DOW JONES NEWSWIRES

E.I. DuPont de Nemours & Co. paid Bunge Ltd. (BG) about $440 million to acquire full ownership of Solae LLC, their soy-based ingredients venture, as DuPont looks to expand its position in the food ingredients market.

DuPont previously owned 72% of the venture while Bunge owned the remaining 28%.

The companies formed the venture in early 2003 to produce and distribute specialty food ingredients. At that time, DuPont estimated initial global revenue from Solae to exceed $800 million annually. In exchange for its specialty-food-ingredients businesses in 2003, Bunge was to receive the 28% interest in the venture plus an estimated $260 million, which was funded by joint-venture debt.

DuPont said its long-term segment financial targets are to post a 7% to 9% compound annual growth rate for sales and to expand pretax earnings margins 12% to 14%. With full ownership of Solae, DuPont expects to reach the upper end of its margin targets with planned synergies.

The chemicals giant last month reported its first-quarter profit rose 4% as higher pricing and a jump in sales of agricultural products contributed to a 12% sales increase.

Meanwhile, Bunge reported last week its first-quarter earnings fell by a greater-than-expected 60% as weak prices for fertilizer and its sugar-based ethanol hurt margins, though revenue grew 10%.

The Solae deal allows Bunge "to redeploy capital into our strategic, core businesses," said Chief Financial Officer Drew Burke in a statement Tuesday.

-By Melodie Warner, Dow Jones Newswires; 212-416-2283; melodie.warner@dowjones.com

(END) Dow Jones Newswires

May 01, 2012 11:24 ET (15:24 GMT)

Copyright (c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Fondsbørsmeddelelser

Dong-topchef om salg af oliedivision: Den samlede pris er rigtig fin

24-05-2017 16:33:25
Flere iagttagere har kaldt salgsprisen for Dongs olie- og gasforretning lav, men hos energiselskabet selv mener man, at prisen er rigtig god, når man ser på det samlede regnestykke.Sådan lyder det fra Dongs administrerende direktør, Henrik Poulsen, efter at selskabet onsdag har gjort klar til et salg til den britiske kemikoncern Ineos.- Vi har fået en rigtig fin pris for forretningen. Vi har fået ..

Nordex-Acciona/dir: Har rigtig godt momentum i USA

24-05-2017 12:06:06
Den tyske vindmølleproducent Nordex, der for nylig overtog Acciona Windpower, har USA som et af nøglemarkederne, hvor selskabet venter at kunne fortsætte væksten fra et travlt 2017.- Vi har et rigtigt godt momentum i markedet, og i år kommer vil til at installere tæt ved 800 megawatt i USA siger Thomas Donoghue, som er salgschef for Nordex-Acciona på det nordamerikanske marked, til Ritzau Finans p..

Aktier/åbning: Salg af oliebiks sender Dong op i lyserødt marked

24-05-2017 09:07:05
Lige da alt så ud til at være ganske fredeligt før åbningen af det danske aktiemarked onsdag før den lange weekend, strøg Dong i fokus med nyheden om, at olie- og gasforretningen bliver solgt til kemivirksomheden Ineos.Dong satte forretningsdelen til salg i efteråret, og Dong har selv flere gange sagt, at et frasalg var ventet i løbet af 2017. Prisen kan løbe op i 8,7 mia. kr. og ændrer ikke ved 2..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Pandora: Amerikansk juvelerkæde melder om mindre købelyst i USA
2
Onsdagens aktier: Pandora trukket ned af fortsat usikkerhed
3
Aktier/middag: Pandora er bundprop på ny i rødt marked
4
Danske Bank dropper aftale med Post Nord - NY
5
Aktier/tendens: Dongs solgte olieforretning tager fokus - NY

Relaterede aktiekurser

E.I. du Pont de Nemours .. 78,38 1,3% Stigning i aktiekurs
Bunge Limited 82,54 1,0% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
25. maj 2017 03:12:45
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20170517.1 - EUROWEB7 - 2017-05-25 03:12:45 - 2017-05-25 03:12:45 - 1 - Website: OKAY

Når du besøger Euroinvestor.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på Euroinvestor.dk her

x