11 maj: 10 SEJE STOLE
13 maj: Nye produkter storsælger hos Pandora
11-05-2012 12:39:00

Yanzhou Coal: Spin-Off Of Yancoal Australia Gets Hong Kong Regulator OK

HONG KONG -(Dow Jones)- Hong Kong-listed Yanzhou Coal Mining Co. (1171.HK) said Friday it has received regulatory approval from the Hong Kong bourse to spin off its Australian unit, Yancoal Australia Ltd.

The company plans to list its unit on Australia bourse, and "the Hong Kong Stock Exchange has confirmed that the company may proceed with the proposed spin-off," the Hong Kong-listed company said in a statement.

The planned listing follows the completion of the merger of the company's unit Yancoal Australia Ltd. with Australia's Gloucester Coal Ltd. (GCL.AU).

After the spin-off, Yanzhou Coal Mining will hold 78% of the merged entity, and shareholders of Gloucester Coal will hold the remaining 22%.

The merger, which was announced in December, received approval from Australian regulators in March. The merger and spin-off will create Australia's largest independently listed coal producer with a market value of up to A$8 billion (US$7.9 billion).

-By Fiona Law, Dow Jones Newswires; 852-2802-7002; fiona.law@dowjones.com

(END) Dow Jones Newswires

May 11, 2012 06:39 ET (10:39 GMT)

Copyright (c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
24 sep
 
De fleste danskere, svenskere og tyskere er ikke racister. Men at se sit land blive invaderet af mus..
25
21 sep
BAVA
Nogle gange...bare nogle gange ville jeg godt nok vaere glad og taknemmelig hvis vi ikke evig og alt..
25
21 sep
I:SP500
Hej   Der er lige nu kommet nye tal fra Conference Board omkring de ledende indikatorer. Vores konju..
21
20 sep
SAS-DKK
Norwegian har gjort det flot, og konkurrence kan være godt det "kan" højne kvaliteten i nogen tilfæl..
17
20 sep
PNDORA
Donlupo - Fik du skrevet fra den forkerte profil?
15
23 sep
OMXC25
Kun 3,4 på Richerskalaen. Det er nok bare Fedekim, der har vendt sig i sengen.
14
22 sep
E:QEC
https://invst.ly/583ty   Først og fremmest, er det aldeles destruktivt læsning, at skulle købe udfra..
14
23 sep
 
Jeg har nedskrevet min strategi efter, at jeg er blevet træt af dumme indkøb med for magt EI skramme..
13
22 sep
VWS
Utroligt, at du kan noget på egen hånd, uden at inddrage "Mr.Wold". Sidst du klogede dig på Vestas, ..
12
20 sep
GEN
Det ser lovende ud - vi lander i hvert fald i den øvre del af Genmabs guidance og hvis salget fortsa..
12

EU vil forbedre varslingssystem efter æggeskandale

26-09-2017 15:06:15
Medlemslandene i EU skal være bedre til at reagere, når der opstår en fødevarekrise.Det skal en koordineret indsats sikre, vurderer Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen (V). Han har tirsdag deltaget i et møde om den verserende æggeskandale i EU-Kommissionen.- Den fælles linje bliver fremadrettet, at vi i højere grad, end vi har haft indtil nu, får en bedre koordination af vores indsatser,..

Maersk Line får endnu en godkendelse til tysk opkøb

26-09-2017 14:21:14
Maersk Line, der er rederiet under Mærsk-koncernen, har forleden fået endnu en nødvendig godkendelse i forbindelse med den milliardstore overtagelse af tyske Hamburg Süd.Senest er det myndighederne i Brasilien, der har givet deres velsignelse af købet, fremgår det af en meddelelse fra Maersk Line.Dermed har Maersk Line indhentet godkendelser fra blandt andet USA, Australien, EU, Mexico, Tyrkiet, J..

Aktier/middag: Pandora trækker C20 ned efter analysenotat

26-09-2017 11:28:27
Smykkeproducenten Pandora er med til at trække det samlede eliteindeks ned tirsdag ved middagstid, hvor også Novo Nordisk, Lundbeck og Mærsk er blandt bundaktierne.C20 Cap-indekset falder 0,8 pct. til 1179,49, og den negative stemning er dermed mere tydelig end i resten af Europa, hvor flere store indeks ligger tættere på uændret.- Danmark er lidt hårdere ramt, og det kan måske forklares med de li..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Pandora/Carnegie: Kampagner og fremrykkede leverancer i USA bekymrer
2
Bavarian Nordic: Amerikanere øger shortposition
3
Aktier/middag: Pandora trækker C20 ned efter analysenotat
4
Aktier/åbning: Novo, Pandora og Mærsk tager fokus i negativt marked
5
Nye Nets-ejere vil starte massive opkøb

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
26. september 2017 20:18:09
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20170926.1 - EUROWEB6 - 2017-09-26 20:18:09 - 2017-09-26 20:18:09 - 1 - Website: OKAY