28 maj: Relancering af Wegners sofadesign fra 1965
29 maj: R klapper foreløbig i om skattelettelser
29-05-2012 06:16:00

CLSA's China Venture: To Start Offering New Securities Services In China Soon

Relateret indhold

SHANGHAI -(Dow Jones)- Fortune CLSA Securities Ltd. said Monday it will soon start offering securities broking services in China's Yangtze River Delta region and providing Chinese-language research and investment advice to Chinese clients, after China's securities regulator granted it the necessary new business permits on May 21.

Previously, Fortune CLSA Securities was limited to underwriting domestic stock and bond offerings.

CLSA Asia-Pacific Markets, a unit of France's Credit Agricole SA (ACA.FR), holds a 33.33% stake in Fortune CLSA Securities, while Hunan province-based Fortune Securities Co. holds the remaining 66.67%.

CLSA Securities Chairman Jonathan Slone said the new services offered by the joint venture represent "a major step for our global clients to actively participate in China's market."

Sino-foreign joint-venture securities companies that have been operating for more than five years and meet certain requirements are permitted to expand into new types of business.

-Amy Li contributed to this article, Dow Jones Newswires; 8621 6120-1200; amy.li@dowjones.com

(END) Dow Jones Newswires

May 29, 2012 00:16 ET (04:16 GMT)

Copyright (c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Novo hvirvles ind i ny retssag i USA - citat

29-05-2017 10:51:00
Novo Nordisk er igen blevet sagsøgt i USA - denne gang som konsekvens af markante prisstigninger på selskabets diabetesmedicin Victoza.Det skriver flere medier, heriblandt branchemediet Medwatch, der citerer Fierce Pharma.Ifølge det amerikanske medie er sagen anlagt af diabetespatienten Ruth Johnson ved en føderal domstol i Californien som en såkaldt "class action"-sag, der kan få direkte effekt f..

Novo søger om at få fordele på Tresibas indlægsseddel i USA

29-05-2017 06:34:18
Novo Nordisk har ansøgt de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, om lov til at supplere indlægssedlen for sit langtidsvirkende insulin Tresiba med data fra et stort hjerte-kar-studie med insulinet.Det fremgår af en meddelelse lørdag.Hjerte-kar-studiet ved navn Devote opfyldte sit primære mål, idet det viste "ikke-inferiøritet" med hensyn til alvorlige kardiovaskulære hændelser med Tresiba sammen..

Dong-topchef om salg af oliedivision: Den samlede pris er rigtig fin

24-05-2017 16:33:25
Flere iagttagere har kaldt salgsprisen for Dongs olie- og gasforretning lav, men hos energiselskabet selv mener man, at prisen er rigtig god, når man ser på det samlede regnestykke.Sådan lyder det fra Dongs administrerende direktør, Henrik Poulsen, efter at selskabet onsdag har gjort klar til et salg til den britiske kemikoncern Ineos.- Vi har fået en rigtig fin pris for forretningen. Vi har fået ..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Vestas' USA-chef: De næste fem år bliver de bedste nogensinde
2
Pandora: Amerikansk forhandler sendes til tælling efter regnskab
3
Pandora/Sydbank: Signet-regnskab kan give spekulanter mod på fald - NY
4
Aktier/tendens: Pandora kan få flere stryg i grønt marked
5
Novo hvirvles ind i ny retssag i USA - citat

Relaterede aktiekurser

Credit Agricole 13,91 0,1% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
29. maj 2017 15:15:23
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20170517.1 - EUROWEB4 - 2017-05-29 15:15:23 - 2017-05-29 15:15:23 - 1 - Website: OKAY

Når du besøger Euroinvestor.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på Euroinvestor.dk her

x