31 maj: Aktier/åbning: Stigning til C20 med Pandora i fortsat opsving
31 maj: KORR Aktier/åbning: Stigning til C20 med Pandora i fortsat opsvin..
31-05-2017 09:15:28

Solar og BIMobject styrker det strategiske samarbejde inden for digitalt byggeri

Relateret indhold
09 feb - 
Fredagens aktier: Mærsk i fokus efter regnskab - Vestas..
09 feb - 
Aktier/middag: Mærsk i negativt fokus - Vestas i besynd..
09 feb - 
Solar/CEO: Industrisegmentet skal løfte indtjeningen i ..
Relateret debat
13 jan - 
Du kan godt købe Solar, men jeg finder at kursen skal y..
12 jan - 
@cocomor Er jeg nu kendt som ham, der kun ejer Teva Jeg..
12 jan - 
Du skal beholde dine Teva. Jeg finder at Solar skal yde..

Som digital sourcing- og servicevirksomhed driver og høster Solar de fordele, der er ved at forbedre produktiviteten i byggebranchen, og vi tror på det digitale byggeri. Derfor leverer vi nu et komplet radiatorprogram og understøtter muligheden for at designe og dimensionere en varmeløsning digitalt. Samtidig skaber vi mulighed for at inddrage leveranceaspekter allerede i designfasen.

Fundamentet for digitialisering af byggeriet er bygningsinformationsmodellering (BIM), og svenske BIMobjects teknologi understøtter alle værdikædens interessenter. Så når Solar nu lægger hele sit radiatorprogram af mærket Thermrad® ind i verdens største og hurtigst voksende digitale system til indholdsstyring af BIM-objekter, er der lagt op til langt mere end produktsalg.

- Vi opsøger fælles forretningsmuligheder i berøringsfladen mellem BIMobject og Solar, og det første innovative tiltag er nu en realitet. Med dette komplette program understøtter vi muligheden for at designe og dimensionere en varmeløsning digitalt, påpeger Hugo Dorph, Chief Commercial Officer.

Med radiatorprogrammet følger unikke muligheder for at linke værdien af de digitale produkter og produktinformation sammen med logistik. Det betyder eksempelvis, at allerede når man modellerer en bygning, kan man vælge produkter ud fra tilgængelighed via Solar Fastbox®.

- Solar arbejder for øget produktivitet, og vi tror på, at det digitale byggeri kan være med til at skabe en mere effektiv proces og fjerne spild. Derfor lægger vi vægt på at inddrage leveranceaspekter allerede i designfasen - eksempelvis at optimere en løsning i forhold til effektiv byggepladslogistik og i forhold til facility management. Byggefasen er ti gange så dyr som designfasen, og vedligeholdet i bygningens levetid er ti gange så dyr som selve byggeriet. Så der er enorme besparelser i at kunne kigge fremad i byggeriets værdikæde, og det vil Solar gerne bidrage med, understreger Hugo Dorph, Chief Commercial Officer.

Større synlighed

Samtidig betyder den digitale tilstedeværelse af Solars Thermrad®-radiatorprogram større synlighed og direkte adgang til arkitekter og ingeniører, ligesom Solars produktsortiment bliver bredt kendt i byggeriet og mere attraktivt for beslutningstagere i den offentlige sektor.

Forventningen er, at en række forskellige kriterier og individuelle præferencer vil afgøre kundernes valg af materialer i fremtiden. Det kan eksempelvis være funktionalitet, effektivitet og logistik.

- Solar er vant til at tænke i helheder og skabe samlede løsninger. Så også når vi leverer digitale løsninger, tager vi naturligvis højde for selve installationen og logistikdelen. For nogle kunder spiller funktionalitet den største rolle, mens miljøhensyn og sporbarhed kan være udslagsgivende for andre. Vi vil gøre vores kunder til vindere, og derfor skal vores pakkeløsninger kunne rumme det hele, pointerer Peter Pedersen, Vice President, Commercial Market.

For flere oplysninger, venligst kontakt:

Hugo Dorph, Chief Commercial Officer - tlf. 2872 0080

Peter Pedersen, Vice President, Commercial Market - tlf. 7652 7201

Charlotte Risskov Kræfting, Director, Stakeholder Relations - tlf. 4034 2908  

Fakta om Solar og BIMobject

Solar-koncernen er en førende sourcing- og servicevirksomhed primært inden for el-, vvs- og ventilationsteknologi. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende service og optimering af vores kunders forretning.

Solar-koncernen, der har hovedsæde i Danmark, havde i 2016 en omsætning på ca. 11,1 mia. kroner og beskæftiger over 3.000 medarbejdere. Solar er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.

Flere oplysninger kan findes på www.solar.eu

Solar ejer 19,99% af BIMobject AB, der er børsnoteret på Nasdaq Stockholm First North.

Flere oplysninger om BIMobject på www.bimobject.com

PM Solar BIM 20170531 DK


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Solar A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Nordea/Nykredit: Mindre gevinst ved flytningen betyder ikke meget

16-02-2018 16:17:10
Ændringen i besparelserne ved Nordeas flytning til Finland fra Sverige betyder ikke frygtelig meget.Det vurderer analytiker ved Nykredit Markets Ricky Steen Rasmussen.Forventningerne til besparelserne i forbindelse med flytningen til Finland er blevet justeret til 0,9-1,2 mia. euro fra 1,1-1,3 mia. euro. Det oplyste Nordea i en meddelelse til fondsbørsen fredag eftermiddag.- Jeg ser ikke særlig st..

Nordea venter færre besparelser ved flytning til Finland

16-02-2018 14:18:54
Efter nøje beregninger er Nordea kommet frem til, at den forestående flytning af hovedsædet til Finland fra Sverige giver en mindre økonomisk gevinst end hidtil antaget.Nu venter den skandinaviske storbank, at nettonutidsværdien af de samlede besparelser på afviklingsgebyrer, indskydergarantier og andre midlertidige effekter af flytningen af hovedsædet udgør cirka 0,9-1,2 mia. euro. Tidligere regn..

Aktier/middag: Bred funderet opgang er modreaktion på korrektion

16-02-2018 11:19:57
De ledende danske aktier ligger fredag middag alle i grønt uden deciderede selskabsspecifikke faktorer som forklaring på de enkelte aktiers bevægelser.I toppen ligger Novozymes, Novo Nordisk og DSV.C25-indekset ligger fredag middag med en stigning på 1,9 pct. i 1142,72. Det er tredje dag i træk med løft, og indekset er indtil videre steget fire af de seneste fem handelsdage og små 5 pct. siden sid..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge

Relaterede aktiekurser

Solar B A/S 399,50 0,0% Aktiekurs uændret

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
18. februar 2018 00:16:05
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180209.1 - EUROWEB7 - 2018-02-18 00:16:05 - 2018-02-18 00:16:05 - 1 - Website: OKAY