31 maj: Aktier/åbning: Stigning til C20 med Pandora i fortsat opsving
31 maj: KORR Aktier/åbning: Stigning til C20 med Pandora i fortsat opsvin..
31-05-2017 09:15:28

Solar og BIMobject styrker det strategiske samarbejde inden for digitalt byggeri

Relateret indhold
27 okt - 
Solar/Danske: Tror på mere fremgang til aktien
26 okt - 
Aktier/åbning: DSV og Nordea tager top og bund i vaklen..
26 okt - 
Aktier/tendens: DSV og Nordea sætter liv i ellers afven..

Som digital sourcing- og servicevirksomhed driver og høster Solar de fordele, der er ved at forbedre produktiviteten i byggebranchen, og vi tror på det digitale byggeri. Derfor leverer vi nu et komplet radiatorprogram og understøtter muligheden for at designe og dimensionere en varmeløsning digitalt. Samtidig skaber vi mulighed for at inddrage leveranceaspekter allerede i designfasen.

Fundamentet for digitialisering af byggeriet er bygningsinformationsmodellering (BIM), og svenske BIMobjects teknologi understøtter alle værdikædens interessenter. Så når Solar nu lægger hele sit radiatorprogram af mærket Thermrad® ind i verdens største og hurtigst voksende digitale system til indholdsstyring af BIM-objekter, er der lagt op til langt mere end produktsalg.

- Vi opsøger fælles forretningsmuligheder i berøringsfladen mellem BIMobject og Solar, og det første innovative tiltag er nu en realitet. Med dette komplette program understøtter vi muligheden for at designe og dimensionere en varmeløsning digitalt, påpeger Hugo Dorph, Chief Commercial Officer.

Med radiatorprogrammet følger unikke muligheder for at linke værdien af de digitale produkter og produktinformation sammen med logistik. Det betyder eksempelvis, at allerede når man modellerer en bygning, kan man vælge produkter ud fra tilgængelighed via Solar Fastbox®.

- Solar arbejder for øget produktivitet, og vi tror på, at det digitale byggeri kan være med til at skabe en mere effektiv proces og fjerne spild. Derfor lægger vi vægt på at inddrage leveranceaspekter allerede i designfasen - eksempelvis at optimere en løsning i forhold til effektiv byggepladslogistik og i forhold til facility management. Byggefasen er ti gange så dyr som designfasen, og vedligeholdet i bygningens levetid er ti gange så dyr som selve byggeriet. Så der er enorme besparelser i at kunne kigge fremad i byggeriets værdikæde, og det vil Solar gerne bidrage med, understreger Hugo Dorph, Chief Commercial Officer.

Større synlighed

Samtidig betyder den digitale tilstedeværelse af Solars Thermrad®-radiatorprogram større synlighed og direkte adgang til arkitekter og ingeniører, ligesom Solars produktsortiment bliver bredt kendt i byggeriet og mere attraktivt for beslutningstagere i den offentlige sektor.

Forventningen er, at en række forskellige kriterier og individuelle præferencer vil afgøre kundernes valg af materialer i fremtiden. Det kan eksempelvis være funktionalitet, effektivitet og logistik.

- Solar er vant til at tænke i helheder og skabe samlede løsninger. Så også når vi leverer digitale løsninger, tager vi naturligvis højde for selve installationen og logistikdelen. For nogle kunder spiller funktionalitet den største rolle, mens miljøhensyn og sporbarhed kan være udslagsgivende for andre. Vi vil gøre vores kunder til vindere, og derfor skal vores pakkeløsninger kunne rumme det hele, pointerer Peter Pedersen, Vice President, Commercial Market.

For flere oplysninger, venligst kontakt:

Hugo Dorph, Chief Commercial Officer - tlf. 2872 0080

Peter Pedersen, Vice President, Commercial Market - tlf. 7652 7201

Charlotte Risskov Kræfting, Director, Stakeholder Relations - tlf. 4034 2908  

Fakta om Solar og BIMobject

Solar-koncernen er en førende sourcing- og servicevirksomhed primært inden for el-, vvs- og ventilationsteknologi. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende service og optimering af vores kunders forretning.

Solar-koncernen, der har hovedsæde i Danmark, havde i 2016 en omsætning på ca. 11,1 mia. kroner og beskæftiger over 3.000 medarbejdere. Solar er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.

Flere oplysninger kan findes på www.solar.eu

Solar ejer 19,99% af BIMobject AB, der er børsnoteret på Nasdaq Stockholm First North.

Flere oplysninger om BIMobject på www.bimobject.com

PM Solar BIM 20170531 DK


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Solar A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Mærsk-aktien får comeback og har bedste børsdag i fire måneder

24-11-2017 15:11:54
A.P. Møller-Mærsk har haft en hård periode på børsen efter selskabets regnskab tidligere på måneden, men fredag får aktien lidt tiltrængt medvind.Aktien stiger fredag eftermiddag 3,6 pct. til 10.500 kr., hvilket er den højeste stigning på én dag siden begyndelsen af juli.- Mærsk-aktien har fået rimeligt mange klø på det seneste, og så skal man også have in mente, at der er tynd volumen i markedet ..

Mærsk: Rateindeks falder til laveste i 15 måneder trods lyspunkt -NY

24-11-2017 13:35:30
SCFI-indekset over rateudviklingen på en stribe ruter fra Shanghai og ud i verden faldt igen denne uge.Indekset faldt 3,9 pct. til 705,2, viser nye data fra Shanghai Shipping Exchange, og tager dermed sit tredje dyk i træk. Indekset ligger nu på det laveste niveau siden august 2016.Ugens aflæsning er desuden 16 pct. lavere end snitniveauet hidtil i år. Raterne dykkede, selv om der var mere positiv..

Aktier/åbning: Køkkenkoncern får rolig børsdebut i uændret marked

24-11-2017 09:14:57
Køkkenkoncernen TCM Group, der blandt andet ejer brands som Svane Køkkenet og Tvis Køkkener, får fredag en noget stille debut på den københavnske fondsbørs.Resten af markedet udvikler sig også generelt roligt, og der er heller ikke større nyheder eller kommende offentliggørelser på tapetet. Det danske eliteindeks stiger knap 0,1 pct. til 1115,86 kort efter børsåbningen.Herhjemme er C20 Cap-indekse..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Genmab/Jyske: Resultatet før skat vil nærme sig 5 mia. kr. i 2019 - NY
2
C20 Cap har haft længste nedtur i tre år
3
Aktier/tendens: Køkkenkoncern får børsdebut i ventet positivt marked
4
Analytiker: Boligejere med variable lån risikerer at udhule friværdien
5
Fredagens aktier: Mærsk og FLSmidth hver sin vej i rødt C20

Relaterede aktiekurser

Solar B A/S 379,50 -0,8% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
25. november 2017 00:48:09
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171124.1 - EUROWEB3 - 2017-11-25 00:48:09 - 2017-11-25 00:48:09 - 1 - Website: OKAY