07 jun: Finanskalender for regnskabsåret 2017/18
07 jun: IR Favoritter A/S: Kapitaludvidelse i IR Favoritter A/S
07-06-2017 11:13:12

NGAL viser positive sundhedsøkonomiske resultater: Reducerer omkostninger forbundet med diagnose og behandling af akut nyreskade.

Relateret indhold
10 nov - 
Bioporto får udstedt patent på NGAL Trauma
07 nov - 
Tirsdagens aktier: Mærsk, Pandora og Vestas dannede bun..
07 nov - 
Aktier/middag: Mærsk og Pandora falder til bunds i surt..
Relateret debat
16 nov - 
908.000 til 3,5 den kommer ikke under 3,5 i dag ;)
15 nov - 
  Ser ud til at være Nordea bank Findland .
15 nov - 
Ja, der har ligget en stor blok de sidste par dage. Men..

Ved at kombinere urin neutrophil gelatinase-associeret lipocalin (NGAL) med serum kreatinin (sCr) som en diagnostisk test til diagnosticering af akut nyreskade (AKI), kan man forbedre patienthåndteringen og reducere hospitalsomkostninger væsentligt i forhold til brug af sCr-test alene, idet hurtigere diagnose og behandling opnås, og unødvendige tests af patienter med falsk positiv AKI diagnoser undgås.

Det fastslår 12 førende internationale eksperter i en artikel om de økonomiske fordele ved at kombinere NGAL og sCr i AKI diagnostik på akutafdelinger. Artiklen er offentliggjort i PLOS Medicine Journal den 19. maj 2017.

Artiklens konklusioner baseres på en omkostningssimuleringsmodel på 10.000 patienter, som estimerer de totale forventede omkostninger forbundet med behandling af patienter med AKI. Data er indsamlet fra patientpopulationer på Staten Island University Hospital (SIUH) og Allen Hospital på New York Presbyterian Hospital (AH-NYPH).

Ved at tilføje en NGAL-test viser modellen, at man opnår en samlet besparelse på $408 til $522 pr. patient som følge af hurtigere diagnosticering og behandling samt lavere omkostninger til patientindlæggelse, set i forhold til at teste med sCr alene.

Forfatteren, Dr. Amay Parikh, Critical Care Director på Florida Hospital, tilføjer: "Vores artikel viser dels, at NGAL kan anvendes til at undgå forsinkelser i forbindelse med diagnose og behandling af AKI, og dels at man kan reducere unødvendige tests af patienter som ikke er syge. Anvendelsen af kreatinin alene er med andre ord forældet. "

"NGAL har tidligere vist sig at være en tidlig biomarkør for AKI, som sætter læger i stand til at diagnosticere AKI tidligere end ved sCr alene", anfører Dr. Barasch. "Brugen af både NGAL og sCr vil forbedre diagnosticeringsnøjagtigheden betydeligt og reducere de samlede behandlingsomkostninger pr. patient med 10-15%. Den sundhedsøkonomiske effekt af en sådan tilgang er en ekstremt vigtig komponent i sundhedsstyring i dag," konkluderer han.

 Peter Mørch Eriksen, CEO for BioPorto, kommenterer: "Undersøgelsens resultater påviser klart de positive kliniske og økonomiske effekter ved brug af NGAL. BioPorto vil fortsat fokusere på at opnå en FDA godkendelse af The NGAL Test ™ i 2018 og realisere det fremtidige værdiskabende potentiale for vores teknologi. "

Den fulde artikel kan findes her

For yderligere information kontakt venligst:

Peter Mørch Eriksen, CEO

Telefon 45 29 00 00

 

Om BioPorto

BioPorto Diagnostics A/S er et in-vitro diagnostisk selskab, som leverer en række diagnostiske tests og antistoffer til både klinisk og forskningsmæssigt brug. Selskabets banebrydende produktportefølje omfatter tests til sygdomme, til hvilke der ikke findes tilstrækkelige diagnostiske redskaber, såsom NGAL til akut nyreskade. BioPorto er beliggende i København og er noteret på Nasdaq København.

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Vestas/Sydbank: Vindmølleindustrien risikerer endnu lavere priser

22-11-2017 14:28:26
Priserne på vindmøller har været nedadgående de seneste måneder, og Vestas og de andre aktører i branchen skal ikke forvente, at det værste er overstået.Det vurderer aktieanalytiker Jacob Pedersen fra Sydbank, efter at den seneste store vindauktion i Tyskland blev afgjort med prisfald på 11 pct.- Priserne matcher meget godt den udvikling, vi har set og hørt om fra vindmølleproducenterne, så hvis m..

Novo/dir: Vækst i biofarma er afhængig af tilkøb

22-11-2017 10:07:28
Novo Nordisks ambition om at vende den negative udvikling for selskabets biofarmaforretning, så den atter kan begynde at vokse frem mod 2020, er afhængig af tre dele, herunder opkøb.Det fortalte direktør for Novos bløderdivision, Christian Kanstrup, tirsdag på Novos kapitalmarkedsdag.Salget af Novos blødermiddel Novoseven er under pres fra det konkurrerende blødermiddel Hemlimbra fra Roche, som No..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Genmab, Vestas og Pandora fortsat i fokus
2
Vestas får første russiske ordre nogensinde - NY
3
Vestas/CS: Prisudvikling og arbejdskapital koster på kursmålet - NY
4
Onsdagens aktier: Kapitalfonds retræte trak Pandora til tops
5
Vestas: Ny tysk vindauktion understreger stort prispres

Relaterede aktiekurser

BioPorto A/S 3,52 0,0% Aktiekurs uændret

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
23. november 2017 04:30:29
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171108.1 - EUROWEB2 - 2017-11-23 04:30:29 - 2017-11-23 04:30:29 - 1 - Website: OKAY