02 aug: Vilkår for Nykredits og Totalkredits auktioner
03 aug: FLSmidth vinder ordre på levering af cementfabrik i Uruguay
02-08-2017 13:22:41

"Near Real-Time" NGAL-vurdering og dens indvirkning på klinisk praksis

Relateret indhold
03 maj - 
Bioporto Q1: Salget bakkede og underskuddet steg
03 maj - 
Aktier/åbning: Lundbeck og FLS stråler i svagt rødt C25
03 maj - 
Aktier/tendens: Lundbeck i positivt fokus i ventet rødt..
Relateret debat
17 jun - 
Jeps postnord hastighed kan efterhånden samenlignes med..
17 jun - 
Har købt 45k aktier i kurs 3kr..
17 jun - 
Kurs 4,3 hvis den bliver indsendt efter planen og hvis ..

En artikel, som er publiceret i tidsskriftet Kidney International Reports, viser den kliniske effekt af at overvåge NGAL serielt. Studiet viste, at dynamiske ændringer i NGAL er prædiktive, prognostiske og diagnostiske og kan dermed potentielt understøtte den kliniske behandling i forbindelse med akut nyreskade (AKI).

 “Som læge på intensivafdelingen gør man alt man kan for at forberede sig på, hvordan patienternes tilstand ændrer sig fra det ene tidspunkt til det næste. Det er derfor vigtigt, at jeg har sygdomsmarkører, som er dynamiske, ligesom mine patienters tilstand er det. NGAL er en af disse markører, og den fungerer på flere måder. NGAL giver yderst pålidelige oplysninger, så jeg kan forstå, hvilke af mine patienter, der har risiko for at udvikle AKI, samt hvilke patienter med AKI, der vil få det bedre eller værre på kort sigt. Baseret på disse oplysninger kan jeg tilpasse min understøttende behandling og derved begrænse yderligere skader på nyrerne. Derudover giver de dynamiske ændringer i urin NGAL, altså hvordan NGAL ændrer sig med tiden, mulighed for at forudsige, hvordan mine patienter vil reagere på de forskellige behandlingsstrategier, som jeg overvejer til styring af væskebalancen. Hos mange patienter har jeg oplevet, at værdierne for urin NGAL er dynamiske, ligesom mine patienters tilstand er det - og de oplysninger, som serielle målinger af NGAL giver mig, er med til at optimere min indgriben i væskebalancen, så jeg altid ved, hvad jeg kan forvente,” udtaler Dr. Rajit Basu, MD MS FCCM, Research Director of Critical Care, Children's Healthcare of Atlanta.

“De fem case-studier understøtter ikke blot NGAL’s evne til at forudsige AKI tidligere end standardbehandlingen, men viser også, at NGAL kan bruges som et overvågningsværktøj, som kan understøtte de kliniske beslutninger, der skal træffes. Disse cases understreger, at seriel NGAL-overvågning kan påvirke patientbehandlingen,” udtaler Peter Mørch Eriksen, BioPortos administrerende direktør.

Artiklens fulde ordlyd er tilgængelig her.

 

For yderligere information kontakt:

Peter Mørch Eriksen, CEO

Telefon 45 29 00 00

 

Om BioPorto

BioPorto Diagnostics A/S er et in-vitro diagnostisk selskab, som leverer en række diagnostiske tests og antistoffer til både klinisk og forskningsmæssigt brug. Selskabets banebrydende produktportefølje omfatter tests til sygdomme, til hvilke der ikke findes tilstrækkelige diagnostiske redskaber, såsom NGAL til akut nyreskade. BioPorto er beliggende i København og er noteret på Nasdaq København.

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
16 jun
BIOPOR
Jo, men ansøgningen sendes med Postnord så den forventes først fremme i 4. Kvartal, hvis altså den o..
5
17 jun
BIOPOR
Her lidt fakta om behandlingstider   https://www.fda.gov/downloads/AboutFDA/CentersOffices/CDER/Manu..
2
17 jun
BIOPOR
Der er i pipeline deadlines normalt altid tale om kalenderåret.   Regnskabsåret har jo ingen indflyd..
1

Aktier/tendens: Nye C25-medlemmer, DSV og Vestas i fokus

18-06-2018 08:36:55
Tre nye selskaber indtræder mandag i det danske eliteindeks C25, hvor der også vil komme fokus på DSV efter en sænket analytikeranbefaling og Vestas efter en stor amerikansk ordre. Umiddelbart peger det i retning af en negativ aktieåbning i Europa, hvor den tyske DAX-future ligger 0,5 pct. lavere efter fald i de amerikanske aktiefutures og en generel sur stemning på de asiatiske børser. Det er for..

Spar Nord optager lån på 400 mio. kr.

15-06-2018 13:48:15
Spar Nord vil i næste uge optage et lån på 400 mio. kr., der har status af supplerende kapital. Et mindre antal professionelle investorer har lånt banken pengene. Lånet har en løbetid på ti år, men der er mulighed for at betale det ud efter fem år. De første fem år er renten på 2,53 pct., og udstedelsen vil gælde fra 19. juni, oplyser Spar Nord i en meddelelse til fondsbørsen. Supplerende kapital ..

Mærsk: Fragtraterne falder for anden uge i træk

15-06-2018 09:23:33
Spotpriserne på containerfragt faldt 3,5 pct. til 777,70 i denne uge ifølge rateindekset Shanghai Containerized Freight Index (SCFI). Dermed fortsætter sidste uges fald, efter at priserne ellers var steget de to foregående uger.Indekset har bevæget sig en del, siden det var nede at vende i årets bund i 568,68 i slutningen af marts.SCFI-indekset sammensættes på baggrund af spotprisen på fragt fra S..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Nye C25-medlemmer, DSV og Vestas i fokus
2
KORR: Vestas: Modtager storordre på 442 MW i USA - GENT
3
DSV/Morningstar: Sænker anbefalingen til "sælg"
4
Vestas/Sydbank: Regner med stærk afslutning på andet kvartal
5
Mærsk/Clarksons: Skærer 20 pct af kursmålet - GENT

Relaterede aktiekurser

BioPorto A/S 3,065 -0,5% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
18. juni 2018 09:51:42
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180613.1 - EUROWEB5 - 2018-06-18 09:51:42 - 2018-06-18 09:51:42 - 1 - Website: OKAY