02 aug: Vilkår for Nykredits og Totalkredits auktioner
03 aug: FLSmidth vinder ordre på levering af cementfabrik i Uruguay
02-08-2017 13:22:41

"Near Real-Time" NGAL-vurdering og dens indvirkning på klinisk praksis

Relateret indhold
16 jan - 
Bioporto vil have Zealand Pharma-topchef ind i bestyrel..
10 nov - 
Bioporto får udstedt patent på NGAL Trauma
07 nov - 
Tirsdagens aktier: Mærsk, Pandora og Vestas dannede bun..
Relateret debat
12 feb - 
TAK MALURT - respekt for dine synspunkter, vil overveje..
11 feb - 
kan være en god strategi
11 feb - 
mig bekendt har Roche andre aftaler med Bioporto, som o..

En artikel, som er publiceret i tidsskriftet Kidney International Reports, viser den kliniske effekt af at overvåge NGAL serielt. Studiet viste, at dynamiske ændringer i NGAL er prædiktive, prognostiske og diagnostiske og kan dermed potentielt understøtte den kliniske behandling i forbindelse med akut nyreskade (AKI).

 “Som læge på intensivafdelingen gør man alt man kan for at forberede sig på, hvordan patienternes tilstand ændrer sig fra det ene tidspunkt til det næste. Det er derfor vigtigt, at jeg har sygdomsmarkører, som er dynamiske, ligesom mine patienters tilstand er det. NGAL er en af disse markører, og den fungerer på flere måder. NGAL giver yderst pålidelige oplysninger, så jeg kan forstå, hvilke af mine patienter, der har risiko for at udvikle AKI, samt hvilke patienter med AKI, der vil få det bedre eller værre på kort sigt. Baseret på disse oplysninger kan jeg tilpasse min understøttende behandling og derved begrænse yderligere skader på nyrerne. Derudover giver de dynamiske ændringer i urin NGAL, altså hvordan NGAL ændrer sig med tiden, mulighed for at forudsige, hvordan mine patienter vil reagere på de forskellige behandlingsstrategier, som jeg overvejer til styring af væskebalancen. Hos mange patienter har jeg oplevet, at værdierne for urin NGAL er dynamiske, ligesom mine patienters tilstand er det - og de oplysninger, som serielle målinger af NGAL giver mig, er med til at optimere min indgriben i væskebalancen, så jeg altid ved, hvad jeg kan forvente,” udtaler Dr. Rajit Basu, MD MS FCCM, Research Director of Critical Care, Children's Healthcare of Atlanta.

“De fem case-studier understøtter ikke blot NGAL’s evne til at forudsige AKI tidligere end standardbehandlingen, men viser også, at NGAL kan bruges som et overvågningsværktøj, som kan understøtte de kliniske beslutninger, der skal træffes. Disse cases understreger, at seriel NGAL-overvågning kan påvirke patientbehandlingen,” udtaler Peter Mørch Eriksen, BioPortos administrerende direktør.

Artiklens fulde ordlyd er tilgængelig her.

 

For yderligere information kontakt:

Peter Mørch Eriksen, CEO

Telefon 45 29 00 00

 

Om BioPorto

BioPorto Diagnostics A/S er et in-vitro diagnostisk selskab, som leverer en række diagnostiske tests og antistoffer til både klinisk og forskningsmæssigt brug. Selskabets banebrydende produktportefølje omfatter tests til sygdomme, til hvilke der ikke findes tilstrækkelige diagnostiske redskaber, såsom NGAL til akut nyreskade. BioPorto er beliggende i København og er noteret på Nasdaq København.

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

WDH OPTAKT H2 22/2: Oticon Opn-maskinen skal til eftersyn

19-02-2018 15:42:01
Det helt store spørgsmål på de fleste investorers blokke inden årsregnskabet for 2017 fra William Demant Holding er formentlig, om det trådløse topprodukt inden for høreapparater, Oticon Opn, har kunnet fortsætte med at bidrage til stærk vækst og indtjening i andet halvår.Produktet blev lanceret for godt halvandet år siden og er derfor relativt langt henne i den normale livscyklus for høreapparate..

GN vil have Leo Pharma-topchef ind i bestyrelsen

19-02-2018 14:30:12
Der er lagt op til en enkelt udskiftning i bestyrelsen hos GN Group, når det danske selskab afholder ordinær generalforsamling i hovedkvarteret i Ballerup den 13. marts.Carsten Krogsgaard Thomsen, der er finansdirektør hos NNIT og i øvrigt bror til Mads Krogsgaard Thomsen, der er forskningsdirektør hos Novo Nordisk, har meddelt bestyrelsen, at han ikke ønsker at genopstille.I stedet foreslår GN Gr..

Aktier/middag: Defensive aktier sørger for samlet nedgang til C25

19-02-2018 11:36:39
Mens Mærsk-aktierne stiger forud for tirsdagens kapitalmarkedsdag, så er der fald til flere af de defensive eliteaktier, og det sørger mandag middag for et samlet minus for C25-indekset. Omkring middagstid ligger det danske eliteindeks 0,4 pct. lavere i 1138,49. Holder det dagen hjem, vil det være første gang set over fire handelsdage, at C25-indekset lukker lavere end dagen før.- Der er rimeligt ..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Hartmann: Direktør Ulrik Kolding Hartvig død efter cykelulykke
2
Genmab OPTAKT Q4 21/2: 2018-prognosen kommer under lup
3
Aktier/tendens: Mærsk i fokus i ventet positiv åbning
4
Briter har 10 dage til at bruge 1,8 milliarder kroner - citat
5
Novo stævnet sammen med konkurrenter i USA - citat

Relaterede aktiekurser

BioPorto A/S 3,57 0,0% Aktiekurs uændret

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
20. februar 2018 04:38:18
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180219.1 - EUROWEB7 - 2018-02-20 04:38:18 - 2018-02-20 04:38:18 - 1 - Website: OKAY