02 aug: Vilkår for Nykredits og Totalkredits auktioner
03 aug: FLSmidth vinder ordre på levering af cementfabrik i Uruguay
02-08-2017 13:22:41

"Near Real-Time" NGAL-vurdering og dens indvirkning på klinisk praksis

Relateret indhold
10 nov - 
Bioporto får udstedt patent på NGAL Trauma
07 nov - 
Tirsdagens aktier: Mærsk, Pandora og Vestas dannede bun..
07 nov - 
Aktier/middag: Mærsk og Pandora falder til bunds i surt..
Relateret debat
16 nov - 
908.000 til 3,5 den kommer ikke under 3,5 i dag ;)
15 nov - 
Ser ud til at være Nordea bank Findland .
15 nov - 
Ja, der har ligget en stor blok de sidste par dage. Men..

En artikel, som er publiceret i tidsskriftet Kidney International Reports, viser den kliniske effekt af at overvåge NGAL serielt. Studiet viste, at dynamiske ændringer i NGAL er prædiktive, prognostiske og diagnostiske og kan dermed potentielt understøtte den kliniske behandling i forbindelse med akut nyreskade (AKI).

 “Som læge på intensivafdelingen gør man alt man kan for at forberede sig på, hvordan patienternes tilstand ændrer sig fra det ene tidspunkt til det næste. Det er derfor vigtigt, at jeg har sygdomsmarkører, som er dynamiske, ligesom mine patienters tilstand er det. NGAL er en af disse markører, og den fungerer på flere måder. NGAL giver yderst pålidelige oplysninger, så jeg kan forstå, hvilke af mine patienter, der har risiko for at udvikle AKI, samt hvilke patienter med AKI, der vil få det bedre eller værre på kort sigt. Baseret på disse oplysninger kan jeg tilpasse min understøttende behandling og derved begrænse yderligere skader på nyrerne. Derudover giver de dynamiske ændringer i urin NGAL, altså hvordan NGAL ændrer sig med tiden, mulighed for at forudsige, hvordan mine patienter vil reagere på de forskellige behandlingsstrategier, som jeg overvejer til styring af væskebalancen. Hos mange patienter har jeg oplevet, at værdierne for urin NGAL er dynamiske, ligesom mine patienters tilstand er det - og de oplysninger, som serielle målinger af NGAL giver mig, er med til at optimere min indgriben i væskebalancen, så jeg altid ved, hvad jeg kan forvente,” udtaler Dr. Rajit Basu, MD MS FCCM, Research Director of Critical Care, Children's Healthcare of Atlanta.

“De fem case-studier understøtter ikke blot NGAL’s evne til at forudsige AKI tidligere end standardbehandlingen, men viser også, at NGAL kan bruges som et overvågningsværktøj, som kan understøtte de kliniske beslutninger, der skal træffes. Disse cases understreger, at seriel NGAL-overvågning kan påvirke patientbehandlingen,” udtaler Peter Mørch Eriksen, BioPortos administrerende direktør.

Artiklens fulde ordlyd er tilgængelig her.

 

For yderligere information kontakt:

Peter Mørch Eriksen, CEO

Telefon 45 29 00 00

 

Om BioPorto

BioPorto Diagnostics A/S er et in-vitro diagnostisk selskab, som leverer en række diagnostiske tests og antistoffer til både klinisk og forskningsmæssigt brug. Selskabets banebrydende produktportefølje omfatter tests til sygdomme, til hvilke der ikke findes tilstrækkelige diagnostiske redskaber, såsom NGAL til akut nyreskade. BioPorto er beliggende i København og er noteret på Nasdaq København.

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Aktier/åbning: Køkkenkoncern får rolig børsdebut i uændret marked

24-11-2017 09:14:57
Køkkenkoncernen TCM Group, der blandt andet ejer brands som Svane Køkkenet og Tvis Køkkener, får fredag en noget stille debut på den københavnske fondsbørs.Resten af markedet udvikler sig også generelt roligt, og der er heller ikke større nyheder eller kommende offentliggørelser på tapetet. Det danske eliteindeks stiger knap 0,1 pct. til 1115,86 kort efter børsåbningen.Herhjemme er C20 Cap-indekse..

Aktier/tendens: Køkkenkoncern får børsdebut i ventet positivt marked

24-11-2017 08:18:21
Køkkenkoncernen TCM Group, der blandt andet ejer brands som Svane Køkkenet og Tvis Køkkener, får fredag sin debut på den københavnske fondsbørs.Det kan tiltrække investorernes opmærksomhed i et marked, der ellers ikke byder på større nyheder.De danske handlere har ikke nyt at handle på fra USA, hvor markederne torsdag var lukkede på grund af fejringen af thanksgiving. Fra morgenstunden stiger de a..

Formuepleje køber igen teleaktier: Flere års nedtur giver muligheder

23-11-2017 15:32:39
Fra tidligere ikke at have villet røre teleaktier med en ildtang er Formuepleje vendt rundt og har nu flere selskaber i porteføljen.Teleselskaberne har gennem flere år været udfordret af hård konkurrence, lave priser og et tungt investeringsbehov, hvilket har gjort sektoren upopulær blandt investorerne på aktiemarkedet.På det seneste er den udvikling dog vendt, og de seneste to-tre uger har telese..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Torsdagens aktier: Vestas' november-nedtur fik et nyt kapitel - NY
2
Vestas/HSBC: Lavere prisforudsætninger bag hug på 22 pct. i kursmålet
3
Kåre Schultz gør klar til fyringsrunde hos Teva - citat
4
Aktier/tendens: Køkkenkoncern får børsdebut i ventet positivt marked
5
Formuepleje køber igen teleaktier: Flere års nedtur giver muligheder

Relaterede aktiekurser

BioPorto A/S 3,40 -2,6% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
24. november 2017 12:23:36
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171123.3 - EUROWEB7 - 2017-11-24 12:23:36 - 2017-11-24 12:23:36 - 1 - Website: OKAY