10 aug: Genmab/Jefferies: Regnskab som ventet - stadig god investeringsca..
10 aug: Solar Q2: Minus på bundlinjen skyldes påske - opjustering i posen
10-08-2017 07:55:20

Solar intensiverer fokus på industrikunder via ansættelse af en SVP Industry Sales

Relateret indhold
09 feb - 
Fredagens aktier: Mærsk i fokus efter regnskab - Vestas..
09 feb - 
Aktier/middag: Mærsk i negativt fokus - Vestas i besynd..
09 feb - 
Solar/CEO: Industrisegmentet skal løfte indtjeningen i ..
Relateret debat
13 jan - 
Du kan godt købe Solar, men jeg finder at kursen skal y..
12 jan - 
@cocomor Er jeg nu kendt som ham, der kun ejer Teva Jeg..
12 jan - 
Du skal beholde dine Teva. Jeg finder at Solar skal yde..

Pressemeddelelse

Solars tilgang til sourcing og service appellerer til et stigende antal kunder. Mange industrikunder vælger at fokusere på deres kerneforretning og lader Solar håndtere og optimere blandt andet lager og logistik.

Som en del af vores rejse mod at blive en fuldgyldig sourcing- og servicevirksomhed styrker vi nu vores fokus på industrisalg yderligere.

Det er med glæde, vi kan meddele, at Ole Sørensen bliver SVP Industry Sales og en del af Solar Group Management fra den 1. september 2017.

Ole Sørensen, 45 år, har en alsidig baggrund og har haft en imponerende international karriere, senest som COO i Gategroup i USA. Han bliver ansvarlig for industrisalget på alle Solars nordiske markeder.

- Vi er overbevist om, at Ole Sørensen er den rette person til at drive vores skandinaviske industrisalgsorganisation med henblik på at tilbyde vores kunder tværnationale løsninger. Tværgående ansvar er ideelt i forbindelse med industrisalg, da de fleste af vores industrikunder er aktive i flere lande. Vi vil sikre, at kunderne møder den samme professionalisme, og at deres krav bliver mødt på samme konsekvente måde uanset lokation, siger CEO Anders Wilhjelm.

Kunder ønsker at forbedre deres effektivitet

Som sourcing- og servicevirksomhed er det Solars erklærede ambition at forbedre vores kunder produktivitet, og mange industrikunder vælger at fokusere på deres kerneforretning og lader Solar håndtere blandt andet lager og logistik.

- Vores tilgang til sourcing og service appellerer til et stigende antal kunder. Derfor arbejder vi på at opbygge stærke og værdiskabende kunderelationer. Vores kunder bør ikke spilde tid på indkøb, logistik og ineffektive processer. Deres fokus bør være på at tilføre mest mulig værdi til deres forretning - det er sådan, vi gør, påpeger CEO Anders Wilhjelm.

- Total Cost of Ownership bliver stadig vigtigere for vores kunder. Sammen kan vi identificere individuelle løsninger til optimering af vores kunders forretning. Vi kigger på hele værdikæden og hjælper vores kunder til bedre at forstå den overordnede løsning, som optimerer sourcing, lager, transport, spild og administrative omkostninger, understreger CEO Anders Wilhjelm

For flere oplysninger kontakt CEO Anders Wilhjelm - tel. +45 7930 0201

Solar-koncernen er en førende sourcing- og servicevirksomhed. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende services og optimering af vores kunders forretning.

Solar-koncernen har hovedsæde i Danmark, havde i 2016 en omsætning på 11,1 mia. kroner og beskæftiger over 3.000 medarbejdere. Solar er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.

Flere oplysninger kan findes på: www.solar.eu


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Solar A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Aktier/middag: Genmab buldrer frem med WDH og ISS som følgesvende

22-02-2018 11:40:57
Biotekselskabet Genmab ligger helt i top i det danske eliteindeks torsdag middag efter at have præsenteret regnskab onsdag aften. Også ISS og William Demant, der begge kom med regnskab for fjerde kvartal torsdag morgen, er med i toppen.Men det er onsdagens regnskab fra Genmab, der trækker den helt store opmærksomhed, efter at biotekselskabet gjorde markedets bekymringer over en mulig skuffende pro..

ISS: Salget vokser mens bundlinjen skrumper

22-02-2018 08:39:00
ISS kan se bundlinjen falde tilbage i 2017 sammenlignet med i 2016, selvom selskabet er vokset på salget.Omsætningen i selskabet voksede til 79.912 mio. kr. i 2017, mens omsætningen udgjorde 78.658 mio. kr. i 2016.Omvendt steg nettoresultatet i 2017 til 2007 mio. kr. mod 2220 mio. kr. året før.Af regnskabet fremgår det, at årsagen til at bundlinjen ikke vokser med toplinjen, blandt andet er ekster..

Novo Nordisk: Ozempic optaget på stor indkøbsforenings tilskudsliste

21-02-2018 15:39:04
Novo Nordisks nylancerede ugentlige GLP-1-analog Ozempic er blevet optaget på den amerikanske indkøbsforening Express Scripts nationale tilskudsliste, der gælder for en lang række sygekasser i 2018.Det bekræfter Novo Nordisk over for Ritzau Finans.Optagelsen er et vigtigt skridt i Novos arbejde med at indgå kontrakter med de store indkøbsforeninger, der står for sygekassernes indkøb og også rådgiv..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/åbning: Genmab brager frem og trækker eliteindekset i plus
2
Genmab/CEO: Ro på - Darzalex-salget skal ses på kvartalsbasis
3
Novo/Sydbank: Succes-forsøg kan ende med blockbustertablet
4
Aktier/tendens: Genmab, ISS og William i fokus i rød handelsstart
5
Østjydsk Bank går konkurs - aktiver solgt til Spk Vendsyssel - NY

Relaterede aktiekurser

Solar B A/S 400,50 0,0% Aktiekurs uændret

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
23. februar 2018 07:29:59
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: ReleaseBuild_20180222.1 - EUROWEB1 - 2018-02-23 07:29:59 - 2018-02-23 07:29:59 - 1 - Website: OKAY