10 aug: Genmab/Jefferies: Regnskab som ventet - stadig god investeringsca..
10 aug: Solar Q2: Minus på bundlinjen skyldes påske - opjustering i posen
10-08-2017 07:55:20

Solar intensiverer fokus på industrikunder via ansættelse af en SVP Industry Sales

Relateret indhold
27 okt - 
Solar/Danske: Tror på mere fremgang til aktien
26 okt - 
Aktier/åbning: DSV og Nordea tager top og bund i vaklen..
26 okt - 
Aktier/tendens: DSV og Nordea sætter liv i ellers afven..

Pressemeddelelse

Solars tilgang til sourcing og service appellerer til et stigende antal kunder. Mange industrikunder vælger at fokusere på deres kerneforretning og lader Solar håndtere og optimere blandt andet lager og logistik.

Som en del af vores rejse mod at blive en fuldgyldig sourcing- og servicevirksomhed styrker vi nu vores fokus på industrisalg yderligere.

Det er med glæde, vi kan meddele, at Ole Sørensen bliver SVP Industry Sales og en del af Solar Group Management fra den 1. september 2017.

Ole Sørensen, 45 år, har en alsidig baggrund og har haft en imponerende international karriere, senest som COO i Gategroup i USA. Han bliver ansvarlig for industrisalget på alle Solars nordiske markeder.

- Vi er overbevist om, at Ole Sørensen er den rette person til at drive vores skandinaviske industrisalgsorganisation med henblik på at tilbyde vores kunder tværnationale løsninger. Tværgående ansvar er ideelt i forbindelse med industrisalg, da de fleste af vores industrikunder er aktive i flere lande. Vi vil sikre, at kunderne møder den samme professionalisme, og at deres krav bliver mødt på samme konsekvente måde uanset lokation, siger CEO Anders Wilhjelm.

Kunder ønsker at forbedre deres effektivitet

Som sourcing- og servicevirksomhed er det Solars erklærede ambition at forbedre vores kunder produktivitet, og mange industrikunder vælger at fokusere på deres kerneforretning og lader Solar håndtere blandt andet lager og logistik.

- Vores tilgang til sourcing og service appellerer til et stigende antal kunder. Derfor arbejder vi på at opbygge stærke og værdiskabende kunderelationer. Vores kunder bør ikke spilde tid på indkøb, logistik og ineffektive processer. Deres fokus bør være på at tilføre mest mulig værdi til deres forretning - det er sådan, vi gør, påpeger CEO Anders Wilhjelm.

- Total Cost of Ownership bliver stadig vigtigere for vores kunder. Sammen kan vi identificere individuelle løsninger til optimering af vores kunders forretning. Vi kigger på hele værdikæden og hjælper vores kunder til bedre at forstå den overordnede løsning, som optimerer sourcing, lager, transport, spild og administrative omkostninger, understreger CEO Anders Wilhjelm

For flere oplysninger kontakt CEO Anders Wilhjelm - tel. +45 7930 0201

Solar-koncernen er en førende sourcing- og servicevirksomhed. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende services og optimering af vores kunders forretning.

Solar-koncernen har hovedsæde i Danmark, havde i 2016 en omsætning på 11,1 mia. kroner og beskæftiger over 3.000 medarbejdere. Solar er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.

Flere oplysninger kan findes på: www.solar.eu


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Solar A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

NTR tror på millionoverskud efter fremgang i shippingforretning

20-11-2017 15:06:36
Selv om der bliver holdt igen med investeringerne i shippingbranchen, har NTR Holding kunne løfte resultaterne i 2017.Selskabet, der tjener penge på at sælge sikkerhedsudstyr til shippingbranchen via selskabet Daniamant, kommer ud af årets første ni måneder med et overskud før skat på 3,5 mio. kr., hvilket er en stigning fra 0,8 mio. kr. i samme periode året før.Omsætningen er steget til 63,7 mio...

Mærsk/Equita: Sænker kursmål til 13.000 kr. fra 14.000

20-11-2017 14:38:43
Analytikerne i den italienske investeringsbank Equita har sænket anbefalingen af Mærsk-aktien til 13.000 kr. fra 14.000 kr.Det fremgår af Bloomberg News.Anbefalingen "hold" fastholdes.Nedjusteringen lægger ikke hindringer i vejen for en positiv mandag for Mærsk-aktien, der stiger 0,4 pct. for A-aktiens vedkommende til 10.050 kr., mens B-aktien i toppen af C20-indekset løftes 1,0 pct. til 10.370 kr..

Novo/ABM: GLP-1-markedet kan komme i fokus på kapitalmarkedsdag

20-11-2017 10:35:04
Der er lagt op til bred gennemgang af Novo Nordisks forretnings- og udviklingsaktiviteter på selskabets kapitalmarkedsdag tirsdag, og vanen tro næppe nye finansielle målsætninger.Det vurderer analytiker i Alm. Brand Markets Michael Friis Jørgensen forud for tirsdagens investormøde, der i år er henlagt til Måløv.- Jeg kan på ingen måde se Novo gå væk fra sin målsætning om at vokse 5 pct. i gennemsn..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Vestas/Goldman: Skærer knap en tredjedel af kursmålet
2
Aktier/middag: Usikkerhed spøger igen om Vestas og sender aktien ned
3
Vestas skaber frygt blandt underleverandørerne - citat
4
Mandagens aktier: Novo steg på forventning - Vestas ned på usikkerhed
5
Aktier/åbning: Goldman puffer til Vestas i svagt marked

Relaterede aktiekurser

Solar B A/S 391,00 0,0% Aktiekurs uændret

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
21. november 2017 05:34:57
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171108.1 - EUROWEB7 - 2017-11-21 05:34:57 - 2017-11-21 05:34:57 - 1 - Website: OKAY