10 aug: Genmab/Jefferies: Regnskab som ventet - stadig god investeringsca..
10 aug: Solar Q2: Minus på bundlinjen skyldes påske - opjustering i posen
10-08-2017 07:55:20

Solar intensiverer fokus på industrikunder via ansættelse af en SVP Industry Sales

Relateret indhold
09 maj - 
Solar/Carnegie: Indleder dækning med "køb"
01 maj - 
Solar afslutter frasalg af belgiske aktiviteter
24 apr - 
Tirsdagens aktier: Grønt Novo-træk kunne ikke sikre sam..

Pressemeddelelse

Solars tilgang til sourcing og service appellerer til et stigende antal kunder. Mange industrikunder vælger at fokusere på deres kerneforretning og lader Solar håndtere og optimere blandt andet lager og logistik.

Som en del af vores rejse mod at blive en fuldgyldig sourcing- og servicevirksomhed styrker vi nu vores fokus på industrisalg yderligere.

Det er med glæde, vi kan meddele, at Ole Sørensen bliver SVP Industry Sales og en del af Solar Group Management fra den 1. september 2017.

Ole Sørensen, 45 år, har en alsidig baggrund og har haft en imponerende international karriere, senest som COO i Gategroup i USA. Han bliver ansvarlig for industrisalget på alle Solars nordiske markeder.

- Vi er overbevist om, at Ole Sørensen er den rette person til at drive vores skandinaviske industrisalgsorganisation med henblik på at tilbyde vores kunder tværnationale løsninger. Tværgående ansvar er ideelt i forbindelse med industrisalg, da de fleste af vores industrikunder er aktive i flere lande. Vi vil sikre, at kunderne møder den samme professionalisme, og at deres krav bliver mødt på samme konsekvente måde uanset lokation, siger CEO Anders Wilhjelm.

Kunder ønsker at forbedre deres effektivitet

Som sourcing- og servicevirksomhed er det Solars erklærede ambition at forbedre vores kunder produktivitet, og mange industrikunder vælger at fokusere på deres kerneforretning og lader Solar håndtere blandt andet lager og logistik.

- Vores tilgang til sourcing og service appellerer til et stigende antal kunder. Derfor arbejder vi på at opbygge stærke og værdiskabende kunderelationer. Vores kunder bør ikke spilde tid på indkøb, logistik og ineffektive processer. Deres fokus bør være på at tilføre mest mulig værdi til deres forretning - det er sådan, vi gør, påpeger CEO Anders Wilhjelm.

- Total Cost of Ownership bliver stadig vigtigere for vores kunder. Sammen kan vi identificere individuelle løsninger til optimering af vores kunders forretning. Vi kigger på hele værdikæden og hjælper vores kunder til bedre at forstå den overordnede løsning, som optimerer sourcing, lager, transport, spild og administrative omkostninger, understreger CEO Anders Wilhjelm

For flere oplysninger kontakt CEO Anders Wilhjelm - tel. +45 7930 0201

Solar-koncernen er en førende sourcing- og servicevirksomhed. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende services og optimering af vores kunders forretning.

Solar-koncernen har hovedsæde i Danmark, havde i 2016 en omsætning på 11,1 mia. kroner og beskæftiger over 3.000 medarbejdere. Solar er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.

Flere oplysninger kan findes på: www.solar.eu


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Solar A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

FLSmidth/JPMorgan: Hæver kursmålet til 440 kr. fra 400 kr.

23-05-2018 12:10:05
JPMorgan har hævet kursmålet for FLSmidth-aktien til 440 kr. fra tidligere 400 kr. Det viser data fra Bloomberg News.Anbefalingen bliver der ikke pillet ved, da den stadig er "overvægt". FLS-aktien falder 0,4 pct. til 433,40 kr. onsdag middag./ritzau/FINANS

Mærsk/Alphaliner: Stor tilgang af nye skibe på markedet giver svært år

23-05-2018 11:27:14
2018 har indtil videre været sløjt for Mærsk og de øvrige store rederier, og der er ikke gode chancer for en mærkbar forbedring resten af året, hvor der løbende kommer nye og større skibe på markedet. Det vurderer analysefirmaet Alphaliner, der oplyser, at de 13 største containerrederier samlet har øget deres kapacitet - målt på antallet af containere - med 9,1 pct. i de første fem måneder af året..

Aktier/tendens: Mærsk og Genmab vil tage fokus i let negativ åbning

23-05-2018 08:16:09
A.P. Møller-Mærsk og Genmab vil løbe med opmærksomheden på det danske aktiemarked onsdag morgen, hvor det generelle marked ventes at åbne en smule lavere.Tirsdag sluttede de amerikanske aktieindeks med små fald, og i Asien går de store aktieindeks tilbage onsdag morgen, hvor futures i USA også viser minusser mellem 0,2 og 0,5 pct. Det meste af tirsdagen var markedet ellers præget af optimisme, eft..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/middag: Mærsk og Vestas sendes ned efter Trump-kommentar
2
Aktier/tendens: Mærsk og Genmab vil tage fokus i let negativ åbning
3
Pandora: Ny amerikansk hedgefond har satset penge på kursfald
4
Genmab-analytiker: Darzalex-salget viser underliggende vækst
5
Amerikansk juvelerkæde overrasker positivt på salget og opjusterer

Relaterede aktiekurser

Solar B A/S 400,50 -0,6% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer Cookie- og privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
23. maj 2018 17:06:10
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180515.2 - EUROWEB2 - 2018-05-23 17:06:10 - 2018-05-23 17:06:10 - 1 - Website: OKAY