10 aug: Genmab/Jefferies: Regnskab som ventet - stadig god investeringsca..
10 aug: Solar Q2: Minus på bundlinjen skyldes påske - opjustering i posen
10-08-2017 07:55:20

Solar intensiverer fokus på industrikunder via ansættelse af en SVP Industry Sales

Relateret indhold
09 aug - 
Solar/CEO: Relaterede forretninger leverede ikke som ve..
09 aug - 
Aktier/middag: Glansen gik af Pandora - Ørsted i top og..
09 aug - 
Aktier/åbning: Investorerne samler Pandora op efter dir..

Pressemeddelelse

Solars tilgang til sourcing og service appellerer til et stigende antal kunder. Mange industrikunder vælger at fokusere på deres kerneforretning og lader Solar håndtere og optimere blandt andet lager og logistik.

Som en del af vores rejse mod at blive en fuldgyldig sourcing- og servicevirksomhed styrker vi nu vores fokus på industrisalg yderligere.

Det er med glæde, vi kan meddele, at Ole Sørensen bliver SVP Industry Sales og en del af Solar Group Management fra den 1. september 2017.

Ole Sørensen, 45 år, har en alsidig baggrund og har haft en imponerende international karriere, senest som COO i Gategroup i USA. Han bliver ansvarlig for industrisalget på alle Solars nordiske markeder.

- Vi er overbevist om, at Ole Sørensen er den rette person til at drive vores skandinaviske industrisalgsorganisation med henblik på at tilbyde vores kunder tværnationale løsninger. Tværgående ansvar er ideelt i forbindelse med industrisalg, da de fleste af vores industrikunder er aktive i flere lande. Vi vil sikre, at kunderne møder den samme professionalisme, og at deres krav bliver mødt på samme konsekvente måde uanset lokation, siger CEO Anders Wilhjelm.

Kunder ønsker at forbedre deres effektivitet

Som sourcing- og servicevirksomhed er det Solars erklærede ambition at forbedre vores kunder produktivitet, og mange industrikunder vælger at fokusere på deres kerneforretning og lader Solar håndtere blandt andet lager og logistik.

- Vores tilgang til sourcing og service appellerer til et stigende antal kunder. Derfor arbejder vi på at opbygge stærke og værdiskabende kunderelationer. Vores kunder bør ikke spilde tid på indkøb, logistik og ineffektive processer. Deres fokus bør være på at tilføre mest mulig værdi til deres forretning - det er sådan, vi gør, påpeger CEO Anders Wilhjelm.

- Total Cost of Ownership bliver stadig vigtigere for vores kunder. Sammen kan vi identificere individuelle løsninger til optimering af vores kunders forretning. Vi kigger på hele værdikæden og hjælper vores kunder til bedre at forstå den overordnede løsning, som optimerer sourcing, lager, transport, spild og administrative omkostninger, understreger CEO Anders Wilhjelm

For flere oplysninger kontakt CEO Anders Wilhjelm - tel. +45 7930 0201

Solar-koncernen er en førende sourcing- og servicevirksomhed. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende services og optimering af vores kunders forretning.

Solar-koncernen har hovedsæde i Danmark, havde i 2016 en omsætning på 11,1 mia. kroner og beskæftiger over 3.000 medarbejdere. Solar er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.

Flere oplysninger kan findes på: www.solar.eu


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Solar A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

GN/CEO: Nyt produkt har en vigtig rolle i at nå vækstforventninger -NY

13-08-2018 15:41:26
Selv om det kom som en overraskelse for markedet, at GN Group mandag offentliggjorde planerne om lanceringen af et nyt høreapparat, så har det hele tiden været planen internt i høreapparatkoncernen, at det nye premiumapparat skulle lanceres efter sommer.Den kommende lancering af produktet, der går under navnet Resound Linx Quattro, kommer derfor heller ikke sammen med en ændring af vækstforventnin..

GN lancerer nyt høreapparat i højeste prisklasse - aktien stiger - NY

13-08-2018 13:21:49
GN Group har et nyt høreapparat på vej, som tages godt imod af aktiemarkedet.Den nye model går under navnet Resound Linx Quattro og er ifølge GN selv verdens første høreapparat i "premium-plus"-klassen.- Det er designet for folk, der vil have den bedste teknologi og ønsker en strålende lydoplevelse med fantastisk taleforståelighed selv i støjende situationer, skriver GN i en pressemeddelelse manda..

NKT/Jyske: Anbefaling sænkes til "hold" - mål ned til 160 kr.

13-08-2018 10:52:10
Jyske Bank sænker anbefalingen af NKT til "hold" fra "køb" og kursmålet til 160 kr. fra 200 kr. Det skriver Jyske Bank i et notat forud for kabelkoncernens regnskab for andet kvartal onsdag.Jyske Bank frygter, at manglen på ordrer vil lægge pres på indtjeningsevnen i 2019, da NKT kan blive tvunget til at tage ordrer ind på lavere priser for at fylde kapaciteten på fabrikken i Karlskrona.- Det kan ..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Vestas OPTAKT Q2 15/8: To priser presser indtjeningen
2
Coloplast/SHB: Kursmål og anbefaling får et gevaldigt løft
3
Aktier/åbning: Pandora er et af få lyspunkter i Tyrkiet-ramt marked
4
Veloxis Q2: Opjusterer forventninger efter højere produktomsætning
5
Mandagens aktier: GN og Coloplast bragte C25 i europæisk førerfelt

Relaterede aktiekurser

Solar B A/S 397,00 -0,4% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
14. august 2018 08:58:13
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180712.1 - EUROWEB5 - 2018-08-14 08:58:13 - 2018-08-14 08:58:13 - 1 - Website: OKAY