06 sep: Norwegian flyver med flere passagerer i udfordrende marked
06 sep: Novo-direktør: Forlig er for at lukke sag - grove anklager holder..
06-09-2017 08:32:15

Solar skaber et nyt marked for sine kunder ved at tilbyde Nest smart home-produkter

Relateret indhold
09 maj - 
Solar/Carnegie: Indleder dækning med "køb"
01 maj - 
Solar afslutter frasalg af belgiske aktiviteter
24 apr - 
Tirsdagens aktier: Grønt Novo-træk kunne ikke sikre sam..

Pressemeddelelse

Med investeringen i Viva Labs i januar tog Solar et vigtigt skridt i den digitale udvikling af forretningen som en del af vores transformation. Ved at tilbyde Nest smart home-produkter tager vi nu det næste skridt mod fremtidens marked inden for intelligente, datadrevne løsninger og home automation.

Home automation er tingenes internet for boligejere, og Solar tror på, at det bliver en drivkraft for tekniske installationer. Vi ser en stærk sammenhæng mellem teknologi og vores forretning. Derfor lancerer vi nu Nest smart home-produkter.

- En vigtig del af vores digitale netværksstrategi er, at Solar skal spille en integrerende rolle, som sikrer, at alle de forskellige smarte enheder på bedste vis kan spille sammen med hinanden og med de omstændigheder, der gør sig gældende på vores respektive markeder. Det materialiserer sig nu, siger CCO Hugo Dorph.

Nests smart home-produktlinje inden for sikkerhed og tryghed i Norden består af trådløse kameraer samt røg- og kuliltealarmer. Alle produkterne er baseret på brug af sensorer, algoritmer og automatisk læring for at gøre forbrugernes hverdag nemmere og på samme tid reducere deres energiforbrug, spare penge og øge sikkerheden.

- Vi fokuserer både på kunder og muligheder med stor fremtidig værdi. Vores kunder tænker kommercielt og er produktive og digitale. Derfor er Nest et godt match. Vi bliver i stand til at tilbyde et stærkt brand med innovative produkter, fastslår CCO Hugo Dorph.

- Vi kan koble det sammen med vores træningsaktiviteter for at udvikle installatørernes kompetencer inden for home automation. Når vi uddanner og aktiverer installatørerne, får de værktøjer til at skabe en forretning inden for smart home-segmentet, og vi kan dermed generere leads til vores kunder. På denne måde kan vi skabe forretningsmuligheder både for vores installatører og for os selv, fremhæver CCO Hugo Dorph.

Nest-produkterne vil supplere Solars Viva smart home-investering

Nest-produkterne vil supplere Solars investering i digital forretningsudvikling, som det er set med investeringen i Viva smart home-platformen, der bliver det centrale netværk for alle home automation-enheder fra Solar.

Viva smart home-platformen opsamler data fra sensorer og GPS, som den analyserer ved hjælp af kunstig intelligens for at spotte hjemmets mønstre og rutiner. Baseret på dette programmerer løsningen automatisk sig selv til at kontrollere varme, sikkerhed og belysning uden behov for input fra brugeren.

Både Nest og Viva har forpligtet sig til åbne standarder og indbyrdes kompatibilitet.

- Vi kan levere stærke smart home-løsninger gennem Vivas kanalpartnere, såsom sikkerheds-, energi- og telekommunikationsvirksomheder, der er på udkig efter måder at tilføre mere værdi til deres kunderelationer. De ser Solar som en stærk sourcing-og logistikpartner, understreger CCO Hugo Dorph.

Kontakt Solars Chief Commercial Officer Hugo Dorph for mere information - tlf. 2872 0080. 

Solar-koncernen er en førende sourcing- og servicevirksomhed. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende service og optimering af vores kunders forretning. Solar-koncernen, der har hovedsæde i Danmark, havde i 2016 en omsætning på ca. 11,1 mia. kroner og beskæftiger over 3.000 medarbejdere. Solar er noteret på Nasdaq Copenhagen. Flere oplysninger kan findes på: www.solar.eu

Solar ejer ca. 20% af aktierne i det norske selskab Viva Labs, hvilket giver os adgang til en enkel og intuitiv smart home-platform. Omdrejningspunkterne for løsningen er kontrol, bekvemmelighed og komfort ved hjælp af en brugervenlig app. Flere oplysninger om Viva Labs kan findes på: meetviva.com

Nest er en amerikansk startup-virksomhed. I 2010 udviklede to tidligere Apple-ingeniører The Nest Learning Thermostat og senere alarmer og kameraer, da de fandt markedet for home automation mangelfuldt. Google købte virksomheden i 2014. Flere oplysninger om Nest-produkter kan findes på: https://nest.com


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Solar A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

FLSmidth/JPMorgan: Hæver kursmålet til 440 kr. fra 400 kr.

23-05-2018 12:10:05
JPMorgan har hævet kursmålet for FLSmidth-aktien til 440 kr. fra tidligere 400 kr. Det viser data fra Bloomberg News.Anbefalingen bliver der ikke pillet ved, da den stadig er "overvægt". FLS-aktien falder 0,4 pct. til 433,40 kr. onsdag middag./ritzau/FINANS

Mærsk/Alphaliner: Stor tilgang af nye skibe på markedet giver svært år

23-05-2018 11:27:14
2018 har indtil videre været sløjt for Mærsk og de øvrige store rederier, og der er ikke gode chancer for en mærkbar forbedring resten af året, hvor der løbende kommer nye og større skibe på markedet. Det vurderer analysefirmaet Alphaliner, der oplyser, at de 13 største containerrederier samlet har øget deres kapacitet - målt på antallet af containere - med 9,1 pct. i de første fem måneder af året..

Aktier/tendens: Mærsk og Genmab vil tage fokus i let negativ åbning

23-05-2018 08:16:09
A.P. Møller-Mærsk og Genmab vil løbe med opmærksomheden på det danske aktiemarked onsdag morgen, hvor det generelle marked ventes at åbne en smule lavere.Tirsdag sluttede de amerikanske aktieindeks med små fald, og i Asien går de store aktieindeks tilbage onsdag morgen, hvor futures i USA også viser minusser mellem 0,2 og 0,5 pct. Det meste af tirsdagen var markedet ellers præget af optimisme, eft..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/middag: Mærsk og Vestas sendes ned efter Trump-kommentar
2
Aktier/tendens: Mærsk og Genmab vil tage fokus i let negativ åbning
3
Pandora: Ny amerikansk hedgefond har satset penge på kursfald
4
Tirsdagens aktier: Mærsk fik comeback på opblødt handelskonflikt
5
Genmab-analytiker: Darzalex-salget viser underliggende vækst

Relaterede aktiekurser

Solar B A/S 400,50 -0,6% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer Cookie- og privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
23. maj 2018 17:05:36
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180515.2 - EUROWEB2 - 2018-05-23 17:05:36 - 2018-05-23 17:05:36 - 1 - Website: OKAY