06 sep: Norwegian flyver med flere passagerer i udfordrende marked
06 sep: Novo-direktør: Forlig er for at lukke sag - grove anklager holder..
06-09-2017 08:32:15

Solar skaber et nyt marked for sine kunder ved at tilbyde Nest smart home-produkter

Relateret indhold
09 feb - 
Fredagens aktier: Mærsk i fokus efter regnskab - Vestas..
09 feb - 
Aktier/middag: Mærsk i negativt fokus - Vestas i besynd..
09 feb - 
Solar/CEO: Industrisegmentet skal løfte indtjeningen i ..
Relateret debat
13 jan - 
Du kan godt købe Solar, men jeg finder at kursen..
12 jan - 
@cocomor Er jeg nu kendt som ham, der kun ejer Teva Jeg..
12 jan - 
Du skal beholde dine Teva. Jeg finder at Solar skal yde..

Pressemeddelelse

Med investeringen i Viva Labs i januar tog Solar et vigtigt skridt i den digitale udvikling af forretningen som en del af vores transformation. Ved at tilbyde Nest smart home-produkter tager vi nu det næste skridt mod fremtidens marked inden for intelligente, datadrevne løsninger og home automation.

Home automation er tingenes internet for boligejere, og Solar tror på, at det bliver en drivkraft for tekniske installationer. Vi ser en stærk sammenhæng mellem teknologi og vores forretning. Derfor lancerer vi nu Nest smart home-produkter.

- En vigtig del af vores digitale netværksstrategi er, at Solar skal spille en integrerende rolle, som sikrer, at alle de forskellige smarte enheder på bedste vis kan spille sammen med hinanden og med de omstændigheder, der gør sig gældende på vores respektive markeder. Det materialiserer sig nu, siger CCO Hugo Dorph.

Nests smart home-produktlinje inden for sikkerhed og tryghed i Norden består af trådløse kameraer samt røg- og kuliltealarmer. Alle produkterne er baseret på brug af sensorer, algoritmer og automatisk læring for at gøre forbrugernes hverdag nemmere og på samme tid reducere deres energiforbrug, spare penge og øge sikkerheden.

- Vi fokuserer både på kunder og muligheder med stor fremtidig værdi. Vores kunder tænker kommercielt og er produktive og digitale. Derfor er Nest et godt match. Vi bliver i stand til at tilbyde et stærkt brand med innovative produkter, fastslår CCO Hugo Dorph.

- Vi kan koble det sammen med vores træningsaktiviteter for at udvikle installatørernes kompetencer inden for home automation. Når vi uddanner og aktiverer installatørerne, får de værktøjer til at skabe en forretning inden for smart home-segmentet, og vi kan dermed generere leads til vores kunder. På denne måde kan vi skabe forretningsmuligheder både for vores installatører og for os selv, fremhæver CCO Hugo Dorph.

Nest-produkterne vil supplere Solars Viva smart home-investering

Nest-produkterne vil supplere Solars investering i digital forretningsudvikling, som det er set med investeringen i Viva smart home-platformen, der bliver det centrale netværk for alle home automation-enheder fra Solar.

Viva smart home-platformen opsamler data fra sensorer og GPS, som den analyserer ved hjælp af kunstig intelligens for at spotte hjemmets mønstre og rutiner. Baseret på dette programmerer løsningen automatisk sig selv til at kontrollere varme, sikkerhed og belysning uden behov for input fra brugeren.

Både Nest og Viva har forpligtet sig til åbne standarder og indbyrdes kompatibilitet.

- Vi kan levere stærke smart home-løsninger gennem Vivas kanalpartnere, såsom sikkerheds-, energi- og telekommunikationsvirksomheder, der er på udkig efter måder at tilføre mere værdi til deres kunderelationer. De ser Solar som en stærk sourcing-og logistikpartner, understreger CCO Hugo Dorph.

Kontakt Solars Chief Commercial Officer Hugo Dorph for mere information - tlf. 2872 0080. 

Solar-koncernen er en førende sourcing- og servicevirksomhed. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende service og optimering af vores kunders forretning. Solar-koncernen, der har hovedsæde i Danmark, havde i 2016 en omsætning på ca. 11,1 mia. kroner og beskæftiger over 3.000 medarbejdere. Solar er noteret på Nasdaq Copenhagen. Flere oplysninger kan findes på: www.solar.eu

Solar ejer ca. 20% af aktierne i det norske selskab Viva Labs, hvilket giver os adgang til en enkel og intuitiv smart home-platform. Omdrejningspunkterne for løsningen er kontrol, bekvemmelighed og komfort ved hjælp af en brugervenlig app. Flere oplysninger om Viva Labs kan findes på: meetviva.com

Nest er en amerikansk startup-virksomhed. I 2010 udviklede to tidligere Apple-ingeniører The Nest Learning Thermostat og senere alarmer og kameraer, da de fandt markedet for home automation mangelfuldt. Google købte virksomheden i 2014. Flere oplysninger om Nest-produkter kan findes på: https://nest.com


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Solar A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Aktier/middag: Genmab buldrer frem med WDH og ISS som følgesvende

22-02-2018 11:40:57
Biotekselskabet Genmab ligger helt i top i det danske eliteindeks torsdag middag efter at have præsenteret regnskab onsdag aften. Også ISS og William Demant, der begge kom med regnskab for fjerde kvartal torsdag morgen, er med i toppen.Men det er onsdagens regnskab fra Genmab, der trækker den helt store opmærksomhed, efter at biotekselskabet gjorde markedets bekymringer over en mulig skuffende pro..

ISS: Salget vokser mens bundlinjen skrumper

22-02-2018 08:39:00
ISS kan se bundlinjen falde tilbage i 2017 sammenlignet med i 2016, selvom selskabet er vokset på salget.Omsætningen i selskabet voksede til 79.912 mio. kr. i 2017, mens omsætningen udgjorde 78.658 mio. kr. i 2016.Omvendt steg nettoresultatet i 2017 til 2007 mio. kr. mod 2220 mio. kr. året før.Af regnskabet fremgår det, at årsagen til at bundlinjen ikke vokser med toplinjen, blandt andet er ekster..

Novo Nordisk: Ozempic optaget på stor indkøbsforenings tilskudsliste

21-02-2018 15:39:04
Novo Nordisks nylancerede ugentlige GLP-1-analog Ozempic er blevet optaget på den amerikanske indkøbsforening Express Scripts nationale tilskudsliste, der gælder for en lang række sygekasser i 2018.Det bekræfter Novo Nordisk over for Ritzau Finans.Optagelsen er et vigtigt skridt i Novos arbejde med at indgå kontrakter med de store indkøbsforeninger, der står for sygekassernes indkøb og også rådgiv..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/åbning: Genmab brager frem og trækker eliteindekset i plus
2
Genmab/CEO: Ro på - Darzalex-salget skal ses på kvartalsbasis
3
Novo/Sydbank: Succes-forsøg kan ende med blockbustertablet
4
Aktier/tendens: Genmab, ISS og William i fokus i rød handelsstart
5
Østjydsk Bank går konkurs - aktiver solgt til Spk Vendsyssel - NY

Relaterede aktiekurser

Solar B A/S 400,50 0,0% Aktiekurs uændret

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
23. februar 2018 07:30:22
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: ReleaseBuild_20180222.1 - EUROWEB1 - 2018-02-23 07:30:22 - 2018-02-23 07:30:22 - 1 - Website: OKAY