11 sep: Danmark: Inflation fortsætter høj stigningstakt for anden måned i..
11 sep: Lundbeck/fmd: Unikt karrierespring får Kåre Schultz til at stoppe
11-09-2017 09:15:08

Forsøgsansvarlig læge James Gulley afholder præsentation med titlen "Therapeutic Vaccines in Prostate Cancer" på ESMO 2017 Congress

Relateret indhold
22 nov - 
Onsdagens aktier: Kapitalfonds retræte trak Pandora til..
22 nov - 
Bavarian-medarbejdere udnytter warrants og tegner aktie..
22 nov - 
Aktier/middag: GN, Vestas og Pandora i kamp om topplads..
Relateret debat
10:38 - 
Tillykke, du har gættet rigtig med Bava, du har deriomo..
10:38 - 
det var en fejl 😀
10:12 - 
Jeg giver Sukkeralf fuldstændig ret. Men jeg vil da ger..

MADRID, 11. september 2017 - På den europæiske cancerkonference, European Society for Medical Oncology (ESMO) 2017 Congress, vil Dr. James Gulley, Chief, Genitourinary Malignancies Branch, Senior Investigator, Head, Immunotherapy Section, Director, Medical Oncology Service, CCR Office of the Clinical Director, NCI, der er forsøgsansvarlig læge på PROSPECT - fase 3 forsøget med PROSTVAC, her til morgen holde en præsentation med titlen "Therapeutic Vaccines in Prostate Cancer", der rummer flere blindede observationer fra det igangværende fase 3 forsøg.

Som led i præsentationen vil Dr. Gulley fremhæve den blindede Kaplan-Meier kurve for den samlede overlevelse for alle patienter (aktive og placebo) i PROSPECT forsøget. Dr. Gulley vil også vise den blindede mediane overlevelse fordelt på forskellige geografiske områder.

Da PROSPECT forsøget fortsat er igangværende og endelige resultater forventes senere i 2017, er resultaterne, der fremlægges i dag, kun foreløbige og helt blindede for selskabet og investigatorer. På baggrund heraf kan der derfor ikke drages konklusioner omkring det endelige resultat af forsøget.

Dr. Gulleys præsentation vil efterfølgende kunne downloades på selskabets hjemmeside www.bavarian-nordic.com under "Investors > Events & Presentations".

Om PROSPECT forsøget

PROSPECT forsøget er et globalt, randomiseret, dobbeltblindet, placebokontrolleret fase 3 forsøg i patienter med asymptomatisk eller minimal symptomatisk metastatisk kastrationsresistent prostatakræft. Forsøget udføres i henhold til en Special Protocol Assessment aftale med de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA). Formålet med forsøget er at afklare, hvorvidt overlevelsen hos patienter der modtager PROSTVAC alene, eller i kombination med GM-CSF, er bedre end overlevelsen i kontrolgruppen.

Forsøget omfatter 1.297 patienter, der var færdigrekrutteret i januar 2015. Med udgangspunkt i doseringsplanen for PROSTVAC vil alle patienter have afsluttet deres behandling senest i juni 2015.

Den statistiske plan rummer tre foruddefinerede interimanalyser, der skal evaluere om forsøget skal fortsætte som planlagt eller potentielt stoppes, hvis vaccinen viser effekt eller ej. To af de tre interimanalyser har allerede fundet sted og konkluderede at forsøget skulle fortsætte uden modifikationer. Den tredje interimanalyse forventes i september 2017 og endelige resultater forventes i fjerde kvartal 2017.

Om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af cancer-immunterapier og vacciner mod infektionssygdomme baseret på selskabets virale vaccineplatform. Gennem mangeårige samarbejder, herunder med den amerikanske regering, har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af vacciner mod infektionssygdomme, inklusive den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske stat samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. I strategisk partnerskab med Janssen udvikler Bavarian Nordic en ebola-vaccine, samt vacciner til behandling af HPV, HBV og HIV. Bavarian Nordic har desuden i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Kontakt

Rolf Sass Sørensen

Vice President Investor Relations

Tlf. +45 61 77 47 43

Pressemeddelelse

2017-09-11-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 2017-09-11-da.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
19 nov
BAVA
Som lovet har der været ro fra mine kommentar siden på denne i en lange periode. Jeg tror på der vil..
12
09:32
BAVA
Jeg tror de langsigtede er fuldstændig ligeglad med kursen i dag
5
17 nov
BAVA
Ovenpå gårsdagens stigning på flotte 8,56%, falder kursen idag med 2,88% i et generelt surt marked, ..
4
10:38
BAVA
Tillykke, du har gættet rigtig med Bava, du har deriomod fejlet sygt med de andre.Baronen det vil kl..
3
10:12
BAVA
Jeg giver Sukkeralf fuldstændig ret. Men jeg vil da gerne tilføje, at du åbenbart ikke har den fjene..
3
22 nov
BAVA
Baronen - intet er jo godt nok til dig. Udover din kontanthjælp.
3
21 nov
BAVA
Joww det....
3
21 nov
BAVA
Nogen kalder det Jackpot!   http://finans.dk/erhverv/ECE10047576/stor-amerikansk-ordre-giver-jackpot..
2
18 nov
BAVA
Jeg håber ikke at der er nogle her på siden, der følger det vrøvl der kommer fra din person.
2
10:04
BAVA
Du sagde da kurs 150 😂😂😂😂 Hvad med RTX og konkursboet Matas? 🍺
1

Aktier/åbning: Køkkenkoncern får rolig børsdebut i uændret marked

24-11-2017 09:14:57
Køkkenkoncernen TCM Group, der blandt andet ejer brands som Svane Køkkenet og Tvis Køkkener, får fredag en noget stille debut på den københavnske fondsbørs.Resten af markedet udvikler sig også generelt roligt, og der er heller ikke større nyheder eller kommende offentliggørelser på tapetet. Det danske eliteindeks stiger knap 0,1 pct. til 1115,86 kort efter børsåbningen.Herhjemme er C20 Cap-indekse..

Aktier/tendens: Køkkenkoncern får børsdebut i ventet positivt marked

24-11-2017 08:18:21
Køkkenkoncernen TCM Group, der blandt andet ejer brands som Svane Køkkenet og Tvis Køkkener, får fredag sin debut på den københavnske fondsbørs.Det kan tiltrække investorernes opmærksomhed i et marked, der ellers ikke byder på større nyheder.De danske handlere har ikke nyt at handle på fra USA, hvor markederne torsdag var lukkede på grund af fejringen af thanksgiving. Fra morgenstunden stiger de a..

Formuepleje køber igen teleaktier: Flere års nedtur giver muligheder

23-11-2017 15:32:39
Fra tidligere ikke at have villet røre teleaktier med en ildtang er Formuepleje vendt rundt og har nu flere selskaber i porteføljen.Teleselskaberne har gennem flere år været udfordret af hård konkurrence, lave priser og et tungt investeringsbehov, hvilket har gjort sektoren upopulær blandt investorerne på aktiemarkedet.På det seneste er den udvikling dog vendt, og de seneste to-tre uger har telese..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Torsdagens aktier: Vestas' november-nedtur fik et nyt kapitel - NY
2
Vestas/HSBC: Lavere prisforudsætninger bag hug på 22 pct. i kursmålet
3
Kåre Schultz gør klar til fyringsrunde hos Teva - citat
4
Aktier/tendens: Køkkenkoncern får børsdebut i ventet positivt marked
5
Formuepleje køber igen teleaktier: Flere års nedtur giver muligheder

Relaterede aktiekurser

Bavarian Nordic A/S 240,00 -1,4% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
24. november 2017 12:20:00
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171123.3 - EUROWEB7 - 2017-11-24 12:20:00 - 2017-11-24 12:20:00 - 1 - Website: OKAY