14 sep: Ambu-aktien sætter rekord: Short-investorer trækker sig ud
15 sep: Bavarian Nordics forsøg med prostatakræft-medicin stoppes
14-09-2017 22:02:13

Den uafhængige dataovervågningskomité anbefaler at stoppe Bavarian Nordics fase 3 forsøg med PROSTVAC i patienter med prostatakræft

Relateret indhold
19 feb - 
Mandagens aktier: Defensiv nedtur for C25 trods plusser..
19 feb - 
Aktier/middag: Defensive aktier sørger for samlet nedga..
13 feb - 
Tirsdagens aktier: Mærsk tilbage i bakgear i moderat fa..
Relateret debat
20:01 - 
Ikke helt nyt.... Men noget der publiseret nu - dog ken..
19:35 - 
Bavarians ebola vaccine har i precliniske studier vist,..
12:17 - 
Hvis det er tilfældet passer det mig fint ! Anonyme net..

  • Telefonkonference vil blive afholdt fredag den 15. september kl. 14.00

KØBENHAVN, Danmark, 14. september 2017 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag, at den uafhængige dataovervågningskomité (Data Monitoring Commitee), efter en planlagt interimanalyse, anbefaler at en fortsættelse af PROSPECT - fase 3 forsøget med PROSTVAC® i patienter med metastatisk kastrationsresistent prostatakræft er formålsløs.

"Vi er meget skuffede på patienternes vegne over, at forsøget med PROSTVAC som monoterapi ikke var succesfuldt," udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic. "På vegne af Bavarian Nordic vil jeg gerne udtrykke min tak til de forsøgsansvarlige læger i PROSPECT forsøget, patienterne der deltog samt deres familier. Om end dette bestemt ikke var det udfald, vi havde ønsket, har vi fortsat troen på at kombinationsbehandlinger, også med immunterapier, kan være med til at skabe bedre kræftbehandlinger i fremtiden"

Indholdet af denne meddelelse har ingen indflydelse på Bavarian Nordics regnskabsmæssige forventninger for 2017.

Telefonkonference og webcast

Selskabets ledelse afholder en telefonkonference i morgen, fredag den 15. september kl. 14.00 for at diskutere resultatet af interimanalysen. Dial-in numre og link til en live or arkiveret webcast af telefonkonferencen vil blive tilgængelige på http://www.bavarian-nordic.com/investor/events.aspx?event=5307 i løbet af formiddagen.

Om PROSPECT forsøget

PROSPECT forsøget var et globalt, randomiseret, dobbeltblindet, placebokontrolleret fase 3 forsøg, der blev udført i henhold til en Special Protocol Assessment aftale med de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA). Formålet med forsøget var at afklare, hvorvidt PROSTVAC alene, eller i kombination med GM-CSF, kunne forlænge overlevelsen for patienter med asymptomatisk eller minimal symptomatisk metastatisk kastrationsresistent prostatakræft.  Forsøget omfattede 1.297 patienter der blev rekrutteret på mere end 200 kliniske forsøgscentre i 15 lande.

Om PROSTVAC

PROSTVAC (rilimogene galvacirepvec/rilimogene glafolivec) er en PSA-rettet immunterapikandidat udformet til at fremkalde et specifikt og rettet immunrespons, som angriber prostatakræftceller, og dermed ændre sygdomsforløbet samt forbedre overlevelsen hos patienter med prostatakræft. PROSTVAC er en prime-boost vaccine bestående af to forskellige poxvira (vaccinia og fowlpox). Datapakken for PROSTVAC omfatter indtil videre 19 igangværende og afsluttede kliniske forsøg i mere end 2.000 patienter, hvoraf hovedparten har modtaget aktiv behandling med PROSTVAC, der har vist sig veltolereret.

PROSTVAC udvikles i samarbejde med National Cancer Institute som led i en fælles forsknings- og udviklingsaftale.

Om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af cancer-immunterapier og vacciner mod infektionssygdomme baseret på selskabets virale vaccineplatform. Gennem mangeårige samarbejder, herunder med den amerikanske regering, har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af vacciner mod infektionssygdomme, inklusive den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske stat samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. I strategisk partnerskab med Janssen udvikler Bavarian Nordic en ebola-vaccine, samt vacciner til behandling af HPV, HBV og HIV. Bavarian Nordic har desuden i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden

Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt

Rolf Sass Sørensen

Vice President Investor Relations

Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 26 / 2017

2017-26-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 816547.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
19:35
BAVA
Bavarians ebola vaccine har i precliniske studier vist, at den i kombination med en MULTIvalent vers..
2

Aktier/middag: Genmab buldrer frem med WDH og ISS som følgesvende

22-02-2018 11:40:57
Biotekselskabet Genmab ligger helt i top i det danske eliteindeks torsdag middag efter at have præsenteret regnskab onsdag aften. Også ISS og William Demant, der begge kom med regnskab for fjerde kvartal torsdag morgen, er med i toppen.Men det er onsdagens regnskab fra Genmab, der trækker den helt store opmærksomhed, efter at biotekselskabet gjorde markedets bekymringer over en mulig skuffende pro..

ISS: Salget vokser mens bundlinjen skrumper

22-02-2018 08:39:00
ISS kan se bundlinjen falde tilbage i 2017 sammenlignet med i 2016, selvom selskabet er vokset på salget.Omsætningen i selskabet voksede til 79.912 mio. kr. i 2017, mens omsætningen udgjorde 78.658 mio. kr. i 2016.Omvendt steg nettoresultatet i 2017 til 2007 mio. kr. mod 2220 mio. kr. året før.Af regnskabet fremgår det, at årsagen til at bundlinjen ikke vokser med toplinjen, blandt andet er ekster..

Novo Nordisk: Ozempic optaget på stor indkøbsforenings tilskudsliste

21-02-2018 15:39:04
Novo Nordisks nylancerede ugentlige GLP-1-analog Ozempic er blevet optaget på den amerikanske indkøbsforening Express Scripts nationale tilskudsliste, der gælder for en lang række sygekasser i 2018.Det bekræfter Novo Nordisk over for Ritzau Finans.Optagelsen er et vigtigt skridt i Novos arbejde med at indgå kontrakter med de store indkøbsforeninger, der står for sygekassernes indkøb og også rådgiv..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/åbning: Genmab brager frem og trækker eliteindekset i plus
2
Genmab/CEO: Ro på - Darzalex-salget skal ses på kvartalsbasis
3
Novo/Sydbank: Succes-forsøg kan ende med blockbustertablet
4
Aktier/tendens: Genmab, ISS og William i fokus i rød handelsstart
5
Novo: Første tabletstudie med Semaglutid er en succes - NY

Relaterede aktiekurser

Bavarian Nordic A/S 243,40 3,1% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
22. februar 2018 21:34:52
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: ReleaseBuild_20180222.1 - EUROWEB7 - 2018-02-22 21:34:52 - 2018-02-22 21:34:52 - 1 - Website: OKAY