27 sep: Resultat af fortegningsretsemission i Vestjysk Bank
27 sep: Debitormassens sammensætning for konverterbare obligationsserier,..
27-09-2017 09:00:00

ALKs partner, Torii, opnår godkendelse af tabletvaccine mod japansk cedertræsallergi i Japan

Relateret indhold
12 jun - 
C25-selskaber/Jyske: Dropper dækning af flere selskaber
08 jun - 
ALK-Abelló/SHB: Kan slippe for den værste tilskudsskræk..
06 jun - 
NKT presset af skeptiske investorer: Nu er hver syvende..
Relateret debat
12 jun - 
Naee... købte i 720 for nogle måneder siden - 50 pct.!!..
12 jun - 
Nahr - short squezze vil snarere give en endnu hurtigre..
12 jun - 
Aktien er shortet, nok derfor ?

København, 2017-09-27 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

 

 • CEDARCURE™ er den første tabletvaccine, der er godkendt i Japan til behandling af både voksne og børn.

 • CEDARCURE™ fuldender Toriis portefølje af allergibehandlinger, der også inkluderer MITICURE™ (ACARIZAX® i Europa), der allerede er markedsført. Dermed opnår Torii en effektiv dækning af de væsentligste allergier i Japan.

 • ALK er berettiget til at modtage royaltybetalinger fra salget af CEDARCURE™.

 • ALKs forventninger til regnskabsåret 2017 er uændrede. 

ALK (ALKB:DC / OMX: ALK B / AKABY / AKBLF) meddelte i dag, at de japanske sundheds­myndig­heder har godkendt registreringsansøgningen indsendt af selskabets partner, Torii Pharmaceutical Co., Ltd., for tabletvaccinen mod japansk cedertræsallergi, der vil blive markedsført under navnet CEDARCURE™. 

CEDARCURE™ er baseret på den samme tabletteknologi, som bruges i ALKs græs-, ragweed- og husstøvmidetabletter, og er udviklet af Torii i samarbejde med ALK specifikt for det japanske marked, hvor japansk cedertræsallergi er meget udbredt. 

Japan er verdens næststørste marked for allergimedicin efter USA. Ca. 25 % af den japanske befolkning lider af høfeber, og ca. 70 % heraf lider specifikt af japansk cedertræsallergi. Japansk cedertræsallergi forekommer i alle aldersgrupper, men ny forskning viser, at allergien opstår tidligere end før. 

CEDARCURE er godkendt som allergivaccination til behandling af japansk cedertræsallergi (høfeber) i voksne og børn og er den første tabletvaccine i Japan, der er godkendt til behandling af både voksne og børn. 

Carsten Hellmann, ALKs adm. direktør, siger: "Godkendelsen er kulminationen på flere års succesfuldt forsknings- og udviklingssamarbejde mellem Torii og ALK, et partnerskab, som vi forventer vil bidrage til ALKs omsætning i mange år fremover. Det er også endnu et fremskridt for tabletteknologien og udvider vores globale portefølje af registrerede allergivacciner ved at føje japansk cedertræsallergi til sortimentet, der allerede inkluderer behandling mod græs-, ragweed- og husstøvmideallergi. Derudover har vi en tablet mod træpollenallergi på trapperne inden for en overskuelig fremtid." 

ALKs partnerskab med Torii blev etableret i 2011 og dækker udvikling, registrering og kommer­cialisering af CEDARCURE™ og ALKs husstøvmidetablet ACARIZAX®, der blev godkendt i Japan i 2015 og er lanceret under navnet MITICURE™. I marts 2017 indsendte Torii en registrerings­ansøgning for MITICURE™ til behandling af børn baseret på positive kliniske fase III-resultater. 

Lanceringsdatoen for CEDARCURE™ vil blive besluttet, når aftalen om pris og tilskud med de japanske sundhedsmyndigheder foreligger. 

ALK er berettiget til at modtage royaltybetalinger fra salget af CEDARCURE™, der vil blive bogført som indtægt fra partnerskaber i Internationale markeder. Denne meddelelse ændrer ikke ved ALKs forventninger til regnskabsåret 2017. 

ALK-Abelló A/S

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Investor Relations: Per Plotnikof, tlf. 4574 7527, mobil 2261 2525

Presse: Jeppe Ilkjær, tlf. 7877 4532, mobil 3050 2014 

Om ALK

ALK er en global, forskningsbaseret medicinalvirksomhed, der fokuserer på forebyggelse, diagnosticering og behandling af allergi. ALK er en af verdens førende virksomheder inden for allergivaccination (immunterapi) – en behandling af selve årsagen til allergi. Virksomheden har ca. 2.300 medarbejdere og har datterselskaber, produktionsfaciliteter og distributører over hele verden. ALK har indgået partnerskabsaftaler med Torii, Abbott og Seqirus om kommercialisering af tabletbaserede allergivacciner i henholdsvis Japan, Rusland, Sydøst­asien, Australien og New Zealand. Virksomheden har hovedkvarter i Hørsholm og er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen. Læs mere på www.alk.net.

 

Om Torii Pharmaceutical Co., Ltd.

Torii Pharmaceutical Co., Ltd., (Torii) som blev grundlagt i 1921, fremstiller og distribuerer farmaceutiske produkter inden for fire terapeutiske hovedområder: nyresygdomme og hæmodialyse, hudsygdomme, hiv og allergi. Virksomheden, der har ca. 1,000 ansatte, har hovedkvarter i Tokyo og er noteret på Tokyo Stock Exchange (TSE:4551). Læs mere på www.torii.co.jp.

Vedhæftet fil: FM_26_17DK_27092017.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
Ingen indlæg

Ambu: Udenlandske investorer sender aktien mod rekord

20-06-2018 11:18:25
Der er rift om Ambu onsdag formiddag, hvor aktien har sat kursen mod rekord efter en gevinst, der bare har vokset sig større og større i løbet af formiddagen.En rundringning til et par handlere og analytikere har umiddelbart ikke kastet en forklaring af sig.- Der er ingen nyheder ude om Ambu, og vi sidder umiddelbart også og undrer os lidt, siger chefhandler i Danske Bank Mads Zink til Ritzau Fina..

Aktier/tendens: Comeback i sigte - salgstal kan løfte Genmab

20-06-2018 08:30:13
En løftet anbefaling og lovende salgstal fra USA kan løfte Genmab fra åbningen onsdag, hvor udsigterne er noget lysere, end da handlerne slukkede for deres skærme tirsdag eftermiddag.De amerikanske aktier faldt godt nok tirsdag, efter at USA og Kina havde udvekslet nye toldafgifter, men markedet rettede sig noget efter dansk børslukketid, og onsdag morgen peger S&P 500-futuren på en positiv åbning..

Vestas-rival barsler med en vindmølle på mindst 12 MW - citat

19-06-2018 16:42:53
Vindmølleproducenten Senvion har sat sit sigte højt for sin kommende offshore-mølle.Hver af møllerne skal have en kapacitet på minimum 12 megawatt (MW), lyder det ifølge mediet Recharge i en række dokumenter fra det EU-udviklingsprogram, Senvion er med i.Tidligere har Senvion kun oplyst, at udviklingsprojektet drejede sig om en mølle på "10 eller mere" MW. Men det langsigtede mål er at nå op på mø..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge
1
Aktier/tendens: Comeback i sigte - salgstal kan løfte Genmab
2
Aktier/åbning: Udlandet løfter Ambu i rekord - Genmab går til tops
3
Genmab/JPM: Hæver anbefalingen og skærer i kursmålet
4
Vestas-rival barsler med en vindmølle på mindst 12 MW - citat
5
Vestas: Konsulenthus spår stigende vækst på vindmøllemarkedet

Relaterede aktiekurser

ALK-Abelló B A/S 1.068,00 0,0% Aktiekurs uændret

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
20. juni 2018 15:06:10
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180619.1 - EUROWEB1 - 2018-06-20 15:06:10 - 2018-06-20 15:06:10 - 1 - Website: OKAY