27 sep: Resultat af fortegningsretsemission i Vestjysk Bank
27 sep: Debitormassens sammensætning for konverterbare obligationsserier,..
27-09-2017 09:00:00

ALKs partner, Torii, opnår godkendelse af tabletvaccine mod japansk cedertræsallergi i Japan

Relateret indhold
10 nov - 
Fredagens aktier: C20 i rødt efter fortsat nedtur for V..
10 nov - 
Aktier/middag: Vestas, Mærsk og Pandora trækker C20 i r..
10 nov - 
ALK Q3: Husstøvmidetablet nærmer sig markedet i USA - N..
Relateret debat
11 nov - 
Lad nu den bolle få et engelskkursus. Det er måske det ..
10 nov - 
Suppleret lidt op med 28 stk til 929 til nu 168 her til..
10 nov - 
Tallene er ikke specielt skuffende, men nogenlunde på l..

København, 2017-09-27 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

 

 • CEDARCURE™ er den første tabletvaccine, der er godkendt i Japan til behandling af både voksne og børn.

 • CEDARCURE™ fuldender Toriis portefølje af allergibehandlinger, der også inkluderer MITICURE™ (ACARIZAX® i Europa), der allerede er markedsført. Dermed opnår Torii en effektiv dækning af de væsentligste allergier i Japan.

 • ALK er berettiget til at modtage royaltybetalinger fra salget af CEDARCURE™.

 • ALKs forventninger til regnskabsåret 2017 er uændrede. 

ALK (ALKB:DC / OMX: ALK B / AKABY / AKBLF) meddelte i dag, at de japanske sundheds­myndig­heder har godkendt registreringsansøgningen indsendt af selskabets partner, Torii Pharmaceutical Co., Ltd., for tabletvaccinen mod japansk cedertræsallergi, der vil blive markedsført under navnet CEDARCURE™. 

CEDARCURE™ er baseret på den samme tabletteknologi, som bruges i ALKs græs-, ragweed- og husstøvmidetabletter, og er udviklet af Torii i samarbejde med ALK specifikt for det japanske marked, hvor japansk cedertræsallergi er meget udbredt. 

Japan er verdens næststørste marked for allergimedicin efter USA. Ca. 25 % af den japanske befolkning lider af høfeber, og ca. 70 % heraf lider specifikt af japansk cedertræsallergi. Japansk cedertræsallergi forekommer i alle aldersgrupper, men ny forskning viser, at allergien opstår tidligere end før. 

CEDARCURE er godkendt som allergivaccination til behandling af japansk cedertræsallergi (høfeber) i voksne og børn og er den første tabletvaccine i Japan, der er godkendt til behandling af både voksne og børn. 

Carsten Hellmann, ALKs adm. direktør, siger: "Godkendelsen er kulminationen på flere års succesfuldt forsknings- og udviklingssamarbejde mellem Torii og ALK, et partnerskab, som vi forventer vil bidrage til ALKs omsætning i mange år fremover. Det er også endnu et fremskridt for tabletteknologien og udvider vores globale portefølje af registrerede allergivacciner ved at føje japansk cedertræsallergi til sortimentet, der allerede inkluderer behandling mod græs-, ragweed- og husstøvmideallergi. Derudover har vi en tablet mod træpollenallergi på trapperne inden for en overskuelig fremtid." 

ALKs partnerskab med Torii blev etableret i 2011 og dækker udvikling, registrering og kommer­cialisering af CEDARCURE™ og ALKs husstøvmidetablet ACARIZAX®, der blev godkendt i Japan i 2015 og er lanceret under navnet MITICURE™. I marts 2017 indsendte Torii en registrerings­ansøgning for MITICURE™ til behandling af børn baseret på positive kliniske fase III-resultater. 

Lanceringsdatoen for CEDARCURE™ vil blive besluttet, når aftalen om pris og tilskud med de japanske sundhedsmyndigheder foreligger. 

ALK er berettiget til at modtage royaltybetalinger fra salget af CEDARCURE™, der vil blive bogført som indtægt fra partnerskaber i Internationale markeder. Denne meddelelse ændrer ikke ved ALKs forventninger til regnskabsåret 2017. 

ALK-Abelló A/S

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Investor Relations: Per Plotnikof, tlf. 4574 7527, mobil 2261 2525

Presse: Jeppe Ilkjær, tlf. 7877 4532, mobil 3050 2014 

Om ALK

ALK er en global, forskningsbaseret medicinalvirksomhed, der fokuserer på forebyggelse, diagnosticering og behandling af allergi. ALK er en af verdens førende virksomheder inden for allergivaccination (immunterapi) – en behandling af selve årsagen til allergi. Virksomheden har ca. 2.300 medarbejdere og har datterselskaber, produktionsfaciliteter og distributører over hele verden. ALK har indgået partnerskabsaftaler med Torii, Abbott og Seqirus om kommercialisering af tabletbaserede allergivacciner i henholdsvis Japan, Rusland, Sydøst­asien, Australien og New Zealand. Virksomheden har hovedkvarter i Hørsholm og er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen. Læs mere på www.alk.net.

 

Om Torii Pharmaceutical Co., Ltd.

Torii Pharmaceutical Co., Ltd., (Torii) som blev grundlagt i 1921, fremstiller og distribuerer farmaceutiske produkter inden for fire terapeutiske hovedområder: nyresygdomme og hæmodialyse, hudsygdomme, hiv og allergi. Virksomheden, der har ca. 1,000 ansatte, har hovedkvarter i Tokyo og er noteret på Tokyo Stock Exchange (TSE:4551). Læs mere på www.torii.co.jp.

Vedhæftet fil: FM_26_17DK_27092017.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
Ingen indlæg

Aktier/middag: C20 falder trods fremgang til Mærsk og Novo

21-11-2017 11:16:39
Størstedelen af de danske eliteaktier er i bakgear tirsdag formiddag, hvor C20 Cap-indekset falder med 0,1 pct. til 1123,30.Generelt er udsvingene ikke ret store, efterhånden som regnskabssæsonen er ved at nå sin afslutning.I stedet fokuserer investorerne blandt andet på udfaldet af forhandlingerne om den amerikanske skatteaftale, hvor Senatet snart skal stemme sit bud igennem, hvorefter der skal ..

Novo planlægger fase 3-udviklingsprogram med subkutan Semaglutid - NY

21-11-2017 08:37:26
Efter positive kliniske fase 2-resultater med subkutan Semaglutid til behandling af svær overvægt planlægger Novo Nordisk til næste år at indlede et klinisk fase 3-udviklingsprogram med ugentlig subkutan Semaglutid.Det fortæller Novo i en meddelelse forud for tirsdagens kapitalmarkedsdag.Udviklingsprogrammet med subkutan Semaglutid, der vil blive givet som injektion i patientens underhud, forvente..

NTR tror på millionoverskud efter fremgang i shippingforretning

20-11-2017 15:06:36
Selv om der bliver holdt igen med investeringerne i shippingbranchen, har NTR Holding kunne løfte resultaterne i 2017.Selskabet, der tjener penge på at sælge sikkerhedsudstyr til shippingbranchen via selskabet Daniamant, kommer ud af årets første ni måneder med et overskud før skat på 3,5 mio. kr., hvilket er en stigning fra 0,8 mio. kr. i samme periode året før.Omsætningen er steget til 63,7 mio...

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge
1
Mandagens aktier: Novo steg på forventning - Vestas ned på usikkerhed
2
Novo/CEO: Vi er tilbage på sporet
3
Novo-chef er bekymret for fremtiden grundet diabetesepidemi - citat
4
Novo planlægger fase 3-udviklingsprogram med subkutan Semaglutid - NY
5
Tryg-direktør om nyt milliardmål: En gylden mulighed

Relaterede aktiekurser

ALK-Abelló B A/S 893,00 -0,6% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
21. november 2017 13:08:02
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171108.1 - EUROWEB7 - 2017-11-21 13:08:02 - 2017-11-21 13:08:02 - 1 - Website: OKAY