27 sep: Onsdagens aktier: Pandora tog revanche i lettere positivt marked
28 sep: Bavarian Nordic får ny vaccinebestilling fra USA's regering
27-09-2017 22:18:02

Bavarian Nordic indgår kontrakt med den amerikanske regering om levering af frysetørret IMVAMUNE koppevaccine

Relateret indhold
19 feb - 
Mandagens aktier: Defensiv nedtur for C25 trods plusser..
19 feb - 
Aktier/middag: Defensive aktier sørger for samlet nedga..
13 feb - 
Tirsdagens aktier: Mærsk tilbage i bakgear i moderat fa..
Relateret debat
12:17 - 
Hvis det er tilfældet passer det mig fint ! Anonyme net..
21 feb - 
Jamen så må vi håbe at de køber kraftigt op i eftermidd..
21 feb - 
Ligner en tendens til de presser prisen ned hver formid..

 • Den indledende kontrakt er på USD 100 mio., som dækker produktion af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine

 • Kontrakten rummer endvidere indledningsvis optioner til en værdi af op til USD 439 mio.

 • Den samlede potentielle kontraktsum kan stige, såfremt optioner på indkøb af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine eller færdigproduceret vaccine udnyttes

 • Selskabet afholder telefonkonference i morgen kl. 15.00 dansk tid

KØBENHAVN, Danmark, 27. september 2017 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag, at selskabet har indgået en kontrakt med Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), en del af Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response ved U.S. Department of Health and Human Services (HHS), om levering af frysetørret IMVAMUNE® koppevaccine. Den samlede potentielle værdi af basiskontrakten inklusive optioner udgør mere end USD 539 mio.

Den indledende kontrakt udgør USD 100 mio. og omfatter produktion og oplagring af IMVAMUNE bulkvaccine. Selskabet har tidligere indgået to kontrakter på bulkvaccine til i alt USD 233 mio., og dette er således den tredje ordre af denne slags. De indledende optioner i kontrakten er fordelt på to forskellige områder. Den ene vedrører fyldningen og frysetørringen af de tre ordrer på IMVAMUNE bulkvaccine, og har en potentiel værdi af USD 299 mio. Den anden indeholder klinisk udvikling, regulatoriske forpligtelser samt dele af etableringen og valideringen af fyldning og færdigvareproduktion, og har en potentiel værdi af op til USD 140 mio. Kontrakten rummer desuden optioner til indkøb af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine og/eller frysetørrede vaccinedoser i fremtiden.

Med henblik på at sikre den fremtidige produktionskapacitet og dermed leverancer af IMVAMUNE til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager, vil Bavarian Nordic investere ca. USD 75 mio. henover de kommende år i etablering af en fylde- og færdigvareproduktionslinje på sin facilitet i Danmark. Som led i selskabets mangeårige partnerskab med BARDA, vil en potentiel option på op til USD 33 mio. (en del af de førnævnte USD 140 mio.) være dedikeret til procesoverførsel og validering af den nye produktionslinje. Denne strategiske investering vil gøre det muligt for Bavarian Nordic at kontrollere den samlede værdikæde i produktionsprocessen og produktcyklussen samt potentielt at tilbyde kapacitet til øvrige kunder i fremtiden.

"Vi er stolte over at være en del af et langvarigt og succesrigt partnerskab med BARDA. Den nye kontrakt er starten på et nyt kapitel, da vi skal levere en forbedret udgave af vores vaccine som led i den amerikanske regerings ønske om at beskytte sin befolkning mod et koppeudbrud, " udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic. "Vores seneste strategiske investering, der udvider vores produktionskapacitet vil tilføre værdi, ikke blot til vores partnerskaber, men også til vores egenudviklede portefølje af kommende produkter."

Indholdet af denne meddelelse har ingen indflydelse på Bavarian Nordics regnskabsmæssige forventninger for 2017.

Telefonkonference og webcast

Selskabets ledelse afholder en telefonkonference i morgen, torsdag den 28. september 2017 kl. 15.00 dansk tid for at uddybe indholdet af denne meddelelse og besvare eventuelle spørgsmål. Dial-in numre er: Danmark: +45 32 71 16 58, UK: +44 (0) 20 3427 1910, USA: +1 212 444 0896. Deltagerkode er 8258368. Det er muligt at høre en live eller arkiveret webcast af telefonkonferencen samt downloade den tilhørende præsentation på http://www.bavarian-nordic.com/investor/events.aspx?event=5321.

Anerkendelse af støtte fra offentlige institutioner

Dette projekt er finansieret helt eller delvist af amerikanske offentlige midler fra Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response, Biomedical Advanced Research and Development Authority, under kontrakt nr. HHSO100201700019C

Om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af cancer-immunterapier og vacciner mod infektionssygdomme baseret på selskabets virale vaccineplatform. Gennem mangeårige samarbejder, herunder med den amerikanske regering, har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af vacciner mod infektionssygdomme, inklusive den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske stat samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. I strategisk partnerskab med Janssen udvikler Bavarian Nordic en ebola-vaccine, samt vacciner til behandling af HPV, HBV og HIV. Bavarian Nordic har desuden i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden

Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt

Rolf Sass Sørensen

Vice President Investor Relations

Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 28 / 2017

2017-28-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 818129.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
Ingen indlæg

Aktier/middag: Genmab buldrer frem med WDH og ISS som følgesvende

22-02-2018 11:40:57
Biotekselskabet Genmab ligger helt i top i det danske eliteindeks torsdag middag efter at have præsenteret regnskab onsdag aften. Også ISS og William Demant, der begge kom med regnskab for fjerde kvartal torsdag morgen, er med i toppen.Men det er onsdagens regnskab fra Genmab, der trækker den helt store opmærksomhed, efter at biotekselskabet gjorde markedets bekymringer over en mulig skuffende pro..

ISS: Salget vokser mens bundlinjen skrumper

22-02-2018 08:39:00
ISS kan se bundlinjen falde tilbage i 2017 sammenlignet med i 2016, selvom selskabet er vokset på salget.Omsætningen i selskabet voksede til 79.912 mio. kr. i 2017, mens omsætningen udgjorde 78.658 mio. kr. i 2016.Omvendt steg nettoresultatet i 2017 til 2007 mio. kr. mod 2220 mio. kr. året før.Af regnskabet fremgår det, at årsagen til at bundlinjen ikke vokser med toplinjen, blandt andet er ekster..

Novo Nordisk: Ozempic optaget på stor indkøbsforenings tilskudsliste

21-02-2018 15:39:04
Novo Nordisks nylancerede ugentlige GLP-1-analog Ozempic er blevet optaget på den amerikanske indkøbsforening Express Scripts nationale tilskudsliste, der gælder for en lang række sygekasser i 2018.Det bekræfter Novo Nordisk over for Ritzau Finans.Optagelsen er et vigtigt skridt i Novos arbejde med at indgå kontrakter med de store indkøbsforeninger, der står for sygekassernes indkøb og også rådgiv..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge
1
Aktier/åbning: Genmab brager frem og trækker eliteindekset i plus
2
Genmab/Sydbank: Stærk Darzalex-prognose bør sende aktien op
3
Genmab/CEO: Ro på - Darzalex-salget skal ses på kvartalsbasis
4
Novo/Sydbank: Succes-forsøg kan ende med blockbustertablet
5
Aktier/tendens: Genmab, ISS og William i fokus i rød handelsstart

Relaterede aktiekurser

Bavarian Nordic A/S 240,00 1,7% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
22. februar 2018 15:36:34
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: ReleaseBuild_20180222.1 - EUROWEB7 - 2018-02-22 15:36:34 - 2018-02-22 15:36:34 - 1 - Website: OKAY