27 sep: Onsdagens aktier: Pandora tog revanche i lettere positivt marked
28 sep: Bavarian Nordic får ny vaccinebestilling fra USA's regering
27-09-2017 22:18:02

Bavarian Nordic indgår kontrakt med den amerikanske regering om levering af frysetørret IMVAMUNE koppevaccine

Relateret indhold
17:06 - 
Onsdagens aktier: Kapitalfonds retræte trak Pandora til..
12:07 - 
Bavarian-medarbejdere udnytter warrants og tegner aktie..
11:49 - 
Aktier/middag: GN, Vestas og Pandora i kamp om topplads..
Relateret debat
14:49 - 
Alt under kurs 300 er biligt for aktien. Det er nok ikk..
13:19 - 
Markedet har forlængst indkalkuleret disse t..
07:19 - 
BAVARIAN: USA SÆTTER SKUB I VACCINEARBEJDE  ..

 • Den indledende kontrakt er på USD 100 mio., som dækker produktion af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine

 • Kontrakten rummer endvidere indledningsvis optioner til en værdi af op til USD 439 mio.

 • Den samlede potentielle kontraktsum kan stige, såfremt optioner på indkøb af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine eller færdigproduceret vaccine udnyttes

 • Selskabet afholder telefonkonference i morgen kl. 15.00 dansk tid

KØBENHAVN, Danmark, 27. september 2017 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag, at selskabet har indgået en kontrakt med Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), en del af Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response ved U.S. Department of Health and Human Services (HHS), om levering af frysetørret IMVAMUNE® koppevaccine. Den samlede potentielle værdi af basiskontrakten inklusive optioner udgør mere end USD 539 mio.

Den indledende kontrakt udgør USD 100 mio. og omfatter produktion og oplagring af IMVAMUNE bulkvaccine. Selskabet har tidligere indgået to kontrakter på bulkvaccine til i alt USD 233 mio., og dette er således den tredje ordre af denne slags. De indledende optioner i kontrakten er fordelt på to forskellige områder. Den ene vedrører fyldningen og frysetørringen af de tre ordrer på IMVAMUNE bulkvaccine, og har en potentiel værdi af USD 299 mio. Den anden indeholder klinisk udvikling, regulatoriske forpligtelser samt dele af etableringen og valideringen af fyldning og færdigvareproduktion, og har en potentiel værdi af op til USD 140 mio. Kontrakten rummer desuden optioner til indkøb af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine og/eller frysetørrede vaccinedoser i fremtiden.

Med henblik på at sikre den fremtidige produktionskapacitet og dermed leverancer af IMVAMUNE til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager, vil Bavarian Nordic investere ca. USD 75 mio. henover de kommende år i etablering af en fylde- og færdigvareproduktionslinje på sin facilitet i Danmark. Som led i selskabets mangeårige partnerskab med BARDA, vil en potentiel option på op til USD 33 mio. (en del af de førnævnte USD 140 mio.) være dedikeret til procesoverførsel og validering af den nye produktionslinje. Denne strategiske investering vil gøre det muligt for Bavarian Nordic at kontrollere den samlede værdikæde i produktionsprocessen og produktcyklussen samt potentielt at tilbyde kapacitet til øvrige kunder i fremtiden.

"Vi er stolte over at være en del af et langvarigt og succesrigt partnerskab med BARDA. Den nye kontrakt er starten på et nyt kapitel, da vi skal levere en forbedret udgave af vores vaccine som led i den amerikanske regerings ønske om at beskytte sin befolkning mod et koppeudbrud, " udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic. "Vores seneste strategiske investering, der udvider vores produktionskapacitet vil tilføre værdi, ikke blot til vores partnerskaber, men også til vores egenudviklede portefølje af kommende produkter."

Indholdet af denne meddelelse har ingen indflydelse på Bavarian Nordics regnskabsmæssige forventninger for 2017.

Telefonkonference og webcast

Selskabets ledelse afholder en telefonkonference i morgen, torsdag den 28. september 2017 kl. 15.00 dansk tid for at uddybe indholdet af denne meddelelse og besvare eventuelle spørgsmål. Dial-in numre er: Danmark: +45 32 71 16 58, UK: +44 (0) 20 3427 1910, USA: +1 212 444 0896. Deltagerkode er 8258368. Det er muligt at høre en live eller arkiveret webcast af telefonkonferencen samt downloade den tilhørende præsentation på http://www.bavarian-nordic.com/investor/events.aspx?event=5321.

Anerkendelse af støtte fra offentlige institutioner

Dette projekt er finansieret helt eller delvist af amerikanske offentlige midler fra Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response, Biomedical Advanced Research and Development Authority, under kontrakt nr. HHSO100201700019C

Om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af cancer-immunterapier og vacciner mod infektionssygdomme baseret på selskabets virale vaccineplatform. Gennem mangeårige samarbejder, herunder med den amerikanske regering, har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af vacciner mod infektionssygdomme, inklusive den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske stat samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. I strategisk partnerskab med Janssen udvikler Bavarian Nordic en ebola-vaccine, samt vacciner til behandling af HPV, HBV og HIV. Bavarian Nordic har desuden i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden

Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt

Rolf Sass Sørensen

Vice President Investor Relations

Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 28 / 2017

2017-28-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 818129.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
19 nov
BAVA
Som lovet har der været ro fra mine kommentar siden på denne i en lange periode. Jeg tror på der vil..
12
16 nov
BAVA
Lad nu være med at falde til hans niveau.
6
16 nov
BAVA
Baronen er til børnefødselsdag hos EddieC. Lige nu leger de gæt og grimasser og får cola og popcorn...
6
17 nov
BAVA
Ovenpå gårsdagens stigning på flotte 8,56%, falder kursen idag med 2,88% i et generelt surt marked, ..
4
05:51
BAVA
Baronen - intet er jo godt nok til dig. Udover din kontanthjælp.
3
21 nov
BAVA
Joww det....
3
21 nov
BAVA
Nogen kalder det Jackpot!   http://finans.dk/erhverv/ECE10047576/stor-amerikansk-ordre-giver-jackpot..
2
18 nov
BAVA
Jeg håber ikke at der er nogle her på siden, der følger det vrøvl der kommer fra din person.
2
07:19
BAVA
BAVARIAN: USA SÆTTER SKUB I VACCINEARBEJDE   06:49   Aftalen mellem Bavarian Nordic og USAs regering..
1
21 nov
BAVA
Cirka 250 mio kr. Det er peanuts. 
1

Pandora/ABG: Mindre sats på kursfald hos hedgefond luner aktiekursen

22-11-2017 15:47:15
Pandora har haft et hårdt 2017 på aktiemarkedet, hvilket er blevet forstærket af, at en håndfuld store investeringsselskaber har shortet aktien og dermed satset på kursfald.Derfor er det positivt for aktiekursen, at den amerikanske hedgefond Maverick Capital har mindsket sin shortposition til 0,97 pct. af aktierne fra tidligere 1,31 pct.- Det er den første større shortreduktion, vi har set gennem ..

Vestas/Sydbank: Vindmølleindustrien risikerer endnu lavere priser

22-11-2017 14:28:26
Priserne på vindmøller har været nedadgående de seneste måneder, og Vestas og de andre aktører i branchen skal ikke forvente, at det værste er overstået.Det vurderer aktieanalytiker Jacob Pedersen fra Sydbank, efter at den seneste store vindauktion i Tyskland blev afgjort med prisfald på 11 pct.- Priserne matcher meget godt den udvikling, vi har set og hørt om fra vindmølleproducenterne, så hvis m..

Novo/dir: Vækst i biofarma er afhængig af tilkøb

22-11-2017 10:07:28
Novo Nordisks ambition om at vende den negative udvikling for selskabets biofarmaforretning, så den atter kan begynde at vokse frem mod 2020, er afhængig af tre dele, herunder opkøb.Det fortalte direktør for Novos bløderdivision, Christian Kanstrup, tirsdag på Novos kapitalmarkedsdag.Salget af Novos blødermiddel Novoseven er under pres fra det konkurrerende blødermiddel Hemlimbra fra Roche, som No..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge
1
Aktier/tendens: Genmab, Vestas og Pandora fortsat i fokus
2
Vestas får første russiske ordre nogensinde - NY
3
Vestas/CS: Prisudvikling og arbejdskapital koster på kursmålet - NY
4
Vestas: Ny tysk vindauktion understreger stort prispres
5
Vestas/Sydbank: Vindmølleindustrien risikerer endnu lavere priser

Relaterede aktiekurser

Bavarian Nordic A/S 249,00 0,4% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
22. november 2017 19:11:52
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171108.1 - EUROWEB6 - 2017-11-22 19:11:52 - 2017-11-22 19:11:52 - 1 - Website: OKAY