27 sep: Onsdagens aktier: Pandora tog revanche i lettere positivt marked
28 sep: Bavarian Nordic får ny vaccinebestilling fra USA's regering
27-09-2017 22:18:02

Bavarian Nordic indgår kontrakt med den amerikanske regering om levering af frysetørret IMVAMUNE koppevaccine

Relateret indhold
13 jun - 
Aktier/middag: WDH og GN trækker indekset frem inden re..
12 jun - 
C25-selskaber/Jyske: Dropper dækning af flere selskaber
06 jun - 
Onsdagens aktier: Analysenyt løftede William op i toppe..
Relateret debat
22 jun - 
fald i shorts :: Bavarian 7,34% 20-jun -0,20%
21 jun - 
uhhhhhhh
21 jun - 
Psssttt.... Den ender i plus både idag og i morgen.

 • Den indledende kontrakt er på USD 100 mio., som dækker produktion af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine

 • Kontrakten rummer endvidere indledningsvis optioner til en værdi af op til USD 439 mio.

 • Den samlede potentielle kontraktsum kan stige, såfremt optioner på indkøb af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine eller færdigproduceret vaccine udnyttes

 • Selskabet afholder telefonkonference i morgen kl. 15.00 dansk tid

KØBENHAVN, Danmark, 27. september 2017 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag, at selskabet har indgået en kontrakt med Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), en del af Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response ved U.S. Department of Health and Human Services (HHS), om levering af frysetørret IMVAMUNE® koppevaccine. Den samlede potentielle værdi af basiskontrakten inklusive optioner udgør mere end USD 539 mio.

Den indledende kontrakt udgør USD 100 mio. og omfatter produktion og oplagring af IMVAMUNE bulkvaccine. Selskabet har tidligere indgået to kontrakter på bulkvaccine til i alt USD 233 mio., og dette er således den tredje ordre af denne slags. De indledende optioner i kontrakten er fordelt på to forskellige områder. Den ene vedrører fyldningen og frysetørringen af de tre ordrer på IMVAMUNE bulkvaccine, og har en potentiel værdi af USD 299 mio. Den anden indeholder klinisk udvikling, regulatoriske forpligtelser samt dele af etableringen og valideringen af fyldning og færdigvareproduktion, og har en potentiel værdi af op til USD 140 mio. Kontrakten rummer desuden optioner til indkøb af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine og/eller frysetørrede vaccinedoser i fremtiden.

Med henblik på at sikre den fremtidige produktionskapacitet og dermed leverancer af IMVAMUNE til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager, vil Bavarian Nordic investere ca. USD 75 mio. henover de kommende år i etablering af en fylde- og færdigvareproduktionslinje på sin facilitet i Danmark. Som led i selskabets mangeårige partnerskab med BARDA, vil en potentiel option på op til USD 33 mio. (en del af de førnævnte USD 140 mio.) være dedikeret til procesoverførsel og validering af den nye produktionslinje. Denne strategiske investering vil gøre det muligt for Bavarian Nordic at kontrollere den samlede værdikæde i produktionsprocessen og produktcyklussen samt potentielt at tilbyde kapacitet til øvrige kunder i fremtiden.

"Vi er stolte over at være en del af et langvarigt og succesrigt partnerskab med BARDA. Den nye kontrakt er starten på et nyt kapitel, da vi skal levere en forbedret udgave af vores vaccine som led i den amerikanske regerings ønske om at beskytte sin befolkning mod et koppeudbrud, " udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic. "Vores seneste strategiske investering, der udvider vores produktionskapacitet vil tilføre værdi, ikke blot til vores partnerskaber, men også til vores egenudviklede portefølje af kommende produkter."

Indholdet af denne meddelelse har ingen indflydelse på Bavarian Nordics regnskabsmæssige forventninger for 2017.

Telefonkonference og webcast

Selskabets ledelse afholder en telefonkonference i morgen, torsdag den 28. september 2017 kl. 15.00 dansk tid for at uddybe indholdet af denne meddelelse og besvare eventuelle spørgsmål. Dial-in numre er: Danmark: +45 32 71 16 58, UK: +44 (0) 20 3427 1910, USA: +1 212 444 0896. Deltagerkode er 8258368. Det er muligt at høre en live eller arkiveret webcast af telefonkonferencen samt downloade den tilhørende præsentation på http://www.bavarian-nordic.com/investor/events.aspx?event=5321.

Anerkendelse af støtte fra offentlige institutioner

Dette projekt er finansieret helt eller delvist af amerikanske offentlige midler fra Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response, Biomedical Advanced Research and Development Authority, under kontrakt nr. HHSO100201700019C

Om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af cancer-immunterapier og vacciner mod infektionssygdomme baseret på selskabets virale vaccineplatform. Gennem mangeårige samarbejder, herunder med den amerikanske regering, har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af vacciner mod infektionssygdomme, inklusive den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske stat samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. I strategisk partnerskab med Janssen udvikler Bavarian Nordic en ebola-vaccine, samt vacciner til behandling af HPV, HBV og HIV. Bavarian Nordic har desuden i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden

Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt

Rolf Sass Sørensen

Vice President Investor Relations

Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 28 / 2017

2017-28-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 818129.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
18 jun
BAVA
Dvs de bør være der indenfor 9 børsdage... Hvis disse data gentager det som er kommet frem indtil nu..
12
18 jun
BAVA
Jeg har læst vanvittigt mange indlæg du har skrevet om Bavarian, og du bringer mange spændende ting ..
6
21 jun
BAVA
dejligt: info nordnet Bavarian 7,54 19-jun -0,59
5
20 jun
BAVA
For pokker hvor jeg syntes der er meget tom snak omkring Bavarian pt. Det bær tydelig præg af at de ..
4
20 jun
BAVA
Præsentation fra igår for dem der er i tvivl om der er sket noget... http://www.bavarian-nordic.com/..
3
20 jun
BAVA
Kopper - accepteret i EU og Canada, godkendes i USA i 2019 Stor kontrakt på ebola Rsv - langt henn..
2
20 jun
BAVA
Den burde falde -  siger geniet, hvorhen? i et hul eller hvad, se lidt mere realistist på aktien.  
2
18 jun
BAVA
Aaah sådan noget vrøvl - hvis rsv lykkes, så lykkes den uanset hvad jeg skriver - du er vist overtro..
2
18 jun
BAVA
Bava meddelte på forleden på investordag i Århus, at data fra RSV kommer inden for 14 dage   så rigt..
2
18 jun
BAVA
Disse data er lovet så sent som ifm præsentation for Dansk Aktionærforening den 12/6 - kik her...   ..
2

Vind: Tyrkiet åbner op bud på 1,2 GW havvind

22-06-2018 12:08:41
Tyrkiet har lanceret landets første budrunde på havvindenergi og har allokeret en kapacitet på 1,2 gigawatt til formålet. Myndighederne har fastlagt et loft for budprisen på 80 dollar per megawatt-time, og interesserede selskaber og konsortier skal senest 23. oktober indlevere deres bud. Støtten vil blive givet i form af en elsalgsaftale for de første 50 terawatt-timer produceret energi, skriver R..

Unibrew/Danske: Kursmålet løftes til 525 kr.

22-06-2018 10:45:53
Royal Unibrews opjustering torsdag eftermiddag har fået Danske Bank til at løfte sit kursmål for bryggeriaktien til 520 kr. fra 475 kr. Anbefalingen er uændret "hold", viser data fra Bloomberg News.Unibrews nye prognose lyder på en omsætning mellem 6,8 og 7 mia. kr., et primært driftsresultat (EBITDA) på 1550 til 1625 mio. kr. og et driftsresultat efter af- og nedskrivninger på 1190 til 1265 mio. ..

Aktier/tendens: Unibrew kan ryge op i forventet rolig markedsåbning

22-06-2018 08:07:28
En opjustering fra Royal Unibrew bliver et af fokuspunkterne i fredagens tidlige danske aktiehandel, som generelt ser ud til at ville være præget af mindre bevægelser. Efter torsdagens danske børslukning, hvor det danske C25-indeks sluttede 0,2 pct. lavere i indeks 1119,14, var der ganske vist et lille fald i de amerikanske aktier på Wall Street. Men fredag morgen er der marginale plusser i handle..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge
1
Sagen om den manglende cent og quadrofobi

Relaterede aktiekurser

Bavarian Nordic A/S 198,90 1,1% Stigning i aktiekurs
Bavarian Nordic Ord Shs 198,90 0,0% Aktiekurs uændret

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
23. juni 2018 19:53:09
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180619.1 - EUROWEB7 - 2018-06-23 19:53:09 - 2018-06-23 19:53:09 - 1 - Website: OKAY