22 feb: USA og Kina trækker fremgang i salg hos industrigigant fra Als - ..
22 feb: NNIT henter fireårig aftale hos Stark - NY
22-02-2018 10:30:53

NNIT A/S: NNIT indgår aftale med STARK om it-outsourcing

Relateret indhold
16 maj - 
Onsdagens aktier: GN taget lidt til nåde i mildere C25
16 maj - 
Aktier/middag: Høreapparat fusion gør ondt på GN Store ..
16 maj - 
Aktier/åbning: Pandora fortsætter sit fald i negativt i..
Relateret debat
15 maj - 
Skal den lidt ned i morgen, Novo bidrager ikke mere i s..
26 apr - 
Hvad mon det får af betydning?   http://www...

Pressemeddelelse 

NNIT indgår aftale med STARK om it-outsourcing

STARK fortsætter sin digitale transformation i Norden og outsourcer drift og udvikling af it-infrastruktur og applikationer til NNIT.

                                       

København, 22. februar, 2018 - NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, indgår aftale om it-outsourcing med STARK, en del af STARK Group, Nordens førende leverandør af byggematerialer til professionelle. 

Ud over høj kvalitet, sikkerhed, og stabilitet vil NNIT gennem de næste minimum fire år sikre videreudvikling af STARKs it-infrastruktur, forretningsapplikationer, service-desk og onsite support til STARKs 72 forretninger og flere end 2.600 medarbejdere i Danmark.  

Yderligere er den norske, svenske og finske del af STARK GROUP delvist inkluderet i aftalen, som blev underskrevet i dag.

Qua en stærk ambition om at transformere forretningen digitalt gennemfører STARK en gennemgribende outsourcing af it, forklarer Claus Paulsen, CIO, STARK:

"For at blive kundernes fortrukne digitale partner skal vi både kunne forudse morgendagens teknologier og sikre høj kvalitet, sikkerhed og stabilitet i vores it-infrastruktur. Vi fokuserer nu på vores digitale indsats for at tage lederskabet. Partnerskabet med NNIT er den rette beslutning for at opnå dette og understøtter vores fremtidige vækst på tværs af Norden."

Som led i aftalen overtager NNIT ansvaret for it-infrastruktur, drift, support, applikations-vedligehold og udvikling. Gennem valget af NNIT får STARK fleksibel og skalerbar it-service, samtidig med at de opnår en høj kvalitet i driften og et højt sikkerhedsniveau. 

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

"STARK befinder sig i en meget spændende forandring, der skal være med til at fastholde deres ledende position, og vi er glade for at kunne tilbyde dem vores erfaring med levering af international it-support. Vi ser frem til at hjælpe med at sikre den it-robusthed, som en agil og innovativ organisation kræver for at kunne fokusere på kunderne og fortsætte væksten i Norden."

NNIT overtager 53 medarbejdere, som bliver budt velkommen af næsten 100 kolleger i NNITs afdeling i Århus og flere end 3.000 medarbejdere globalt.

Yderligere oplysninger

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

STARKs pressetelefon, +45 27 79 98 73

  

Om NNIT

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt. www.nnit.com

Om STARK

STARK er Danmarks største leverandør af byggematerialer med 72 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. STARK beskæftiger ca. 2.600 medarbejdere og er en del af STARK GROUP A/S, der er Nordens største forhandler og distributør af byggematerialer. www.stark.dk

NNIT indgår aftale med STARK om it-outsourcing


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: NNIT A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Telia er tæt på milliardopkøb af Bonnier Broadcasting - citat

25-05-2018 10:55:43
Telekoncernen Telia rygtes tæt på et opkøb af tv-selskabet Bonnier Broadcasting, der blandt andet ejer TV4, Cmore og den finske udgave af MTV3.Det skriver det svenske branchemedie Resumé, der har sin viden fra "velplacerede kilder". Prisen skulle være på 10-12 mia. svenske kr., hvilket svarer til 7,3-8,7 mia. kr. Telia har de senest år skilt sig af med sine aktiviteter i Asien og har været på jagt..

Aktier/tendens: Positiv stemning ser ud til at løfte danske aktier

25-05-2018 08:10:11
Der er lagt op til en positiv dag, når det danske aktiemarked sætter gang i handlen fredag morgen, hvor Ørsted og Pandora kan komme i fokus efter torsdagens store fald.De amerikanske aktier sluttede torsdagen med små minusser, mens de asiatiske aktieindeks lå med blandede fortegn fredag morgen. De amerikanske futures og den tyske DAX-future ligger til gengæld med stigninger omkring en time før den..

Hartmann Q1: Sætter gang i effektiviseringsprogram for at nå 2018-mål

24-05-2018 14:29:06
Fremgang i emballagesalget og et højere teknologisalg prægede årets første kvartal hos emballageproducenten Brødrene Hartmann, der kom ud af perioden med en stigning i både omsætningen og indtjeningen.I første kvartal omsatte virksomheden for 624 mio. kr. mod 572 mio. kr. i samme periode af 2017, og fremgangen kom, på trods af at valutakurser påvirkede omsætningen i år med 55 mio. kr. Det fremgår ..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge

Relaterede aktiekurser

Nnit A/S 168,40 -0,8% Fald i aktiekurs
Nnit Ord Shs 169,00 -0,5% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
27. maj 2018 14:01:16
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180525.2 - EUROWEB4 - 2018-05-27 14:01:16 - 2018-05-27 14:01:16 - 1 - Website: OKAY