22 feb: USA og Kina trækker fremgang i salg hos industrigigant fra Als - ..
22 feb: NNIT henter fireårig aftale hos Stark - NY
22-02-2018 10:30:53

NNIT A/S: NNIT indgår aftale med STARK om it-outsourcing

Relateret indhold
09:07 - 
NNIT samarbejder med amerikanere om cloud-løsning
10 aug - 
Aktier/middag: Novozymes og Mærsk fører an i C25-fald
10 aug - 
NNIT/Nordea: Anbefaling løftes til "hold" fra "sælg"

Pressemeddelelse 

NNIT indgår aftale med STARK om it-outsourcing

STARK fortsætter sin digitale transformation i Norden og outsourcer drift og udvikling af it-infrastruktur og applikationer til NNIT.

                                       

København, 22. februar, 2018 - NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, indgår aftale om it-outsourcing med STARK, en del af STARK Group, Nordens førende leverandør af byggematerialer til professionelle. 

Ud over høj kvalitet, sikkerhed, og stabilitet vil NNIT gennem de næste minimum fire år sikre videreudvikling af STARKs it-infrastruktur, forretningsapplikationer, service-desk og onsite support til STARKs 72 forretninger og flere end 2.600 medarbejdere i Danmark.  

Yderligere er den norske, svenske og finske del af STARK GROUP delvist inkluderet i aftalen, som blev underskrevet i dag.

Qua en stærk ambition om at transformere forretningen digitalt gennemfører STARK en gennemgribende outsourcing af it, forklarer Claus Paulsen, CIO, STARK:

"For at blive kundernes fortrukne digitale partner skal vi både kunne forudse morgendagens teknologier og sikre høj kvalitet, sikkerhed og stabilitet i vores it-infrastruktur. Vi fokuserer nu på vores digitale indsats for at tage lederskabet. Partnerskabet med NNIT er den rette beslutning for at opnå dette og understøtter vores fremtidige vækst på tværs af Norden."

Som led i aftalen overtager NNIT ansvaret for it-infrastruktur, drift, support, applikations-vedligehold og udvikling. Gennem valget af NNIT får STARK fleksibel og skalerbar it-service, samtidig med at de opnår en høj kvalitet i driften og et højt sikkerhedsniveau. 

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

"STARK befinder sig i en meget spændende forandring, der skal være med til at fastholde deres ledende position, og vi er glade for at kunne tilbyde dem vores erfaring med levering af international it-support. Vi ser frem til at hjælpe med at sikre den it-robusthed, som en agil og innovativ organisation kræver for at kunne fokusere på kunderne og fortsætte væksten i Norden."

NNIT overtager 53 medarbejdere, som bliver budt velkommen af næsten 100 kolleger i NNITs afdeling i Århus og flere end 3.000 medarbejdere globalt.

Yderligere oplysninger

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

STARKs pressetelefon, +45 27 79 98 73

  

Om NNIT

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt. www.nnit.com

Om STARK

STARK er Danmarks største leverandør af byggematerialer med 72 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. STARK beskæftiger ca. 2.600 medarbejdere og er en del af STARK GROUP A/S, der er Nordens største forhandler og distributør af byggematerialer. www.stark.dk

NNIT indgår aftale med STARK om it-outsourcing


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: NNIT A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

NKT OPTAKT Q2 15/8: Priser, guidance og 2019-indikationer i fokus

14-08-2018 11:30:02
Når kabelkoncernen NKT onsdag aflægger regnskab for andet kvartal vil der være fokus på, om selskabet ændrer på forventningerne til 2018. Derudover vil opmærksomheden rette sig mod eventuelle kommentarer om udsigterne for 2019, herunder prisudviklingen og mulighederne for at få flere ordrer i bogen for at sikre en bedre udnyttelse af selskabets produktionskapacitet.Hos Jyske Bank venter aktieanaly..

Aktier/tendens: Nilfisks regnskab og flere opjusteringer i fokus

14-08-2018 08:40:16
Et regnskab fra Nilfisk og flere selskaber med opjusteringer kan præge udviklingen på den københavnske fondsbørs tirsdag morgen blandt de mindre selskaber, der ikke er med i eliteindekset, C25.Her er det så som så med nyheder - måske lige med undtagelse af Vestas, der fra morgenstunden har fået nyt fra de tyske konkurrenter Senvion og Nordex, der begge er kommet med regnskaber, op til at Vestas se..

GN/CEO: Nyt produkt har en vigtig rolle i at nå vækstforventninger -NY

13-08-2018 15:41:26
Selv om det kom som en overraskelse for markedet, at GN Group mandag offentliggjorde planerne om lanceringen af et nyt høreapparat, så har det hele tiden været planen internt i høreapparatkoncernen, at det nye premiumapparat skulle lanceres efter sommer.Den kommende lancering af produktet, der går under navnet Resound Linx Quattro, kommer derfor heller ikke sammen med en ændring af vækstforventnin..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Veloxis Q2: Opjusterer forventninger efter højere produktomsætning
2
Mandagens aktier: GN og Coloplast bragte C25 i europæisk førerfelt
3
Aktier/tendens: Nilfisks regnskab og flere opjusteringer i fokus
4
KORR: Aktier/middag: Nilfisk straffes og opjusteringer belønnes
5
Valuta/Danske: Erdogans budskab får liraen til at miste pusten

Relaterede aktiekurser

Nnit A/S 165,40 0,2% Stigning i aktiekurs
Nnit Ord Shs 166,20 0,7% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
14. august 2018 15:39:12
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180810.1 - EUROWEB6 - 2018-08-14 15:39:12 - 2018-08-14 15:39:12 - 1 - Website: OKAY