06 mar: NKT-aktien bliver i stigende grad shortet af udenlandske fonde
06 mar: Bavarian Nordics luftvejsvaccine bremser virus hos ældre menneske..
06-03-2018 14:32:57

Bavarian Nordic offentliggør yderligere positive data fra fase 2 forsøg med selskabets vaccine mod RS-virus

Relateret indhold
13 jun - 
Aktier/middag: WDH og GN trækker indekset frem inden re..
12 jun - 
C25-selskaber/Jyske: Dropper dækning af flere selskaber
06 jun - 
Onsdagens aktier: Analysenyt løftede William op i toppe..
Relateret debat
09:12 - 
dejligt: info nordnet Bavarian 7,54 19-jun -0,59
20 jun - 
Dobbeltskat? Det må du forklare. Du ved noget, je..
20 jun - 
P/E på 1266 ?

  • Tilstedeværelsen af antistoffer i næseslimhinderne indikerer vaccinefremkaldt beskyttelse på infektionsstedet

  • IgA antistoffer mod RS-virus (RSV) blev observeret i både serum og slimhinder hos vaccinerede

KØBENHAVN, Danmark, 6. marts 2018 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag yderligere positive resultater fra fase 2 forsøget i 421 personer, der undersøgte sikkerheden og immuneffekten af selskabets universelle RSV vaccine, MVA-BN RSV i en ældre befolkningsgruppe.

Efter en planlagt analyse viste podninger af næseslimhinderne, at mængden af IgA antistoffer i gennemsnit var forhøjet 1,5 gange i forhold til normalniveauet. Stigningerne var størst i ugerne umiddelbart efter vaccination. Effekten var større i forsøgspersoner med et lavere normalniveau af IgA i slimhinderne inden vaccination. Denne observation indikerer, at vaccinen har den ønskede effekt med hensyn til at forstærke immunresponset mod RSV i personer med den dårligere underliggende immunitet.

Tidligere offentliggjorte resultater fra challenge-forsøg med RSV i mennesker har vist, at tilstedeværelsen af IgA antistoffer i slimhinderne hænger sammen med graden af beskyttelse hos personer, der ikke udvikler RSV-symptomer[1]. I disse forsøg sås IgA antistofniveauet at svare til niveauet, der blev målt efter vaccination med MVA-BN RSV.

"Det er opmuntrende at kunne konstatere tilstedeværelse af IgA i slimhinderne hos de vaccinerede, hvilket viser, at vores vaccine agerer efter hensigten. Evnen til at bekæmpe en svær RSV infektion fortager sig med alderen, og observationen af denne forstærkede effekt i den ældre befolkning giver os yderligere tro på, at beskyttelse mod RSV kan lade sig gøre i denne højrisikogruppe ved hjælp af vores vaccine. Med en dødelighedsrate på samme niveau som influenza er behovet for en RSV vaccine betydeligt, " udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic.

MVA-BN RSV er specielt udformet til at efterligne en naturlig RSV infektion, og kan forstærke kroppens immunhukommelse mod RSV. Vaccinen har vist at kunne fremkalde T-celler og humorale antistoffer mod hvert af de 5 proteiner, som vaccinen koder for, samt mod hele virusset. Tidligere offentliggjorte resultater viste, at vaccinen fremkaldte vedvarende niveauer af beskyttelse i op til 6 måneder, svarende til varigheden af en RSV-sæson, mod alle 5 proteiner.

Om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling af innovative og sikre vacciner mod cancer og infektionssygdomme. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre sundheden og livskvaliteten for børn og voksne. Vi leverer den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE® til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager samt til andre landes beredskaber. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. Ud over vores mangeårige samarbejde med den amerikanske regering om udvikling af IMVAMUNE® og andre medicinske foranstaltninger, har vi inden for infektionssygdomme et egenudviklet program for RS-virus samt vaccinekandidater mod Ebola, HPV, hiv og hepatitis B, der udvikles som led i et strategisk partnerskab med Janssen. Desuden har vi i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, der er udformet til at ændre patienters sygdomsforløb ved at fremkalde et robust og bredt immunrespons mod kræft, og som har en favorabel bivirkningsprofil. I samarbejde med flere medicinalselskaber søger vi at udforske den potentielle synergieffekt ved at kombinere vores immunterapier med andre immunmodulerende lægemidler, som fx checkpoint-hæmmere. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden

Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt

Rolf Sass Sørensen

Vice President Investor Relations

Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 05 / 2018


[1]

Habibi M, Agnieszka J, Markis S, et. al. American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine Volume 191 Number 9

2018-05-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 2018-05-da.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
18 jun
BAVA
Dvs de bør være der indenfor 9 børsdage... Hvis disse data gentager det som er kommet frem indtil nu..
12
18 jun
BAVA
Jeg har læst vanvittigt mange indlæg du har skrevet om Bavarian, og du bringer mange spændende ting ..
6
09:12
BAVA
dejligt: info nordnet Bavarian 7,54 19-jun -0,59
4
20 jun
BAVA
For pokker hvor jeg syntes der er meget tom snak omkring Bavarian pt. Det bær tydelig præg af at de ..
3
20 jun
BAVA
Præsentation fra igår for dem der er i tvivl om der er sket noget... http://www.bavarian-nordic.com/..
3
20 jun
BAVA
Kopper - accepteret i EU og Canada, godkendes i USA i 2019 Stor kontrakt på ebola Rsv - langt henn..
2
20 jun
BAVA
Den burde falde -  siger geniet, hvorhen? i et hul eller hvad, se lidt mere realistist på aktien.  
2
18 jun
BAVA
Aaah sådan noget vrøvl - hvis rsv lykkes, så lykkes den uanset hvad jeg skriver - du er vist overtro..
2
18 jun
BAVA
Bava meddelte på forleden på investordag i Århus, at data fra RSV kommer inden for 14 dage   så rigt..
2
18 jun
BAVA
Disse data er lovet så sent som ifm præsentation for Dansk Aktionærforening den 12/6 - kik her...   ..
2

Aktier/tendens: Novo og Chr. Hansen i fokus fra start

21-06-2018 08:19:54
Stærke tendenser for de amerikanske aktier ventes torsdag at sende positive vibrationer ind over aktiemarkederne i Europa, hvor en "dark horse" dog er markedets reaktion på den nedjustering, som den tyske bilgigant Daimler kom med onsdag aften. - Det ser ud til, at vi får lov til at starte lidt bedre op, end man ellers kan frygte, når der er så meget usikkerhed derude. En af de ting, som bliver sp..

Jyske Bank/CEO: Vi satser meget, meget hårdt på it - citat

20-06-2018 13:38:15
Jyske Bank vil i løbet af 2018 blive en forandret bank, hvilket vil været drevet af store investeringer i optimeringer. Det skal ske gennem hvad bankens ordførende direktør, Anders Dam, i et interview med Finanswatch kalder "robotisering". For nylig fik banken sine kapitalforhold på plads efter salget af sin 38,5 pct. ejerandel i Nordjyske Bank.- Nu er det endt der, hvor vi har fået løst vores kap..

Ambu: Udenlandske investorer sender aktien mod rekord

20-06-2018 11:18:25
Der er rift om Ambu onsdag formiddag, hvor aktien har sat kursen mod rekord efter en gevinst, der bare har vokset sig større og større i løbet af formiddagen.En rundringning til et par handlere og analytikere har umiddelbart ikke kastet en forklaring af sig.- Der er ingen nyheder ude om Ambu, og vi sidder umiddelbart også og undrer os lidt, siger chefhandler i Danske Bank Mads Zink til Ritzau Fina..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Novo og Chr. Hansen i fokus fra start
2
Onsdagens aktier: Rekord-Ambu satte C25 til vægs
3
Novo/Sydbank: Flotte data kan sikre høj pris til ny diabetespille - NY
4
Aktier/middag: Ambu sætter fart på med uforklaret stigning
5
MHI Vestas/CEO: Skal udvikle os uden at "disrupte" værdikæden

Relaterede aktiekurser

Bavarian Nordic A/S 200,70 2,2% Stigning i aktiekurs
Bavarian Nordic Ord Shs 194,50 -2,0% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
21. juni 2018 10:24:04
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180619.1 - EUROWEB2 - 2018-06-21 10:24:04 - 2018-06-21 10:24:04 - 1 - Website: OKAY