09 mar: G4S/SEB: Løfter anbefaling til "hold" fra "sælg"
09 mar: Schouw FY: Fremgang over hele linjen trods skærpet konkurrence
09-03-2018 07:31:01

Jeudan A/S: Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Relateret indhold
23 maj - 
Onsdagens aktier: Trump-kommentar trykkede både stemnin..
23 maj - 
Jeudan/CEO: Kvartalet forløb som ventet - prisstigninge..
23 maj - 
Aktier/middag: Mærsk og Vestas sendes ned efter Trump-k..

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 9. april 2018, kl. 16.30.

Yderligere oplysninger:

Bestyrelsesformand Niels Jacobsen, tlf. 4035 2000

Jeudan A/S, Bredgade 30, 1260 København K, tlf. 7010 6070

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Koncernen investerer i og driver større kontor-, bolig- og detailejendomme i København. Koncernen tilbyder et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser. Strategien sigter mod fortsat vækst og lønsomhed, baseret på værdierne ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed. Koncernen har 450 medarbejdere. Selskabets aktier er noteret på Nasdaq Copenhagen (JDAN). www.jeudan.dk.

Generalforsamling

Aktionærerne i Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45, indkaldes herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Mandag 9. april 2018 kl. 16.30

i Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.

Dagsorden:

 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

   

 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

   

 3. Beslutning om anvendelse af årets resultat

   

 4. Godkendelse af bestyrelsens vederlag for 2018

Bestyrelsen stiller som for tidligere år forslag om et grundhonorar på DKK 250.000 pr. bestyrelsesmedlem (grundhonoraret blev senest reguleret i 2009). Som hidtil modtager formanden 3 gange grundhonorar og næstformanden modtager 2 gange grundhonorar. Bestyrelsen stiller forslag om, at medlemskab af revisionsudvalget fortsat honoreres med et udvalgshonorar på DKK 75.000. Formanden for revisionsudvalget modtager som hidtil 3 gange udvalgshonorar.

 1. Behandling af forslag som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

Bestyrelsen stiller følgende forslag:

                         I.    Forslag om fornyelse af bemyndigelse til erhvervelse af egne aktier

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til i tiden indtil næste ordinære generalforsamling at lade selskabet erhverve egne aktier svarende til i alt 10 pct. af selskabskapitalen, dog således at selskabets samlede beholdning af egne aktier efter erhvervelsen ikke må overstige 10 pct. af selskabskapitalen. Vederlaget for egne aktier må ikke afvige med mere end 10 pct. fra den officielle kurs noteret på Nasdaq Copenhagen på erhvervelsestidspunktet.

 1. Valg af medlemmer til bestyrelsen

Bestyrelsen består af adm. direktør Niels Jacobsen, formand, adm. direktør Claus Gregersen, næstformand, direktør Tommy Pedersen, investor relations-chef Søren B. Andersson og professionelt bestyrelsesmedlem Helle Okholm. Ifølge vedtægterne er alle bestyrelsesmedlemmer på valg hvert år.

Bestyrelsens medlemmer er parat til at modtage genvalg. Om de opstilledes ledelseshverv henvises til årsrapporten.

 1. Valg af revisorer

Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

 1. Eventuelt

Vedtagelseskrav

Vedtagelse af punkterne på dagsordenen kræver almindelig stemmeflerhed.

Oplysninger

Følgende oplysninger er tilgængelige for aktionærerne på selskabets hjemmeside, www.jeudan.dk: Indkaldelsen med dagsordenen, de fuldstændige forslag, årsrapporten for 2017, oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen samt fuldmagts- og brevstemmeblanket. Alle dokumenterne er tillige fremlagt til eftersyn for aktionærerne på selskabets kontor og vil - bortset fra årsrapporten for 2017 - blive fremsendt til samtlige navnenoterede aktionærer.

Aktiekapitalens størrelse og stemmeret

Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK 1.108.644.500 og er fordelt på aktier á DKK 100, svarende til 11.086.445 aktier. Hvert aktiebeløb på DKK 100 giver én stemme.

Registreringsdatoen er mandag den 2. april 2018.

En aktionærs ret til at deltage i generalforsamlingen og til at afgive stemme fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen. De aktier, den enkelte aktionær besidder på registreringsdatoen, opgøres på baggrund af notering af aktionærens kapitalejerforhold i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i ejerbogen.

Ret til deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort, som beskrevet nedenfor.

Adgangskort

Tilmeldingsblanket til rekvirering af adgangskort til generalforsamlingen fremsendes sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen til alle navnenoterede aktionærer og kan desuden rekvireres ved henvendelse til selskabet. Tilmeldingsblanket kan tillige downloades fra selskabets hjemmeside, www.jeudan.dk. Tilmelding kan ske elektronisk på InvestorPortalen på www.jeudan.dk/investor/generalforsamling eller på VP Investor Services hjemmeside, www.vp.dk/gf eller ved returnering af tilmeldingsblanketten til VP Investor Services via e-mail til vpinvestor@vp.dk eller med almindelig post til VP Investor Service A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S. Fristen for rekvirering af adgangskort er torsdag den 5. april 2018, kl. 23.59.

Aktionærerne har mulighed for at modtage adgangskortet til generalforsamlingen via e-mail - forudsat at det er bestilt via InvestorPortalen.

Aktionærer kan således vælge at modtage adgangskort til generalforsamlingen enten:

 1. Pr. e-mail - adgangskortet fremsendes til aktionærens e-mailadresse som vedhæftet PDF-fil. Adgangskortet skal medbringes på generalforsamlingen elektronisk via for eksempel en smartphone eller som print.

 2. Pr. post - adgangskortet fremsendes pr. post. Det anbefales, at adgangskortet bestilles i god tid for at sikre, at det modtages rettidigt.

På generalforsamlingen udleveres stemmesedler ved indgangen.

Fuldmagt

Fuldmagts- og brevstemmeblanket til afgivelse af fuldmagt fremsendes sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen til alle navnenoterede aktionærer og kan desuden rekvireres ved henvendelse til selskabet. Blanketten kan tillige downloades fra selskabets hjemmeside, www.jeudan.dk. Fuldmagten kan afgives elektronisk på InvestorPortalen på www.jeudan.dk/investor/generalforsamling eller på VP Investor Services hjemmeside, www.vp.dk/gf. Herudover kan en udfyldt og underskrevet blanket indsendes til VP Investor Services, så den er i hænde senest torsdag den 5. april 2018, kl. 23.59. Blanketten kan sendes til VP Investor Services, hvis adresse og e-mailadresse er anført ovenfor.

Brevstemme

Aktionærer kan endvidere afgive brevstemme. Fuldmagts- og brevstemmeblanket til afgivelse af brevstemme fremsendes sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen til alle navnenoterede aktionærer og kan desuden rekvireres ved henvendelse til selskabet. Blanketten kan tillige downloades fra selskabets hjemmeside, www.jeudan.dk. Brevstemmen kan afgives elektronisk på InvestorPortalen på www.jeudan.dk/investor/generalforsamling eller på VP Investor Services hjemmeside, www.vp.dk/gf. Herudover kan en udfyldt og underskrevet blanket indsendes til VP Investor Services, så den er i hænde senest fredag den 6. april 2018, kl. 12.00. Blanketten kan sendes til VP Investor Services, hvis adresse og e-mailadresse er anført ovenfor.

Spørgsmål

Aktionærer kan frem til datoen for generalforsamlingen stille spørgsmål om forhold, som er af betydning for bedømmelsen af årsrapporten og selskabets stilling i øvrigt eller om punkter, hvorom beslutning skal træffes på generalforsamlingen, ved skriftlig henvendelse til Jeudan A/S, Bredgade 30, 1260 København K, att. Direktionen, eller pr. e-mail til info@jeudan.dk.

Den 9. marts 2018

Bestyrelsen for Jeudan A/S

295ny


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Jeudan A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 295ny.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
Ingen indlæg

Vind: Tyrkiet åbner op bud på 1,2 GW havvind

22-06-2018 12:08:41
Tyrkiet har lanceret landets første budrunde på havvindenergi og har allokeret en kapacitet på 1,2 gigawatt til formålet. Myndighederne har fastlagt et loft for budprisen på 80 dollar per megawatt-time, og interesserede selskaber og konsortier skal senest 23. oktober indlevere deres bud. Støtten vil blive givet i form af en elsalgsaftale for de første 50 terawatt-timer produceret energi, skriver R..

Unibrew/Danske: Kursmålet løftes til 525 kr.

22-06-2018 10:45:53
Royal Unibrews opjustering torsdag eftermiddag har fået Danske Bank til at løfte sit kursmål for bryggeriaktien til 520 kr. fra 475 kr. Anbefalingen er uændret "hold", viser data fra Bloomberg News.Unibrews nye prognose lyder på en omsætning mellem 6,8 og 7 mia. kr., et primært driftsresultat (EBITDA) på 1550 til 1625 mio. kr. og et driftsresultat efter af- og nedskrivninger på 1190 til 1265 mio. ..

Aktier/tendens: Unibrew kan ryge op i forventet rolig markedsåbning

22-06-2018 08:07:28
En opjustering fra Royal Unibrew bliver et af fokuspunkterne i fredagens tidlige danske aktiehandel, som generelt ser ud til at ville være præget af mindre bevægelser. Efter torsdagens danske børslukning, hvor det danske C25-indeks sluttede 0,2 pct. lavere i indeks 1119,14, var der ganske vist et lille fald i de amerikanske aktier på Wall Street. Men fredag morgen er der marginale plusser i handle..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge
1
ATP reducerer bonuspotentialet til sejlivede danskere
2
Aktier/tendens: Unibrew kan ryge op i forventet rolig markedsåbning
3
EU: Grækenlands gældskrise er et afsluttet kapitel
4
Vind: Tyrkiet åbner op bud på 1,2 GW havvind
5
Aktier/middag: Unibrew indtager toppen mens Ambu igen falder tungt

Relaterede aktiekurser

Jeudan A/S 972,00 2,1% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
23. juni 2018 04:08:36
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180619.1 - EUROWEB4 - 2018-06-23 04:08:36 - 2018-06-23 04:08:36 - 1 - Website: OKAY