26 apr: Danske Bank får påtale af Finanstilsynet - NY
26 apr: Ørsted vil investere flere penge i taiwansk havvindmølleprojekt
26-04-2018 10:15:17

NNIT A/S: NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing

Relateret indhold
09:07 - 
NNIT samarbejder med amerikanere om cloud-løsning
10 aug - 
Aktier/middag: Novozymes og Mærsk fører an i C25-fald
10 aug - 
NNIT/Nordea: Anbefaling løftes til "hold" fra "sælg"

Pressemeddelelse

NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing

NNIT skal levere den fulde palet af it-ydelser til den nye kunde, der oplever vækst med fokus på den internationale medicinalindustri.  

 • NNIT overtager ansvaret for NNE's globale it-infrastruktur

 • NNIT overtager 27 medarbejdere fra NNE

 • NNE er lige som NNIT født og opvokset i den danske medicinalindustri og er i dag et internationalt rådgivende ingeniørfirma, som fokuserer på kunder inden for den farmaceutiske industri

 • NNIT har omtrent 350 kunder, hvoraf 100 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale life science industri                                                            

København, 26. april, 2018 - NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, indgår aftale om it-outsourcing med NNE, som er ejet af Novo Nordisk A/S.

NNE er lige som NNIT født og opvokset i den danske medicinalindustri og er i dag et internationalt rådgivende ingeniørfirma, som fokuserer på kunder inden for den farmaceutiske industri. NNE hjælper medicinalselskaber med at få produkter på markedet gennem skræddersyede, fleksible og fremtidssikrede ingeniørløsninger, der lever op til de regulatoriske krav.

Som led i aftalen, der blev underskrevet i dag, overtager NNIT ansvaret for den globale it-infrastruktur for NNE. Den brede portefølje af serviceydelser til NNE inkluderer drift af lokal infrastruktur til datterselskaber, global support til slutbrugere og fuld kapacitet med udgangspunkt i NNIT's datacentre lokaliseret i Danmark.

CFO Rene Holmen Pedersen, NNE ser frem til overleveringen og siger om aftalen:

"It-outsourcing giver os mulighed for at fokusere på at realisere potentialet indenfor informationsteknologi og digitalisering for derved at kunne levere innovative løsninger til vores kunder i den internationale medicinalindustri. Det er betryggende at lægge ansvaret i hænderne på NNIT, som forstår de regulatoriske krav til it-løsninger i den internationale life science industri."

Gennem valget af NNIT får NNE fleksibel og skalerbar it-service, en høj kvalitet i driften og et højt sikkerhedsniveau. 

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

"Vi ser frem til at sikre IT af høj kvalitet til NNE internationalt med robuste løsninger og innovativ udvikling, og dermed støtte op om forretningens fortsatte vækst ind i den globale medicinalindustri."  

NNIT overtager 27 medarbejdere fra NNE, som bliver budt velkommen af henholdsvis 1.600 kolleger i Søborg og 800 kolleger i Kina, ud af i alt flere end 3.000 medarbejdere globalt.

NNIT har omtrent 350 kunder, hvoraf 100 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale life science industri (januar 2018).

Yderligere oplysninger:

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Om NNIT

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt. www.nnit.com

Om NNE

www.nne.com

NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing - DK


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: NNIT A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
Ingen indlæg

NKT OPTAKT Q2 15/8: Priser, guidance og 2019-indikationer i fokus

14-08-2018 11:30:02
Når kabelkoncernen NKT onsdag aflægger regnskab for andet kvartal vil der være fokus på, om selskabet ændrer på forventningerne til 2018. Derudover vil opmærksomheden rette sig mod eventuelle kommentarer om udsigterne for 2019, herunder prisudviklingen og mulighederne for at få flere ordrer i bogen for at sikre en bedre udnyttelse af selskabets produktionskapacitet.Hos Jyske Bank venter aktieanaly..

Aktier/tendens: Nilfisks regnskab og flere opjusteringer i fokus

14-08-2018 08:40:16
Et regnskab fra Nilfisk og flere selskaber med opjusteringer kan præge udviklingen på den københavnske fondsbørs tirsdag morgen blandt de mindre selskaber, der ikke er med i eliteindekset, C25.Her er det så som så med nyheder - måske lige med undtagelse af Vestas, der fra morgenstunden har fået nyt fra de tyske konkurrenter Senvion og Nordex, der begge er kommet med regnskaber, op til at Vestas se..

GN/CEO: Nyt produkt har en vigtig rolle i at nå vækstforventninger -NY

13-08-2018 15:41:26
Selv om det kom som en overraskelse for markedet, at GN Group mandag offentliggjorde planerne om lanceringen af et nyt høreapparat, så har det hele tiden været planen internt i høreapparatkoncernen, at det nye premiumapparat skulle lanceres efter sommer.Den kommende lancering af produktet, der går under navnet Resound Linx Quattro, kommer derfor heller ikke sammen med en ændring af vækstforventnin..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge
1
Veloxis Q2: Opjusterer forventninger efter højere produktomsætning
2
Mandagens aktier: GN og Coloplast bragte C25 i europæisk førerfelt
3
Tesla kører videre med børsexit: Stenrig oliefond er med på idéen
4
Aktier/tendens: Nilfisks regnskab og flere opjusteringer i fokus
5
KORR: Aktier/middag: Nilfisk straffes og opjusteringer belønnes

Relaterede aktiekurser

Nnit A/S 165,40 0,2% Stigning i aktiekurs
Nnit Ord Shs 166,20 0,7% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
14. august 2018 15:39:08
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180810.1 - EUROWEB2 - 2018-08-14 15:39:08 - 2018-08-14 15:39:08 - 1 - Website: OKAY