26 apr: Danske Bank får påtale af Finanstilsynet - NY
26 apr: Ørsted vil investere flere penge i taiwansk havvindmølleprojekt
26-04-2018 10:15:17

NNIT A/S: NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing

Relateret indhold
16 maj - 
Onsdagens aktier: GN taget lidt til nåde i mildere C25
16 maj - 
Aktier/middag: Høreapparat fusion gør ondt på GN Store ..
16 maj - 
Aktier/åbning: Pandora fortsætter sit fald i negativt i..
Relateret debat
15 maj - 
Skal den lidt ned i morgen, Novo bidrager ikke mere i s..
26 apr - 
Hvad mon det får af betydning?   http://www...

Pressemeddelelse

NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing

NNIT skal levere den fulde palet af it-ydelser til den nye kunde, der oplever vækst med fokus på den internationale medicinalindustri.  

 • NNIT overtager ansvaret for NNE's globale it-infrastruktur

 • NNIT overtager 27 medarbejdere fra NNE

 • NNE er lige som NNIT født og opvokset i den danske medicinalindustri og er i dag et internationalt rådgivende ingeniørfirma, som fokuserer på kunder inden for den farmaceutiske industri

 • NNIT har omtrent 350 kunder, hvoraf 100 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale life science industri                                                            

København, 26. april, 2018 - NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, indgår aftale om it-outsourcing med NNE, som er ejet af Novo Nordisk A/S.

NNE er lige som NNIT født og opvokset i den danske medicinalindustri og er i dag et internationalt rådgivende ingeniørfirma, som fokuserer på kunder inden for den farmaceutiske industri. NNE hjælper medicinalselskaber med at få produkter på markedet gennem skræddersyede, fleksible og fremtidssikrede ingeniørløsninger, der lever op til de regulatoriske krav.

Som led i aftalen, der blev underskrevet i dag, overtager NNIT ansvaret for den globale it-infrastruktur for NNE. Den brede portefølje af serviceydelser til NNE inkluderer drift af lokal infrastruktur til datterselskaber, global support til slutbrugere og fuld kapacitet med udgangspunkt i NNIT's datacentre lokaliseret i Danmark.

CFO Rene Holmen Pedersen, NNE ser frem til overleveringen og siger om aftalen:

"It-outsourcing giver os mulighed for at fokusere på at realisere potentialet indenfor informationsteknologi og digitalisering for derved at kunne levere innovative løsninger til vores kunder i den internationale medicinalindustri. Det er betryggende at lægge ansvaret i hænderne på NNIT, som forstår de regulatoriske krav til it-løsninger i den internationale life science industri."

Gennem valget af NNIT får NNE fleksibel og skalerbar it-service, en høj kvalitet i driften og et højt sikkerhedsniveau. 

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

"Vi ser frem til at sikre IT af høj kvalitet til NNE internationalt med robuste løsninger og innovativ udvikling, og dermed støtte op om forretningens fortsatte vækst ind i den globale medicinalindustri."  

NNIT overtager 27 medarbejdere fra NNE, som bliver budt velkommen af henholdsvis 1.600 kolleger i Søborg og 800 kolleger i Kina, ud af i alt flere end 3.000 medarbejdere globalt.

NNIT har omtrent 350 kunder, hvoraf 100 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale life science industri (januar 2018).

Yderligere oplysninger:

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Om NNIT

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt. www.nnit.com

Om NNE

www.nne.com

NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing - DK


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: NNIT A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
Ingen indlæg

Telia er tæt på milliardopkøb af Bonnier Broadcasting - citat

25-05-2018 10:55:43
Telekoncernen Telia rygtes tæt på et opkøb af tv-selskabet Bonnier Broadcasting, der blandt andet ejer TV4, Cmore og den finske udgave af MTV3.Det skriver det svenske branchemedie Resumé, der har sin viden fra "velplacerede kilder". Prisen skulle være på 10-12 mia. svenske kr., hvilket svarer til 7,3-8,7 mia. kr. Telia har de senest år skilt sig af med sine aktiviteter i Asien og har været på jagt..

Aktier/tendens: Positiv stemning ser ud til at løfte danske aktier

25-05-2018 08:10:11
Der er lagt op til en positiv dag, når det danske aktiemarked sætter gang i handlen fredag morgen, hvor Ørsted og Pandora kan komme i fokus efter torsdagens store fald.De amerikanske aktier sluttede torsdagen med små minusser, mens de asiatiske aktieindeks lå med blandede fortegn fredag morgen. De amerikanske futures og den tyske DAX-future ligger til gengæld med stigninger omkring en time før den..

Hartmann Q1: Sætter gang i effektiviseringsprogram for at nå 2018-mål

24-05-2018 14:29:06
Fremgang i emballagesalget og et højere teknologisalg prægede årets første kvartal hos emballageproducenten Brødrene Hartmann, der kom ud af perioden med en stigning i både omsætningen og indtjeningen.I første kvartal omsatte virksomheden for 624 mio. kr. mod 572 mio. kr. i samme periode af 2017, og fremgangen kom, på trods af at valutakurser påvirkede omsætningen i år med 55 mio. kr. Det fremgår ..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge

Relaterede aktiekurser

Nnit A/S 168,40 -0,8% Fald i aktiekurs
Nnit Ord Shs 169,00 -0,5% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
27. maj 2018 14:00:35
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180525.2 - EUROWEB4 - 2018-05-27 14:00:35 - 2018-05-27 14:00:35 - 1 - Website: OKAY