30 apr: Ørsted: Vinder retten til at slutte 900 MW til elnettet i Taiwan
30 apr: Össur/Nordea: Anbefaling op til "køb" - kursmål 31 kr.
30-04-2018 09:16:08

Neurosearch stiger over 28 pct. efter købsinteresse - NY

Ritzau Finans graf
Relateret indhold
31 maj - 
KORR: Torsdagens aktier: Pandora og NKT gik til tops i ..
31 maj - 
Torsdagens aktier: Pandora og NKT gik til tops i lettet..
31 maj - 
Nordic Transport Group-formand: Børsnotering skal give ..
Relateret debat
06 jun - 
Netop , jeg mener  ikke det er lovligt at kø..
06 jun - 
Nej, det er måske ikke lovligt at købe h&o..
06 jun - 
Nej, det kan forhåbentlig ikke tænkes! Det ..

Det danske biotekselskab Neurosearch stiger 28,3 pct. til 3,95 kr. mandag morgen efter det det kommet frem, at ejendomsselskabet Gefion Group ønsker at købe selskabet.

Det oplyste Neurosearch fredag.

Tilbuddet er fra ejendomsselskabet Gefion Group Investments, som er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn.

- Gefion har besluttet at fremsætte et betinget, frivilligt offentligt overtagelsestilbud til aktionærerne i Neurosearch om at erhverve den samlede aktiekapital i Neurosearch (eksklusive eventuelle egne aktier) mod et kontant vederlag på 4,00 kr. per aktie med forbehold for visse vilkår og betingelser, skriver Neurosearch.

Tilbuddet vil være betinget af, at Gefion opnår accept eller på anden måde erhverver aktier (eksklusive Neurosearchs egne aktier) svarende til mere end 50 pct. af aktiekapitalen og stemmerettighederne i Neurosearch, samt at der opnås godkendelse fra Nasdaq-børsen til opretholdelse af Neurosearchs børsnotering efter gennemførelsen af indskuddet af Gefion i Neurosearch.

Ifølge Gefion Group har man i et års tid set på mulighederne for at få ejendomsselskabet på børsen, skriver selskabet i en meddelelse.

- NeuroSearch repræsenterer en mulighed, der er interessant for et selskab som vores, idet vi ikke har et umiddelbart kapitalbehov, men kan få adgang til markedet i en aktie, der allerede handles af en større gruppe aktionærer, siger Thomas W. Færch, der er administrerende direktør i selskabet, i en pressemeddelelse.

- Det efterfølgende indskud af Gefion Group medfører, at Gefion Group aktiviteter vil blive underlagt de informationskrav som gælder for børsnoterede selskaber, hvilket vil give aktionærer, kunder og markedet fuld gennemsigtighed, og bedre vilkår for Gefion Group, eksempelvis ved udstedelse af obligationer, siger han.

/ritzau/FINANS

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Vestas-rival barsler med en vindmølle på mindst 12 MW - citat

19-06-2018 16:42:53
Vindmølleproducenten Senvion har sat sit sigte højt for sin kommende offshore-mølle.Hver af møllerne skal have en kapacitet på minimum 12 megawatt (MW), lyder det ifølge mediet Recharge i en række dokumenter fra det EU-udviklingsprogram, Senvion er med i.Tidligere har Senvion kun oplyst, at udviklingsprojektet drejede sig om en mølle på "10 eller mere" MW. Men det langsigtede mål er at nå op på mø..

Novo Nordisk indgår forskningssamarbejde inden for fedme og diabetes

19-06-2018 12:16:30
Novo Nordisk har indgået et samarbejde med amerikanske Kallyope om opdagelse af nye lægemidler til behandling af svær overvægt og diabetes.Det fremgår af en pressemeddelelse. Biotekselskabet Kallyope modtager en forudbetaling som led i aftalen og vil modtage forskningsstøtte til aktiviteter under samarbejdet. Hvor stort et beløb, der er tale om, fremgår ikke.Aftalen giver Novo mulighed for at købe..

Nordea: Svensk fagforbund skifter bank efter HQ-flytning til Finland

19-06-2018 11:39:47
Den svenske paraplyfagforening LO skifter transaktionsbank til Swedbank fra Nordea, efter at Nordea sidste år vedtog en flytning af sit hovedkontor fra Stockholm til Helsinki. Den nyhedsbureauet Direkt. - Vi er overbeviste om, at medlemmerne vil have, at vi har vores penge i en svensk bank. Vi er derfor glade for at kunne indlede et samarbejde med Swedbank, som både har base i Sverige og kan lever..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Fokus på Mærsk og DSV i negativ åbning
2
Vestas får debutordre i Panama
3
Aktier/middag: Trump trækker transportsektor i dybet med Mærsk forrest
4
Novo Nordisk indgår forskningssamarbejde inden for fedme og diabetes
5
Vestas/Sydbank: Australsk ordre bekræfter at man har stærk position

Relaterede aktiekurser

NeuroSearch A/S 4,650 -1,9% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
19. juni 2018 19:48:32
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180619.1 - EUROWEB5 - 2018-06-19 19:48:32 - 2018-06-19 19:48:32 - 1 - Website: OKAY