08 jun: Formuepleje: ECB varmer op til at afslutte opkøbsprogram
08 jun: Shell vil have fodfæste på markedet for havvind i USA - citat
08-06-2018 14:31:17

Carlsberg: Forbrugere forbinder i høj grad vores øl med fodbold

Relateret indhold
14 jun - 
Aktier/åbning: GN suser op efter bedre end ventet præst..
14 jun - 
Aktier/tendens: Ørsted i fokus efter endnu en tabt budr..
13 jun - 
Carlsberg rygtes til at overveje børsnotering af indisk..
Relateret debat
01 jun - 
Ja, lad os nu se reklame koster penge
01 jun - 
Ja, de kommer til at sælge mere øl, til gengæld for dyr..
01 jun - 
Carlsberg har ligget omkring kursen 700 det sidste &ari..

Carlsberg er ikke sponsor for VM, der afholdes i Rusland i år, men til og med 2020 sponsor for det danske fodboldlandshold og har også i mange år være medsponsor ved EM i fodbold, der senest blev afholdt i Frankrig.

- Når vi sammenligner Carlsberg med vores konkurrenter, siger forbrugerne i overvældende grad, at de forbinder Carlsberg med fodbold, og det fundament brygger vi videre på i år, siger Christina Aniko Földes, der er brand manager for Carlsberg i Danmark til Ritzau.

Carlsberg vurderer partnerskabet med det danske fodboldlandshold som et godt eksempel på, hvordan Carlsberg ønsker at opbygge brandværdi og samtidig skabe indhold og engagement for fansene. Det gavner Carlsberg, selvom bryggeriet ikke er hovedsponsor.

- Vores egne tal viser, at danskerne tager en ekstra pilsner under slutrunder som VM, og især når det går godt for landsholdet, men vi er ikke hovedsponsor, så VM handler først og fremmest om at støtte landsholdet og skabe indhold og engagement for fansene. Det er det, der har gjort os til Danmarks fodboldøl nr. ét, siger Christina Aniko Földes.

Carlsberg har været sponsor for EM otte gange , men om det fortsætter er ikke afgjort, og Carlsberg vil ikke udtale sig om forhandlingerne vedrørende EM i 2020.

- Vi følger forhandlingerne her i Danmark, men vi fører dem ikke, og vi fokuserer 100 pct. på at leve op til rygtet om at være Danmarks fodboldøl nr. ét”, siger brandmanageren.

Også på verdensplan er Carlsberg nr. et fodboldøl, selvom man ikke er sponsor for VM i fodbold og ikke er hovedsponsor for EM.

En undersøgelse foretaget af Millward Brown viser, at Carlsberg er associeret med fodbold hos 52 pct. af respondenterne, mens Heineken "kun" er associeret med fodbold hos 21 pct. Af undersøgelsen fremgår det ikke, hvordan AB Inbev, der er hovedsponsor ved VM er rated.

/ritzau/FINANS

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Vestas-rival barsler med en vindmølle på mindst 12 MW - citat

19-06-2018 16:42:53
Vindmølleproducenten Senvion har sat sit sigte højt for sin kommende offshore-mølle.Hver af møllerne skal have en kapacitet på minimum 12 megawatt (MW), lyder det ifølge mediet Recharge i en række dokumenter fra det EU-udviklingsprogram, Senvion er med i.Tidligere har Senvion kun oplyst, at udviklingsprojektet drejede sig om en mølle på "10 eller mere" MW. Men det langsigtede mål er at nå op på mø..

Novo Nordisk indgår forskningssamarbejde inden for fedme og diabetes

19-06-2018 12:16:30
Novo Nordisk har indgået et samarbejde med amerikanske Kallyope om opdagelse af nye lægemidler til behandling af svær overvægt og diabetes.Det fremgår af en pressemeddelelse. Biotekselskabet Kallyope modtager en forudbetaling som led i aftalen og vil modtage forskningsstøtte til aktiviteter under samarbejdet. Hvor stort et beløb, der er tale om, fremgår ikke.Aftalen giver Novo mulighed for at købe..

Nordea: Svensk fagforbund skifter bank efter HQ-flytning til Finland

19-06-2018 11:39:47
Den svenske paraplyfagforening LO skifter transaktionsbank til Swedbank fra Nordea, efter at Nordea sidste år vedtog en flytning af sit hovedkontor fra Stockholm til Helsinki. Den nyhedsbureauet Direkt. - Vi er overbeviste om, at medlemmerne vil have, at vi har vores penge i en svensk bank. Vi er derfor glade for at kunne indlede et samarbejde med Swedbank, som både har base i Sverige og kan lever..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Fokus på Mærsk og DSV i negativ åbning
2
Vestas får debutordre i Panama
3
Aktier/middag: Trump trækker transportsektor i dybet med Mærsk forrest
4
Novo Nordisk indgår forskningssamarbejde inden for fedme og diabetes
5
Vestas/Sydbank: Australsk ordre bekræfter at man har stærk position

Relaterede aktiekurser

Carlsberg B A/S 729,00 -0,1% Fald i aktiekurs
Carlsberg A A/S 728,00 -0,3% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
19. juni 2018 19:48:14
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180619.1 - EUROWEB5 - 2018-06-19 19:48:14 - 2018-06-19 19:48:14 - 1 - Website: OKAY