Dassault Aviation

AM 
(PAR-ENX) 
 
Industri: Industrials seperator Sektor: Aerospace & Defense
1.244,00 <%= Resources.Global.txtUp %>
Opdateret 11:25:15
Ændring % 0,16% Stigning i aktiekurs
Ændring 2,00 Stigning i aktiekurs
Volume 526
Høj 1.245,00
Lav 1.228,00
Åben 1.242,00
ISIN FR0000121725
Seneste luk 1.242,00
# af aktier 8,35M
Markedsværdi 10.386M EUR
I dag

Dassault Aviation
Markedet er åbent (indtil 17:30) - Forsinket 15 min
 
Kursudvikling Seneste 1 uge 1 måned 3 mdr 6 mdr 1 år
 
  1.244,00 2,3% Stigning i aktiekurs 4,3% Stigning i aktiekurs -6,3% Fald i aktiekurs 3,2% Stigning i aktiekurs -23,0% Fald i aktiekurs
Powered by TradingView

Nyheder om Dassault Aviation

  • Dansk
  • Engelsk
  • Fondsbørsmeddelelser

Firmaprofil

Dassault Aviation, a subsidiary of French multinational company Dassault Group, designs, builds and maintains military fighter jets, and is one of the largest manufacturers of business jets. Dassault has a 24.8% stake in narrow-moat Thales, which contributes approximately 50% of Dassault's net profit. In 2017, Dassault Aviation generated EUR 4.8 billion in revenue with 12,161 employees. About 40% of revenue comes from defence aircraft equipment sales and services, while Falcon business jets generated the remaining 60% of sales.

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
25. juni 2019 11:44:19
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190527.1 - EUROWEB1 - 2019-06-25 11:44:19 - 2019-06-25 11:44:19 - 1 - Website: OKAY