Industri: Industrials seperator Sektor: Aerospace & Defense
117,65 <%= Resources.Global.txtDown %>
Opdateret 18-09-2018
Ændring % -0,13% Fald i aktiekurs
Ændring -0,15 Fald i aktiekurs
Volume 795.609
Høj 119,20
Lav 117,10
Åben 117,90
ISIN FR0000073272
Seneste luk 117,80
# af aktier 443,68M
Markedsværdi 52.199M EUR
I dag

Market closed
Safran
Markedet er lukket, åbner klokken 09:00
 
Kursudvikling Seneste 1 uge 1 måned 3 mdr 6 mdr 1 år
 
  117,65 -0,1% Fald i aktiekurs 10,2% Stigning i aktiekurs 18,2% Stigning i aktiekurs 35,7% Stigning i aktiekurs 37,8% Stigning i aktiekurs
Powered by TradingView

Relaterede

Seneste 1 uge 1 måned 3 mdr 6 mdr 1 år
ÅTD
 
Konkurrenter Åben
 
BAE Systems PLC ORD 2.5P 629,16 1,7% Stigning i aktiekurs 0,7% Stigning i aktiekurs -0,1% Fald i aktiekurs 8,1% Stigning i aktiekurs 1,1% Stigning i aktiekurs 9,8% Stigning i aktiekurs
 
Cobham PLC ORD 2.5P 119,00 -1,6% Fald i aktiekurs -5,5% Fald i aktiekurs -8,1% Fald i aktiekurs -5,7% Fald i aktiekurs -14,6% Fald i aktiekurs -5,8% Fald i aktiekurs
 
Meggitt PLC ORD 5P 542,40 1,6% Stigning i aktiekurs 2,2% Stigning i aktiekurs 9,3% Stigning i aktiekurs 20,6% Stigning i aktiekurs 7,4% Stigning i aktiekurs 12,5% Stigning i aktiekurs
 
Rolls-Royce Holdings PLC ORD S.. 978,80 1,5% Stigning i aktiekurs -4,4% Fald i aktiekurs 6,8% Stigning i aktiekurs 9,7% Stigning i aktiekurs 9,2% Stigning i aktiekurs 15,6% Stigning i aktiekurs
 
Airbus 104,94 -1,5% Fald i aktiekurs -2,6% Fald i aktiekurs 4,4% Stigning i aktiekurs 11,5% Stigning i aktiekurs 42,2% Stigning i aktiekurs 25,8% Stigning i aktiekurs
 
Boeing Company (The) 363,58 2,9% Stigning i aktiekurs 5,0% Stigning i aktiekurs 6,6% Stigning i aktiekurs 9,6% Stigning i aktiekurs 44,0% Stigning i aktiekurs 23,3% Stigning i aktiekurs
 
General Dynamics Corporation 204,61 4,3% Stigning i aktiekurs 5,6% Stigning i aktiekurs 7,3% Stigning i aktiekurs -8,6% Fald i aktiekurs 0,7% Stigning i aktiekurs 0,6% Stigning i aktiekurs
 
General Electric Company 12,66 0,4% Stigning i aktiekurs 2,9% Stigning i aktiekurs -2,2% Fald i aktiekurs -10,0% Fald i aktiekurs -47,7% Fald i aktiekurs -27,4% Fald i aktiekurs
 
Lockheed Martin Corporation 343,22 5,5% Stigning i aktiekurs 5,5% Stigning i aktiekurs 13,5% Stigning i aktiekurs 2,4% Stigning i aktiekurs 12,3% Stigning i aktiekurs 6,9% Stigning i aktiekurs
 
United Technologies Corporatio.. 139,58 4,2% Stigning i aktiekurs 3,8% Stigning i aktiekurs 11,6% Stigning i aktiekurs 9,7% Stigning i aktiekurs 22,8% Stigning i aktiekurs 9,4% Stigning i aktiekurs
 
Siemens AG NA 109,08 -0,4% Fald i aktiekurs -0,8% Fald i aktiekurs -6,2% Fald i aktiekurs 3,5% Stigning i aktiekurs -6,0% Fald i aktiekurs -6,1% Fald i aktiekurs
 
Thales 122,55 1,9% Stigning i aktiekurs 6,4% Stigning i aktiekurs 12,4% Stigning i aktiekurs 26,2% Stigning i aktiekurs 29,7% Stigning i aktiekurs 36,3% Stigning i aktiekurs
 
Dassault Aviation 1.585,00 0,3% Stigning i aktiekurs 3,9% Stigning i aktiekurs -5,4% Fald i aktiekurs 3,4% Stigning i aktiekurs 20,6% Stigning i aktiekurs 22,1% Stigning i aktiekurs
 
MTU Aero Engines NA O.N. 188,90 -0,1% Fald i aktiekurs 1,0% Stigning i aktiekurs 18,4% Stigning i aktiekurs 40,4% Stigning i aktiekurs 46,9% Stigning i aktiekurs 26,4% Stigning i aktiekurs

Firmaprofil

Safran is a global aerospace and defence group. It designs, manufactures, and services aircraft engines, mechanical, and electrical systems for both military and civil aircraft. In the defence segment, the firm specialises in navigation, optronic, and avionics systems. In 2017, Safran generated EUR 16.5 billion in revenue. About 92% of revenue comes from aerospace propulsion and equipment sales and services, while defence generates the remaining 8% of sales.

Peers

Instrumenter Kurs Ændring  
BAE Systems .. 629,16 0,2% Stigning i aktiekurs
Cobham PLC O.. 119,00 -0,6% Fald i aktiekurs
Meggitt PLC .. 542,40 -0,4% Fald i aktiekurs
Rolls-Royce .. 978,80 -0,4% Fald i aktiekurs
Airbus 104,94 -1,4% Fald i aktiekurs
56,86,60,50,52,25,11,0,22,7
Boeing Compa.. 363,58 2,1% Stigning i aktiekurs
General Dyna.. 204,61 1,1% Stigning i aktiekurs
General Elec.. 12,66 -0,3% Fald i aktiekurs
Lockheed Mar.. 343,22 1,1% Stigning i aktiekurs
United Techn.. 139,58 1,3% Stigning i aktiekurs
Siemens AG N.. 109,08 0,1% Stigning i aktiekurs
Thales 122,55 0,0% Aktiekurs uændret
Dassault Avi.. 1.585,00 -0,4% Fald i aktiekurs
MTU Aero Eng.. 188,90 -0,1% Fald i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
19. september 2018 03:05:32
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180917.3 - EUROWEB2 - 2018-09-19 03:05:32 - 2018-09-19 03:05:32 - 1 - Website: OKAY