$ 50,65
Opdateret 02:00:00
Ændring % 0,00% Aktiekurs uændret
Ændring 0,00 Aktiekurs uændret
Volume 1.199.923
Høj $ 0
Lav $ 49,35
Åben $ 49,78
ISIN
Seneste luk $ 49,27
# af aktier 124,75M
Markedsværdi 6.318,45M USD
I dag

Market closed
TripAdvisor Inc
Markedet er lukket, åbner klokken 15:30
 
Kursudvikling Seneste 1 uge 1 måned 3 mdr 6 mdr 1 år
 
  50,65 -1,0% Fald i aktiekurs -5,4% Fald i aktiekurs -14,3% Fald i aktiekurs 18,6% Stigning i aktiekurs 16,2% Stigning i aktiekurs
Powered by TradingView

Nyheder om TripAdvisor Inc

  • Dansk
  • Engelsk
  • Fondsbørsmeddelelser

Firmaprofil

TripAdvisor is the world's leading travel metasearch company. The website offers 661 million reviews and information on 4.7 million restaurants, 1,200,000 hotels, 855,000 vacation rentals, and 975,000 experiences (121,000 online bookable). In 2017, 77% of revenue came from the company's hotel segment, which includes revenue generated through advertising on its metasearch platform as well as commissions received on its Instant Booking platform. The other 23% from its nonhotel segment includes vacation rental, experience, and restaurant revenue.

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
19. september 2018 12:50:06
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB5 - 2018-09-19 12:50:06 - 2018-09-19 12:50:06 - 1 - Website: OKAY