Mission

Vision, Mission og Værdier

Vision
Det er Euroinvestors vision at blive det globalt førende community for investorer, hvor brugerens behov indenfor  investering, privatøkonomi og livsstilsprodukter tilfredsstilles. Desuden vil Euroinvestor være den foretrukne finansportalspartner for enhver finansiel og/eller medievirksomhed .

Mission

  • At skabe det eneste reelle globale og på tværs af landegrænser investorcommunity med de bedst tilgængelige investorværktøjer.
  • At tilvejebringe ubesværlig adgang til at handle værdipapirer (både for investorer der tager sine egne investeringsbeslutninger og for investorer der følger andre investorer råd og handler) i communitiet på ethvert tilgængeligt medie.
  • At tilbyde de bedste investorværktøjer indenfor portefølje og risikostyring, teknisk analyse, fundamental analyse, informationsscreening, investoruddannelse og investorkonkurrencer.
  • At tilbyde services, der giver community medlemmerne de bedst mulige finansielle vilkår for deres privatøkonomi (billige handelsvilkår, lave låneomkostninger, høje indlånsrenter m.v.)
    At opnå stordriftsfordele som sætter Euroinvestor i stand til at tilbyde de mest konkurrencedygtige priser og tekniske løsninger for formidling af investor informationer såsom nyheder og kursinformation m.v.

Euroinvestor's investor community bidrager effektivt til at demokratisere adgangen til information, der er relevant i investeringsøjemed ved at give privatpersoner nem adgang til flest mulig relevante informationer.
Det sker ved at drive internet-portaler og online-informationstjenester, der understøtter og kvalificerer privatpersoners investeringsbeslutninger med henblik på, at de bedre kan: 

  • optimere investeringer på egen hånd. 
  • indgå i dialog med professionelle rådgivere.

Et grundlæggende princip er, at, enkeltpersoners viden og synspunkter samlet set kan blive til værdifuld og unik information, der giver et bedre og mere nuanceret billede af det enkelte investeringsalternativ og markedet som helhed og baner vej for et bedre afkast - og derfor fungerer Selskabet også som organisator af online-mødesteder og brugerpublicering, der netop sætter private investorer i stand til at hjælpe og uddanne hinanden.

Euroinvestor bidrager også til at styrke informationsstrømmen til markedet gennem online investor relations services til børsnoterede virksomheder.

Værdier

Euroinvestor arbejder ud fra en engageret indsats med fokus på kvalitet, innovation, kreativitet og vækst, hvor medarbejdernes fokus på udnyttelse af hinandens individuelle kompetencer betyder, at Euroinvestor står godt rustet til den fremtidige internationale konkurrence.
Euroinvestor ønsker med et motiverende og medarbejderorienteret lederskab at skabe rammer for medarbejderne, der er baseret på åbenhed, høje etiske standarder, tillid, samarbejde og sidst men ikke mindst engagement og ejerskab.

Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
Umbraco