Virksomhedsbeskrivelse

Om Euroinvestor
  
Euroinvestor.dk er et 100% uafhængigt internetmedie, der udelukkende er til for at hjælpe private investorer med, at foretage bedre investeringer.

Vi sikrer dette gennem et omfangsrigt altid opdateret informationsmateriale såsom:

  • Aktiekurser fra hele verden.
  • Nyheder fra førende nyhedskilder.
  • Forskellige investorværktøjer.
  • Samt et unikt mødested/debat hvor du kan udveksle erfaringer med andre private investorer.

Vores indtjening kommer fra annoncesalg og sponsorater.
 
Euroinvestor er Danmarks førende aktie- og investeringsportal hvor mere end 450.000 danskere hver måned kan holde sig opdateret med relevant investor-information. Derudover fokuserer vi også på at vækste antallet af medlemmer, der betaler for realtidskurser og analysetjenester.  
  
Siden starten i januar 1997, hvor Euroinvestor lancerede Danmarks første aktieservice, har EuroInvestor udviklet sig til at blive Danmarks mest besøgte finansportal. 

Den store succes i Danmark medførte at Euroinvestor i februar 2004 lancerede portaler i Sverige og Norge Vi har efterfølgende fulgt op på succesen og oprettet portaler i FrankrigHolland og England

Brugerne besøger Euroinvestor.dk for at følge aktiemarkedet via Danmarks største investeringsforum, for private investorer på Internettet: "Aktiedebatten".

Her kan du få informationer om aktier, og indhente erfaringer og inspiration inden du handler. Desuden tilbyder Euroinvestor brugerne adgang til valuta- og obligationskurser, finansnyheder i realtid, porteføljeværktøj samt aktieanbefalinger.
 
Udover at drive investorportaler blev Euroinvestor i 2007 medejer af den fremadstormende boligportal Boliga.dk, som inden for få år blev Danmarks største uafhængige boligside med flere end 800.000 besøgende om måneden.

Siden viser alle boliger, der er sat til salg i Danmark via ejendomsmæglere, samt annoncer oprettet af danskere, som selv har valgt at sælge deres bolig via Boliga Selvsalg.

Boliga.dk blev blandt andet kendt som den første boligportal, der viste liggetider og prisnedslag på boliger, og var blandt de første sider til at vise faktiske handelspriser på danske ejendomme.

I september 2013 erhvervede Euroinvestor den resterende del af Boliga.dk, herunder Boliga Selvsalg og tvangsauktionssiden itvang.dk, der er den førende side på markedet for tvangsauktions-annoncer, og få måneder senere købte Euroinvestor 40 procent af anpartskapitalen i boliginspirations-sitet iBoligen.dk.

I juni 2014 overtog Euroinvestor det andet store tvangsauktions-site på markedet, tvangsauktioner.dk.

Det forpligter at være et af Danmarks førende medier på nettet og sørge for, at de besøgende på Euroinvestor og Boliga får en god oplevelse og finder den information de søger. Så der arbejdes hårdt hver eneste dag for at servicere brugere, annoncører og samarbejdspartnere.

 

Vi håber, at du som bruger finder, at vores sites og vores services lever op til dine forventninger og forbedrer dine muligheder for at foretage succesfulde investeringer.

 Ved hjælp af menuen øverst til venstre har du mulighed for at læse endnu mere om Euroinvestor.

 

 Rigtig god fornøjelse!

Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
Umbraco