13. november: Han har tjent 690.000 kr. på en uge i Bull Street!
16. november: Unibrew/CEO: Svingende markedsføringsudgifter bag forskydning
14. november 2012 14:30

Agnt Cooprs hemmelighed - top 10 i begge Bull Street konkurrencer!

AgntCoopr artikkel 470x312

I 90'erne var Agent Cooper et af omdrejningspunkterne i Twin Peaks. I kult-tv-serien skabt af David Lynch kommer Agent Cooper i knibe under opklaringen af et mord, men får gennem serien hjælp af skovens ånder og en god kop kaffe.

Om Henrik Filskov, som gemmer sig bag Bull Street brugernavn "AgntCoopr" også får hjælp fra ånderne og en god kop kaffe, vidner denne historie ikke noget om. Men fakta er, at Group coordinator hos BB Electronics i Horsens, Henrik Filskov, har en fornem placering i Bull Street efter den første uge. Som den eneste spiller er Filskov nemlig med i top ti i både afkast-og i pointkonkurrencen.

40-årige Filskov er ingen novice indenfor investeringsspil og holder, som I kan se herunder, mange fine titler. Manden bag AgntCoopr, som desuden er medstifter og ejer af Spekulant.dk, er meget begejstret for Bull Street.

"Bull Street er ganske underholdende, og det er meget interessant med gearingsmulighederne. Her har man mulighed for at skabe nogle meget store afkast, velvidende at risikoen selvfølgelig også er meget stor. Da der kun er tale om fiktive midler, risikerer man dog i det mindste ikke at tabe egne penge, så der er rig mulighed for at lære at handle CFD'er m.v. helt risikofrit. Det er også et stort plus, at alt i spillet foregår i realtid!"udtaler Filskov. 

AgntCoopr handler CFD'ere

Filskov handler primært aktie-CFD'er, men overvejer også at kigge nærmere på råvare-CFD'er. I sidste uge havde han særlig succes med at shorte Vestas via CFD før regnskabet. Han gik med succes all-in og skabte et flot afkast. Dette move fik for alvor spredt vandene i de første dage af spillet. De spillere, som fulgte samme taktik som Filskov, lagde sig hurtigt i spidsen.

Sidst på ugen så vi dog nye spillere i top ti, og AgentCoopr udtaler da også, at det hurtigt kan gå galt, selvom afkastet lige nu ser fornuftigt ud.

"Jeg har allerede nu lavet flere fejl i spillet, som har bevirket et mærkbart indhug i afkastet. Hvis jeg skal have en chance for at vinde, skal der nok ikke laves ret mange flere fejl. Og så skal der selvfølgelig også laves nogle flere pletskud", siger Filskov. 

Risikoafdækning

For at undgå potentielle store tab bruger Filskov risikoafdækning

"Jeg bruger både stop loss og take profit, herunder faktisk også protect profit. Denne form for risikoafdækning kan dog også være en ulempe. Hvis jeg havde holdt ved min short-position i Vestas, fremfor protect profit, ville afkastet i dag have ligget på mere end 100 % i spillet. Jeg lukkede short-positionen i Vestas pga. protect profit, da aktien på et tidspunkt efter nedjusteringen igen begyndte at køre mærkbart op. Det viste sig efterfølgende at være en fejl at lukke short-positionen", fortæller Filskov.

Filskov holder løbende øje med markedet og logger på Bull Street flere gange dagligt. Han bruger flere værktøjer i Bull Street og følger afdelingschefens daglige statusopdateringer, som han finder både nyttige og underholdende. Chefen fortæller både om markedet og om spillets fordele.

"Der skal i et spil som Bull Street være en mærkbar gevinstmulighed i de papirer jeg udvælger, og jeg foretager aldrig handler, før jeg har studeret chartet på det pågældende papir lidt nærmere",afslører Filskov.

Point-konkurrencen kan gøre forskellen

Udover at ligge i top ti målt på afkast finder vi også Filskov i den spændende pointkonkurrence om 200.000 ekstra fiktive kroner at spille på. Vi spurgte Filskov, hvor vigtig han finder denne konkurrence.

"Da de 200.000 ekstra fiktive kr. kan blive afgørende for den samlede placering, når spillet slutter, er det helt sikkert også mit mål at høste godt med point i denne del-konkurrence. Et ekstra forspring på 20 % kan meget vel vise sig at blive afgørende!", udtaler Filskov.

Bull Street skal vindes ved aggressivitet

Trods sine mange fine placeringer i andre lignende spil, er Filskov beskeden, da vi spørger ham , om han vinder konkurrencen.

"Der kan nå at ske rigtig meget i et spil som Bull Street i de resterende ca. 4 uger. Selvom man på nuværende tidspunkt ligger forholdsvis godt placeret, tror jeg bestemt ikke, man skal regne med, at det er en garanti for en tilsvarende god placering, når spillet slutter. Så deltagere, som endnu ikke ligger i top10, vil jeg vurdere fortsat har gode chancer for at blande sig i toppen", siger Filskov.

Filskov har sin egen vinderstrategi klar.

"Jeg vil fortsætte med at anlægge en forholdsvis aggressiv strategi, dvs. stort set gå all-in i de positioner, jeg vælger at tage, hvad enten det er short- eller longpositioner. I et investeringsspil som Bull Street bør man nok satse ret aggressivt, da det er muligt på kort sigt at skabe meget store afkast pga. gearingsmulighederne - og "renters-rente-effekten", siger Filskov.

Hos Euroinvestor ønsker vi agenten tillykke med de flotte placeringer i konkurrencen, Vi er spændte på fortsat at følge AgntCooprs træk og se, om han endnu en gang løber med et trofæ. Se de foreløbige flotte resultater i diverse konkurrencer.  

 

 

filskovs_konkurrencer

 

 

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
18 aug
VELO
Da flere skribenter stadig gerne vil beholde tråden for samling af de mange vigtige informationer o..
44
19 aug
OMXC25
Endnu en dansk patriark er død. Ære være hans minde.
29
18 aug
 
Da Berlingske Media for cirka 1 år siden overtog Euroinvestor for 23 mio kr, meddelte de, at nu skul..
22
21 aug
I:NDX
Trump er en forretningsmand, der bevæger sig med en forretningsmands hastighed. Han er fløjtende lig..
21
20 aug
VELO
Ny artikel på Medwatch:   15,5 pct. af amerikanske patienter, der får en nyretransplantation i dag, ..
20
18 aug
VELO
Fra anden skribent i Veloxis FB gruppen: Børsen side 4, søndag den 18. august. Et uddrag fra e..
20
22 aug
 
Jeg synes hun gjorde det fremragende i sagen om Grønland og Trump.   Det vigtigste i en sådan situat..
19
11:41
GEN
For Genmab investorer bliver september måned en hot affære - der kommer i hvert fald en stribe nyhed..
18
20 aug
PNDORA
  har du læst regnskabet - de forventer at tjene 4 mia i 2019 i forhold til en værdi af selskabet på..
18
19 aug
OMXC25
En fantastisk dygtig og sympatisk erhvervsmand.  Og en ægte patriot som også betalte sin skat med gl..
17

Sydbank sænker Ambu-anbefaling - flere finanshuse retter kursmål efter nedjustering

23-08-2019 11:27:06
Sydbank ser en aktie i Ambu som "mindre attraktiv" end tidligere, efter medicoselskabet senest i denne uge skar i forventningerne til resultaterne for hele 2018/19.Derfor sættes anbefalingen ned til "hold" fra "køb", skriver Søren Løntoft Hansen, senioraktieanalytiker i Sydbank.- I kølvandet på strategiopdateringen i juni og gårsdagens melding om investeringerne i det direkte salg i USA har vi sæn..

Aktier/åbning: Rockwool drøner ned i grønt marked

23-08-2019 09:23:02
Der er læsterlige klø til aktien i Rockwool i de første handler på fondsbørsen fredag morgen. Aktien falder med 9,6 pct. til 1480 kr. efter forlænget åbningsauktion.Det store fald er lig en bundplacering i C25-indekset, der stiger med 0,6 pct. til 1146,0.Rockwools regnskab for andet kvartal gav en nedjustering til hele året. Selskabet venter nu en omsætningsvækst i år i lokal valuta på 2-5 pct. mo..

Maersk Drilling-regnskab: Lavere dagsrater for rigge tyngede indtjeningen

23-08-2019 08:59:16
Maersk Drilling, der på børsen er kendt som The Drilling Company of 1972, var generelt presset af tilbagegang i første halvår, hvor faldende dagsrater gjorde ondt på toplinjen.Samlet endte halvåret med underskud, mens driften nu er mere end halvvejs i mål, når man sammenholder med Maersk Drillings forventninger.Selskabet kom ud af første halvår med en omsætning på 623 mio. dollar. Det var en tilba..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Ambu/SEB: Sænker kursmål og gentager anbefaling
2
Ambu/ABG: Sænker kursmålet oven på regnskab og nedjustering
3
Aktier/tendens: Simcorp i hopla regnskabsdag med udsigt til plusser
4
Aktier/åbning: Rockwool drøner ned i grønt marked
5
Parken minimerer underskud efter frasalg af Fitness.dk

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
23. august 2019 13:44:57
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190819.1 - EUROWEB3 - 2019-08-23 13:44:57 - 2019-08-23 13:44:57 - 1 - Website: OKAY