$ 2.800,71 <%= Resources.Global.txtDown %>
Opdateret 22-03-2019
Ændring % -1,90% Fald i aktiekurs
Ændring -54,17 Fald i aktiekurs
Høj $ 2.846,16
Lav $ 2.800,47
Åben $ 2.844,52
ISIN
Seneste luk $ 2.854,88
# af aktier 0,00M
Markedsværdi 0,00M USD
I dag

Market closed
S&P 500
Markedet er lukket, åbner klokken 14:30
 
Kursudvikling Seneste 1 uge 1 måned 3 mdr 6 mdr 1 år
 
  2.800,71 -0,3% Fald i aktiekurs 0,3% Stigning i aktiekurs 19,1% Stigning i aktiekurs -4,1% Fald i aktiekurs 3,3% Stigning i aktiekurs
Powered by TradingView

Sammensætning - S&P 500

Navn Kurs +/- Vol Bud Udbud Opdateret

Seneste indlæg

15:28
I:SP500
Og så er der denne her: https://www.ft.com/content/ee46ac2c-4ca6-11e9-bbc9-6917dce3dc62 ---------------------- Key US yield curve measure inverts for first time since 2007 A key measure of the US yield curve watched by the Federal Reserve and seen as an indicator of a coming recession inverted for the first time in over a decade on Friday, compounding concerns over slowing US growth following the Federal Reserve policy shift this week. The difference between the three-month and 10-year yields, turned negative for the first time since August 2007, moving to minus 1 basis point, following the Federal Reserve’s U-turn over its expectations for further interest rate increases. Other measures also edged lower. The difference between two- and 10-year yields dipped below 10 basis points for the first time this year. This is the primary indicator that investors watch because it has inverted — where short-dated yield rise above longer-dated yields — before every recession since the second world war. The yield curve is created by lining up the yields of ascending maturity Treasuries on one graph. Typically it slopes upward, but as the prospect of slowing growth intensifies, short-dated interest rates can rise above longer-dated interest rates. Some investors and policymakers have aired caution over using the yield curve as an indicator of recession, in part because the time it has taken for the economy to turn after the yield curve has inverted has been up to three years on occasions.
 
15:26
I:SP500
For det første, så er Danmark ikke bestemmende for verdensøkonomien. For det andet, så er tvivlen nu, om det bliver ved. Problemet er ikke forbrugerne: De er hverken arbejdsløse eller forgældede. De kan faktisk forbruge mere uden problemer. Problemet er fald i Kina's vækst som rammer de lande som hovedsagelig ekporterer investeringsgoder (produktionsanlæg). Negativ eksport og dermed produktion i både Tyskland og Japan, er ramt af faldende vækst i Kina og rebalancering af deres økonomi. Selv hvis de får stabiliseret deres vækst (Kina), så vil de forsøge at rebalancere væk fra overdreven investering i produktions anlæg og infrastruktur, og i stedet styre det interne marked. Men forbrugerne køber andre ting, og fra andre lande, end fabriksejerne. Så udover en svækkelse af den samlede økonomiske vækst, så er det en ekstra svækkelse på grund af rebalancering væk fra lande som Tyskland og Japan og Emerging Markets (som sælger råstoffer). Danmark kan tænkes af få gavn af denne rebalancering, da vi sælger andre typer varer end Tyskland og Japan - men igen - Danmark udgør ikke verden..... Trods alt der, så er der andre markeder end Kina, men Kina har udgjort en uforholdsmæssig stor del verdens vækst , og Europa og USA står ikke klar til at tage over. USA's vækst er på vej til at falde tilbage til long term average, og Europa's interne marked er stadig svagt, med nordeuropa som ikke ønsker at investere, og sydeuropa som stadig betaler af på gælden. Indien er for lille en økonomi til at overtage Kinas rolle så...... Vi får måske en let kort varig recession i Europa og i Japan, med en lavere vækst i USA (tror ikke på recession der). Og derefter kommer den til at stå på lav vækst mange år fremover. Dette uanset den politiske situation. Selv hvis USA og Kina får en handelsaftale og Brexit ikke bliver helt kaotisk. Går disse to ting galt, så bliver tilbageslaget kraftigere. Så renterne forbliver lave i mange, mange år fremover. Og aktier vil være det eneste sted som man kan tjene et positivt afkast over inflationen. På et eller andet tidspunktet finder markedet ud af det igen.
 
14:09
I:SP500
Ikke alle "eksperter" er eksperter. Ligesom jeg heller ikke vil opereres af alle kirurger..... Ofte er eksperterne uenige, men det opdager man kun hvis man læser mange nok. Og har sine sunde fornuft i behold til at kunne se forskel på hvem som har ret og hvem som tager fejl. Nogle gange kan begge sider have ret om hver sine ting, selvom de er uenige. F.eks. fik Fama og Schiller begge Nobelprisen i økonomi i 2013, selvom deres forskning er direkte modsigende. Men begge indgangsvinkler ansås altså som vigtige......
 
13:29
I:SP500
Det er dejligt, at her er nogle, som kan gennemskue inkompetence hos såkaldte "eksperter". Og ufatteligt at I vil dele jeres indsigt med os naive, der tror, at fordi man er professor har man også indsigt i simple sammenhænge. Jeg er ufattelig glad for at være med her på EI, og læse hvordan verden virkelig hænger sammen, og hvor dumme "eksperterne" er.
 
12:56
I:SP500
https://finansdanmark.dk/nyheder/2019/danskerne-saetter-stadig-flere-penge-i-banken/
 
12:36
I:SP500
Ja jeg mener vi har højkonjunktur her i landet. Danskerne har aldrig haft det bedre med hensyn til jobmuligheder og penge på “bankbogen”.:)
 
12:32
I:SP500
Twtia, tager jeg fejl, når jeg mener, at du konstant har været negativ på markedet siden finanskrisen......................og ja jeg mener vi har højkonjunktur, når der er fuld beskæftigelse og mangel på arbejdskraft. I Tyskland er der problemer i bilindustrien på grund af omstillingsprocesserne til el-biler, og så spiller usikkerheden om Brexit også ind.
 
11:49
I:SP500
Jeg tvivler på at det kun skyldes uvidenhed. Nogle centrale interessegrupper/personer indenfor finans-sektoren og det politiske establishment har måske signaleret hvad Rangvid bør sige - og IKKE bør sige - højt i offentligheden. Frygten for en ny aktiebobbel er en ting, flere private penge væk fra aktier og ind i danske obligationer og ind i ejendom er ikke noget der får en banksektor-diektør og en finansminister til at ligge søvnløse om natten.
 
10:52
I:SP500
Enig i at man ikke generelt kan tale om højkonjuktur. Men det er på den anden side heller ikke "klart" at EU er i recession. 2018 Q4 var positiv, og dermed kan man ikke være i recession da det kræver 2 på hinanden følgende kvartaler. Bliver BNP vækst negativ for 2019 Q1? Måske, men det er ikke "klart". Hvor aktierne skal hen med de faldende renter er svært at sige. Men det er naturligt at de lige stopper op sålænge vi er lige omkring Brexit deadline. Det er også temmelig klart at markederne har indpriset at der kommer en handelsløsning mellem Kina og USA. Falder det på gulvet, så skal kurserne justeres.....
 
10:34
I:SP500
Højkonjunktur, efter dagens nøgletal PMI fra EU er det vist klart at EU er i ressesion og det vil smitte af på USA. Renterne falder yderligere og aktier ser udtil at falde generelt, endvidere ligner Brexit hard exit ! Trump har endnu ikke løst Kina problemerne, så velbekommen. Aktier skal man være ekstraordinært forsigtige med efter kin opfattelse.
 

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
24. marts 2019 04:13:03
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190320.1 - EUROWEB6 - 2019-03-24 04:13:03 - 2019-03-24 04:13:03 - 1 - Website: OKAY