$ 2.996,35 <%= Resources.Global.txtDown %>
Opdateret 18:47:26
Ændring % -0,05% Fald i aktiekurs
Ændring -1,61 Fald i aktiekurs
Høj $ 3.001,23
Lav $ 2.993,73
Åben $ 2.995,67
ISIN
Seneste luk $ 2.997,96
# af aktier 0,00M
Markedsværdi 0,00M USD
I dag

S&P 500
Markedet er åbent (indtil 22:00) - Forsinket 15 min
 
Kursudvikling Seneste 1 uge 1 måned 3 mdr 6 mdr 1 år
 
  2.996,35 0,6% Stigning i aktiekurs 3,7% Stigning i aktiekurs 3,7% Stigning i aktiekurs 6,7% Stigning i aktiekurs 3,7% Stigning i aktiekurs
Powered by TradingView

Sammensætning - S&P 500

Navn Kurs +/- Vol Bud Udbud Opdateret

Seneste indlæg

18:12
I:SP500
Mr tough guy ligger som han redt, han skulle have holdt sig til atom aftalen, nu bliver suget ind i mellem-østen konflikten. Trump er i et voldsomt dilemma. Spændende hvilke alternative narrativer, han får kontrueret for at komme ud spindel vævet Hvis de ikke er spundet godt, vil de ramme Mr tough guy indenrigs - men sandelig også udenrigs politisk. Han kan selvfølgelig vælge ikke se, ikke høre, ikke tale metoden, jeg tror bare ikke han holde bøtte.
 
14:54
I:SP500
Jeg er enig med dig. Det var ikke som sådan en kritik af interviewet. Narrative Economics er skam vigtig.
 
14:45
I:SP500
OK, Delfin. Jeg syntes bare, der var tale om et interessant interview, der fik mig til at reflektere over, hvordan den medie virkelighed, der findes idag, let kan blive et “ekkokammer”. Selv er jeg barn af 50’erne. Dengang levede børn i lykkelig uvidenhed om den geopolitiske trussel, i form af “et fat finger tryk” kunne skabe en global katastrofe. I dag er det svært at finde et barn på +6 med respekt for sig selv :D, der ikke ligger søvnløs om natten og tror at Jorden snart går under på grund af det forhøjede CO2 niveau i atmosfæren.
 
14:32
I:SP500
Behavioral Economics var interessant, da det kom frem. Det var en vigtig indsigt. Jeg er dog efterhånden ved at få overload af f.eks. Robert Shiller, Daniel Kahneman osv. Så vigtig er cognitiv dissonans, bias, price anchoring og fortællinger altså heller ikke. Læg dertil, at det er svært at kvantificere af gode grunde. Det betyder meget, ja, men hvis man kun skal holde øje med én ting i økonomien, skal det være nationalbankernes adfærd. Endelig kan det hele vendes på hovedet: Fortælling følger pris og ikke omvendt , og vupti er en stor del af Behavioral Economics faldet til jorden.
 
14:11
I:SP500
Bloomberg’s Kean havde idag et interview med professor Robert Shiller om hans nye bog: Narrative Economics, hvori han påpeger, hvordan vi kan italesætte og dele skrækscenarier og illusioner og gøre dem til selvopfyldende profetier. Idag optræder og deles fx. ordet: recession således i et omfang, at det kan risikere at blive en realitet, https://borsen.dk/nyheder/oekonomi/artikel/1/387870/danske_bank_oliekrig_i_mellemoesten_vil_kaste_verden_ud_i_global_recession.html
 
00:17
I:SP500
Oliemarkedet ser ud til at falde lidt til ro igen, her til aften. Igen, det er vigtigt at fremhæve: Stigningen i olieprisen skyldes frygt for yderligere eskalering, IKKE fordi vi kommer til at mangle olie. Der sker intet med olieudbuddet de næste mange måneder. Faktisk bliver det lige omvendt: Mange lande øger produktionen og salget for at berolige markedet. Så reelt stiger udbuddet de næste uger..... Hele stigningen er baseret på nervøsitet, men på lidt længere sigt, så er olieprisen bestemt af udbud og efterspørgsel, og ikke af nervøsitet og risiko. Olien kan godt ende med at falde ned imod 50USD, hvis der kommer ro på. Så længe USA, Iran, Saudi Arabien og Houtierne øger konflikt niveauet, så vil nervøsiteten være der. Og der er rige muligheder for at tingene eskalerer, enten ved bevidst politik ("hvis Iran ikke kan eksportere olie, så er der ingen som kan") eller fejl kalkulation eller fejl information.
 
00:08
I:SP500
Der er også "kilder i administrationen" som udtaler sig til ABC news, som i Delfins link. Det kan også være "Fake intelligence" fra Israel..... Hvis der skal være "bevis" på at dronerne kom fra Iran sådan som Pompeo og administrationen hævder, så vil de ikke være video, men radar tracks. Og hvis de findes, så stiller det spørgmålet: Hvis man kunne se dronesværmen på radar, hvorfor forsøgte man ikke at skyde dem ned? Med de kort over det Saudi Arabiske luftforsvar, så skulle dronerne flyve direkte over et større antal missilbatterier for at komme ind til olieinstallationerne, hvis de altså kom fra Iran. Vejen ind fra Yemen er meget mindre bevogtet, og dronerne kan bedre skjule sig i terrænet end over det åbne hav.
 
21:07
I:SP500
Det er ikke Trump der har påstået, at angrebene kom fra Iran, men Pompeo. Der er ingen beviser for at angrebet kom direkte fra Iran, men nogle amerikanere vil gerne have krig med Iran, da de kan tjene på det.
 
19:57
I:SP500
Der ville være videoer online fra det hvide hus, hvis de havde et videobevis for, at det var Iran, der sendte dronerne. Det bør være relativt nemt for dem at publisere. Det er direkte i deres interesse, at vise disse videoer til omverdenen, og derved få accept til at angribe. Det at det kun er ord fra Trump, gør mig langt mindre nervøs. Tossen gentager jo bare, hvad han lige har set på Fox News.
 
18:59
I:SP500
Det er også min vurdering. Men det er altså noget interessant at USA mener at angrebet kom direkte fra Iran. Det vil de have svært ved at få folk til at tro på. Måske har de fået "informationerne" fra Israel.... Men hvis det er det de siger, så har jeg svært ved at se hvordan de undgår at handle militært på det. Lidt interessant er det dog, at selv ikke Saudi Arabien vil med på det eventyr....
 

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
17. september 2019 19:03:12
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190829.2 - EUROWEB5 - 2019-09-17 19:03:12 - 2019-09-17 19:03:12 - 1 - Website: OKAY