24-02-2016 09:10:28

Euroinvestor.com A/S køber UdenomBanken.dk og får ny administrerende direktør

Relateret indhold
26 okt - 
Boliga løfter bundlinjen efter frasalg af investorsites
27 aug - 
Boliga Q2: Manglende særlige poster vender minus til pl..
27 aug - 
Aktier/åbning: Ambu til bunds efter formandens store ak..

Euroinvestor.com A/S

Selskabsmeddelelse nr. 13/2016

Køb af

UdenomBanken.dk

Euroinvestor.com A/S har indgået aftale om at erhverve 100 % af aktiekapitalen i Reel Finans Pantebrevsselskab A/S pr. 1. marts 2016. Reel Finans Pantebrevsselskab A/S driver låneportalen UdenomBanken.dk, der formidler alternativ finansiering af fast ejendom samt forbrugslån m.v. til låneportalens brugere. UdenomBanken.dk har udviklet et avanceret kreditvurderings - og sagsbehandlingssystem, som giver hurtig sagsbehandling af høj kvalitet. UdenomBanken.dk er i dag en af de største formidlere af alternativ finansiering i Danmark.

"UdenomBanken.dk er et perfekt match til den videre digitale udvikling af Euroinvestor.com A/S' portefølje af portaler. UdenomBanken.dk udvider vores digitale boligrelaterede serviceydelser, og vi forbliver uafhængige af finansielle institutioner og realkreditselskaber" kommenterer adm. direktør for Euroinvestor.com A/S, Christian Seidelin. Reel Finans Pantebrevsselskab A/S forventes at bidrage positivt til koncernens resultat for 2016 og fremad. Handlen er betinget af Finanstilsynet godkendelse, som forventes inden udgangen af maj 2016.

Betaling af aktier

Købesummen for aktierne i Reel Finans Pantebrevsselskab A/S erlægges delvist som en kontant betaling og delvist med i alt kr. 2.150.000 aktier i Euroinvestor.com A/S, som erlægges senest 1. maj 2016. I forbindelse med erlæggelsen af aktierne foretager Euroinvestor.com A/S en rettet emission samt benytter egne aktier. Kursen på aktierne er fastsat til 15 kr. pr. aktie á 1 kr.

Ny administrerende direktør

Pr. 1. marts 2016 tiltræder Frederik Rovsing, medstifter og bestyrelsesformand for Reel Finans Pantebrevsselskab A/S, som ny administrerende direktør for Euroinvestor.com A/S, og den midlertidige adm. direktør Christian Seidelin fratræder. Frederik Rovsing er uddannet cand. polit og har bl.a. været med til at stifte itvang.dk, som i dag er ejet af Euroinvestor.com A/S.  

"Frederik er et fantastisk aktiv for Euroinvestor.com A/S. Frederik har en bred erfaring fra den digitale og finansielle verden, hvor han har vist en stor evne til at udvikle succesfulde, digitale forretninger. Derudover har Frederik tidligere været vicedirektør i Euroinvestor.com A/S og kender derfor vore medarbejdere og organisation særdeles godt", kommenterer adm. direktør Christian Seidelin.

Skift af bestyrelsesformand

I forbindelse med at Christian Seidelin fratræder som administrerende direktør, overgår han samtidig til at være bestyrelsesformand for Euroinvestor.com A/S. Ulrik Tofte Jensen overgår samtidigt fra at være bestyrelsesformand til bestyrelsesmedlem.

Fokus på vækst

Med købet af UdenomBanken.dk og ansættelse af Frederik Rovsing som administrerende direktør fortsætter Euroinvestor.com A/S det vækstspor, som har kendetegnet virksomheden siden 2013. Euroinvestor.com A/S forventer i 2016, at lancere flere onlinebaserede services målrettet den finansielle sektor samt ejendomsmarkedet i Danmark. "Euroinvestor.com A/S har med sin brede portefølje af portaler, bl.a. Euroinvestor.dk og Boliga.dk, en unik position for at udvikle nye innovative produkter, som efterspørges af portalernes brugere. Denne position vil vi blive ved med at udnytte og lancere nye produkter, som vi tidligere har gjort det med itvang.dk, selvsalg.dk og senest lejnu.dk", kommenterer adm. direktør Christian Seidelin.

For yderligere information kontakt:  

Adm. Direktør Christian Seidelin  - mobil 20 40 70 72


This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Euroinvestor.com A/S via Globenewswire

HUG#1988857

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Mærsk lancerer Asien-Europa-netværk med flere skibe og færre stop - NY

19-12-2018 10:31:26
Mærsk-skibe skal komme frem til tiden. For at sikre det skruer rederiet op for antallet af skibe og ned for antallet af havnebesøg i containerfarten mellem Asien og Europa.Det fortæller Mærsk onsdag i en pressemeddelelse om sit nye rutenetværk, der træder i kraft i marts 2019.Rederiet tilføjer seks skibe til de ti forskellige farter i mellem Asien og Europa, men skruer ned for sejlhastigheden, så ..

Aktier/tendens: Positiv åbning på nyhedsfattig handelsdag

19-12-2018 08:13:33
Op til åbningen af det danske aktiemarked handles futuren på det tyske DAX-indeks onsdag morgen med et plus på omkring 0,1 pct., og det peger mod en svagt positiv åbning for de danske aktier, der sluttede tirsdagens handel med et fald i det toneangivende C25-indeks på 0,7 pct. til 1030,48.Fra den fjernøstlige aktiehandel er inspirationen negativ. Indeksene i Japan lukkede i rødt, og i Kina ses ove..

GN Audio/CEO: Detaljeret strategi har banet vejen for voldsom vækst

18-12-2018 14:11:40
Det er nærmest kun gået én vej for GN Groups headset-forretning, GN Audio, i de seneste to år, og det er op.Gennem efterhånden mange år har forretningen været i vækst, men den har til dels stået lidt i skyggen for storebroren, høreapparatselskabet GN Hearing.I 2017 og 2018 har det dog i høj grad været GN Audio, der har stjålet rampelyset på regnskabsdage og ved forskellige præsentationer. Hele fir..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Tirsdagens aktier: Danske Bank endte i top - Sydbank blev straffet
2
Aktier/tendens: Positiv åbning på nyhedsfattig handelsdag
3
Victoria Prop.: Gefion ejer 69,1 pct. af aktierne efter opkøb - NY
4
Eva Kjer vil hellere udskyde EU-løfte end lukke fiskeri
5
Vestas afslutter aktietilbagekøbsprogram

Relaterede aktiekurser

Boliga Gruppen A/S 7,100 -2,7% Fald i aktiekurs

Køb- og salgssignaler

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
19. december 2018 16:29:41
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20181207.1 - EUROWEB2 - 2018-12-19 16:29:41 - 2018-12-19 16:29:41 - 1 - Website: OKAY