16 dec: Transaktioner i henhold til aktietilbagekøbsprogram
16 dec: Aktietilbagekøbsprogram i SP Group A/S
16-12-2016 09:56:24

North Media Aviser køber fem lokalaviser i København som led i skærpelsen af det strategiske fokus på hovedstadsområdet.

Relateret indhold
16 aug - 
Torsdagens aktier: Carlsberg berusede investorerne med ..
16 aug - 
Aktier/middag: Investorerne nyder en Carlsberg men send..
16 aug - 
Aktier/åbning: Carlsberg til tops og ISS til bunds i po..
Relateret debat
10 sep - 
Hej, tak for de gode indlæg. Er der nogen kurstrigger i..
30 aug - 
Aktien er pænt fejlvurderet, hvilket kan ses af følgend..
22 aug - 
Det er helt dybt god nat at kursen falder efter det flo..

Den 16. december 2016

Selskabsmeddelelse nr. 12-16

North Media Aviser overtager udgiverrettighederne til Lokalavisen Frederiksberg, Lokalavisen Østerbro, Lokalavisen Vesterbro, Lokalavisen Valby og Lokalavisen Vanløse pr. 1. januar 2017. De tilkøbte aviser styrker North Media Avisers udgivelser både midt på ugen og i weekenden. Aftalen betyder, at det kommercielle grundlag forbedres.

I 2016 har North Media Aviser gennemført en række strategiske tiltag med frasalg og nedlukning af en række avisudgaver, ligesom der har været gennemført en større omstrukturering af organisationen. Dette har skabt en mindre og mere fokuseret avisforretning med fokus på København og Nordsjælland. ”Med købet vil North Media Aviser styrke sin unikke markedsposition i København og vil i højere grad kunne udvikle tilbud, der er målrettet de københavnske annoncørers behov. Dette vil vi blandt andet gøre ved at tænke alle North Media Avisers medieplatforme ind i en samlet pakke. Integrationen af lokalaviserne og det videre arbejde med tillige en ny digital platform forventes færdigt i 1. halvår 2017”, siger Gorm Wesing Flyvholm.

”Michael Engelbrecht har med stor dygtighed udgivet lokalaviser i København i en årrække. Jeg er glad for, at vi har indgået en aftale om overtagelsen af hans aviser, og for at vi også overtager ni dygtige, primært redaktionelle og kommercielle kræfter, som nu skal integreres i vores organisation,” fortsætter Gorm Wesing Flyvholm, administrerende direktør i North Media Aviser A/S.

Også ejeren af de fem lokalaviser Michael Engelbrecht ser det som det rigtige tidspunkt til at afhænde sine aviser, om end det har været en vanskelig beslutning.

”Jeg har nu drevet udgivervirksomhed i 12 år sammen med mine dygtige medarbejdere. Fra dag 1 har det været vores ambition at være et alternativ til de etablerede spillere på markedet. Jeg er stolt over det, vi sammen har opnået, men må også erkende, at vilkårene for en lille privat udgiver igennem årene er blevet vanskeligere. Jeg er glad for, at det er North Media Aviser, der nu skal drive forretningen videre og dermed drive den nødvendige konsolidering,” siger Michael Engelbrecht, administrerende direktør for udgiverselskabet af 18/5 2009 ApS.

Købet af aviserne er gennemført som en aktivoverdragelse. Købesummen udgør 6,5 mio. kr., som betales kontant. Overtagelsen gennemføres pr. 1. januar 2017.

De overtagne aviser forventer en omsætning på cirka 12 mio. kr. i 2016. Købet påvirker ikke koncernens eller North Media Avisers forventninger til 2016.

Yderligere oplysninger:

Gorm Wesing Flyvholm, adm. direktør, North Media Aviser A/S, telefon 25 45 67 74 og

Michael Engelbrecht, adm. direktør, Udgiverselskabet af 18/5 2009 ApS, telefon 22 66 89 91.

Med venlig hilsen

North Media A/S

 

Kåre Stausø Wigh

Ordførende koncerndirektør & CFO

 

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Alm. Brand og Topdanmark hæves til "køb" af Danske Markets - NY

24-09-2018 10:03:34
Danske Markets hæver anbefalingen af aktierne i de to forsikringsselskaber Alm. Brand og Topdanmark.I begge tilfælde er anbefalingen hævet til "køb" fra tidligere "hold", fremgår det af Bloomberg News. Kursmålet for Topdanmark-aktien er justeret op til 320 kr. fra før 300 kr., mens 12-måneders kursmålet for Alm. Brands aktie er fastholdt på 64 kr. Danske Markets gentager i øvrigt en købsanbefaling..

Aktier/tendens: Mærsk og Coloplast i fokus midt i handelskonflikt

24-09-2018 08:26:39
Coloplast og Mærsk kan komme i rampelyset mandag morgen, hvor de fortsatte handelsstridigheder mellem USA og Kina også vil være et af dagens store samtaleemner efter nye tariffer og en kinesisk afvisning af at deltage i nye handelsforhandlinger.Det tyder også på, at de danske eliteaktier skal en tur ned mandag morgen, hvor markedet igen er præget af den seneste udvikling i handelsstriden mellem US..

Danske: Moody's ser risiko for sænkning af kreditvurderingen - NY

21-09-2018 15:14:23
Moody's Investors Service er gået i gang med at kigge kreditvurderingen af Danske Bank efter i sømmene og forudser, at der er risiko for en nedjustering. Det oplyser ratinginstituttet fredag, hvor udsigten for Danske Banks kreditvurdering er sænket til "negativ" fra "stabil".Ændringen kommer, efter at banken har offentliggjort rapporten om hvidvask i sin estiske filial tidligere på ugen, skriver M..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Danske Bank-investorer sætter aktien på vippen - citat
2
Danske Bank er millimeter fra at udpege ny topchef - citat
3
Aktier/tendens: Mærsk og Coloplast i fokus midt i handelskonflikt
4
Hvidvasksag kan true Danmarks "AAA"-rating - citat
5
Fusion i mineindustrien skaber gigant på 18 mia. dollar

Relaterede aktiekurser

North Media A/S 34,80 0,0% Aktiekurs uændret

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
24. september 2018 13:19:31
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB4 - 2018-09-24 13:19:31 - 2018-09-24 13:19:31 - 1 - Website: OKAY