31 maj: Aktier/åbning: Stigning til C20 med Pandora i fortsat opsving
31 maj: KORR Aktier/åbning: Stigning til C20 med Pandora i fortsat opsvin..
31-05-2017 09:15:28

Solar og BIMobject styrker det strategiske samarbejde inden for digitalt byggeri

Relateret indhold
09 aug - 
Solar/CEO: Relaterede forretninger leverede ikke som ve..
09 aug - 
Aktier/middag: Glansen gik af Pandora - Ørsted i top og..
09 aug - 
Aktier/åbning: Investorerne samler Pandora op efter dir..

Som digital sourcing- og servicevirksomhed driver og høster Solar de fordele, der er ved at forbedre produktiviteten i byggebranchen, og vi tror på det digitale byggeri. Derfor leverer vi nu et komplet radiatorprogram og understøtter muligheden for at designe og dimensionere en varmeløsning digitalt. Samtidig skaber vi mulighed for at inddrage leveranceaspekter allerede i designfasen.

Fundamentet for digitialisering af byggeriet er bygningsinformationsmodellering (BIM), og svenske BIMobjects teknologi understøtter alle værdikædens interessenter. Så når Solar nu lægger hele sit radiatorprogram af mærket Thermrad® ind i verdens største og hurtigst voksende digitale system til indholdsstyring af BIM-objekter, er der lagt op til langt mere end produktsalg.

- Vi opsøger fælles forretningsmuligheder i berøringsfladen mellem BIMobject og Solar, og det første innovative tiltag er nu en realitet. Med dette komplette program understøtter vi muligheden for at designe og dimensionere en varmeløsning digitalt, påpeger Hugo Dorph, Chief Commercial Officer.

Med radiatorprogrammet følger unikke muligheder for at linke værdien af de digitale produkter og produktinformation sammen med logistik. Det betyder eksempelvis, at allerede når man modellerer en bygning, kan man vælge produkter ud fra tilgængelighed via Solar Fastbox®.

- Solar arbejder for øget produktivitet, og vi tror på, at det digitale byggeri kan være med til at skabe en mere effektiv proces og fjerne spild. Derfor lægger vi vægt på at inddrage leveranceaspekter allerede i designfasen - eksempelvis at optimere en løsning i forhold til effektiv byggepladslogistik og i forhold til facility management. Byggefasen er ti gange så dyr som designfasen, og vedligeholdet i bygningens levetid er ti gange så dyr som selve byggeriet. Så der er enorme besparelser i at kunne kigge fremad i byggeriets værdikæde, og det vil Solar gerne bidrage med, understreger Hugo Dorph, Chief Commercial Officer.

Større synlighed

Samtidig betyder den digitale tilstedeværelse af Solars Thermrad®-radiatorprogram større synlighed og direkte adgang til arkitekter og ingeniører, ligesom Solars produktsortiment bliver bredt kendt i byggeriet og mere attraktivt for beslutningstagere i den offentlige sektor.

Forventningen er, at en række forskellige kriterier og individuelle præferencer vil afgøre kundernes valg af materialer i fremtiden. Det kan eksempelvis være funktionalitet, effektivitet og logistik.

- Solar er vant til at tænke i helheder og skabe samlede løsninger. Så også når vi leverer digitale løsninger, tager vi naturligvis højde for selve installationen og logistikdelen. For nogle kunder spiller funktionalitet den største rolle, mens miljøhensyn og sporbarhed kan være udslagsgivende for andre. Vi vil gøre vores kunder til vindere, og derfor skal vores pakkeløsninger kunne rumme det hele, pointerer Peter Pedersen, Vice President, Commercial Market.

For flere oplysninger, venligst kontakt:

Hugo Dorph, Chief Commercial Officer - tlf. 2872 0080

Peter Pedersen, Vice President, Commercial Market - tlf. 7652 7201

Charlotte Risskov Kræfting, Director, Stakeholder Relations - tlf. 4034 2908  

Fakta om Solar og BIMobject

Solar-koncernen er en førende sourcing- og servicevirksomhed primært inden for el-, vvs- og ventilationsteknologi. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende service og optimering af vores kunders forretning.

Solar-koncernen, der har hovedsæde i Danmark, havde i 2016 en omsætning på ca. 11,1 mia. kroner og beskæftiger over 3.000 medarbejdere. Solar er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.

Flere oplysninger kan findes på www.solar.eu

Solar ejer 19,99% af BIMobject AB, der er børsnoteret på Nasdaq Stockholm First North.

Flere oplysninger om BIMobject på www.bimobject.com

PM Solar BIM 20170531 DK


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Solar A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Danske: Moody's ser risiko for sænkning af kreditvurderingen - NY

21-09-2018 15:14:23
Moody's Investors Service er gået i gang med at kigge kreditvurderingen af Danske Bank efter i sømmene og forudser, at der er risiko for en nedjustering. Det oplyser ratinginstituttet fredag, hvor udsigten for Danske Banks kreditvurdering er sænket til "negativ" fra "stabil".Ændringen kommer, efter at banken har offentliggjort rapporten om hvidvask i sin estiske filial tidligere på ugen, skriver M..

Mærsk/Sydbank: Fundamentaler peger ikke mod gode fragtrater

21-09-2018 11:08:55
Efter en periode med overvejende positiv udvikling i fragtraterne er rateindekset Shanghai Containerized Fright Index, SCFI, nu faldet tre uger i træk. Den negative udvikling stopper dog ikke nødvendigvis her, vurderer senioranalytiker Morten Imsgard fra Sydbank, der dækker A.P. Møller-Mærsk. - Nu har vi set tre uger i træk, så det er lidt en trend, men ellers er der stor udsving i de her ugentlig..

Aktier/tendens: Danske Bank trækker overskrifter i ventet grønt marked

21-09-2018 08:04:56
Danske Bank kan fredag komme under investorernes kritiske lup, efter at flere danske aviser endnu engang har banken og undersøgelsen af dens rolle i hvidvasksagen som forsidestof.Børsen kan berette, at selskabet Deminor, der er ekspert i gruppesøgsmål, vil forsøge at samle opbakning blandt aktionærerne til en ny granskning af hvidvasksagen. I Jyllands-Posten Erhverv mener flere eksperter, at det e..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Hold på hat og briller: Wall Street kan blive ramt af udsving fredag
2
Vestas/Sydbank: Venter stærk kvartalsafslutning på ordrefronten
3
NKT/Jyske: Milliardprojekt nærmer sig - kursmålet løftes - NY
4
Fredagens aktier: Grønt firkløver trak C25 op trods fald i Danske Bank
5
Ambu og GN løftes af europæiske indeksændringer

Relaterede aktiekurser

Solar B A/S 407,00 1,0% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
22. september 2018 09:44:51
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB5 - 2018-09-22 09:44:51 - 2018-09-22 09:44:51 - 1 - Website: OKAY