07 jun: Finanskalender for regnskabsåret 2017/18
07 jun: IR Favoritter A/S: Kapitaludvidelse i IR Favoritter A/S
07-06-2017 11:13:12

NGAL viser positive sundhedsøkonomiske resultater: Reducerer omkostninger forbundet med diagnose og behandling af akut nyreskade.

Relateret indhold
12 sep - 
Onsdagens aktier: William Demant til vejrs uden nyt i g..
12 sep - 
Onsdagens aktier: William Demant til vejrs uden nyt i g..
12 sep - 
Aktier/middag: William Demant i hopla topper positivt C..
Relateret debat
22 sep - 
men ingen ved data men markøren er vigtig anerkender fd..
21 sep - 
lidt kø ved udgangen men fredag
21 sep - 
Ha ha ha læste hurtigt dit brugernavn som butfucker. 😂

Ved at kombinere urin neutrophil gelatinase-associeret lipocalin (NGAL) med serum kreatinin (sCr) som en diagnostisk test til diagnosticering af akut nyreskade (AKI), kan man forbedre patienthåndteringen og reducere hospitalsomkostninger væsentligt i forhold til brug af sCr-test alene, idet hurtigere diagnose og behandling opnås, og unødvendige tests af patienter med falsk positiv AKI diagnoser undgås.

Det fastslår 12 førende internationale eksperter i en artikel om de økonomiske fordele ved at kombinere NGAL og sCr i AKI diagnostik på akutafdelinger. Artiklen er offentliggjort i PLOS Medicine Journal den 19. maj 2017.

Artiklens konklusioner baseres på en omkostningssimuleringsmodel på 10.000 patienter, som estimerer de totale forventede omkostninger forbundet med behandling af patienter med AKI. Data er indsamlet fra patientpopulationer på Staten Island University Hospital (SIUH) og Allen Hospital på New York Presbyterian Hospital (AH-NYPH).

Ved at tilføje en NGAL-test viser modellen, at man opnår en samlet besparelse på $408 til $522 pr. patient som følge af hurtigere diagnosticering og behandling samt lavere omkostninger til patientindlæggelse, set i forhold til at teste med sCr alene.

Forfatteren, Dr. Amay Parikh, Critical Care Director på Florida Hospital, tilføjer: "Vores artikel viser dels, at NGAL kan anvendes til at undgå forsinkelser i forbindelse med diagnose og behandling af AKI, og dels at man kan reducere unødvendige tests af patienter som ikke er syge. Anvendelsen af kreatinin alene er med andre ord forældet. "

"NGAL har tidligere vist sig at være en tidlig biomarkør for AKI, som sætter læger i stand til at diagnosticere AKI tidligere end ved sCr alene", anfører Dr. Barasch. "Brugen af både NGAL og sCr vil forbedre diagnosticeringsnøjagtigheden betydeligt og reducere de samlede behandlingsomkostninger pr. patient med 10-15%. Den sundhedsøkonomiske effekt af en sådan tilgang er en ekstremt vigtig komponent i sundhedsstyring i dag," konkluderer han.

 Peter Mørch Eriksen, CEO for BioPorto, kommenterer: "Undersøgelsens resultater påviser klart de positive kliniske og økonomiske effekter ved brug af NGAL. BioPorto vil fortsat fokusere på at opnå en FDA godkendelse af The NGAL Test ™ i 2018 og realisere det fremtidige værdiskabende potentiale for vores teknologi. "

Den fulde artikel kan findes her

For yderligere information kontakt venligst:

Peter Mørch Eriksen, CEO

Telefon 45 29 00 00

 

Om BioPorto

BioPorto Diagnostics A/S er et in-vitro diagnostisk selskab, som leverer en række diagnostiske tests og antistoffer til både klinisk og forskningsmæssigt brug. Selskabets banebrydende produktportefølje omfatter tests til sygdomme, til hvilke der ikke findes tilstrækkelige diagnostiske redskaber, såsom NGAL til akut nyreskade. BioPorto er beliggende i København og er noteret på Nasdaq København.

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
18 sep
BIOPOR
BioPorto - InvestorDagen 18.september 2018 Jeg deltog til præsentationen af BioPorto ved CFO Ole ..
24
21 sep
BIOPOR
FDA har valideret Bioportos NGAL elisa kit under programmet "The Biomarker Qualification Program" (B..
5
18 sep
BIOPOR
Tillader mig lige at lave en ny tråd. Så hvis der er nogen der deltager på Bioportos investormøde id..
5
21 sep
BIOPOR
Ha ha ha læste hurtigt dit brugernavn som butfucker. 😂
4
20 sep
BIOPOR
Så er der gang i den igen
4
19 sep
BIOPOR
det ville da være frygtelig trist hvis bioporto bliver overtaget straks efter de har modtaget en FDA..
4
21 sep
BIOPOR
har regnet med en PE påå 30, og en indtægt på 500mio$ hvis Peter estimerer en omsætning på 1 mia$ - ..
2
18 sep
BIOPOR
Når godkendelsen kommer, vil vi se en kurs mellem 8-10. Den vil så flade en lille smule ud til kurs ..
2
17 sep
BIOPOR
BIOPORTO kan få et NEJ - men mest sandsynligt for den et JA   Bioporto har været i dialog med FDA Bi..
2
17 sep
BIOPOR
Man skal bare gøre sig klart når man køber her ved kurs 5, at aktien er købt op fra kurs 3,5 på forv..
2

Danske: Moody's ser risiko for sænkning af kreditvurderingen - NY

21-09-2018 15:14:23
Moody's Investors Service er gået i gang med at kigge kreditvurderingen af Danske Bank efter i sømmene og forudser, at der er risiko for en nedjustering. Det oplyser ratinginstituttet fredag, hvor udsigten for Danske Banks kreditvurdering er sænket til "negativ" fra "stabil".Ændringen kommer, efter at banken har offentliggjort rapporten om hvidvask i sin estiske filial tidligere på ugen, skriver M..

Mærsk/Sydbank: Fundamentaler peger ikke mod gode fragtrater

21-09-2018 11:08:55
Efter en periode med overvejende positiv udvikling i fragtraterne er rateindekset Shanghai Containerized Fright Index, SCFI, nu faldet tre uger i træk. Den negative udvikling stopper dog ikke nødvendigvis her, vurderer senioranalytiker Morten Imsgard fra Sydbank, der dækker A.P. Møller-Mærsk. - Nu har vi set tre uger i træk, så det er lidt en trend, men ellers er der stor udsving i de her ugentlig..

Aktier/tendens: Danske Bank trækker overskrifter i ventet grønt marked

21-09-2018 08:04:56
Danske Bank kan fredag komme under investorernes kritiske lup, efter at flere danske aviser endnu engang har banken og undersøgelsen af dens rolle i hvidvasksagen som forsidestof.Børsen kan berette, at selskabet Deminor, der er ekspert i gruppesøgsmål, vil forsøge at samle opbakning blandt aktionærerne til en ny granskning af hvidvasksagen. I Jyllands-Posten Erhverv mener flere eksperter, at det e..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge

Relaterede aktiekurser

BioPorto A/S 5,670 -2,2% Fald i aktiekurs
Bioporto Ord Shs 5,670 -2,2% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
24. september 2018 01:39:44
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB4 - 2018-09-24 01:39:44 - 2018-09-24 01:39:44 - 1 - Website: OKAY