10 aug: Genmab/Jefferies: Regnskab som ventet - stadig god investeringsca..
10 aug: Solar Q2: Minus på bundlinjen skyldes påske - opjustering i posen
10-08-2017 07:55:20

Solar intensiverer fokus på industrikunder via ansættelse af en SVP Industry Sales

Relateret indhold
09 aug - 
Solar/CEO: Relaterede forretninger leverede ikke som ve..
09 aug - 
Aktier/middag: Glansen gik af Pandora - Ørsted i top og..
09 aug - 
Aktier/åbning: Investorerne samler Pandora op efter dir..

Pressemeddelelse

Solars tilgang til sourcing og service appellerer til et stigende antal kunder. Mange industrikunder vælger at fokusere på deres kerneforretning og lader Solar håndtere og optimere blandt andet lager og logistik.

Som en del af vores rejse mod at blive en fuldgyldig sourcing- og servicevirksomhed styrker vi nu vores fokus på industrisalg yderligere.

Det er med glæde, vi kan meddele, at Ole Sørensen bliver SVP Industry Sales og en del af Solar Group Management fra den 1. september 2017.

Ole Sørensen, 45 år, har en alsidig baggrund og har haft en imponerende international karriere, senest som COO i Gategroup i USA. Han bliver ansvarlig for industrisalget på alle Solars nordiske markeder.

- Vi er overbevist om, at Ole Sørensen er den rette person til at drive vores skandinaviske industrisalgsorganisation med henblik på at tilbyde vores kunder tværnationale løsninger. Tværgående ansvar er ideelt i forbindelse med industrisalg, da de fleste af vores industrikunder er aktive i flere lande. Vi vil sikre, at kunderne møder den samme professionalisme, og at deres krav bliver mødt på samme konsekvente måde uanset lokation, siger CEO Anders Wilhjelm.

Kunder ønsker at forbedre deres effektivitet

Som sourcing- og servicevirksomhed er det Solars erklærede ambition at forbedre vores kunder produktivitet, og mange industrikunder vælger at fokusere på deres kerneforretning og lader Solar håndtere blandt andet lager og logistik.

- Vores tilgang til sourcing og service appellerer til et stigende antal kunder. Derfor arbejder vi på at opbygge stærke og værdiskabende kunderelationer. Vores kunder bør ikke spilde tid på indkøb, logistik og ineffektive processer. Deres fokus bør være på at tilføre mest mulig værdi til deres forretning - det er sådan, vi gør, påpeger CEO Anders Wilhjelm.

- Total Cost of Ownership bliver stadig vigtigere for vores kunder. Sammen kan vi identificere individuelle løsninger til optimering af vores kunders forretning. Vi kigger på hele værdikæden og hjælper vores kunder til bedre at forstå den overordnede løsning, som optimerer sourcing, lager, transport, spild og administrative omkostninger, understreger CEO Anders Wilhjelm

For flere oplysninger kontakt CEO Anders Wilhjelm - tel. +45 7930 0201

Solar-koncernen er en førende sourcing- og servicevirksomhed. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende services og optimering af vores kunders forretning.

Solar-koncernen har hovedsæde i Danmark, havde i 2016 en omsætning på 11,1 mia. kroner og beskæftiger over 3.000 medarbejdere. Solar er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.

Flere oplysninger kan findes på: www.solar.eu


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Solar A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Genmab-partners Darzalex-salg skuffer - aktien falder - NY

16-10-2018 13:18:29
Den amerikanske medicinalvirksomhed Johnson & Johnson, der er partner med danske Genmab, leverede i tredje kvartal en lidt bedre end ventet omsætning for hele forretningen, mens Darzalex-salget var skuffende. Samlet kom omsætningen ind på 20,35 mia. dollar mod analytikernes forventning på 20,05 mia. dollar ifølge Bloomberg News. Ud af det samlede salg stod Darzalex for 498 mio. dollar i kvartalet,..

DSV/HSBC: Ingen sikkerhed for nyt Ceva-bud lige her og nu

16-10-2018 11:42:02
Efter at DSV for nylig bekræftede at have fået afvist et overtagelsestilbud af schweiziske Ceva Logistics, er der ingen sikkerhed for, at den danske transport- og logistikvirksomhed vil komme med et nyt og forhøjet bud inden for den nærmeste fremtid. Det vurderer Edward Stanford, analytiker i den britiske storbank HSBC, i forlængelse af sidste uges historie om, at bestyrelsen i Ceva Logistics ikke..

Aktier/tendens: Chr. Hansen og kursmål i fokus i grønt marked

16-10-2018 08:24:54
Der er udsigt til et lysegrønt dansk aktiemarked tirsdag, hvis man spejder mod de amerikanske futures, som ligger i grønt med stigninger mellem 0,3 pct. og 0,5 pct. Det danske C25-indeks lukkede ellers surt mandag med et fald på 0,3 pct., og indekset fortsatte dermed sit negative spor, hvilket dog ser ud til at vende i dag.De asiatiske aktiemarkeder er i overvejende grønt undtagen i Kina, og den t..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Genmab-partners Darzalex-salg skuffer - aktien falder - NY
2
Aktier/middag: Genmab og Ambu topper et velkørende C25
3
Genmab/Sydbank: Skuffende Darzalex-salg - prisjustering trækker ned
4
Erhvervskvinde trækker sig fra DR-program efter kritik - NY
5
Aktier/tendens: Chr. Hansen og kursmål i fokus i grønt marked

Relaterede aktiekurser

Solar B A/S 384,50 7,1% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
17. oktober 2018 00:20:21
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20181005.3 - EUROWEB5 - 2018-10-17 00:20:21 - 2018-10-17 00:20:21 - 1 - Website: OKAY