14 sep: Ambu-aktien sætter rekord: Short-investorer trækker sig ud
15 sep: Bavarian Nordics forsøg med prostatakræft-medicin stoppes
14-09-2017 22:02:13

Den uafhængige dataovervågningskomité anbefaler at stoppe Bavarian Nordics fase 3 forsøg med PROSTVAC i patienter med prostatakræft

Relateret indhold
11:43 - 
Aktier/middag: Ambu og Danske ryger til bunds i nervøst..
21 sep - 
Aktier/åbning: Danske Bank skraber bunden i positivt el..
19 sep - 
Aktier/åbning: Danske og Borgen falder efter hvidvaskko..
Relateret debat
13:01 - 
Bavarian - hvad er deres pipeline værd .... kort ..
12:36 - 
Vil være en fordel at de mange kursmål bliv..
12:15 - 
Kunne være dejligt...

  • Telefonkonference vil blive afholdt fredag den 15. september kl. 14.00

KØBENHAVN, Danmark, 14. september 2017 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag, at den uafhængige dataovervågningskomité (Data Monitoring Commitee), efter en planlagt interimanalyse, anbefaler at en fortsættelse af PROSPECT - fase 3 forsøget med PROSTVAC® i patienter med metastatisk kastrationsresistent prostatakræft er formålsløs.

"Vi er meget skuffede på patienternes vegne over, at forsøget med PROSTVAC som monoterapi ikke var succesfuldt," udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic. "På vegne af Bavarian Nordic vil jeg gerne udtrykke min tak til de forsøgsansvarlige læger i PROSPECT forsøget, patienterne der deltog samt deres familier. Om end dette bestemt ikke var det udfald, vi havde ønsket, har vi fortsat troen på at kombinationsbehandlinger, også med immunterapier, kan være med til at skabe bedre kræftbehandlinger i fremtiden"

Indholdet af denne meddelelse har ingen indflydelse på Bavarian Nordics regnskabsmæssige forventninger for 2017.

Telefonkonference og webcast

Selskabets ledelse afholder en telefonkonference i morgen, fredag den 15. september kl. 14.00 for at diskutere resultatet af interimanalysen. Dial-in numre og link til en live or arkiveret webcast af telefonkonferencen vil blive tilgængelige på https://www.bavarian-nordic.com/investor/events.aspx?event=5307 i løbet af formiddagen.

Om PROSPECT forsøget

PROSPECT forsøget var et globalt, randomiseret, dobbeltblindet, placebokontrolleret fase 3 forsøg, der blev udført i henhold til en Special Protocol Assessment aftale med de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA). Formålet med forsøget var at afklare, hvorvidt PROSTVAC alene, eller i kombination med GM-CSF, kunne forlænge overlevelsen for patienter med asymptomatisk eller minimal symptomatisk metastatisk kastrationsresistent prostatakræft.  Forsøget omfattede 1.297 patienter der blev rekrutteret på mere end 200 kliniske forsøgscentre i 15 lande.

Om PROSTVAC

PROSTVAC (rilimogene galvacirepvec/rilimogene glafolivec) er en PSA-rettet immunterapikandidat udformet til at fremkalde et specifikt og rettet immunrespons, som angriber prostatakræftceller, og dermed ændre sygdomsforløbet samt forbedre overlevelsen hos patienter med prostatakræft. PROSTVAC er en prime-boost vaccine bestående af to forskellige poxvira (vaccinia og fowlpox). Datapakken for PROSTVAC omfatter indtil videre 19 igangværende og afsluttede kliniske forsøg i mere end 2.000 patienter, hvoraf hovedparten har modtaget aktiv behandling med PROSTVAC, der har vist sig veltolereret.

PROSTVAC udvikles i samarbejde med National Cancer Institute som led i en fælles forsknings- og udviklingsaftale.

Om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af cancer-immunterapier og vacciner mod infektionssygdomme baseret på selskabets virale vaccineplatform. Gennem mangeårige samarbejder, herunder med den amerikanske regering, har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af vacciner mod infektionssygdomme, inklusive den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske stat samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. I strategisk partnerskab med Janssen udvikler Bavarian Nordic en ebola-vaccine, samt vacciner til behandling af HPV, HBV og HIV. Bavarian Nordic har desuden i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden

Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt

Rolf Sass Sørensen

Vice President Investor Relations

Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 26 / 2017

2017-26-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 816547.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
21 sep
BAVA
Det er ikke så svært at finde grunden. Rigtig ofte vinder hedgefondene på deres shorts. Nogle gange ..
9
19 sep
BAVA
Hej alle, Nu er videoen oppe fra Investordagen i går. Den kan ses her: https://getvisualtv.net..
9
18 sep
BAVA
Hvad med om moderator bare sletter hele tråden! Den er jo kun startet for at skabe splid!
6
21 sep
BAVA
Jeg havde en frygt for, at BAVA kunne møde modstand her ved 175, og det ser meget aktuelt ud. Ved si..
5
21 sep
BAVA
Du har da ret i, at når Wace fonden for nyligt har øget i Bavarian, er det ikke sket til 250. Men je..
4
17 sep
BAVA
AXSchmidt, du mangler i højeste grad selvreflektion. Evnen til at debattere er tåkrummende lav. D..
4
20 sep
BAVA
BAVARIAN NORDIC LEVERER KOPPEVACCINER TIL ENGLANDS BEREDSKAB I FORBINDELSE MED AKTUELLE TILFÆLDE AF ..
3
20 sep
BAVA
Det ser ud til den har nået bunden i denne omgang og kører modsat - gennemgangen på aktionærforening..
3
19 sep
BAVA
Bavarian Nordic leverer koppevacciner til Englands beredskab i forbindelse med aktuelle tilfælde af ..
3
19 sep
BAVA
måske. Også det er uden for min vidensfære...   https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/pres..
3

Alm. Brand og Topdanmark hæves til "køb" af Danske Markets - NY

24-09-2018 10:03:34
Danske Markets hæver anbefalingen af aktierne i de to forsikringsselskaber Alm. Brand og Topdanmark.I begge tilfælde er anbefalingen hævet til "køb" fra tidligere "hold", fremgår det af Bloomberg News. Kursmålet for Topdanmark-aktien er justeret op til 320 kr. fra før 300 kr., mens 12-måneders kursmålet for Alm. Brands aktie er fastholdt på 64 kr. Danske Markets gentager i øvrigt en købsanbefaling..

Aktier/tendens: Mærsk og Coloplast i fokus midt i handelskonflikt

24-09-2018 08:26:39
Coloplast og Mærsk kan komme i rampelyset mandag morgen, hvor de fortsatte handelsstridigheder mellem USA og Kina også vil være et af dagens store samtaleemner efter nye tariffer og en kinesisk afvisning af at deltage i nye handelsforhandlinger.Det tyder også på, at de danske eliteaktier skal en tur ned mandag morgen, hvor markedet igen er præget af den seneste udvikling i handelsstriden mellem US..

Danske: Moody's ser risiko for sænkning af kreditvurderingen - NY

21-09-2018 15:14:23
Moody's Investors Service er gået i gang med at kigge kreditvurderingen af Danske Bank efter i sømmene og forudser, at der er risiko for en nedjustering. Det oplyser ratinginstituttet fredag, hvor udsigten for Danske Banks kreditvurdering er sænket til "negativ" fra "stabil".Ændringen kommer, efter at banken har offentliggjort rapporten om hvidvask i sin estiske filial tidligere på ugen, skriver M..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Danske Bank-investorer sætter aktien på vippen - citat
2
Danske Bank er millimeter fra at udpege ny topchef - citat
3
Aktier/tendens: Mærsk og Coloplast i fokus midt i handelskonflikt
4
Hvidvasksag kan true Danmarks "AAA"-rating - citat
5
Fusion i mineindustrien skaber gigant på 18 mia. dollar

Relaterede aktiekurser

Bavarian Nordic A/S 176,85 1,8% Stigning i aktiekurs
Bavarian Nordic Ord Shs 176,90 1,8% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
24. september 2018 13:21:16
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB6 - 2018-09-24 13:21:16 - 2018-09-24 13:21:16 - 1 - Website: OKAY