27 sep: Resultat af fortegningsretsemission i Vestjysk Bank
27 sep: Debitormassens sammensætning for konverterbare obligationsserier,..
27-09-2017 09:00:00

ALKs partner, Torii, opnår godkendelse af tabletvaccine mod japansk cedertræsallergi i Japan

Relateret indhold
14 sep - 
ALK-Abelló/Kempen: Reducerer til "sælg" og fastholder k..
14 sep - 
ALK-Abelló: Amerikanere reducerer sats på kursfald
13 sep - 
Torsdagens aktier: Japansk udfald mod Ambu trak aktien ..
Relateret debat
22 aug - 
Der hvor jeg tror man undervurderer potentialet er hast..
22 aug - 
Den har ihvertfald lavet et GC d. 08.06.2018, og både k..
22 aug - 
Alk brager nu igennem 1200. Men hvor langt skal den op ..

København, 2017-09-27 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

 

 • CEDARCURE™ er den første tabletvaccine, der er godkendt i Japan til behandling af både voksne og børn.

 • CEDARCURE™ fuldender Toriis portefølje af allergibehandlinger, der også inkluderer MITICURE™ (ACARIZAX® i Europa), der allerede er markedsført. Dermed opnår Torii en effektiv dækning af de væsentligste allergier i Japan.

 • ALK er berettiget til at modtage royaltybetalinger fra salget af CEDARCURE™.

 • ALKs forventninger til regnskabsåret 2017 er uændrede. 

ALK (ALKB:DC / OMX: ALK B / AKABY / AKBLF) meddelte i dag, at de japanske sundheds­myndig­heder har godkendt registreringsansøgningen indsendt af selskabets partner, Torii Pharmaceutical Co., Ltd., for tabletvaccinen mod japansk cedertræsallergi, der vil blive markedsført under navnet CEDARCURE™. 

CEDARCURE™ er baseret på den samme tabletteknologi, som bruges i ALKs græs-, ragweed- og husstøvmidetabletter, og er udviklet af Torii i samarbejde med ALK specifikt for det japanske marked, hvor japansk cedertræsallergi er meget udbredt. 

Japan er verdens næststørste marked for allergimedicin efter USA. Ca. 25 % af den japanske befolkning lider af høfeber, og ca. 70 % heraf lider specifikt af japansk cedertræsallergi. Japansk cedertræsallergi forekommer i alle aldersgrupper, men ny forskning viser, at allergien opstår tidligere end før. 

CEDARCURE er godkendt som allergivaccination til behandling af japansk cedertræsallergi (høfeber) i voksne og børn og er den første tabletvaccine i Japan, der er godkendt til behandling af både voksne og børn. 

Carsten Hellmann, ALKs adm. direktør, siger: "Godkendelsen er kulminationen på flere års succesfuldt forsknings- og udviklingssamarbejde mellem Torii og ALK, et partnerskab, som vi forventer vil bidrage til ALKs omsætning i mange år fremover. Det er også endnu et fremskridt for tabletteknologien og udvider vores globale portefølje af registrerede allergivacciner ved at føje japansk cedertræsallergi til sortimentet, der allerede inkluderer behandling mod græs-, ragweed- og husstøvmideallergi. Derudover har vi en tablet mod træpollenallergi på trapperne inden for en overskuelig fremtid." 

ALKs partnerskab med Torii blev etableret i 2011 og dækker udvikling, registrering og kommer­cialisering af CEDARCURE™ og ALKs husstøvmidetablet ACARIZAX®, der blev godkendt i Japan i 2015 og er lanceret under navnet MITICURE™. I marts 2017 indsendte Torii en registrerings­ansøgning for MITICURE™ til behandling af børn baseret på positive kliniske fase III-resultater. 

Lanceringsdatoen for CEDARCURE™ vil blive besluttet, når aftalen om pris og tilskud med de japanske sundhedsmyndigheder foreligger. 

ALK er berettiget til at modtage royaltybetalinger fra salget af CEDARCURE™, der vil blive bogført som indtægt fra partnerskaber i Internationale markeder. Denne meddelelse ændrer ikke ved ALKs forventninger til regnskabsåret 2017. 

ALK-Abelló A/S

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Investor Relations: Per Plotnikof, tlf. 4574 7527, mobil 2261 2525

Presse: Jeppe Ilkjær, tlf. 7877 4532, mobil 3050 2014 

Om ALK

ALK er en global, forskningsbaseret medicinalvirksomhed, der fokuserer på forebyggelse, diagnosticering og behandling af allergi. ALK er en af verdens førende virksomheder inden for allergivaccination (immunterapi) – en behandling af selve årsagen til allergi. Virksomheden har ca. 2.300 medarbejdere og har datterselskaber, produktionsfaciliteter og distributører over hele verden. ALK har indgået partnerskabsaftaler med Torii, Abbott og Seqirus om kommercialisering af tabletbaserede allergivacciner i henholdsvis Japan, Rusland, Sydøst­asien, Australien og New Zealand. Virksomheden har hovedkvarter i Hørsholm og er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen. Læs mere på www.alk.net.

 

Om Torii Pharmaceutical Co., Ltd.

Torii Pharmaceutical Co., Ltd., (Torii) som blev grundlagt i 1921, fremstiller og distribuerer farmaceutiske produkter inden for fire terapeutiske hovedområder: nyresygdomme og hæmodialyse, hudsygdomme, hiv og allergi. Virksomheden, der har ca. 1,000 ansatte, har hovedkvarter i Tokyo og er noteret på Tokyo Stock Exchange (TSE:4551). Læs mere på www.torii.co.jp.

Vedhæftet fil: FM_26_17DK_27092017.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
Ingen indlæg

Alm. Brand og Topdanmark hæves til "køb" af Danske Markets - NY

24-09-2018 10:03:34
Danske Markets hæver anbefalingen af aktierne i de to forsikringsselskaber Alm. Brand og Topdanmark.I begge tilfælde er anbefalingen hævet til "køb" fra tidligere "hold", fremgår det af Bloomberg News. Kursmålet for Topdanmark-aktien er justeret op til 320 kr. fra før 300 kr., mens 12-måneders kursmålet for Alm. Brands aktie er fastholdt på 64 kr. Danske Markets gentager i øvrigt en købsanbefaling..

Aktier/tendens: Mærsk og Coloplast i fokus midt i handelskonflikt

24-09-2018 08:26:39
Coloplast og Mærsk kan komme i rampelyset mandag morgen, hvor de fortsatte handelsstridigheder mellem USA og Kina også vil være et af dagens store samtaleemner efter nye tariffer og en kinesisk afvisning af at deltage i nye handelsforhandlinger.Det tyder også på, at de danske eliteaktier skal en tur ned mandag morgen, hvor markedet igen er præget af den seneste udvikling i handelsstriden mellem US..

Danske: Moody's ser risiko for sænkning af kreditvurderingen - NY

21-09-2018 15:14:23
Moody's Investors Service er gået i gang med at kigge kreditvurderingen af Danske Bank efter i sømmene og forudser, at der er risiko for en nedjustering. Det oplyser ratinginstituttet fredag, hvor udsigten for Danske Banks kreditvurdering er sænket til "negativ" fra "stabil".Ændringen kommer, efter at banken har offentliggjort rapporten om hvidvask i sin estiske filial tidligere på ugen, skriver M..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge
1
Danske Bank-investorer sætter aktien på vippen - citat
2
ECB/Nordea: Markedet gearer op til et høgeagtigt skift
3
Danske Bank er millimeter fra at udpege ny topchef - citat
4
Aktier/tendens: Mærsk og Coloplast i fokus midt i handelskonflikt
5
Aktier/middag: Ambu og Danske ryger til bunds i nervøst aktiemarked

Relaterede aktiekurser

ALK-Abelló B A/S 1.102,00 -2,5% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
25. september 2018 01:25:37
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB1 - 2018-09-25 01:25:37 - 2018-09-25 01:25:37 - 1 - Website: OKAY