27 sep: Onsdagens aktier: Pandora tog revanche i lettere positivt marked
28 sep: Bavarian Nordic får ny vaccinebestilling fra USA's regering
27-09-2017 22:18:02

Bavarian Nordic indgår kontrakt med den amerikanske regering om levering af frysetørret IMVAMUNE koppevaccine

Relateret indhold
19 sep - 
Aktier/åbning: Danske og Borgen falder efter hvidvaskko..
19 sep - 
Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet
18 sep - 
Aktier/åbning: Bavarian og Lundbecks nedtur fortsætter ..
Relateret debat
01:13 - 
I mine øjne er der ingen rimelighed i, at den overhoved..
19 sep - 
Siden den crashede efter prostvac-forsøget sidste år ha..
19 sep - 
Takker - lyttet den efter, reelt intet nyt udover de ar..

 • Den indledende kontrakt er på USD 100 mio., som dækker produktion af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine

 • Kontrakten rummer endvidere indledningsvis optioner til en værdi af op til USD 439 mio.

 • Den samlede potentielle kontraktsum kan stige, såfremt optioner på indkøb af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine eller færdigproduceret vaccine udnyttes

 • Selskabet afholder telefonkonference i morgen kl. 15.00 dansk tid

KØBENHAVN, Danmark, 27. september 2017 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag, at selskabet har indgået en kontrakt med Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), en del af Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response ved U.S. Department of Health and Human Services (HHS), om levering af frysetørret IMVAMUNE® koppevaccine. Den samlede potentielle værdi af basiskontrakten inklusive optioner udgør mere end USD 539 mio.

Den indledende kontrakt udgør USD 100 mio. og omfatter produktion og oplagring af IMVAMUNE bulkvaccine. Selskabet har tidligere indgået to kontrakter på bulkvaccine til i alt USD 233 mio., og dette er således den tredje ordre af denne slags. De indledende optioner i kontrakten er fordelt på to forskellige områder. Den ene vedrører fyldningen og frysetørringen af de tre ordrer på IMVAMUNE bulkvaccine, og har en potentiel værdi af USD 299 mio. Den anden indeholder klinisk udvikling, regulatoriske forpligtelser samt dele af etableringen og valideringen af fyldning og færdigvareproduktion, og har en potentiel værdi af op til USD 140 mio. Kontrakten rummer desuden optioner til indkøb af yderligere IMVAMUNE bulkvaccine og/eller frysetørrede vaccinedoser i fremtiden.

Med henblik på at sikre den fremtidige produktionskapacitet og dermed leverancer af IMVAMUNE til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager, vil Bavarian Nordic investere ca. USD 75 mio. henover de kommende år i etablering af en fylde- og færdigvareproduktionslinje på sin facilitet i Danmark. Som led i selskabets mangeårige partnerskab med BARDA, vil en potentiel option på op til USD 33 mio. (en del af de førnævnte USD 140 mio.) være dedikeret til procesoverførsel og validering af den nye produktionslinje. Denne strategiske investering vil gøre det muligt for Bavarian Nordic at kontrollere den samlede værdikæde i produktionsprocessen og produktcyklussen samt potentielt at tilbyde kapacitet til øvrige kunder i fremtiden.

"Vi er stolte over at være en del af et langvarigt og succesrigt partnerskab med BARDA. Den nye kontrakt er starten på et nyt kapitel, da vi skal levere en forbedret udgave af vores vaccine som led i den amerikanske regerings ønske om at beskytte sin befolkning mod et koppeudbrud, " udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic. "Vores seneste strategiske investering, der udvider vores produktionskapacitet vil tilføre værdi, ikke blot til vores partnerskaber, men også til vores egenudviklede portefølje af kommende produkter."

Indholdet af denne meddelelse har ingen indflydelse på Bavarian Nordics regnskabsmæssige forventninger for 2017.

Telefonkonference og webcast

Selskabets ledelse afholder en telefonkonference i morgen, torsdag den 28. september 2017 kl. 15.00 dansk tid for at uddybe indholdet af denne meddelelse og besvare eventuelle spørgsmål. Dial-in numre er: Danmark: +45 32 71 16 58, UK: +44 (0) 20 3427 1910, USA: +1 212 444 0896. Deltagerkode er 8258368. Det er muligt at høre en live eller arkiveret webcast af telefonkonferencen samt downloade den tilhørende præsentation på https://www.bavarian-nordic.com/investor/events.aspx?event=5321.

Anerkendelse af støtte fra offentlige institutioner

Dette projekt er finansieret helt eller delvist af amerikanske offentlige midler fra Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response, Biomedical Advanced Research and Development Authority, under kontrakt nr. HHSO100201700019C

Om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af cancer-immunterapier og vacciner mod infektionssygdomme baseret på selskabets virale vaccineplatform. Gennem mangeårige samarbejder, herunder med den amerikanske regering, har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af vacciner mod infektionssygdomme, inklusive den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske stat samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. I strategisk partnerskab med Janssen udvikler Bavarian Nordic en ebola-vaccine, samt vacciner til behandling af HPV, HBV og HIV. Bavarian Nordic har desuden i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden

Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt

Rolf Sass Sørensen

Vice President Investor Relations

Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 28 / 2017

2017-28-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 818129.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
16 sep
BAVA
Bava var sat op til en næsten perfekt IHS, der ville sende den op i ca. 225.   Men så kommer der lig..
14
15 sep
BAVA
Hvilken af de to links forklarer, at Bavarian faldt 6%? Er det fordi de fik et nyt patent, eller er ..
13
17 sep
BAVA
dette er en delvis gentagelse af mit indlæg fra weekenden Min tilgang til den er at jeg ikke forstå..
12
15 sep
BAVA
Baronen, du forklarer faktisk aldrig noget som helst. Du er mavefornemmelser og gætterier. Nul forkl..
11
15 sep
BAVA
Her er lidt nyt der er dukket op på min radar de sidste dage, lige så det ikke altsammen er fokusere..
10
16 sep
BAVA
Jeg tror ikke på shorterne kan købe sig til en negativ rapport fra Kemp. De har bare været negativ h..
8
19 sep
BAVA
Hej alle, Nu er videoen oppe fra Investordagen i går. Den kan ses her: https://getvisualtv.net..
7
14 sep
BAVA
Jeg tror når måske Per Hansen, mio klubben på mandag kommentere på den eller den 18/9 hvor Bavarian ..
7
18 sep
BAVA
Hvad med om moderator bare sletter hele tråden! Den er jo kun startet for at skabe splid!
6
15 sep
BAVA
Jeg arbejder selv i en virksomhed der bruger meget tid og penge på patenter, 1,5 år er småting i den..
6

Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet

19-09-2018 08:24:00
Danske Bank og A.P. Møller-Mærsk vil på hver sin baggrund tage en stor del af opmærksomheden på det danske aktiemarked onsdag. Men også Ørsted vil blande sig i løjerne.Danske Bank-ledelsen fremlægger konklusionerne af en intern undersøgelse af den omfattende hvidvask af penge, der er foregået i Danske Banks estiske filial. Samtidig offentliggør A.P. Møller-Mærsk en længe ventet større organisation..

Coloplast/dir: Skift i ambitionsniveauet er afgørende for væksten

18-09-2018 15:10:18
Den danske medicokoncern Coloplast har taget de første skridt i strategien om at få højere priser for klinisk dokumenterede produkter, og det kommer til at spille en afgørende rolle for selskabets vækst i fremtiden.- Det er ekstremt vigtigt. Vi opfatter det her skifte i ambitionsniveauet som afgørende for, at vi kan forøge vækstmomentum, siger Kristian Villumsen, der er direktør for den kroniske f..

Mærsk/analytikere: Frasalg trak lidt ud men er nu så godt som i mål

18-09-2018 13:45:01
Når A.P. Møller-Mærsk næste år er klar til at sende Maersk Drilling, som ejer rigge og skibe, der borer efter olie og gas til havs på vegne af olieselskaberne, på børsen som et selvstændigt selskab, er koncernen også så godt som i mål med den ene del af strategien, som blev lanceret i 2016.På lørdag er det præcis to år siden, at Mærsk løftede sløret for en ny strategi, der skulle være med til at t..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge
1
Danske Banks største ejer: Tid til at kigge fremad og lære af sagen
2
Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet
3
Danske Bank: Tusindvis kunder er indberettet til myndighederne - NY2
4
Danske Bank donerer 1,5 mia. fra hvidvaskportefølje og nedjusterer-NY2
5
Danske Bank/Jyske: Omfangsloft er løftet - stadig meget usikkerhed

Relaterede aktiekurser

Bavarian Nordic A/S 170,60 1,5% Stigning i aktiekurs
Bavarian Nordic Ord Shs 170,60 1,5% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
20. september 2018 02:22:26
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB2 - 2018-09-20 02:22:26 - 2018-09-20 02:22:26 - 1 - Website: OKAY