08 nov: Aktier/tendens: Lundbeck og ISS fører an på regnskabstung dag
08 nov: Lundbeck Q3: Indtjeningen overrasker positivt - forventningerne l..
08-11-2017 07:51:53

Bavarian Nordic offentliggør delårsregnskab for de første ni måneder af 2017

Relateret indhold
09:18 - 
Aktier/åbning: Danske og Borgen falder efter hvidvaskko..
08:24 - 
Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet
18 sep - 
Aktier/åbning: Bavarian og Lundbecks nedtur fortsætter ..
Relateret debat
11:00 - 
Helt enig i at der lokalt i Afrika ikke er et stort øko..
10:23 - 
Det har du ret i Enkommentar, men man skal ikke overvur..
09:51 - 
Vaksinen som er leveret til England samt de forsøg som ..

KØBENHAVN, Danmark, 8. november 2017 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag regnskab for de første ni måneder af 2017 i overensstemmelse med selskabets forventninger, samt rapporterede på begivenheder for tredje kvartal 2017.

Højdepunkter fra tredje kvartal samt efterfølgende begivenheder

 • I oktober udnyttede det canadiske forsvar (Department of National Defence) endnu en option på indkøb af 20.000 doser IMVAMUNE® koppevaccine, og har dermed til dato indkøbt 80.000 ud af de 180.000 doser, der indgår i den eksisterende rammeaftale.

 • I september blev Bavarian Nordic tildelt en kontrakt til en værdi af op til USD 539 mio. på levering af frysetørret IMVAMUNE til den amerikanske regering.

 • I september blev foreløbige opfølgningsresultater fra fase 2 forsøget med MVA-BN® RSV rapporteret, som viste, at der efter seks måneder fortsat kunne observeres en vedvarende antistofrespons mod RSV. Samtidigt offentliggjorde selskabet planer om at påbegynde et challenge-forsøg i mennesker i 2018.

 • I september blev PROSPECT (fase 3 forsøget med PROSTVAC®) stoppet efter anbefaling fra den uafhængige dataovervågningskomité, der vurderede, at forsøget, der undersøgte PROSTVAC som monoterapi i patienter med metastatisk prostatakræft, ikke ville nå sit primære endemål om at forbedre overlevelsen.

 • I juli udvidede Bavarian Nordic og Janssen samarbejdet med indgåelsen af en yderligere global licens- og samarbejdsaftale til en værdi af op til USD 879 mio., der giver Janssen eneret til Bavarian Nordics MVA-BN® teknologi inden for yderligere to vaccineudviklingsprogrammer mod hepatitis B (HBV) og hiv type 1 (HIV-1). Som led i licensaftalen tegnede Johnson & Johnson Innovation - JJDC, Inc. 512.102 nye aktier i Bavarian Nordic via en rettet emission, der har givet selskabet et bruttoprovenu på DKK 207,5 mio.

Finansielle resultater

 • Omsætningen i årets første ni måneder var DKK 1.329 mio. (DKK 591 mio. i samme periode i 2016)

 • Resultatet før renter og skat (EBIT) var et overskud på DKK 531 mio. (tab på DKK 82 mio. i samme periode i 2016)

 • Pr. 30. september 2017 var koncernens kapitalberedskab DKK 2.808 mio. (DKK 1.647 mio. pr. 30. september 2016), inklusive uudnyttede kreditfaciliteter.

Administrerende direktør i Bavarian Nordic, Paul Chaplin udtaler: "Selvom standsningen af PROSPECT forsøget var et tilbageslag i vores bestræbelser på at udvikle forbedrede behandlingsmuligheder for patienter, er vores tro på vaccineplatformen og dens muligheder stærkere end nogensinde. Vi følger planerne i vores vækststrategi og har på det seneste gjort stærke fremskridt, ikke blot i den kliniske udvikling af RSV og CV301, men også med udvidelsen af partnerskaberne med Janssen og den amerikanske regering, der bidrager til at sikre fremtidig vækst af selskabet.

Forventninger til 2017 fastholdes

Bavarian Nordic fastholder forventningerne til det økonomiske resultat for 2017 som meddelt den 27. juli 2017. Idet der kun forventes begrænset omsætning i fjerde kvartal, forventer selskabet fortsat en samlet omsætning for året på ca. DKK 1.300 mio., et resultat før renter og skat (EBIT) på ca. DKK 350 mio. og et kapitalberedskab ved årets udgang på ca. DKK 2.600 mio.

Udvalgte, forventede begivenheder

H2 2017

 • Påbegynde fase 2 booster forsøg med MVA-BN RSV i personer, der tidligere er blevet vaccineret i fase 2 forsøget sidste år

 • Påbegynde fase 2 med kombinationen af CV301 og KEYTRUDA i førstelinjebehandlingen af ikke-småcellet lungekræft

 • Påbegynde fase 1 fowlpox booster forsøg med BN-Brachyury

H1 2018

 • Rapportere toplinje-resultater fra fase 3 forsøget med IMVAMUNE

Rapportere resultater fra booster-forsøget med MVA-BN RSV

 • Påbegynde challenge-forsøg i mennesker med MVA-BN RSV

 • Rapportere fase 1 resultater fra kombinationsforsøget med CV301 og OPDIVO

 • Påbegynde fase 2 forsøg med kombinationen af CV301 og TECENTRIQ i blærekræft

 • Resultater fra investigator-sponsorerede fase 2 kombinationsforsøg med PROSTVAC

 • Rapportere resultater fra fase 1 booster-forsøget med BN-Brachyury

 • H2 2018

  • End of Phase 2 møde med FDA med henblik på at fastlægge registreringsvej for MVA-BN RSV til ældre

  • Rapportere resultater (ORR) fra fase 2 kombinationsforsøget med CV301 og KEYTRUDA

  • Påbegynde fase 2 forsøg med BN-Brachyury i chordoma

  • Påbegynde fase 2 forsøg med BN-Brachyury i næste indikation

  Webcast og telefonkonference

  Selskabets ledelse afholder en telefonkonference i dag kl. 14.00 dansk tid for at præsentere delårsregnskabet og besvare eventuelle spørgsmål. Det er muligt at høre en live eller arkiveret webcast af telefonkonferencen på https://www.bavarian-nordic.com/investor/events.aspx?event=5051. For at stille spørgsmål, benyt venligst et af følgende telefonnumre og oplys deltagerkoden 7659153: Danmark: +45 32 71 16 60, UK: +44 (0) 20 3427 1911, USA: +1 646 254 3364.

  Kontakt

  Rolf Sass Sørensen

  Vice President Investor Relations

  Tlf. +45 61 77 47 43

  Selskabsmeddelelse nr. 29 / 2017

  Om Bavarian Nordic

  Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling af innovative og sikre vacciner mod cancer og infektionssygdomme. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre sundheden og livskvaliteten for børn og voksne. Vi leverer den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE® til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager samt til andre landes beredskaber. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. Ud over vores mangeårige samarbejde med den amerikanske regering om udvikling af IMVAMUNE® og andre medicinske foranstaltninger, har vi inden for infektionssygdomme et egenudviklet program for RS-virus samt vaccinekandidater mod Ebola, HPV, hiv og hepatitis B, der udvikles som led i et strategisk partnerskab med Janssen. Desuden har vi i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, der er udformet til at ændre patienters sygdomsforløb ved at fremkalde et robust og bredt immunrespons mod kræft, og som har en favorabel bivirkningsprofil. I samarbejde med flere medicinalselskaber søger vi at udforske den potentielle synergieffekt ved at kombinere vores immunterapier med andre immunmodulerende lægemidler, som fx checkpoint-hæmmere. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

  Udsagn om fremtiden

  Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

  Interim Report Q3 2017


  This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

  The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

  Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

  Vedhæftet fil: 823916.pdf

  Opret kommentar

  Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
  16 sep
  BAVA
  Bava var sat op til en næsten perfekt IHS, der ville sende den op i ca. 225.   Men så kommer der lig..
  14
  15 sep
  BAVA
  Hvilken af de to links forklarer, at Bavarian faldt 6%? Er det fordi de fik et nyt patent, eller er ..
  13
  17 sep
  BAVA
  dette er en delvis gentagelse af mit indlæg fra weekenden Min tilgang til den er at jeg ikke forstå..
  12
  15 sep
  BAVA
  Baronen, du forklarer faktisk aldrig noget som helst. Du er mavefornemmelser og gætterier. Nul forkl..
  11
  15 sep
  BAVA
  Her er lidt nyt der er dukket op på min radar de sidste dage, lige så det ikke altsammen er fokusere..
  10
  16 sep
  BAVA
  Jeg tror ikke på shorterne kan købe sig til en negativ rapport fra Kemp. De har bare været negativ h..
  8
  14 sep
  BAVA
  Jeg tror når måske Per Hansen, mio klubben på mandag kommentere på den eller den 18/9 hvor Bavarian ..
  7
  18 sep
  BAVA
  Hvad med om moderator bare sletter hele tråden! Den er jo kun startet for at skabe splid!
  6
  15 sep
  BAVA
  Jeg arbejder selv i en virksomhed der bruger meget tid og penge på patenter, 1,5 år er småting i den..
  6
  14 sep
  BAVA
  Det lugter langt væk af de er sendt i byen af nogen som har shortet aktien, men falder den yderliger..
  5

  Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet

  19-09-2018 08:24:00
  Danske Bank og A.P. Møller-Mærsk vil på hver sin baggrund tage en stor del af opmærksomheden på det danske aktiemarked onsdag. Men også Ørsted vil blande sig i løjerne.Danske Bank-ledelsen fremlægger konklusionerne af en intern undersøgelse af den omfattende hvidvask af penge, der er foregået i Danske Banks estiske filial. Samtidig offentliggør A.P. Møller-Mærsk en længe ventet større organisation..

  Coloplast/dir: Skift i ambitionsniveauet er afgørende for væksten

  18-09-2018 15:10:18
  Den danske medicokoncern Coloplast har taget de første skridt i strategien om at få højere priser for klinisk dokumenterede produkter, og det kommer til at spille en afgørende rolle for selskabets vækst i fremtiden.- Det er ekstremt vigtigt. Vi opfatter det her skifte i ambitionsniveauet som afgørende for, at vi kan forøge vækstmomentum, siger Kristian Villumsen, der er direktør for den kroniske f..

  Mærsk/analytikere: Frasalg trak lidt ud men er nu så godt som i mål

  18-09-2018 13:45:01
  Når A.P. Møller-Mærsk næste år er klar til at sende Maersk Drilling, som ejer rigge og skibe, der borer efter olie og gas til havs på vegne af olieselskaberne, på børsen som et selvstændigt selskab, er koncernen også så godt som i mål med den ene del af strategien, som blev lanceret i 2016.På lørdag er det præcis to år siden, at Mærsk løftede sløret for en ny strategi, der skulle være med til at t..

  Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
  1
  Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet
  2
  Pandora/Sydbank: Lav værdisætning kan udnyttes af kapitalfonde
  3
  Danske Bank: Tusindvis kunder er indberettet til myndighederne - NY2
  4
  Danske Bank donerer 1,5 mia. fra hvidvaskportefølje og nedjusterer-NY2
  5
  Tirsdagens aktier: Pandora mistede lidt af pusten i grønt C25

  Relaterede aktiekurser

  Bavarian Nordic A/S 168,85 0,5% Stigning i aktiekurs
  Bavarian Nordic Ord Shs 168,85 0,5% Stigning i aktiekurs

  Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

  Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
  Aktieinformation leveres af Morningstar.
  Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
   
  19. september 2018 12:50:09
  (UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
  Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB7 - 2018-09-19 12:50:09 - 2018-09-19 12:50:09 - 1 - Website: OKAY