08 nov: Vestas: Republikanere i Senatet er modstandere af PTC-nedtrapning..
08 nov: Mærsk bekræfter kinesisk godkendelse af købet af Hamburg Süd - NY
08-11-2017 12:10:51

Matas/CEO: Vi skal være skarpere på flere områder - NY

Relateret indhold
04 sep - 
Matas/Danske: Kursmålet bliver hævet 8 pct.
29 aug - 
Onsdagens aktier: Unibrew klædte om til skurkerollen i ..
29 aug - 
Matas/CEO: Nyt langsigtet salgsmål rummer fleksibilitet
Relateret debat
18 sep - 
Jeg har ikke brug for at tro noget, jeg har ikke Matas,..
18 sep - 
De fleste her køber den deo der hedder PENGE. Det er de..
18 sep - 
Det er godtnok soft talk omkring en aktie. Det ender me..

Den nye direktør i Matas, Gregers Wedell-Wedellsborg, har en plan. Og den plan skal bane vejen for et mere konkurrencedygtigt Matas.

- Vi skal være skarpere på prisen, hvilket vi vil gøre med ugentlige kampagner med gode tilbud. Vi skal være bedre til at få ny teknologi ind i butikkerne, så folk i højere grad kan bruge deres mobiltelefon og andet. Og vi skal være bedre til at få kendskabet til matas.dk ud, siger Gregers Wedell-Wedellsborg til Ritzau Finans.

Den nye direktør trådte til 1. november, men allerede i forbindelse med regnskabet for første kvartal i august blev det meldt ud, at Terje List var fortid efter 17 år ved roret - og Gregers Wedell-Wedellsborg skulle styre Matas videre i et marked med hård konkurrence.

BILLIGERE VARER

- Hver uge skal kunder få nye gode tilbud, og det er markedet for "mass beauty", som er hverdagsprodukter. Her retter vi priserne ind, siger direktøren.

Der skal spares penge i Matas, og det skal blandt andet ske ved at indføre ny teknologi.

- Der skal ske nogle reduktioner - og vi skal spare 30-40 mio. kr., som så skal reinvesteres. Vi er en stor kæde med store personaleudskiftning - og jeg kan ikke afvise, at vi på et tidspunkt bliver færre, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

- Når jeg taler om ny teknologi, så handler det om, at det skal være nemmere at handle hverdagsvarer ind hos os. I Matas er vi gode til at give kunderne råd og vejledning - og det skal vi fortsat være. Men det skal være nemmere at handle hurtigt ind hos os, siger direktøren.

Det er netop på dagligdagsvarer, at lavpriskæden Normal har presset Matas. Også supermarkeder har taget kunder fra materialistkædens butikker.

Og Matas sadler nu om fra en tidligere satsning og vælger at lukke de fem Stylebox-butikker, som kæden har haft i blandt andet Storkøbenhavn. Tre af dem laves om til Matas-butikker.

/ritzau/FINANS

Charlotte Mackeprang +45 33 30 03 61 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
18 sep
MATAS
De fleste her køber den deo der hedder PENGE. Det er det nærmeste de kommer duften af penge.
1
18 sep
MATAS
Jeg tror, at det er et spørgsmål om tid, og muligvis kort tid i denne aktiekurs, før Matas bliver op..
1

Danske: Moody's ser risiko for sænkning af kreditvurderingen - NY

21-09-2018 15:14:23
Moody's Investors Service er gået i gang med at kigge kreditvurderingen af Danske Bank efter i sømmene og forudser, at der er risiko for en nedjustering. Det oplyser ratinginstituttet fredag, hvor udsigten for Danske Banks kreditvurdering er sænket til "negativ" fra "stabil".Ændringen kommer, efter at banken har offentliggjort rapporten om hvidvask i sin estiske filial tidligere på ugen, skriver M..

Mærsk/Sydbank: Fundamentaler peger ikke mod gode fragtrater

21-09-2018 11:08:55
Efter en periode med overvejende positiv udvikling i fragtraterne er rateindekset Shanghai Containerized Fright Index, SCFI, nu faldet tre uger i træk. Den negative udvikling stopper dog ikke nødvendigvis her, vurderer senioranalytiker Morten Imsgard fra Sydbank, der dækker A.P. Møller-Mærsk. - Nu har vi set tre uger i træk, så det er lidt en trend, men ellers er der stor udsving i de her ugentlig..

Aktier/tendens: Danske Bank trækker overskrifter i ventet grønt marked

21-09-2018 08:04:56
Danske Bank kan fredag komme under investorernes kritiske lup, efter at flere danske aviser endnu engang har banken og undersøgelsen af dens rolle i hvidvasksagen som forsidestof.Børsen kan berette, at selskabet Deminor, der er ekspert i gruppesøgsmål, vil forsøge at samle opbakning blandt aktionærerne til en ny granskning af hvidvasksagen. I Jyllands-Posten Erhverv mener flere eksperter, at det e..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge

Relaterede aktiekurser

Matas A/S 62,30 1,6% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
23. september 2018 00:32:45
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB4 - 2018-09-23 00:32:45 - 2018-09-23 00:32:45 - 1 - Website: OKAY