09 nov: SAS skruer op for aktiesalget og regner med 25 pct. ekstra i kass..
09 nov: Bavarian sætter gang i ekstra fase 2-forsøg med vaccine
09-11-2017 07:30:14

Bavarian Nordic påbegynder fase 2 booster-forsøg med universel RSV vaccine

Relateret indhold
21 sep - 
Aktier/åbning: Danske Bank skraber bunden i positivt el..
19 sep - 
Aktier/åbning: Danske og Borgen falder efter hvidvaskko..
19 sep - 
Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet
Relateret debat
22 sep - 
Det ved jeg ikke noget om, kun at, der er flertal af kø..
22 sep - 
Det er meget langt ude i fremtiden. Fase 2 er ikke star..
22 sep - 
Men vil du virkelig mene, den har kræfter nok til at be..

  • Forsøget vil hjælpe til at fastslå, om MVA-BN RSV vil skulle gives som en sæsonvaccine, eller om en enkelt vaccination virker over flere sæsoner

KØBENHAVN, Danmark, 9. november 2017 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag påbegyndelsen af udvidelsen af fase 2 forsøget med MVA-BN® RSV, selskabets universelle vaccinekandidat, der er udformet til at fremkalde et bredt antistof- og T-cellerespons mod flere antigener fra respiratorisk syncytial virus (RSV). Forsøget skal medvirke til at undersøge, om der kræves en årlig revaccination, eller om vaccinen forbliver effektiv over flere sæsoner. Vaccinen har tidligere vist at kunne fremkalde et immunrespons mod RSV af en sæsons varighed.

Det indledende fase 2 forsøg rekrutterede 421 forsøgspersoner med henblik på at fastlægge dosisstørrelse samt at måle responset af MVA-BN RSV. Booster-forsøget vil rekruttere 86 af de oprindelige forsøgspersoner, der vil modtage en enkelt vaccination med enten lav (1x108) eller høj (5x108) dosis af vaccinen. Forsøget skal afdække hvilken, om nogen effekt, den ekstra vaccination medfører i forhold til det indledende fase 2 forsøg, og derigennem bidrage til at fastlægge, om der kræves årlig revaccination med MVA-BN RSV, eller om responset af vaccinen varer flere sæsoner.

"Udviklingen af en RSV vaccine udgør stadig et væsentligt behov for folkesundheden verden over. Vores udviklingsplan retter sig ikke alene mod at fastlægge varigheden af responset fra vores vaccine, der allerede har vist aktivitet i op til 6 måneder, men også at gennemføre et challenge-forsøg i mennesker næste år, som vil give os et tidligt fingerpeg om, hvilken effekt vi kan forvente af vaccinen," udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic.

Om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling af innovative og sikre vacciner mod cancer og infektionssygdomme. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre sundheden og livskvaliteten for børn og voksne. Vi leverer den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE® til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager samt til andre landes beredskaber. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. Ud over vores mangeårige samarbejde med den amerikanske regering om udvikling af IMVAMUNE® og andre medicinske foranstaltninger, har vi inden for infektionssygdomme et egenudviklet program for RS-virus samt vaccinekandidater mod Ebola, HPV, hiv og hepatitis B, der udvikles som led i et strategisk partnerskab med Janssen. Desuden har vi i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, der er udformet til at ændre patienters sygdomsforløb ved at fremkalde et robust og bredt immunrespons mod kræft, og som har en favorabel bivirkningsprofil. I samarbejde med flere medicinalselskaber søger vi at udforske den potentielle synergieffekt ved at kombinere vores immunterapier med andre immunmodulerende lægemidler, som fx checkpoint-hæmmere. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden

Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt

Rolf Sass Sørensen

Vice President Investor Relations

Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 30 / 2017

2017-30-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 824172.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
16 sep
BAVA
Bava var sat op til en næsten perfekt IHS, der ville sende den op i ca. 225.   Men så kommer der lig..
14
17 sep
BAVA
dette er en delvis gentagelse af mit indlæg fra weekenden Min tilgang til den er at jeg ikke forstå..
12
19 sep
BAVA
Hej alle, Nu er videoen oppe fra Investordagen i går. Den kan ses her: https://getvisualtv.net..
9
21 sep
BAVA
Det er ikke så svært at finde grunden. Rigtig ofte vinder hedgefondene på deres shorts. Nogle gange ..
8
16 sep
BAVA
Jeg tror ikke på shorterne kan købe sig til en negativ rapport fra Kemp. De har bare været negativ h..
8
18 sep
BAVA
Hvad med om moderator bare sletter hele tråden! Den er jo kun startet for at skabe splid!
6
21 sep
BAVA
Du har da ret i, at når Wace fonden for nyligt har øget i Bavarian, er det ikke sket til 250. Men je..
4
21 sep
BAVA
Jeg havde en frygt for, at BAVA kunne møde modstand her ved 175, og det ser meget aktuelt ud. Ved si..
4
17 sep
BAVA
AXSchmidt, du mangler i højeste grad selvreflektion. Evnen til at debattere er tåkrummende lav. D..
4
17 sep
BAVA
Så er du her igen... 2,1 mia i kassen plus et bevis næste år som kan sælges til mellem 100-300 mio U..
4

Danske: Moody's ser risiko for sænkning af kreditvurderingen - NY

21-09-2018 15:14:23
Moody's Investors Service er gået i gang med at kigge kreditvurderingen af Danske Bank efter i sømmene og forudser, at der er risiko for en nedjustering. Det oplyser ratinginstituttet fredag, hvor udsigten for Danske Banks kreditvurdering er sænket til "negativ" fra "stabil".Ændringen kommer, efter at banken har offentliggjort rapporten om hvidvask i sin estiske filial tidligere på ugen, skriver M..

Mærsk/Sydbank: Fundamentaler peger ikke mod gode fragtrater

21-09-2018 11:08:55
Efter en periode med overvejende positiv udvikling i fragtraterne er rateindekset Shanghai Containerized Fright Index, SCFI, nu faldet tre uger i træk. Den negative udvikling stopper dog ikke nødvendigvis her, vurderer senioranalytiker Morten Imsgard fra Sydbank, der dækker A.P. Møller-Mærsk. - Nu har vi set tre uger i træk, så det er lidt en trend, men ellers er der stor udsving i de her ugentlig..

Aktier/tendens: Danske Bank trækker overskrifter i ventet grønt marked

21-09-2018 08:04:56
Danske Bank kan fredag komme under investorernes kritiske lup, efter at flere danske aviser endnu engang har banken og undersøgelsen af dens rolle i hvidvasksagen som forsidestof.Børsen kan berette, at selskabet Deminor, der er ekspert i gruppesøgsmål, vil forsøge at samle opbakning blandt aktionærerne til en ny granskning af hvidvasksagen. I Jyllands-Posten Erhverv mener flere eksperter, at det e..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge

Relaterede aktiekurser

Bavarian Nordic A/S 173,70 -0,1% Fald i aktiekurs
Bavarian Nordic Ord Shs 173,70 -0,1% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
23. september 2018 00:34:10
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB2 - 2018-09-23 00:34:10 - 2018-09-23 00:34:10 - 1 - Website: OKAY