16 jan: Parken siger farvel til topchef: Lalandia-direktør tager over
16 jan: Parken/fmd: Naturligt at direktør skiftes ud efter 15 år i selska..
Annonce

"Det giver et sus at være med helt fra start"...

Foto: Keystones

Annonce

Dette er en annonce fra

Mens aktiemarkedet fortsætter sin glohede optur, så begynder et stigende antal privatinvestorer at søge over i det unoterede marked med investeringer i helt unge teknologivirksomheder. Tendensen er tydelig i det populære nye investeringsnetværk, Keystones, hvor et stigende antal medlemmer gør kur til startups. 

"Selvom risikoen er høj, så søger investorerne det sus, det giver, at være med på rejsen helt fra starten og hvor deres tid og penge gør en meget tydelig forskel for virksomheden og dens omgivelser. Der bliver oprettet tusindvis af nye virksomheder hvert år. Sporten er at spotte og udvikle de mest lovende af dem”, siger Kenneth Larsen, stifter af Keystones.

I Keystones bygger 200 erfarne medlemmer startup-virksomheder i fritiden eller på fuld tid. Medlemmerne er investorer, erhvervsledere, ejerledere og serie-iværksættere, der igennem Keystones tester venture-investering af og samtidig udlever iværksætterdrømmen. 

 ”Vores mål er at gøre iværksætteri til en folkesport. Man behøver ikke selv stå med den gode idé eller være millionær for at komme i indgreb med spændende startups. Er man risikovillig med sin tid, eller kan man investere et mindre beløb på f.eks. 50-100.000 kr., kan man komme med på rejsen som medejer”, siger Kenneth Larsen.

Overvejer du selv at komme i gang, så kontakt Keystones her

"Derfor løber vi risikoen”

Ét af netværkets nyeste medlemmer, Lotte Fløe Marschall, udtaler: 

"Der er masser af risikovillig kapital til stede i Danmark i disse år, og flere og flere private får øjnene op for unoterede investeringer. Der er utroligt mange spændende startups - f.eks. inden for Fintech, hvor jeg arbejder med to startups, hhv. NORD.Investment og Swiipe Payments, samt inden for e-commerce, hvor jeg arbejder med en lovende startup Plytix.com, hvor vi lige har gennemført en kapitalrejsning. Jeg har selv været CEO for mindre vækstvirksomheder og nyder at bidrage til at udvikle startups gennem bestyrelsesarbejde og aktivt ejerskab”, siger Lotte Fløe Marschall, professionelt bestyrelsesmedlem i Plytix.com, ApS, Skandia Link m.fl.  

Ifølge Keystones er årsagerne til, at pri­vate inve­storer generelt plac­erer for­muer i danske startups: 

 • Fagligt og per­son­ligt afkast udover de økonomiske afkast­mu­ligheder
 • Tæt­tere kon­takt til eller kon­trol med den bagvedliggende værdisk­a­belse i virk­somhe­den i mod­sæt­ning til f.eks. noterede virk­somheder
 • Glæ­den ved at gøre en forskel — man bidrager til nye arbe­jd­spladser og skal gerne være med til at løse et prob­lem eller behov hos et sti­gende antal kun­der eller brugere lokalt såvel som inter­na­tionalt

 • Netværk til ligesind­ede, der bræn­der for at bygge nye virksomheder

  "Jeg arbejder også med bestyrelsesarbejde i større virksomheder, og gennem min pensionsopsparing har jeg investeret i mange børsnoterede virksomheder både i Danmark og i udlandet. Men det er særligt startups, jeg brænder for. Her er der benhård afstraffelse, hvis hypoteser om markedet svigter eller en ukendt konkurrent pludselig tager scenen, og det tvinger startups til at arbejde med en agilitet, som man sjældent ser i større virksomheder. Det giver et sus, når det lykkes - selvom man er på sidelinjen”, siger Lotte Fløe Marschall.

  Ugentlige træf mellem virksomheder og medlemmer 

  Hos Keystones introduceres medlemmerne med ugentlige mellemrum for en ny lovende startup, der efterlyser investorer, bestyrelsesmedlemmer, CEO’s, salgsfolk, forretningsudviklere, økonomikompetencer, medstiftere m.m. 

  "Gennem Keystones netværket bliver jeg præsenteret for mange startups, der f.eks. søger kapital og kompetencer, og her er der sat passende tid af til præsentation af virksomhederne, så man får et ordentligt indtryk af stiftere, team og koncept mm.”, siger Lotte Fløe Marschall.

  Et uforløst potentiale i Danmark

  Danmark har mange videnstunge virksomheder og en høj koncentration af dygtige mennesker og kapital. Men kun få er involveret i at bygge startups og tage del i risikoen og den upside, der er at høste såvel menneskeligt som økonomisk. I 2017 er medlemsantallet i Keystones dog mere end fordoblet og det er der en god grund til, mener initiativtagerne. 

  Ved en live undersøgelse foretaget under det seneste medlemsmøde blev det fra medlemmernes side indikeret, at de 200 medlemmer i 2018 samlet set kan investere 90.000 timer og 80 mio. kr. i startups. Det er et stærkt signal fra medlemmerne og det kan blive til meget mere med den fortsatte vækst i netværket”, siger Kenneth Larsen.

  Stærkt sekretariat bag netværket

  Keystones har igennem 17 år specialiseret sig i at source, screene, kvalificere og præsentere lovende startup-virksomheder for business angels og fonde. Herudover har Keystones været sekretariat for fire af de danske business angel netværk og er desuden selv involveret i en række startups som både bestyrelsesmedlemmer, investorer og medejere.

  Overvejer du selv at komme i gang, så kontakt Keystones her

  Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
  11 dec
   
  mne: Short - når det lykkedes!    Forbyd short totalt. - Det er kursmanipulatorernes og finansforbr..
  67
  10 dec
  VELO
  Når man følger Veloxis-debatten, og det hr jeg gjort i mange, mange år - også da den hed LCP, så går..
  31
  08 dec
  VELO
  Havde igår en lang snak med min kapitalforvalter emnet - hvordan er det gået Hr og Fru Danmark's por..
  27
  13 dec
  PNDORA
  "Carnegie bestemmer pandoras aktiekurs, basta!!Sådan udtaler en chefanalytiker sig.Carnegie har samm..
  25
  12 dec
  PNDORA
  Stornedtur: Din profil er da lige oprettet for 6 dage siden 😎 er du en troll/bandit 😂 Stornedtur A..
  23
  13 dec
  PNDORA
  Din skrivelse er intet andet end en omgang sludder. Det rene nonsens. Det er simpelthen ubegribelig..
  16
  13 dec
  DANSKE
  CBS undersøgte muligheden for at droppe Danske Bank helt: Vi skal fare med lempe Kilde: https://fina..
  16
  12 dec
  VWS
  Vestas opruster i teknologisk kapløb om fremtidens vindmølle. Vestas skruer op for investeringer i n..
  16
  10 dec
   
  Klart, klart... et firma, der reklamerer må være desperat. Personligt synes jeg ikke Pandora har n..
  16
  12 dec
  VELO
    Der er som jeg ser det, kun et forhold, som kan sænke kursen betydeligt, og det er en yderligere u..
  15

  Mærsk tilbage helt tæt på toppen i magtbarometer for shippingbranchen

  14-12-2018 16:14:31
  Mærsks indflydelse i den internationale skibsfart er igen på vej op igen, hvis vurderingerne fra shippingavisen Lloyd's List står til troende.Robert Uggla, chef for Mærsk-familiens holdingselskab, og Søren Skou, administrerende direktør i A.P. Møller-Mærsk, deler nemlig andenpladsen over de 100 mest indflydelsesrige personer i shipping. Det viser avisens årlige opgørelse over magten i branchen.Sid..

  Maersk Drilling dropper månedsopdateringer

  14-12-2018 13:43:12
  Det bliver ikke længere muligt at få et månedligt indblik i Maersk Drillings flåde.Rigselskabet, der er ejet af A.P. Møller-Mærsk, men efter planen skal børsnoteres som selvstændigt selskab i 2019, dropper den månedlige statusrapport for flåden af borerigge og -skibe. Det oplyser Maersk Drilling til Ritzau Finans.Den månedlige PDF-rapport har ellers været fast praksis i selskabet i mere end syv år..

  Sydbank stopper aktietilbagekøbsprogram - NY

  14-12-2018 10:52:32
  Sydbank stopper sit aktietilbagekøbsprogram, efter at banken med en andel af egne aktier på 9,85 pct. nu er kommet tæt på de 10 pct., som bestyrelsen havde bemyndigelse til at opkøbe af bankens aktiekapital.Programmet blev offentliggjort i februar 2018 på 500 mio. kr., men blev i juni forhøjet til 1250 mio. kr. med planlagt afslutning senest 31. januar 2019. Helt så mange penge nåede banken imidle..

  Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
  Aktieinformation leveres af Morningstar.
  Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
   
  15. december 2018 07:35:01
  (UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
  Version: LiveBranchBuild_20181207.1 - EUROWEB5 - 2018-12-15 07:35:01 - 2018-12-15 07:35:01 - 1 - Website: OKAY