22 feb: USA og Kina trækker fremgang i salg hos industrigigant fra Als - ..
22 feb: NNIT henter fireårig aftale hos Stark - NY
22-02-2018 10:30:53

NNIT A/S: NNIT indgår aftale med STARK om it-outsourcing

Relateret indhold
12 okt - 
KORR: NNIT/Carnegie: Kursmålet hæves med 15 kr.
12 okt - 
NNIT/Canergie: Kursmålet hæves med 15 kr.
10 okt - 
NNIT/Danske: Hæver kursmål efter amerikansk opkøb
Relateret debat
17 sep - 
Vi kan vist takke Aktieinfo for dagens pæne stigning: h..

Pressemeddelelse 

NNIT indgår aftale med STARK om it-outsourcing

STARK fortsætter sin digitale transformation i Norden og outsourcer drift og udvikling af it-infrastruktur og applikationer til NNIT.

                                       

København, 22. februar, 2018 - NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, indgår aftale om it-outsourcing med STARK, en del af STARK Group, Nordens førende leverandør af byggematerialer til professionelle. 

Ud over høj kvalitet, sikkerhed, og stabilitet vil NNIT gennem de næste minimum fire år sikre videreudvikling af STARKs it-infrastruktur, forretningsapplikationer, service-desk og onsite support til STARKs 72 forretninger og flere end 2.600 medarbejdere i Danmark.  

Yderligere er den norske, svenske og finske del af STARK GROUP delvist inkluderet i aftalen, som blev underskrevet i dag.

Qua en stærk ambition om at transformere forretningen digitalt gennemfører STARK en gennemgribende outsourcing af it, forklarer Claus Paulsen, CIO, STARK:

"For at blive kundernes fortrukne digitale partner skal vi både kunne forudse morgendagens teknologier og sikre høj kvalitet, sikkerhed og stabilitet i vores it-infrastruktur. Vi fokuserer nu på vores digitale indsats for at tage lederskabet. Partnerskabet med NNIT er den rette beslutning for at opnå dette og understøtter vores fremtidige vækst på tværs af Norden."

Som led i aftalen overtager NNIT ansvaret for it-infrastruktur, drift, support, applikations-vedligehold og udvikling. Gennem valget af NNIT får STARK fleksibel og skalerbar it-service, samtidig med at de opnår en høj kvalitet i driften og et højt sikkerhedsniveau. 

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

"STARK befinder sig i en meget spændende forandring, der skal være med til at fastholde deres ledende position, og vi er glade for at kunne tilbyde dem vores erfaring med levering af international it-support. Vi ser frem til at hjælpe med at sikre den it-robusthed, som en agil og innovativ organisation kræver for at kunne fokusere på kunderne og fortsætte væksten i Norden."

NNIT overtager 53 medarbejdere, som bliver budt velkommen af næsten 100 kolleger i NNITs afdeling i Århus og flere end 3.000 medarbejdere globalt.

Yderligere oplysninger

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

STARKs pressetelefon, +45 27 79 98 73

  

Om NNIT

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt. www.nnit.com

Om STARK

STARK er Danmarks største leverandør af byggematerialer med 72 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. STARK beskæftiger ca. 2.600 medarbejdere og er en del af STARK GROUP A/S, der er Nordens største forhandler og distributør af byggematerialer. www.stark.dk

NNIT indgår aftale med STARK om it-outsourcing


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: NNIT A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Genmab-partners Darzalex-salg skuffer - aktien falder - NY

16-10-2018 13:18:29
Den amerikanske medicinalvirksomhed Johnson & Johnson, der er partner med danske Genmab, leverede i tredje kvartal en lidt bedre end ventet omsætning for hele forretningen, mens Darzalex-salget var skuffende. Samlet kom omsætningen ind på 20,35 mia. dollar mod analytikernes forventning på 20,05 mia. dollar ifølge Bloomberg News. Ud af det samlede salg stod Darzalex for 498 mio. dollar i kvartalet,..

DSV/HSBC: Ingen sikkerhed for nyt Ceva-bud lige her og nu

16-10-2018 11:42:02
Efter at DSV for nylig bekræftede at have fået afvist et overtagelsestilbud af schweiziske Ceva Logistics, er der ingen sikkerhed for, at den danske transport- og logistikvirksomhed vil komme med et nyt og forhøjet bud inden for den nærmeste fremtid. Det vurderer Edward Stanford, analytiker i den britiske storbank HSBC, i forlængelse af sidste uges historie om, at bestyrelsen i Ceva Logistics ikke..

Aktier/tendens: Chr. Hansen og kursmål i fokus i grønt marked

16-10-2018 08:24:54
Der er udsigt til et lysegrønt dansk aktiemarked tirsdag, hvis man spejder mod de amerikanske futures, som ligger i grønt med stigninger mellem 0,3 pct. og 0,5 pct. Det danske C25-indeks lukkede ellers surt mandag med et fald på 0,3 pct., og indekset fortsatte dermed sit negative spor, hvilket dog ser ud til at vende i dag.De asiatiske aktiemarkeder er i overvejende grønt undtagen i Kina, og den t..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Genmab-partners Darzalex-salg skuffer - aktien falder - NY
2
Aktier/middag: Genmab og Ambu topper et velkørende C25
3
Genmab/Sydbank: Skuffende Darzalex-salg - prisjustering trækker ned
4
Erhvervskvinde trækker sig fra DR-program efter kritik - NY
5
Dansk eliteindeks lukker med sin højeste endagsstigning - NY

Relaterede aktiekurser

Nnit A/S 197,00 0,9% Stigning i aktiekurs
Nnit Ord Shs 197,00 0,9% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
17. oktober 2018 00:40:34
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20181005.3 - EUROWEB4 - 2018-10-17 00:40:34 - 2018-10-17 00:40:34 - 1 - Website: OKAY