06 mar: NKT-aktien bliver i stigende grad shortet af udenlandske fonde
06 mar: Bavarian Nordics luftvejsvaccine bremser virus hos ældre menneske..
06-03-2018 14:32:57

Bavarian Nordic offentliggør yderligere positive data fra fase 2 forsøg med selskabets vaccine mod RS-virus

Relateret indhold
09:18 - 
Aktier/åbning: Danske og Borgen falder efter hvidvaskko..
08:24 - 
Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet
18 sep - 
Aktier/åbning: Bavarian og Lundbecks nedtur fortsætter ..
Relateret debat
11:00 - 
Helt enig i at der lokalt i Afrika ikke er et stort &os..
10:23 - 
Det har du ret i Enkommentar, men man skal ikke overvur..
09:51 - 
Vaksinen som er leveret til England samt de forsø..

  • Tilstedeværelsen af antistoffer i næseslimhinderne indikerer vaccinefremkaldt beskyttelse på infektionsstedet

  • IgA antistoffer mod RS-virus (RSV) blev observeret i både serum og slimhinder hos vaccinerede

KØBENHAVN, Danmark, 6. marts 2018 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag yderligere positive resultater fra fase 2 forsøget i 421 personer, der undersøgte sikkerheden og immuneffekten af selskabets universelle RSV vaccine, MVA-BN RSV i en ældre befolkningsgruppe.

Efter en planlagt analyse viste podninger af næseslimhinderne, at mængden af IgA antistoffer i gennemsnit var forhøjet 1,5 gange i forhold til normalniveauet. Stigningerne var størst i ugerne umiddelbart efter vaccination. Effekten var større i forsøgspersoner med et lavere normalniveau af IgA i slimhinderne inden vaccination. Denne observation indikerer, at vaccinen har den ønskede effekt med hensyn til at forstærke immunresponset mod RSV i personer med den dårligere underliggende immunitet.

Tidligere offentliggjorte resultater fra challenge-forsøg med RSV i mennesker har vist, at tilstedeværelsen af IgA antistoffer i slimhinderne hænger sammen med graden af beskyttelse hos personer, der ikke udvikler RSV-symptomer[1]. I disse forsøg sås IgA antistofniveauet at svare til niveauet, der blev målt efter vaccination med MVA-BN RSV.

"Det er opmuntrende at kunne konstatere tilstedeværelse af IgA i slimhinderne hos de vaccinerede, hvilket viser, at vores vaccine agerer efter hensigten. Evnen til at bekæmpe en svær RSV infektion fortager sig med alderen, og observationen af denne forstærkede effekt i den ældre befolkning giver os yderligere tro på, at beskyttelse mod RSV kan lade sig gøre i denne højrisikogruppe ved hjælp af vores vaccine. Med en dødelighedsrate på samme niveau som influenza er behovet for en RSV vaccine betydeligt, " udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic.

MVA-BN RSV er specielt udformet til at efterligne en naturlig RSV infektion, og kan forstærke kroppens immunhukommelse mod RSV. Vaccinen har vist at kunne fremkalde T-celler og humorale antistoffer mod hvert af de 5 proteiner, som vaccinen koder for, samt mod hele virusset. Tidligere offentliggjorte resultater viste, at vaccinen fremkaldte vedvarende niveauer af beskyttelse i op til 6 måneder, svarende til varigheden af en RSV-sæson, mod alle 5 proteiner.

Om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling af innovative og sikre vacciner mod cancer og infektionssygdomme. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre sundheden og livskvaliteten for børn og voksne. Vi leverer den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE® til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager samt til andre landes beredskaber. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. Ud over vores mangeårige samarbejde med den amerikanske regering om udvikling af IMVAMUNE® og andre medicinske foranstaltninger, har vi inden for infektionssygdomme et egenudviklet program for RS-virus samt vaccinekandidater mod Ebola, HPV, hiv og hepatitis B, der udvikles som led i et strategisk partnerskab med Janssen. Desuden har vi i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, der er udformet til at ændre patienters sygdomsforløb ved at fremkalde et robust og bredt immunrespons mod kræft, og som har en favorabel bivirkningsprofil. I samarbejde med flere medicinalselskaber søger vi at udforske den potentielle synergieffekt ved at kombinere vores immunterapier med andre immunmodulerende lægemidler, som fx checkpoint-hæmmere. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden

Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt

Rolf Sass Sørensen

Vice President Investor Relations

Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 05 / 2018


[1]

Habibi M, Agnieszka J, Markis S, et. al. American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine Volume 191 Number 9

2018-05-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

Vedhæftet fil: 2018-05-da.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
16 sep
BAVA
Bava var sat op til en næsten perfekt IHS, der ville sende den op i ca. 225.   Men så kommer der lig..
14
15 sep
BAVA
Hvilken af de to links forklarer, at Bavarian faldt 6%? Er det fordi de fik et nyt patent, eller er ..
13
17 sep
BAVA
dette er en delvis gentagelse af mit indlæg fra weekenden Min tilgang til den er at jeg ikke forstå..
12
15 sep
BAVA
Baronen, du forklarer faktisk aldrig noget som helst. Du er mavefornemmelser og gætterier. Nul forkl..
11
15 sep
BAVA
Her er lidt nyt der er dukket op på min radar de sidste dage, lige så det ikke altsammen er fokusere..
10
16 sep
BAVA
Jeg tror ikke på shorterne kan købe sig til en negativ rapport fra Kemp. De har bare været negativ h..
8
14 sep
BAVA
Jeg tror når måske Per Hansen, mio klubben på mandag kommentere på den eller den 18/9 hvor Bavarian ..
7
18 sep
BAVA
Hvad med om moderator bare sletter hele tråden! Den er jo kun startet for at skabe splid!
6
15 sep
BAVA
Jeg arbejder selv i en virksomhed der bruger meget tid og penge på patenter, 1,5 år er småting i den..
6
14 sep
BAVA
Det lugter langt væk af de er sendt i byen af nogen som har shortet aktien, men falder den yderliger..
5

Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet

19-09-2018 08:24:00
Danske Bank og A.P. Møller-Mærsk vil på hver sin baggrund tage en stor del af opmærksomheden på det danske aktiemarked onsdag. Men også Ørsted vil blande sig i løjerne.Danske Bank-ledelsen fremlægger konklusionerne af en intern undersøgelse af den omfattende hvidvask af penge, der er foregået i Danske Banks estiske filial. Samtidig offentliggør A.P. Møller-Mærsk en længe ventet større organisation..

Coloplast/dir: Skift i ambitionsniveauet er afgørende for væksten

18-09-2018 15:10:18
Den danske medicokoncern Coloplast har taget de første skridt i strategien om at få højere priser for klinisk dokumenterede produkter, og det kommer til at spille en afgørende rolle for selskabets vækst i fremtiden.- Det er ekstremt vigtigt. Vi opfatter det her skifte i ambitionsniveauet som afgørende for, at vi kan forøge vækstmomentum, siger Kristian Villumsen, der er direktør for den kroniske f..

Mærsk/analytikere: Frasalg trak lidt ud men er nu så godt som i mål

18-09-2018 13:45:01
Når A.P. Møller-Mærsk næste år er klar til at sende Maersk Drilling, som ejer rigge og skibe, der borer efter olie og gas til havs på vegne af olieselskaberne, på børsen som et selvstændigt selskab, er koncernen også så godt som i mål med den ene del af strategien, som blev lanceret i 2016.På lørdag er det præcis to år siden, at Mærsk løftede sløret for en ny strategi, der skulle være med til at t..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet
2
Danske Bank: Tusindvis kunder er indberettet til myndighederne - NY2
3
Danske Bank donerer 1,5 mia. fra hvidvaskportefølje og nedjusterer-NY2
4
Tirsdagens aktier: Pandora mistede lidt af pusten i grønt C25
5
Danske Bank/Jyske: Omfangsloft er løftet - stadig meget usikkerhed

Relaterede aktiekurser

Bavarian Nordic A/S 167,90 -0,1% Fald i aktiekurs
Bavarian Nordic Ord Shs 167,90 -0,1% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
19. september 2018 13:27:15
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB1 - 2018-09-19 13:27:15 - 2018-09-19 13:27:15 - 1 - Website: OKAY