07 mar: Unibrew FY: Landede bedste resultat nogensinde trods ringe sommer
07 mar: Unibrew/CEO: Havde fremgang i hele forretningen
07-03-2018 06:44:17

Maersk Line ramt af alvorlig brand på skib i Det Arabiske Hav

Relateret indhold
09:18 - 
Aktier/åbning: Danske og Borgen falder efter hvidvaskko..
08:24 - 
Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet
18 sep - 
Mærsk/analytikere: Frasalg trak lidt ud men er nu så go..
Relateret debat
03 sep - 
https://www.business.dk/investor/aktier-maersk-kan-ramm..
31 aug - 
Meget sigende billede... Amerikanerne elsker det åbenba..
31 aug - 
Jeg ville nu anbefale potentielle investorer at se tide..

En alvorlig brand blev tirsdag eftermiddag opdaget i et af lastrummene ombord på skibet Maersk Honam, der er ejet af Mærsk-koncernens shippingselskab, Maersk Line.

Trods forsøget lykkedes det ikke for besætningen at slukke branden, og derfor blev der udsendt et nødsignal. Efterfølgende er 23 besætningsmedlemmer blevet sikkert evakueret på et nærliggende skib, mens fire besætningsmedlemmer fortsat mangler at blive fundet.

- Vi har modtaget nyhederne omkring Maersk Honam og de fire forsvundne besætningsmedlemmer med den dybeste sorg og er nu i gang med at gøre alt, hvad vi kan, for at fortsætte søgningen og redningsaktioner, siger Søren Toft, driftsdirektør hos A.P. Møller-Mærsk, i en pressemeddelelse.

Onsdag morgen har Mærsk-koncernen fulgt op på sin pressemeddelelse, der blev udsendt natten til onsdag, med et tweet, hvori der står, at "alle tanker og den dybeste medfølelse ligger hos familierne til de fire besætningsmedlemmer, som stadig mangler efter branden ombord på Maersk Honam".

Branden på skibet skal fortsat være i gang, og ifølge Maersk Line er skibets situation "kritisk". Årsagen til branden er indtil nu ukendt.

Maersk Honam var på vej fra Singapore mod Suez, da det i Det Arabiske Hav pludselig blev ramt af branden. På skibet var der 7860 containere, og alle kunder, som vil være påvirkede af situationen, bliver kontaktet direkte, meddeler Maersk Line.

/ritzau/FINANS

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet

19-09-2018 08:24:00
Danske Bank og A.P. Møller-Mærsk vil på hver sin baggrund tage en stor del af opmærksomheden på det danske aktiemarked onsdag. Men også Ørsted vil blande sig i løjerne.Danske Bank-ledelsen fremlægger konklusionerne af en intern undersøgelse af den omfattende hvidvask af penge, der er foregået i Danske Banks estiske filial. Samtidig offentliggør A.P. Møller-Mærsk en længe ventet større organisation..

Coloplast/dir: Skift i ambitionsniveauet er afgørende for væksten

18-09-2018 15:10:18
Den danske medicokoncern Coloplast har taget de første skridt i strategien om at få højere priser for klinisk dokumenterede produkter, og det kommer til at spille en afgørende rolle for selskabets vækst i fremtiden.- Det er ekstremt vigtigt. Vi opfatter det her skifte i ambitionsniveauet som afgørende for, at vi kan forøge vækstmomentum, siger Kristian Villumsen, der er direktør for den kroniske f..

Mærsk/analytikere: Frasalg trak lidt ud men er nu så godt som i mål

18-09-2018 13:45:01
Når A.P. Møller-Mærsk næste år er klar til at sende Maersk Drilling, som ejer rigge og skibe, der borer efter olie og gas til havs på vegne af olieselskaberne, på børsen som et selvstændigt selskab, er koncernen også så godt som i mål med den ene del af strategien, som blev lanceret i 2016.På lørdag er det præcis to år siden, at Mærsk løftede sløret for en ny strategi, der skulle være med til at t..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/middag: Pandora banket op af italienske rygter
2
Aktier/tendens: Danske Bank og Mærsk stjæler billedet
3
Pandora/Sydbank: Lav værdisætning kan udnyttes af kapitalfonde
4
Danske Bank: Tusindvis kunder er indberettet til myndighederne - NY2
5
Tirsdagens aktier: Pandora mistede lidt af pusten i grønt C25

Relaterede aktiekurser

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
19. september 2018 11:02:15
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB1 - 2018-09-19 11:02:15 - 2018-09-19 11:02:15 - 1 - Website: OKAY