17 apr: Rovsing misser stor kontrakt
17 apr: Aktier/tendens: Genmab kan tage fokus i grønt marked
17-04-2018 07:45:02

USA: Trump nominerer centralbankens næstkommanderende

Relateret indhold
04 jul - 
Vestas-konkurrent indgår forlig i sag om industrispiona..
11 okt - 
Tysk selskab køber nordmænd helt ud af MHI Vestas-proje..

USA's præsident, Donald Trump, har mandag nomineret økonomen Richard Clarida til vicechef for den amerikanske centralbank, Federal Reserve.

Nomineringen blev annonceret af Det Hvide Hus mandag, hvor det også blev meddelt, at bankkommissær i Kansas Michelle Bowman er blevet bedt om at indtage et ledigt sæde i centralbankens bestyrelse, skriver flere medier.

Clarida vil, hvis nomineringen godkendes af Senatet, komme til at efterfølge Stanley Fischer, der trak sig tilbage i oktober sidste år af personlige årsager.

Clarida er strategisk rådgiver for verdens største obligationsfond, Pimco, og professor ved Columbia University.

Han har ifølge Financial Times advokeret for, at renterne muligvis er fanget på relativt lave niveauer, på grund af langsigtede påvirkninger der dæmper den økonomiske vækst, herunder afdæmpet befolkningstilvækst og lav vækst i produktiviteten.

Michelle Bowman vil, hvis nomineringen godkendes, indtage et sæde i centralbankens bestyrelse, som har stået ledigt siden 2014, hvor Kongressen vedtog en lov om, at der skulle reserveres en plads i bestyrelsen til en kandidat med indgående kendskab til finansielle institutioner med aktiver for mindre end 10 mia. dollar, skriver Reuters.

Netop Bowman vurderes at være lydhør over for mindre banker, der ifølge Reuters har beklaget sig over, at myndighedernes krav er blevet stadigt sværere at håndtere for de mindste pengeinstitutter.

/ritzau/FINANS

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Alm. Brand og Topdanmark hæves til "køb" af Danske Markets - NY

24-09-2018 10:03:34
Danske Markets hæver anbefalingen af aktierne i de to forsikringsselskaber Alm. Brand og Topdanmark.I begge tilfælde er anbefalingen hævet til "køb" fra tidligere "hold", fremgår det af Bloomberg News. Kursmålet for Topdanmark-aktien er justeret op til 320 kr. fra før 300 kr., mens 12-måneders kursmålet for Alm. Brands aktie er fastholdt på 64 kr. Danske Markets gentager i øvrigt en købsanbefaling..

Aktier/tendens: Mærsk og Coloplast i fokus midt i handelskonflikt

24-09-2018 08:26:39
Coloplast og Mærsk kan komme i rampelyset mandag morgen, hvor de fortsatte handelsstridigheder mellem USA og Kina også vil være et af dagens store samtaleemner efter nye tariffer og en kinesisk afvisning af at deltage i nye handelsforhandlinger.Det tyder også på, at de danske eliteaktier skal en tur ned mandag morgen, hvor markedet igen er præget af den seneste udvikling i handelsstriden mellem US..

Danske: Moody's ser risiko for sænkning af kreditvurderingen - NY

21-09-2018 15:14:23
Moody's Investors Service er gået i gang med at kigge kreditvurderingen af Danske Bank efter i sømmene og forudser, at der er risiko for en nedjustering. Det oplyser ratinginstituttet fredag, hvor udsigten for Danske Banks kreditvurdering er sænket til "negativ" fra "stabil".Ændringen kommer, efter at banken har offentliggjort rapporten om hvidvask i sin estiske filial tidligere på ugen, skriver M..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Danske Bank-investorer sætter aktien på vippen - citat
2
Danske Bank er millimeter fra at udpege ny topchef - citat
3
Aktier/tendens: Mærsk og Coloplast i fokus midt i handelskonflikt
4
Aktier/middag: Ambu og Danske ryger til bunds i nervøst aktiemarked
5
Rejseselskab nedjusterer og ansætter tidligere Pandora- og Lego-chef

Relaterede aktiekurser

WISeKey N 3,585 -0,1% Fald i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
24. september 2018 21:12:49
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB1 - 2018-09-24 21:12:49 - 2018-09-24 21:12:49 - 1 - Website: OKAY