26 apr: Danske Bank får påtale af Finanstilsynet - NY
26 apr: Ørsted vil investere flere penge i taiwansk havvindmølleprojekt
26-04-2018 10:15:17

NNIT A/S: NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing

Relateret indhold
12 okt - 
KORR: NNIT/Carnegie: Kursmålet hæves med 15 kr.
12 okt - 
NNIT/Canergie: Kursmålet hæves med 15 kr.
10 okt - 
NNIT/Danske: Hæver kursmål efter amerikansk opkøb
Relateret debat
17 sep - 
Vi kan vist takke Aktieinfo for dagens pæne stigning: h..

Pressemeddelelse

NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing

NNIT skal levere den fulde palet af it-ydelser til den nye kunde, der oplever vækst med fokus på den internationale medicinalindustri.  

 • NNIT overtager ansvaret for NNE's globale it-infrastruktur

 • NNIT overtager 27 medarbejdere fra NNE

 • NNE er lige som NNIT født og opvokset i den danske medicinalindustri og er i dag et internationalt rådgivende ingeniørfirma, som fokuserer på kunder inden for den farmaceutiske industri

 • NNIT har omtrent 350 kunder, hvoraf 100 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale life science industri                                                            

København, 26. april, 2018 - NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, indgår aftale om it-outsourcing med NNE, som er ejet af Novo Nordisk A/S.

NNE er lige som NNIT født og opvokset i den danske medicinalindustri og er i dag et internationalt rådgivende ingeniørfirma, som fokuserer på kunder inden for den farmaceutiske industri. NNE hjælper medicinalselskaber med at få produkter på markedet gennem skræddersyede, fleksible og fremtidssikrede ingeniørløsninger, der lever op til de regulatoriske krav.

Som led i aftalen, der blev underskrevet i dag, overtager NNIT ansvaret for den globale it-infrastruktur for NNE. Den brede portefølje af serviceydelser til NNE inkluderer drift af lokal infrastruktur til datterselskaber, global support til slutbrugere og fuld kapacitet med udgangspunkt i NNIT's datacentre lokaliseret i Danmark.

CFO Rene Holmen Pedersen, NNE ser frem til overleveringen og siger om aftalen:

"It-outsourcing giver os mulighed for at fokusere på at realisere potentialet indenfor informationsteknologi og digitalisering for derved at kunne levere innovative løsninger til vores kunder i den internationale medicinalindustri. Det er betryggende at lægge ansvaret i hænderne på NNIT, som forstår de regulatoriske krav til it-løsninger i den internationale life science industri."

Gennem valget af NNIT får NNE fleksibel og skalerbar it-service, en høj kvalitet i driften og et højt sikkerhedsniveau. 

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

"Vi ser frem til at sikre IT af høj kvalitet til NNE internationalt med robuste løsninger og innovativ udvikling, og dermed støtte op om forretningens fortsatte vækst ind i den globale medicinalindustri."  

NNIT overtager 27 medarbejdere fra NNE, som bliver budt velkommen af henholdsvis 1.600 kolleger i Søborg og 800 kolleger i Kina, ud af i alt flere end 3.000 medarbejdere globalt.

NNIT har omtrent 350 kunder, hvoraf 100 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale life science industri (januar 2018).

Yderligere oplysninger:

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Om NNIT

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt. www.nnit.com

Om NNE

www.nne.com

NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing - DK


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: NNIT A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
Ingen indlæg

Genmab-partners Darzalex-salg skuffer - aktien falder - NY

16-10-2018 13:18:29
Den amerikanske medicinalvirksomhed Johnson & Johnson, der er partner med danske Genmab, leverede i tredje kvartal en lidt bedre end ventet omsætning for hele forretningen, mens Darzalex-salget var skuffende. Samlet kom omsætningen ind på 20,35 mia. dollar mod analytikernes forventning på 20,05 mia. dollar ifølge Bloomberg News. Ud af det samlede salg stod Darzalex for 498 mio. dollar i kvartalet,..

DSV/HSBC: Ingen sikkerhed for nyt Ceva-bud lige her og nu

16-10-2018 11:42:02
Efter at DSV for nylig bekræftede at have fået afvist et overtagelsestilbud af schweiziske Ceva Logistics, er der ingen sikkerhed for, at den danske transport- og logistikvirksomhed vil komme med et nyt og forhøjet bud inden for den nærmeste fremtid. Det vurderer Edward Stanford, analytiker i den britiske storbank HSBC, i forlængelse af sidste uges historie om, at bestyrelsen i Ceva Logistics ikke..

Aktier/tendens: Chr. Hansen og kursmål i fokus i grønt marked

16-10-2018 08:24:54
Der er udsigt til et lysegrønt dansk aktiemarked tirsdag, hvis man spejder mod de amerikanske futures, som ligger i grønt med stigninger mellem 0,3 pct. og 0,5 pct. Det danske C25-indeks lukkede ellers surt mandag med et fald på 0,3 pct., og indekset fortsatte dermed sit negative spor, hvilket dog ser ud til at vende i dag.De asiatiske aktiemarkeder er i overvejende grønt undtagen i Kina, og den t..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge
1
Genmab-partners Darzalex-salg skuffer - aktien falder - NY
2
Aktier/middag: Genmab og Ambu topper et velkørende C25
3
Genmab/Sydbank: Skuffende Darzalex-salg - prisjustering trækker ned
4
Erhvervskvinde trækker sig fra DR-program efter kritik - NY
5
Dansk eliteindeks lukker med sin højeste endagsstigning - NY

Relaterede aktiekurser

Nnit A/S 197,00 0,9% Stigning i aktiekurs
Nnit Ord Shs 197,00 0,9% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

 • Trend
 • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
17. oktober 2018 00:52:42
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20181005.3 - EUROWEB6 - 2018-10-17 00:52:42 - 2018-10-17 00:52:42 - 1 - Website: OKAY