17 maj: Bavarian/Sydbank: Svært at vurdere potentiale af ebola-vaccine
17 maj: Mærsk/Sydbank: Aktien kan falde 3-5 pct. efter skuffende regnskab
17-05-2018 08:00:21

NNIT A/S: NNIT indgår samarbejde om global platform med blockchain start-up

Relateret indhold
12 dec - 
Onsdagens aktier: Kritiserede Pandora spændte ben for C..
12 dec - 
Aktier/middag: Pandora bremser fremgangen i C25
26 nov - 
Aktier/åbning: Rekordordre sender NKT til vejrs
Relateret debat
13 dec - 
Husk nu Morten kigger på teknikken. Jeg solgte jo selv ..
13 dec - 
Hej ap69, Jeg er helt enig med bl.a. dig og Morten omkr..
13 dec - 
NNIT har vundet nogle store rodrer på det sidste...

Pressemeddelelse

NNIT indgår samarbejde om global platform med blockchain start-up

NNIT vil assistere Blockshipping i udviklingen af The Global Shared Container Platform (GSCP), som dels bliver det første blockchain-baserede realtidsregister over verdens 27 millioner shippingcontainere og dels en fælles platform for alle aktører i containershippingindustrien.

                                                             

København, 17. maj, 2018 - NNIT A/S, en af Danmarks førende leverandører af IT-services og rådgivning, har indgået en aftale med Blockshipping, en iværksættervirksomhed baseret i København, som står bag The Global Shared Container Platform (GSCP).

Ifølge aftalen begynder NNIT og Blockshipping samarbejdet i andet kvartal af 2018. GSCP-platformen vil teknologisk basere sig på blockchain-teknologi, Internet of Things og moderne sensorteknologi, imens kerneinfrastrukturen vil hvile på en cloud computing-platform for maksimal skalerbarhed, fleksibilitet og tilgængelighed.

Shippingindustrien har i årevis døjet med lave marginer og begrænset rum for yderligere reduktion af omkostninger, og Blockshippings GSCP-platform er designet til at imødekomme nogle af de største udfordringer - overkapacitet, sikkerhedstrusler og det stadigt stigende fokus på det globale miljø.

GSCP-platformen vil som det første realtids-register over verdens flere end 27 millioner shippingcontainere blive tilgængelig for alle aktører i industrien med henblik på at øge effektiviteten af transaktioner relateret til håndtering af containere over hele verden.

Torben Craner, Blockchain-ekspert og konsulent, NNIT, siger om aftalen:

"Platformen har tiltrukket en masse opmærksomhed, fordi den er et fremragende eksempel på, hvordan blockchain kan løse reelle problemer i verden. Tidspunktet er helt rigtigt, og vi ser frem til at samarbejde med Blockshipping, imens de hjælper shipping-industrien med at omfavne digitaliseringen med nye forretningsmodeller og nye teknologier."

Blockshipping har allerede modtaget finansiering fra Den Danske Maritime Fond, private investorer og venturekapitalister. For at fremskynde udviklingen af GSCP-platformen, kører Blockshipping en ICO (Initial Coin Offering), som som åbnede for bidragydere fra hele verden den 14. maj 2018 (se mere på blockshipping.io).

Blockshipping-teamet består af folk med flere årtiers erfaring fra ledende stillinger i den globale containerindustri, og NNIT vil i samarbejdet bidrage med programledelse, design, blockchain-arkitektur og offshore-udvikling af prototyper.

"Vi ser frem til at trække på NNIT's ekspertise inden for ledelse og eksekvering af store it-projekter for så hurtigt som muligt at gøre vores GSCP-platform til virkelighed," siger Peter Ludvigsen, grundlægger af Blockshipping, og fortsætter:

"Vi ønsker at GSCP-platformen skal gå forrest i shippingindustrien. Derfor har Blockshipping fundet det perfekte match i NNIT, som er en velrenommeret it-leverandør til nogle af de mest regulerede industrier, der stiller høje krav til kvalitet og sikkerhed."

NNIT har omtrent 350 kunder, hvoraf cirka 100 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale life-science-industri (januar 2018).

Yderligere oplysninger:

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Michael Juul Rugaard, Norfico, +45 44 40 31 32,michael@blockshipping.io

Om NNIT

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt.www.nnit.com

Om Blockshipping

Blockshipping's corporate website: www.Blockshipping.net

Blockshipping's ICO website: www.Blockshipping.io

https://www.youtube.com/watch?v=pHaXrFvckTo&feature=youtu.be

20180517 NNIT Blockshipping DK


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: NNIT A/S via Globenewswire

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
12 dec
NNIT
Aktien trender rigtig flot: https://invst.ly/9hx4l
2
12 dec
NNIT
RITZAU FINANS 2018-12-12 10:15:48 CET NNIT indgår aftale med AP Pension - indbringer trecifret m..
2
13 dec
NNIT
NNIT har vundet nogle store rodrer på det sidste. Mon ikke det er derfor?
1
13 dec
NNIT
Ja det er dejligt med en ordentlig potion G4S idag.   Er med Morten her.   IT har lagt underdrejet f..
1
13 dec
NNIT
Jeg er ikke enig. I nuværende marked ser jeg 150kr førend 200kr . Der er der risiko for at Novo fort..
1
13 dec
NNIT
https://invst.ly/9idnr tænker snart det er sidste chance, inde vi bimler over 200 Kr. og op omkring ..
1

Mærsk tilbage helt tæt på toppen i magtbarometer for shippingbranchen

14-12-2018 16:14:31
Mærsks indflydelse i den internationale skibsfart er igen på vej op igen, hvis vurderingerne fra shippingavisen Lloyd's List står til troende.Robert Uggla, chef for Mærsk-familiens holdingselskab, og Søren Skou, administrerende direktør i A.P. Møller-Mærsk, deler nemlig andenpladsen over de 100 mest indflydelsesrige personer i shipping. Det viser avisens årlige opgørelse over magten i branchen.Sid..

Maersk Drilling dropper månedsopdateringer

14-12-2018 13:43:12
Det bliver ikke længere muligt at få et månedligt indblik i Maersk Drillings flåde.Rigselskabet, der er ejet af A.P. Møller-Mærsk, men efter planen skal børsnoteres som selvstændigt selskab i 2019, dropper den månedlige statusrapport for flåden af borerigge og -skibe. Det oplyser Maersk Drilling til Ritzau Finans.Den månedlige PDF-rapport har ellers været fast praksis i selskabet i mere end syv år..

Sydbank stopper aktietilbagekøbsprogram - NY

14-12-2018 10:52:32
Sydbank stopper sit aktietilbagekøbsprogram, efter at banken med en andel af egne aktier på 9,85 pct. nu er kommet tæt på de 10 pct., som bestyrelsen havde bemyndigelse til at opkøbe af bankens aktiekapital.Programmet blev offentliggjort i februar 2018 på 500 mio. kr., men blev i juni forhøjet til 1250 mio. kr. med planlagt afslutning senest 31. januar 2019. Helt så mange penge nåede banken imidle..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge

Relaterede aktiekurser

Nnit A/S 195,00 -2,0% Fald i aktiekurs

Køb- og salgssignaler

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
16. december 2018 18:56:44
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20181207.1 - EUROWEB5 - 2018-12-16 18:56:44 - 2018-12-16 18:56:44 - 1 - Website: OKAY