06 jul: Arkil Holding: Aktietilbagekøbsprogram
06 jul: Aktietilbagekøbsprogram i SP Group A/S
06-07-2018 04:44:54

Royal Unibrew har i dag opnået eksklusivitet på forhandlinger om køb af franske Etablissements Geyer Fréres, der ejer mærkerne LORINA craft lemonade, PureThé og InFreshhh.

Relateret indhold
19 sep - 
KORR: Onsdagens aktier: Hvidvaskskandale kostede Danske..
19 sep - 
Onsdagens aktier: Hvidvaskskandale kostede Danske Bank ..
14 sep - 
Fredagens aktier: Ambu og Bavarian sluttede ugen i bund..
Relateret debat
30 aug - 
Hedebølgen startede jo først i juli, så det kan jo nok ..
30 aug - 
AN er jo mange forskellige aktører. Nogle AN har formen..
30 aug - 
larstand: Hvordan mener du at f.eks. AN kan tage gevins..

SELSKABSMEDDELELSE NR. 42/2018 – 6. JULI 2018

Royal Unibrew har i dag opnået eksklusivitet på forhandlinger om køb af franske Etablissements Geyer Fréres, der ejer mærkerne LORINA craft lemonade, PureThé og InFreshhh.

De eksklusive forhandlinger vedrører køb af 100% af aktierne i den franske craft lemonade virksomhed Etablissements Geyer Fréres, der ejer, producerer og distribuerer mærkerne LORINA, PureThé og InFreshhh med fokus på økologiske, lokale produkter. Et potentielt køb af det privatejede Etablissements Geyer Fréres vil give Royal Unibrew øget adgang til det franske marked for læskedrikke og styrke eksportporteføljen yderligere. Etablissements Geyer Fréres har produktionsanlæg i Munster i det nordøstlige Frankrig samt en væsentlig tilstedeværelse i USA. Virksomheden omsætter for ca. DKK 290 mio. på årlig basis og opererer med markedskonforme indtjenings­mar­giner. 

Potentiel realisering af transaktionen

Såfremt forhandlingerne lykkes, vil gennemførelsen af en potentiel transaktion ikke være underlagt lov­giv­nings­mæs­sige krav eller kræve godkendelse fra konkurrencemyndighederne.

Yderligere oplysninger vedr. denne meddelelse:

CEO Hans Savonije, tlf. (+45) 22 20 80 17  

CFO Lars Jensen, tlf. (+45) 29 23 00 44  

www.royalunibrew.com

Royal Unibrew er en ledende regional drikkevarevirksomhed på en række markeder – primært i Nordeuropa, Italien samt på de internationale markeder for maltdrikke.

Vi producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer, og vi har fokus på brandede produkter inden for øl, malt- og læskedrikke samt cider og long drinks.

Vores hovedmarkeder er Danmark, Finland, Italien og Tyskland samt Letland, Litauen og Estland. Hertil kommer de internationale markeder, der omfatter en række etablerede markeder i Americas-regionen og større byer i Europa og Nordamerika samt emerging markets i eksempelvis Afrika.

På alle vores multi-beverage markeder tilbyder vi kunderne stærke og lokalt forankrede brands. Baseret på løbende udvikling og innovation er det vores mål at imødekomme kundernes efterspørgsel efter kvalitetsdrikkevarer.

Udover vores egne brands udbyder vi licensbaserede internationale brands fra PepsiCo og Heineken-koncernen.

Meddelelsen er udarbejdet på dansk og engelsk. I tvivlstilfælde er den danske udgave gældende.

 

Vedhæftet fil

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Fondsbørsmeddelelser

Danske: Fitch sænker udsigter for kreditvurdering til "negative" - NY

25-09-2018 15:58:53
Fitch Ratings tager kreditvurderingen af Danske Bank op til fornyet overvejelse. Kreditvurderingsinstituttet sænker udsigterne til "negative" fra "stabile".I første omgang fastholder Fitch vurderingen "A". Men i lyset af hvidvasksagen er der mulighed for, at vurderingen af banken sættes ned.Det oplyser Fitch tirsdag.Den negative vurdering afspejler den usikkerhed, der er kommet omkring Danske Bank..

Vestas: Briter øger satset på kursfald i aktien

25-09-2018 14:23:34
Britiske Old Mutual Global Investors satser i stigende grad på kursfald i Vestas-aktien.Selskabet har således øget sin shortposition i vindmølleproducenten, så den nu omfatter 0,70 pct. af den samlede aktiekapital.Old Mutual Global Investors øgede i starten af september sin shortposition i Vestas til 0,50 pct., hvilket er grænsen for, hvornår positionen skal indberettes til Finanstilsynet.Siden er..

Aktier/tendens: Blandet åbning på fondsbørsen i sigte

25-09-2018 08:24:18
Mærsk og den internationale handelsstrid er blandt tirsdagens fokuspunkter på det danske aktiemarked, der umiddelbart ser ud til at starte uden en specifik underliggende tone, hvis indikationerne fra udlandet kan overføres til Danmark.Handelsspændingerne mellem USA og Kina fortsætter med at tage overskrifterne på de globale aktiemarkeder, og siden dansk lukketid mandag har de amerikanske aktier be..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Blandet åbning på fondsbørsen i sigte
2
Aktier/åbning: Pandora dykker efter Amazon-nyt i positivt marked
3
MHI Vestas/dir: Vi er langt foran konkurrenterne med tocifret havmølle
4
MHI Vestas lancerer 10 MW-mølle - NY2
5
Vestas: Briter øger satset på kursfald i aktien

Relaterede aktiekurser

Royal Unibrew A/S 535,50 0,5% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2018  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
26. september 2018 03:35:09
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180919.1 - EUROWEB3 - 2018-09-26 03:35:09 - 2018-09-26 03:35:09 - 1 - Website: OKAY