12 nov: Selskabsmeddelelse nr. 11/2018 - Paul Marcun tiltræder Coloplast ..
12 nov: Delårsrapport for 3. kvartal 2018 - SP Group A/S
12-11-2018 07:57:26

Paul Marcun vender tilbage til Coloplast som medlem af direktionen og ny koncerndirektør for Chronic Care

Paul Marcun tiltræder Coloplasts direktion som koncerndirektør for den kroniske forretning i midten af januar 2019. Han overtager posten efter Kristian Villumsen, som den 4. december tiltræder som administrerende direktør i Coloplast.

Som koncerndirektør for Chronic Care bliver Paul Marcun ansvarlig for Global Marketing, salgsregionerne og innovationspipelinen for stomi- og kontinensforretningen.

  • Jeg er meget glad for at kunne byde Paul Marcun velkommen tilbage hos Coloplast. Denne gang i rollen som koncerndirektør for Chronic Care og som medlem af selskabets direktion. Paul er en kompetent leder og en dygtig forretningsudvikler, og med ham ved roret i den kroniske forretning, er Coloplast godt rustet til fremtiden, siger administrerende direktør Lars Rasmussen, Coloplast.

I midten af januar 2019 vil Coloplast’s direktion således bestå af fire medlemmer, administrerende direktør Kristian Villumsen, økonomidirektør Anders Lonning-Skovgaard, koncerndirektør for Global Operations Allan Rasmussen og koncerndirektør for Chronic Care Paul Marcun.

  • Jeg ser frem til at byde Paul velkommen i en ny rolle, og jeg ved, hans tidligere kolleger og medarbejdere har det på samme måde. Paul bidrager med omfattende salgs- og ledelseserfaring, og han kender vores virksomhed og kultur rigtig godt, siger Kristian Villumsen, Coloplast.

Ny leder i Chronic Care

Paul Marcun har tyve års erfaring i medico-industrien. Han blev ansat i Coloplast for første gang i 2015 og har været en del af Coloplast’s ledelsesteam i mere end tre år som Senior Vice President for regionen Øvrige markeder.

Inden sin tid i Coloplast var Paul direktør for Østeuropa, Mellemøsten, Afrika og Indien i Stryker International. Han har også være vicedirektør for ortoklinisk diagnostik samt vicedirektør for Ethicon Endo kirurgi & avancerede sterilisationsprodukter hos Johnson & Johnson. Paul Marcun var indtil for nylig direktør for kirurgiske arbejdsprocesser hos Getinge.

Paul er bachelor i Veterinærvidenskab (Hons.) fra Melbourne Universitet og han har en master i forretningsadministration fra University of Technology i Sydney. Paul er australsk / britisk statsborger og født i 1966.

CONTACTS

Lina Danstrup

Senior Media Relations Manager, Corporate Communications

+45 49 11 26 07

dklina@coloplast.com

Ellen Bjurgert

Vice President, Investor Relations

+45 49 11 33 76

dkebj@coloplast.com

Vedhæftet fil

Primary Logo

Relateret indhold
12 jun - 
Coloplast/Berenberg: Kursridt er besynderligt - mulig m..
12 jun - 
Aktier/åbning: Novo og Ambu dykker efter stigninger - P..
12 jun - 
Aktier/tendens: Nyt om studiedata kan sikre Novo Nordis..
Relateret debat
17 jun - 
Ja den har toppet mener jeg
17 jun - 
Nix! Coloplast kender kun en vej! Det er op.
17 jun - 
Hvad tænker i om coloplast? er den hyppet nok nu ..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Finanskommentaren: Comeback til aktiemarkederne er rykket tættere på

19-06-2019 12:30:00
Af Henrik Henriksen, chefstrateg, VellivSiden Trumps skattelettelser gav aktiemarkederne et markant løft i 2017, har markederne befundet sig i et limbo med skiftende retninger op og ned. Når vi ser frem mod 2. halvår 2019, er der mange mulige forløb, men især to ting vil være med til at udstikke retningen for den næste større bevægelse. For det første handelskonflikten mellem USA og Kina - for sel..

Sydbank ser større afkastpotentiale i USA end i Europa

Relaterede nyheder
19-06-2019 10:35:03
Sydbank fastholder i en ny udgave af sin aktiestrategi et såkaldt gult afkastbarometer på de globale aktiemarkedet, hvilket dækker over en forventning om beherskede, men trods alt positive aktieafkast i det kommende år.Aktierne ventes her at være hjulpet af lavrente- og muligvis også likviditetslykkepiller fra centralbankerne, lyder det fra aktieanalysechef Jacob Pedersen fra Sydbank, som ser stør..

Aktier/tendens: Ambu tæt på halvering efter direktør-exit i maj

19-06-2019 08:26:48
Ambu fik klaps tirsdag efter nedjusteringer i indeværende regnskabsår og næste. Og med et kursfald på over 14 pct. på en enkelt dag kommer medicoselskabet til at tage en del fokus onsdag i et marked, der generelt ventes at åbne udramatisk.Dramatikken står for Ambus regning, og aktien har været ude i et sandt stormvejr i år - orkanstyrken tog til, da selskabets tidligere direktør, Lars Marcher, ove..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Finanskommentaren: Comeback til aktiemarkederne er rykket tættere på
2
Aktier/tendens: Ambu tæt på halvering efter direktør-exit i maj
3
Vestas/Woodmac: Vil også være størst i 2019 - USA det største marked
4
Britisk hedgefond lukker Ambu-short
5
Missil rammer udenlandske olieselskaber i irakiske Basra

Relaterede aktiekurser

Coloplast B A/S 762,20 0,1% Stigning i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
19. juni 2019 20:53:57
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190527.1 - EUROWEB4 - 2019-06-19 20:53:57 - 2019-06-19 20:53:57 - 1 - Website: OKAY