03 jan: Bristol-Myers køber Celgene for 74 mia. dollar - NY
03 jan: Genmab/Sydbank: Celgene-salg giver positivt lys på bioteksektoren
03-01-2019 13:33:06

Unibrew vil installere fadølsvægge med op til 30 haner - citat - NY

Relateret indhold
16 jan - 
Onsdagens aktier: Købeglade DSV styrede C25 sikkert i l..
16 jan - 
Aktier/middag: Købelystne DSV trækker C25 til ny stigni..
16 jan - 
Aktier/åbning: DSV i indekstop i positivt marked

Royal Unibrew vil give forbrugerne de smagsoplevelser, de tørster efter, ved at installere fadølsvægge med op til 30 haner hos de barer og restauranter, som bryggeriet leverer øl til.

Det skriver Finans.dk.

Unibrew vil også åbne for at indlemme små lokale bryggere i bryggeriets ellers lukkede ølunivers ved både at lade dem få en plads på fadølsvæggene - og ved at brygge øl i fællesskab med dem.

- På den korte bane mister vi højst sandsynligt noget salg. Men på den lange bane tror vi, at vi bliver mere attraktive, siger Morten Christensen, forretningsudvikler hos Royal Unibrew til Finans.dk.

At Royal Unibrew vil lave de såkaldte "collaboration brews" er nyt og rigtig godt, mener organisationen Det Frie Øl, der arbejder for fri og fair konkurrence i ølbranchen. Men initiativet om at lukke mikrobryggere ind i folden er ikke kun positivt.

- Vi ser det som et udtryk for, at Royal Unibrew vil styre markedet fuldstændigt. At have kontrol over alt hos udskænkningsstederne, lyder det i en mail fra Tore Jørgensen, formand for Det Frie Øl og ejer af Herslevs Bryghus, til Finans.dk.

Strategien kommer, i kølvandet på at Carlsberg, der er klart størst på det danske ølmarked, har lanceret fadølskonceptet Draughtmaster, der er i gang med at blive rullet ud og allerede er på knap 2000 barer og restauranter i Danmark.

Draughtmaster-systemet er udelukkende fyldt med Carlsbergs produkter.

- Det er to ret forskellige tilbud til kunderne, hvor vores er det inkluderende og åbent, hvor andre kan komme med. Vi synes, det både er mere rigtigt og godt for hele den danske ølbranche, at man inviterer mikrobryggerne indenfor, siger Carsten Nørland og peger på, at Royal Unibrew også har fundet en metode til få øllet til at holde i op til en måned.

Carlsberg har ikke ønsket at kommentere, hvorvidt Draughtmaster er ekskluderende som fadølskoncept, skriver Finans.dk.

Selskabets pressechef, Kasper Elbjørn, fortæller dog i en mail, at det er positivt med innovation på fadølsmarkedet, og at Carlsberg allerede har "masser" af fadølsinstallationer, hvor Carlsbergs egne haner står side og side med de mindre bryggeriers.

/ritzau/FINANS

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Analytiker: Højere DSV-kurs kan holde konkurrenter fra Panalpina-citat

18-01-2019 13:59:53
Der har været god gænge i DSV-aktien, siden at det onsdag kom frem, at transportgiganten har lagt et bud på den schweiziske konkurrent Panalpina.Kursen er nu 9 pct. højere end før buddet, og det øger chancen for, at DSV løber med selskabet. Sådan lyder det ifølge Jyllands-Posten Finans fra Nordea i en analyse.DSV har nemlig tilbudt både kontantbetaling og DSV-aktier for selskabet - og med den stig..

Jyske Bank mister troen på Pandora

18-01-2019 09:54:35
Jyske Bank ser et mindre potentiale i Pandora efter et svagt julesalg. Banken skærer kursmålet med en fjerdedel, så det nu lyder på 300 kr.Torsdag kom der tal fra den amerikanske smykkekæde Signet Jewels, og heraf fremgik det specifikt, at julesalget af Pandora-smykker fra smykkekoncernens amerikanske forhandlere, Jared, var faldet. Julesalget omfatter både november, december og den første uge af ..

Aktier/tendens: Bavarian kommer med godt nyt i positivt marked

18-01-2019 08:32:42
Godt nyt fra Bavarian Nordic kan fredag give aktien en hovedrolle i et i øvrigt positivt marked, hvor investorerne glæder sig over signaler om en kommende løsning på handelskonflikten mellem USA og Kina.De amerikanske aktier steg ganske pænt torsdag, efter at Wall Street Journal skrev, at USA's finansminister, Steven Mnuchin, på interne strategimøder har foreslået, at USA skal rulle den nyindførte..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Bavarian kommer med godt nyt i positivt marked
2
Demokrater raser efter nye beskyldninger mod Trump
3
Zealand/Kempen: Ser kurspotentiale på 70 pct. - GENT
4
Bavarian: Den amerikanske regering udnytter 44 mio. dollar-option
5
Trump får EU-kommissærs nej til stor handelsaftale med EU

Relaterede aktiekurser

Carlsberg B A/S 738,40 1,5% Stigning i aktiekurs
Royal Unibrew A/S 464,60 0,5% Stigning i aktiekurs
Carlsberg A A/S 718,00 1,7% Stigning i aktiekurs
Carlsberg B Ord Shs 738,40 1,5% Stigning i aktiekurs
Carlsberg 105,70 0,0% Aktiekurs uændret

Køb- og salgssignaler

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
18. januar 2019 17:30:07
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190108.3 - EUROWEB1 - 2019-01-18 17:30:07 - 2019-01-18 17:30:07 - 1 - Website: OKAY