07 jan: USA: ISM's serviceindeks faldt mere end forudset
07 jan: Mandagens aktier: Ambu og C25 kom sig oven på rød start
07-01-2019 16:58:09

Widex lancerer høreapparat med brændselsceller til sommer

Det privatejede danske høreapparatselskab Widex er klar med udrulningen af et høreapparat drevet af brændselsceller i sommeren 2019.

Det fortæller selskabet, i forbindelse med at det har vundet en innovationspris for produktet, der kommer til at hedde Widex Evoke Energy Cell, på CES-messen i Las Vegas.

Produktet giver brugeren mulighed for lade sit høreapparat fuldt op på bare 20 sekunder, fordi det er uden batterier, men i stedet drevet af brændselsceller.

Netop batterier er et vigtigt emne for mange høreapparatbrugere, da det er irriterende ofte at skulle skifte batterier i høreapparater, der er meget små. Derudover koster det også penge at købe nye batterier til traditionelle høreapparater.

Af den årsag har høreapparater med genopladelige batterier også nydt stor succes gennem de seneste to år. Her tager en opladning dog typisk fire til seks timer, og dermed kan Widex tilbyde noget helt nyt med sit nye produkt.

Widex Evoke Energy Cell bygger - som navnet byder - videre på Widex Evoke, der blev lanceret sidste år. Det er et det nyeste af selskabets trådløse høreapparater, der blandt andet bruger kunstig intelligens til at gøre sig selv klogere.

Via den medhørende applikation kan brugerne nemlig vælge mellem foretrukne lyde på baggrund af genererede forslag, og de data kan høreapparatet så senere bruge til at forbedre lydoplevelsen i alle typer situationer.

Dermed bliver høreapparatet altså klogere, hver gang brugerne giver tilbagemeldinger. Det betyder, at brugerne ikke selv behøver huske udfordringerne fra de enkelte situationer for så senere at få høreapparatet justeret hos en audiolog.

Lanceringen af brændselscelleprojektet er blevet udskudt af Widex et par gange, fordi det har krævet mange komplicerede godkendelser hos diverse myndigheder.

Derudover har selskabet ønsket at sikre en fuld og god udrulning af Widex Evoke, før der blev bygget mere på.

/ritzau/FINANS

Relateret indhold
16 jul - 
Aktier/Sydbank: Besværligt indtjeningsmiljø for selskab..
12 jul - 
Demant/Sydbank: Signalværdien i VA-tal er skuffende
12 jul - 
Sonova topper fortsat hos VA - GN og Demant holdt fast ..
Relateret debat
12 jul - 
Kurstab skulle der have stået
12 jul - 
Ja, den ser lidt medtaget ud. Så vidt jeg husker havde ..
12 jul - 
Hvad sker der for Demant i dag ? Er ellers meget anbefa..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
16 jul
GN
I dagens 'Finans' har TECH med ANDERS LEONHARD  en frisk nyhed fra samarbejdet mellem GN og Google o..
1

Aktier/tendens: Ørsted tiltænkt helterolle i positiv aktieåbning

19-07-2019 08:09:28
Der er positive nyheder fra både den danske energikoncern Ørsted og biotekselskabet Genmab som oplæg til fredagens danske aktiehandel, hvor markedet før åbningen generelt er bagud i forhold til den stigning de amerikanske aktier præsterede i torsdagens handel.Sammen med stigende futures for både det amerikanske S&P 500-indeks og for det tyske DAX-indeks tidlig fredag morgen peger det mod en positi..

Danske Bank Q2: Kundeflugten fortsætter i udfordret bank

18-07-2019 11:06:22
Kunder siger fortsat farvel til Danske Bank - omend i et langsommere tempo end tidligere. I andet kvartal valgte 4300 Nemkonto-kunder at slukke for den forbindelse til banken, hvor de første seks måneder samlet gav en kundeafgang på 13.600 Nemkonto-kunder svarende til 1 pct. af bankens Nemkonto-kundebase.Det er fortsat bankens hvidvasksag i Estland, der danner ringe i vandet - men også sagen om pr..

Aktier/tendens: Storbanker i fokus efter årle morgen-regnskaber

18-07-2019 08:26:01
Det er storbankerne Nordea og Danske Bank, der tager overskrifterne på det danske aktiemarked torsdag morgen og lægger retningen for børsens C25-indeks, der samtidig vil være presset af internationale kursfald.I USA lukkede Wall Street med fald i størrelsesordenen 0,4-0,7 pct., og i futuresmarkedet er faldene blevet uddybet med yderligere 0,3-0,5 pct.I Asien har investorernes mangel på begejstring..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Torsdagens aktier: DSV blev presset i bund efter Panalpina-tal
2
Aktier/tendens: Ørsted tiltænkt helterolle i positiv aktieåbning
3
Danske Bank/SG: Sænker kursmål men fastholder anbefaling
4
Nordea: Flere analytikere har ændret syn efter regnskab
5
Bavarians ebolavaccine bliver måske ikke taget i brug i DRCongo - NY

Relaterede aktiekurser

Demant 196,65 0,0% Fald i aktiekurs
GN Store Nord A/S 320,00 -1,4% Fald i aktiekurs
GN Store Nord Ord Shs 320,00 -1,4% Fald i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
19. juli 2019 16:56:04
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190703.1 - EUROWEB3 - 2019-07-19 16:56:04 - 2019-07-19 16:56:04 - 1 - Website: OKAY