08 jan: Tyskland: Industriproduktionen skuffer fælt
08 jan: B&O/CEO: Vi er komfortable med vores langsigtede strategi
08-01-2019 08:26:25

Aktier/tendens: Parken og B&O i fokus i ventet positiv åbning

Europa League: FC København - FC Girondins de Bordeaux
Relateret indhold
06:35 - 
Parken-formand: Købstilbud kom ind ad bagdøren
11 jan - 
Aktier/middag: Danske Bank klarer skærene i afdæmpet ma..
11 jan - 
Aktier/åbning: William Demant topper i grøn fredagsstar..
Relateret debat
03 jan - 
Så er det i givet fald dem der skal skydes p&arin..
03 jan - 
Og han gjorde det fordi han havde insider oplysninger s..
03 jan - 
det er godt  1 år siden, at den fratrå..

Aktien i Parken Sport & Entertainmend kan komme i fokus fra åbningen på det danske aktiemarked tirsdag, efter forlydender om at en gruppe udenlandske investorer har set sig lune på selskabet og i denne uge vil præsentere et købstilbud for selskabets bestyrelse.

Historien er bragt til torvs af mediet Inside Business, der refererer til en "lang række" unavngivne kilder med indsigt i planerne. Investorgruppen med den store amerikanske investeringsfond Fortress i ryggen har allerede været i dialog med LD, der er storaktionær i Parken.

Ifølge Inside Business ser LD positivt på investorernes plan om at betale 105-120 kr. per aktie i Parken. Buddet vil svare til en samlet pris på Parken på 1-1,2 mia. kr. svarende til en præmie på mellem 25-43 pct. i forhold til den nuværende aktiekurs.

Mandag steg aktien i Parken med 0,2 pct. til 82,40 kr.

REGNSKAB FRA B&O

Der vil også være fokus på Bang & Olufsen, som tirsdag morgen har aflagt regnskab for andet kvartal og fortæller mere detaljeret om baggrunden for den nedjustering, som selskabet kom med 19. december.

Dengang blev aktien sendt ned med hele 34 pct., da forventningerne til omsætningsvæksten i 2018/19 blev nedjusteret til nul fra tidligere over 10 pct.

Resultaterne for andet kvartal er på linje med de foreløbige salgstal og oplysninger om overskudsgraden, som Bang & Olufsen annoncerede i forbindelse med nedjusteringen i 19. december.

B&O-aktien steg mandag med 2,8 pct. til 93,20 kr.

POSITIVE MELDINGER FRA HANDELSFORHANDLINGER

Overordnet set tegner det til en positiv åbning på børserne i Europa - og dermed en fortsættelse af den positive stemning, der har præget årets begyndelse.

I tre ud af årets fire første handelsdage er C25-indekset endt med et plus - og mandag var ingen undtagelse, da indekset steg med 0,8 pct. Den tyske Dax-future, der plejer at være en god indikator for retningspilen fra åbningen, ligger tre kvarter før åbningen 0,3 pct. højere.

Markedet er i øjeblikket præget af optimisme om, at det kan lykkes for Kina og USA at nå til enighed om en handelsaftale, og optimismen har fået yderligere næring af positive kommentarer om emnet af den amerikanske handelsminister Wilbur Ross mandag.

Parterne forhandlede mandag, og drøftelserne fortsætter tirsdag.

- De positive signaler fra handelsforhandlingerne mellem USA og Kina giver en positiv stemning blandt aktieinvestorerne. De amerikanske aktier lukkede mandag for anden dag i træk med pæne stigninger. Og den positive stemning er fortsat i Fjernøsten her til morgen, skriver Nordea i en morgenkommentar.

Selskabsspecifikt vil der også komme opmærksomhed om Matas, som kommer med en handelsopdatering for tredje kvartal, der løber fra oktober til og med december, hvor det vigtige julesalg falder.

Mandag steg Matas 5,2 pct. til 67,20 kr.

NKT, der steg 4,3 pct. til 95,60 kr., har fået skåret det langsigtede kursmål af amerikanske Goldman Sachs. Det lyder nu på 107 kr. mod 120 kr. Anbefalingen fastholdes på neutral, fremgår det af data fra Bloomberg News.

/ritzau/FINANS

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
20 jan
PARKEN
Glunz og Jensen + Parken ser jeg som de mest oplagte på kort sigt
1
19 jan
PARKEN
BB det er tankevækkende at kursen er så lav med den pipeline og kassebeholdning - reelt betaler en k..
1
19 jan
PARKEN
Bavarian Nordic er helt oplagt! Cash i banken samt pipeline.   Har aktien til overflod.   BB
1
17 jan
PARKEN
Faldt lige over denne her, som vidst ikke har været postet på forum:   https://ugebrev.dk/finans/mil..
1

Analytiker: Højere DSV-kurs kan holde konkurrenter fra Panalpina-citat

18-01-2019 13:59:53
Der har været god gænge i DSV-aktien, siden at det onsdag kom frem, at transportgiganten har lagt et bud på den schweiziske konkurrent Panalpina.Kursen er nu 9 pct. højere end før buddet, og det øger chancen for, at DSV løber med selskabet. Sådan lyder det ifølge Jyllands-Posten Finans fra Nordea i en analyse.DSV har nemlig tilbudt både kontantbetaling og DSV-aktier for selskabet - og med den stig..

Jyske Bank mister troen på Pandora

18-01-2019 09:54:35
Jyske Bank ser et mindre potentiale i Pandora efter et svagt julesalg. Banken skærer kursmålet med en fjerdedel, så det nu lyder på 300 kr.Torsdag kom der tal fra den amerikanske smykkekæde Signet Jewels, og heraf fremgik det specifikt, at julesalget af Pandora-smykker fra smykkekoncernens amerikanske forhandlere, Jared, var faldet. Julesalget omfatter både november, december og den første uge af ..

Aktier/tendens: Bavarian kommer med godt nyt i positivt marked

18-01-2019 08:32:42
Godt nyt fra Bavarian Nordic kan fredag give aktien en hovedrolle i et i øvrigt positivt marked, hvor investorerne glæder sig over signaler om en kommende løsning på handelskonflikten mellem USA og Kina.De amerikanske aktier steg ganske pænt torsdag, efter at Wall Street Journal skrev, at USA's finansminister, Steven Mnuchin, på interne strategimøder har foreslået, at USA skal rulle den nyindførte..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Parken-formand: Købstilbud kom ind ad bagdøren
2
Pandora/Citi: Anbefalingen sænkes til "neutral"
3
Nordea: Nordea hjalp kunder med skatteunddragelse - citat
4
Kina: Detailsalg og industriproduktion overrasker en anelse i december
5
G4S/RBC: Kursmålet løftes med 9 pct.

Relaterede aktiekurser

NKT A/S 98,00 1,5% Stigning i aktiekurs
Bang & Olufsen Holding A.. 99,90 0,0% Aktiekurs uændret
Matas A/S 72,40 -1,2% Fald i aktiekurs
Parken Sport & Entertain.. 97,80 -1,0% Fald i aktiekurs

Køb- og salgssignaler

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
21. januar 2019 08:30:14
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190108.3 - EUROWEB6 - 2019-01-21 08:30:14 - 2019-01-21 08:30:14 - 1 - Website: OKAY