05 feb: Coloplast leverer solid start på året med en organisk vækst på 8%
05 feb: Offentliggørelse af prospekt for Investeringsforeningen Nordea In..
05-02-2019 08:31:58

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S tirsdag den 26. februar 2019, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København

Dato: 05. februar 2019

Selskabsmeddelelse nr.: 2

Dagordenen er følgende:

1.                   Præsentation af dirigent

2.                   Beslutning om godkendelse af endeligt salg af Portinho S.A.

3.                   Eventuelt

Ad dagsordenens punkt 1: Præsentation af dirigent

I henhold til vedtægternes pkt. 7.1. udpeges dirigenten af bestyrelsen.

Ad dagsordenens punkt 2: Beslutning om godkendelse af endeligt salg af Portinho S.A. 

Blue Vision A/S (”Selskabet”) har indgået en overdragelsesaftale (”Aftale”) vedrørende salg af Selskabets aktieandele og tilgodehavender i Portinho S.A. (”Portinho”) til Majinservices LDA, Funchal (”Køber”).

Idet den endelige overdragelse bl.a. er betinget af, at Aftalen endeligt godkendes af Selskabets kapitalejere, fremsætter Bestyrelsen derfor forslag om, at der træffes beslutning om at godkende Selskabets endelige overdragelse af aktieandelene og tilgodehavenderne i Portinho.

Nedenfor er en kort beskrivelse af nogle af Aftalens væsentligste vilkår. På den ekstraordinære generalforsamling vil Aftalens øvrige væsentlige vilkår blive gennemgået.

Aftalen

Aftalen omfatter samtlige af Selskabets aktieandele og tilgodehavender i Portinho.

Ved en forventet gennemførelse vil Aftalen medføre betaling af i alt EUR 11 mio.

Førstebetalingerne i 2019 på i alt EUR 1,0 mio. vil forventeligt sikre Selskabets fortsatte likviditetsberedskab og dermed Selskabets egen evne til at finansiere den løbende drift frem til Købers endelige betaling den 31. december 2020. 

Køber vil straks efter godkendelse frigive første betalingen på EUR 0,5 mio. Dette beløb udgør halvdelen af ovennævnte EUR 1 mio. 

Aftalen vil i øvrigt ikke have nogen indflydelse på Blue Vision A/S’ opgjorte akkumulerede skattemæssige underskud og dermed vil Selskabets ikke aktiverede skatteaktiv, således være fuld intakt.

Køber

Aftalen er indgået med Majinservices LDA, Funchal. Køber kontrolleres af Interpatium.

Bestyrelsen har tillagt Købers meritter og dennes dokumenterede evne til succesfuldt at varetage udviklerrollen særdeles stor vægt. Interpatium forbliver en aktiv part i videreførelsen af ejendomsprojektet Portinho.

--ooOoo--

Vedtagelseskrav

Til vedtagelse af forslag i denne dagsorden kræves i henhold til vedtægternes § 9.1 simpelt flertal.

Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret

På generalforsamlingstidspunktet udgør selskabets samlede aktiekapital nominelt DKK 119.092.270, hvoraf nominelt DKK 108.692.270 er A-aktier og nominelt DKK 10.400.000 er B-aktier. Hver aktieklasse er fordelt på aktier à DKK 1,00. 

A-aktierne er optaget til handel og officiel notering på NASDAQ Copenhagen og udstedt i papirløs form gennem VP SECURITIES A/S, mens B-aktierne ikke er optaget til handel og officiel notering på NASDAQ Copenhagen og således ikke er udstedt i dematerialiseret form gennem VP SECURITIES A/S.

Der gælder ingen stemmedifferentiering mellem A-aktierne og B-aktierne og hver aktie à DKK 1,00 giver én stemme på generalforsamlingen. 

Registreringsdatoen er tirsdag den 19. februar 2019, kl. 23.59. Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, aktionæren besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har rekvireret adgangskort som beskrevet nedenfor.

Adgangskort, brevstemmer og fuldmagt

Enhver aktionær, eller fuldmægtig for en aktionær, skal have et adgangskort for at kunne deltage i generalforsamlingen. Adgangskort til generalforsamlingen kan indtil fredag den 22. februar 2019, kl. 23.59 rekvireres via selskabets hjemmeside: www.blue-vision.dk eller ved skriftlig henvendelse via e-mail på vpinvestor@vp.dk. Efter dette tidspunkt kan der ikke bestilles adgangskort. Aktionærernes eventuelle rådgivere skal ligeledes med navns nævnelse og inden for samme frist løse adgangskort til generalforsamlingen.

Aktionærerne kan – i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen – vælge af afgive brevstemme. Aktionærer, der vælger at stemme per brev, skal sende deres brevstemme til selskabet via e-mail på vpinvestor@vp.dk, således at brevstemmen er selskabet i hænde senest fredag den 22. februar 2019, kl. 16.00 (brevstemmeblanket kan findes på www.blue-vision.dk). En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes.

Enhver aktionær kan møde på generalforsamlingen ved fuldmægtig, der skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt. Fuldmagtsblanket kan findes på www.blue-vision.dk. Ved afgivelse af fuldmagt skal den udfyldte og underskrevne fuldmagtsblanket være selskabet i hænde senest fredag den 22. februar 2019, kl. 23.59. Fuldmagten kan sendes til selskabet via e-mail på vpinvestor@vp.dk. 

Yderligere oplysninger

Fra og med dags dato vil (i) indkaldelsen, (ii) oplysning om det samlede antal aktier og stemmerettigheder i selskabet på datoen for indkaldelsen, (iii)de dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, iv) dagsordenen og de fuldstændige forslag, samt (v) fuldmagtsblanket og formular til afgivelse af brevstemmer være tilgængelige på selskabets hjemmeside www.blue-vision.dk.

Spørgsmål fra aktionærerne

Aktionærerne kan forud for generalforsamlingen stille skriftlige spørgsmål til selskabets ledelse om alle forhold, som er af betydning for bedømmelsen af selskabets stilling eller om de forhold, hvorom der skal træffes beslutning på generalforsamlingen, samt om selskabets forhold til koncernens selskaber. Spørgsmål kan sendes til undertegnede på e-mailadressen: info@bluevision.dk.

Alle henvendelser vedrørende ovenstående bedes venligst rettet til direktør Henning Borg på telefon +45 40 75 44 34 eller per e-mail info@bluevision.dk. 

Med venlig hilsen 

Blue Vision A/S 

På bestyrelsens vegne

Nicolai Dines Kærgaard, bestyrelsesformand 

logo.png

Relateret indhold
23 aug - 
Aktier/middag: Rockwool rasler ned efter overraskende n..
23 aug - 
Aktier/åbning: Rockwool drøner ned i grønt marked
23 aug - 
Aktier/tendens: Simcorp i hopla regnskabsdag med udsigt..
Relateret debat
17 sep - 
Men når det så er sagt... Så kan man ikke lade vær at e..
17 sep - 
Jamen - de kan vel ikke starte tilbagekøbsprogrammet fø..
17 sep - 
Håbløst... Hvis dit selskab handler til 75% rabat på in..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
17 sep
BLVIS/A
Men når det så er sagt... Så kan man ikke lade vær at eje den, når indre værdi ult 2020 primært er c..
1
17 sep
BLVIS/A
Håbløst... Hvis dit selskab handler til 75% rabat på indre værdi (som består af cash), så er der kun..
1

Riksbanken nedtoner behov for renteforhøjelser - svensk krone svækkes

17-09-2019 09:48:14
Den svenske centralbank, Riksbanken, ser ikke længere samme behov for at stramme pengepolitikken. Det fremgår af referatet af det seneste rentemøde den 4. september.Her var rentekomitéens medlemmer enige om, at de økonomiske udsigter er forværret, og at riskoen for en hurtigere afmatning er øget. Årsagen er blandt andet handelskonflikten mellem USA og Kina og usikkerheden om Storbritanniens udtræd..

Aktier/åbning: Lundbeck helt i bund på milliardopkøb i rødt marked

16-09-2019 09:13:54
Lundbecks melding om at ville købe amerikanske Alder Biopharmaceuticals i en handel, der er værdisat op til 1,95 mia. dollar - eller omkring 13 mia. kr., får i de første handler investorerne til at sende aktien ned.Aktien falder helt til bunds i eliteindekset med et fald på 3,6 pct. til 228 kr. mandag morgen, i et marked der samlet i C25 falder 0,5 pct. til indeks 1140,69.Lundbeck er i negativt ra..

Prisen på råolie ryger i vejret efter angreb i Saudi-Arabien

Relaterede nyheder
16-09-2019 06:34:09
Prisen på råolie stiger med over ti procent efter lørdagens droneangreb mod to olieanlæg i Saudi-Arabien.Dermed er der også udsigt til dyrere benzin.Da handlen med råolie begyndte klokken 00.00 dansk tid hoppede prisen op med omkring 15 procent, skriver nyhedsbureauet Reuters. Efter omkring en time ligger prisen på en tønde Nordsø-olie omkring 13 procent højere i lidt over 68 dollar.Det var på for..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Børshuse kan puste til Novo og Lundbeck
2
Lars Marcher bryder tavsheden: Overrasket over fyring hos Ambu
3
Novo præsenterer ny analyse af fase 3-program med oral Semaglutid
4
Bavarian: FDA giver Merck hurtigere behandlingstid for ebolavaccine-NY
5
Novo hæves til "køb" af Citi efter stor rundspørge blandt læger

Relaterede aktiekurser

Blue Vision A/S A 0,3880 4,6% Stigning i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
18. september 2019 00:47:00
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190829.2 - EUROWEB2 - 2019-09-18 00:47:00 - 2019-09-18 00:47:00 - 1 - Website: OKAY