05 feb: Coloplast leverer solid start på året med en organisk vækst på 8%
05 feb: Offentliggørelse af prospekt for Investeringsforeningen Nordea In..
05-02-2019 08:31:58

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S tirsdag den 26. februar 2019, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København

Dato: 05. februar 2019

Selskabsmeddelelse nr.: 2

Dagordenen er følgende:

1.                   Præsentation af dirigent

2.                   Beslutning om godkendelse af endeligt salg af Portinho S.A.

3.                   Eventuelt

Ad dagsordenens punkt 1: Præsentation af dirigent

I henhold til vedtægternes pkt. 7.1. udpeges dirigenten af bestyrelsen.

Ad dagsordenens punkt 2: Beslutning om godkendelse af endeligt salg af Portinho S.A. 

Blue Vision A/S (”Selskabet”) har indgået en overdragelsesaftale (”Aftale”) vedrørende salg af Selskabets aktieandele og tilgodehavender i Portinho S.A. (”Portinho”) til Majinservices LDA, Funchal (”Køber”).

Idet den endelige overdragelse bl.a. er betinget af, at Aftalen endeligt godkendes af Selskabets kapitalejere, fremsætter Bestyrelsen derfor forslag om, at der træffes beslutning om at godkende Selskabets endelige overdragelse af aktieandelene og tilgodehavenderne i Portinho.

Nedenfor er en kort beskrivelse af nogle af Aftalens væsentligste vilkår. På den ekstraordinære generalforsamling vil Aftalens øvrige væsentlige vilkår blive gennemgået.

Aftalen

Aftalen omfatter samtlige af Selskabets aktieandele og tilgodehavender i Portinho.

Ved en forventet gennemførelse vil Aftalen medføre betaling af i alt EUR 11 mio.

Førstebetalingerne i 2019 på i alt EUR 1,0 mio. vil forventeligt sikre Selskabets fortsatte likviditetsberedskab og dermed Selskabets egen evne til at finansiere den løbende drift frem til Købers endelige betaling den 31. december 2020. 

Køber vil straks efter godkendelse frigive første betalingen på EUR 0,5 mio. Dette beløb udgør halvdelen af ovennævnte EUR 1 mio. 

Aftalen vil i øvrigt ikke have nogen indflydelse på Blue Vision A/S’ opgjorte akkumulerede skattemæssige underskud og dermed vil Selskabets ikke aktiverede skatteaktiv, således være fuld intakt.

Køber

Aftalen er indgået med Majinservices LDA, Funchal. Køber kontrolleres af Interpatium.

Bestyrelsen har tillagt Købers meritter og dennes dokumenterede evne til succesfuldt at varetage udviklerrollen særdeles stor vægt. Interpatium forbliver en aktiv part i videreførelsen af ejendomsprojektet Portinho.

--ooOoo--

Vedtagelseskrav

Til vedtagelse af forslag i denne dagsorden kræves i henhold til vedtægternes § 9.1 simpelt flertal.

Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret

På generalforsamlingstidspunktet udgør selskabets samlede aktiekapital nominelt DKK 119.092.270, hvoraf nominelt DKK 108.692.270 er A-aktier og nominelt DKK 10.400.000 er B-aktier. Hver aktieklasse er fordelt på aktier à DKK 1,00. 

A-aktierne er optaget til handel og officiel notering på NASDAQ Copenhagen og udstedt i papirløs form gennem VP SECURITIES A/S, mens B-aktierne ikke er optaget til handel og officiel notering på NASDAQ Copenhagen og således ikke er udstedt i dematerialiseret form gennem VP SECURITIES A/S.

Der gælder ingen stemmedifferentiering mellem A-aktierne og B-aktierne og hver aktie à DKK 1,00 giver én stemme på generalforsamlingen. 

Registreringsdatoen er tirsdag den 19. februar 2019, kl. 23.59. Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, aktionæren besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har rekvireret adgangskort som beskrevet nedenfor.

Adgangskort, brevstemmer og fuldmagt

Enhver aktionær, eller fuldmægtig for en aktionær, skal have et adgangskort for at kunne deltage i generalforsamlingen. Adgangskort til generalforsamlingen kan indtil fredag den 22. februar 2019, kl. 23.59 rekvireres via selskabets hjemmeside: www.blue-vision.dk eller ved skriftlig henvendelse via e-mail på vpinvestor@vp.dk. Efter dette tidspunkt kan der ikke bestilles adgangskort. Aktionærernes eventuelle rådgivere skal ligeledes med navns nævnelse og inden for samme frist løse adgangskort til generalforsamlingen.

Aktionærerne kan – i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen – vælge af afgive brevstemme. Aktionærer, der vælger at stemme per brev, skal sende deres brevstemme til selskabet via e-mail på vpinvestor@vp.dk, således at brevstemmen er selskabet i hænde senest fredag den 22. februar 2019, kl. 16.00 (brevstemmeblanket kan findes på www.blue-vision.dk). En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes.

Enhver aktionær kan møde på generalforsamlingen ved fuldmægtig, der skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt. Fuldmagtsblanket kan findes på www.blue-vision.dk. Ved afgivelse af fuldmagt skal den udfyldte og underskrevne fuldmagtsblanket være selskabet i hænde senest fredag den 22. februar 2019, kl. 23.59. Fuldmagten kan sendes til selskabet via e-mail på vpinvestor@vp.dk. 

Yderligere oplysninger

Fra og med dags dato vil (i) indkaldelsen, (ii) oplysning om det samlede antal aktier og stemmerettigheder i selskabet på datoen for indkaldelsen, (iii)de dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, iv) dagsordenen og de fuldstændige forslag, samt (v) fuldmagtsblanket og formular til afgivelse af brevstemmer være tilgængelige på selskabets hjemmeside www.blue-vision.dk.

Spørgsmål fra aktionærerne

Aktionærerne kan forud for generalforsamlingen stille skriftlige spørgsmål til selskabets ledelse om alle forhold, som er af betydning for bedømmelsen af selskabets stilling eller om de forhold, hvorom der skal træffes beslutning på generalforsamlingen, samt om selskabets forhold til koncernens selskaber. Spørgsmål kan sendes til undertegnede på e-mailadressen: info@bluevision.dk.

Alle henvendelser vedrørende ovenstående bedes venligst rettet til direktør Henning Borg på telefon +45 40 75 44 34 eller per e-mail info@bluevision.dk. 

Med venlig hilsen 

Blue Vision A/S 

På bestyrelsens vegne

Nicolai Dines Kærgaard, bestyrelsesformand 

logo.png

Relateret indhold
29 mar - 
Aktier/tendens: Ørsted i medvind - Carlsberg kan øjne l..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Mærsk lancerer nyt onlineprodukt: Vil bryde med overbookinger

25-06-2019 10:36:22
(Korr: ændring i andet afsnit. Ordet "betales" er ændret til "aftales".)A.P. Møller-Mærsk lancerer et nyt onlineprodukt, der skal være med til at gøre transporten af containere mere simpel for kunderne, og som samtidig kan være med til at undgå overbookinger.Produktet går under navnet Maersk Spot, og det sikrer kunderne en garanti for, at fragten bliver lastet, skriver Mærsk i en pressemeddelelse ..

Aktier/tendens: Inspirationen hælder mest til den negative side

25-06-2019 08:15:21
Aktiehandlerne får ændrede kursmål for Chr. Hansen, Ambu, Danske Bank og Carlsberg samt en kontrakt til Maersk Drilling som selskabsspecifikke C25-nyheder til inspiration for den indledende handel tirsdag morgen.To af de fire kursmålsændringer er til den negative side, og det samme er den generelle impuls fra de globale markeder. Der var fald i USA i mandagens handel, og den negative udvikling er ..

Euroinvestor spørger: Tryg-aktien stormer frem, kan den blive ved?

23-06-2019 20:35:00
Hos Euroinvestor mener vi, at den bedste kilde til viden om markedet er aktørerne i markedet.Derfor spørger vi hver måned i vores Privatinvestorundersøgelse (PIU) vores brugere om deres forventninger til markeder og økonomi.Du inviteres hermed til at deltage i undersøgelsen. Alle besvarelser er anonyme, og der er ingen krav om login, kontaktoplysninger eller lignende.Vi håber du vil deltage og ser..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Dybvad: Så alvorlig en sag at vi måtte skride til fyring
2
Vestas/Sydbank: Spansk konkurrent er foran på point i kampen
3
Danske Bank/Nordea: Sænker kursmål med 10 kr.
4
Danske Bank/Erhvervsminister undersøger straf for dårlige råd
5
USA: Trump kræver rentenedsættelser og langer igen ud efter Fed

Relaterede aktiekurser

Blue Vision A/S A 0,3860 -4,2% Fald i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
25. juni 2019 11:37:57
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190527.1 - EUROWEB1 - 2019-06-25 11:37:57 - 2019-06-25 11:37:57 - 1 - Website: OKAY