19 feb: William Demant Holding A/S: Årsrapport 2018
19 feb: Indre værdi af SmallCap Danmark A/S er opgjort til 20,7 kr. pr. a..
19-02-2019 02:35:36

William Demant Holding A/S: Investor news - William Demant Holding skifter navn til Demant

Investor news

19. februar 2019

William Demant Holding skifter navn til Demant

William Demant Holding A/S har til hensigt at skifte navn til Demant A/S. På den årlige generalforsamling vil virksomheden bede aktionærerne om at godkende navneskiftet til Demant. Herudover planlægger Oticon Fonden, som ejer aktiemajoriteten i Demant, at skifte navn til William Demant Fonden.

Det nye navn og brand følger virksomhedens strategi om at positionere Demant som branchens førende koncern inden for høresundhed med det formål at skabe livsforandrende forskelle gennem udbredelse af høresundhed. Et tydeligt og tiltalende Demant-brand vil støtte op om denne ambition.

”I løbet af de seneste år har vi udviklet og forandret Demant fra et anonymt holdingselskab til et mere aktivt moderselskab med en gruppe af individuelle virksomheder, der alle har betydelig gavn af at være en del af en global, stærk høresundhedskoncern. Vi ser stort potentiale og høj værdi for vores mange virksomheder og for de interne funktioner i vores koncern i at styrke deres samarbejde på tværs af gruppen. Det at tilhøre et globalt, fondsejet selskab med en lang historie er et stærkt budskab, som vi gerne vil udtrykke med dette navneskift,” siger koncernchef og adm. direktør Søren

Nielsen, Demant.

Navneskiftet til Demant kommer ikke til at ændre noget for kunder, der handler med virksomhederne i Demant-gruppen. Kommercielt opererer de enkelte virksomheder stadig hver for sig, men de vil drage nytte af synergier på tværs af Demant.

”Vi fortsætter vores multi-business-strategi med flere forretningsområder og individuelle virksomheder med hver deres markedsstrategi, men samtidig styrker vi hele Demant ved at tilbyde en engagerende, fælles fortælling og kommunikationsplatform. Et stærkere Demant-brand vil først og fremmest styrke samarbejdet og tilhørsforholdet på tværs af koncernen, men det vil også give os bedre muligheder for at tiltrække de største talenter og bedste medarbejdere til gruppens mange enheder,” siger Søren

Nielsen.

Det foreslåede navneskift skal godkendes på den årlige generalforsamling, som afholdes den 19. marts 2019. Oticon Fonden, som er Demants hovedaktionær, støtter forslaget. Efter det officielle navneskift vil handels-tickeren hos Nasdaq Copenhagen hurtigst muligt skifte til Demant (lige nu WDH.CO). Herudover vil der ikke være nogen ændringer vedrørende aktien.

Fra Oticon Fonden til William Demant Fonden

Sammen med navneskiftet fra William Demant Holding til Demant planlægger den største aktionær, Oticon Fonden, også at skifte navn. Det hidtidige fulde navn har været William Demants og Hustru Ida Emilies (Millas) Fond – kaldet Oticon Fonden. Fonden har ansøgt om og modtaget forhåndsgodkendelse af at skifte navn til William Demant Fonden for at kunne skabe en klarere og mere logisk struktur for hele William Demant-gruppen. For mere information, se den vedhæftede pressemeddelelse.

* * * * * * *

For mere information:

Koncernchef og adm. direktør Søren Nielsen

Telefon +45 3917 7300

www.demant.com

Yderligere kontakt:

Kommunikationschef Trine Kromann-Mikkelsen

Presserådgiver Christian Fomsgaard Johansen

Vedhæftede filer

Primary Logo

Relateret indhold
14 mar - 
Torsdagens aktier: C25 tog fire på stribe med WDH som f..
14 mar - 
Middag: WDH topper C25 på vej mod fire på stribe
05 mar - 
Høreapparater: Amplifon leverer over forventning i fjer..
Relateret debat
27 feb - 
Jeg mener ikke WDH er et godt pick i nuværende kurs. Po..
27 feb - 
Så kunne det være et ret godt tidspunkt at ..
27 feb - 
Ja, det vidste jeg nu godt, men dit svar omkring nye pr..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Novo og Teva indgår milliardforlig i patentstrid

18-03-2019 12:42:38
Novo Nordisk har indgået forlig med Teva Pharmaceuticals i en patentsag om den storsælgende GLP-1-analog Victoza, som Teva har udfordret patentet på.Aftalen betyder, at Teva kan lancere en generisk version (kopiversion) af Victoza tidligst den 22. december 2023.Det fremgår af en meddelelse fra Novo Nordisk mandag middag.Under visse særlige omstændigheder er der dog også mulighed for, at Tevas vers..

Ambu-produkt sparer omkostninger på amerikanske hospitaler

18-03-2019 11:42:11
Et nyt amerikansk studie viser, at engangsbronkoskoper til kikkertundersøgelser af luftvejene er billigere i brug end genanvendelige skoper.Det skriver Ambu, der selv sælger engangsløsninger til amerikanske hospitaler, i en pressemeddelelse.Ifølge Ambu viser studiet, at ekstraomkostningerne ved brug af et genanvendeligt bronkoskop er på 150 dollar i gennemsnit på de hospitaler, der indgik i studie..

Ugens regnskaber og nøgletal – Rentemøde, Porsche og olie-lagre

Relaterede nyheder
18-03-2019 09:15:22
Mandag, den 18. marts Danske Bank holder generalforsamlingTirsdag, den 19. martsMakrotalTysklandKl. 11:00 ZEW-tal (Marts) Tidligere: 13,4 Forventet: 11,0RegnskaberPorscheFedExWilliam Demant Holding Onsdag, den 20. martsMakrotalStorbritannien:Kl. 10:30 Forbrugerprisindeks (år/år, februar) Tidligere: 1,8% Forventet: 1,8%Kl. (tidspunkt ikke fastlagt) Brexit-afstemning i det britiske parlament USAKl. ..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Danske Bank i fokus i ventet grøn start
2
Novo og Teva indgår milliardforlig i patentstrid
3
Ugens regnskaber og nøgletal – Rentemøde, Porsche og olie-lagre
4
Middag: Jyske, Sydbank og Danske får rygstød af bryllupsklokker
5
Amerikansk rentemøde kan give markedet et skub op

Relaterede aktiekurser


Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
18. marts 2019 14:46:03
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: ReleaseBuild_20190215.1 - EUROWEB4 - 2019-03-18 14:46:03 - 2019-03-18 14:46:03 - 1 - Website: OKAY