19 feb: William Demant Holding A/S: Årsrapport 2018
19 feb: Indre værdi af SmallCap Danmark A/S er opgjort til 20,7 kr. pr. a..
19-02-2019 02:35:36

William Demant Holding A/S: Investor news - William Demant Holding skifter navn til Demant

Investor news

19. februar 2019

William Demant Holding skifter navn til Demant

William Demant Holding A/S har til hensigt at skifte navn til Demant A/S. På den årlige generalforsamling vil virksomheden bede aktionærerne om at godkende navneskiftet til Demant. Herudover planlægger Oticon Fonden, som ejer aktiemajoriteten i Demant, at skifte navn til William Demant Fonden.

Det nye navn og brand følger virksomhedens strategi om at positionere Demant som branchens førende koncern inden for høresundhed med det formål at skabe livsforandrende forskelle gennem udbredelse af høresundhed. Et tydeligt og tiltalende Demant-brand vil støtte op om denne ambition.

”I løbet af de seneste år har vi udviklet og forandret Demant fra et anonymt holdingselskab til et mere aktivt moderselskab med en gruppe af individuelle virksomheder, der alle har betydelig gavn af at være en del af en global, stærk høresundhedskoncern. Vi ser stort potentiale og høj værdi for vores mange virksomheder og for de interne funktioner i vores koncern i at styrke deres samarbejde på tværs af gruppen. Det at tilhøre et globalt, fondsejet selskab med en lang historie er et stærkt budskab, som vi gerne vil udtrykke med dette navneskift,” siger koncernchef og adm. direktør Søren

Nielsen, Demant.

Navneskiftet til Demant kommer ikke til at ændre noget for kunder, der handler med virksomhederne i Demant-gruppen. Kommercielt opererer de enkelte virksomheder stadig hver for sig, men de vil drage nytte af synergier på tværs af Demant.

”Vi fortsætter vores multi-business-strategi med flere forretningsområder og individuelle virksomheder med hver deres markedsstrategi, men samtidig styrker vi hele Demant ved at tilbyde en engagerende, fælles fortælling og kommunikationsplatform. Et stærkere Demant-brand vil først og fremmest styrke samarbejdet og tilhørsforholdet på tværs af koncernen, men det vil også give os bedre muligheder for at tiltrække de største talenter og bedste medarbejdere til gruppens mange enheder,” siger Søren

Nielsen.

Det foreslåede navneskift skal godkendes på den årlige generalforsamling, som afholdes den 19. marts 2019. Oticon Fonden, som er Demants hovedaktionær, støtter forslaget. Efter det officielle navneskift vil handels-tickeren hos Nasdaq Copenhagen hurtigst muligt skifte til Demant (lige nu WDH.CO). Herudover vil der ikke være nogen ændringer vedrørende aktien.

Fra Oticon Fonden til William Demant Fonden

Sammen med navneskiftet fra William Demant Holding til Demant planlægger den største aktionær, Oticon Fonden, også at skifte navn. Det hidtidige fulde navn har været William Demants og Hustru Ida Emilies (Millas) Fond – kaldet Oticon Fonden. Fonden har ansøgt om og modtaget forhåndsgodkendelse af at skifte navn til William Demant Fonden for at kunne skabe en klarere og mere logisk struktur for hele William Demant-gruppen. For mere information, se den vedhæftede pressemeddelelse.

* * * * * * *

For mere information:

Koncernchef og adm. direktør Søren Nielsen

Telefon +45 3917 7300

www.demant.com

Yderligere kontakt:

Kommunikationschef Trine Kromann-Mikkelsen

Presserådgiver Christian Fomsgaard Johansen

Vedhæftede filer

Primary Logo

Relateret indhold
16 maj - 
Torsdagens aktier: Rockwool til vejrs efter regnskab i ..
10 maj - 
De mest shortede aktier i april – Pandora kravler op af..
08 maj - 
Onsdagens aktier: ISS gjorde rent bord efter regnskab
Relateret debat
28 mar - 
Udnytter kursfaldet til at komme ind i Demant igen. Dag..
28 mar - 
Det er Morgan Stanley og andre anonyme brokere der lege..
28 mar - 
Er der nogen der har en anelse om, hvad der foregår i D..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Vestas får ordre på 249 MW i Texas

20-05-2019 12:29:23
Vestas har modtaget en ny ordre på det amerikanske marked omfattende V120-2.2 MW-møller med en samlet kapacitet på 249 megawatt (MW).Aftalen er indgået med en god gammel kending i vindmølleproducentens kundekartotek, EDF Renewables, som også har valgt at indgå en femårig serviceaftale af typen AOM 5000 med Vestas.Det fremgår af en meddelelse fra det danske vindmølleselskab mandag.Møllerne skal ops..

Ryanairs overskud skrumper trods flere rejsende - NY

Relaterede nyheder
20-05-2019 08:49:39
Lavprisselskabet Ryanair havde i 2018 flere rejsende og en større omsætning. Alligevel kan selskabet ikke præsentere samme fine overskud som året før - tværtimod.Ryanair har et skævt regnskabsår og starter sine år fra 1. april. Derfor løber regnskabsåret fra 1. april 2018 til 1. april 2019.I den periode har Ryanair haft et overskud efter skat på 1,02 milliarder euro. Det svarer til lige over 7,6 m..

Aktier/tendens: DSV i fokus efter kapitalfonds milliardsalg

20-05-2019 08:14:56
Aktien i DSV vil få opmærksomhed fra åbningen mandag, efter at kapitalfonden Cevian fredag solgte alle sine aktier i transportkoncernen og dermed indkasserede rundt regnet 4 mia. kr.Kapitalfondens 6,9 mio. DSV-aktier blev af UBS solgt til 575 kr., hvilket var 20 kr. eller 3,4 pct. under lukkekursen torsdag før store bededag. Det er en "forventelig" rabat ved salg af aktieposter af den størrelse, v..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: DSV i fokus efter kapitalfonds milliardsalg
2
Vestas: Afgående topchef sælger flere aktier
3
Aktier/middag: Ambu stiger på aftale - DSV-fald forstærkes af udsalg
4
Danske: Storbank hæver Danske Bank-anbefaling men sænker Nordeas
5
Aktier/åbning: Ambu flyvende fra start og pres på Mærsk

Relaterede aktiekurser


Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
20. maj 2019 18:52:20
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190514.2 - EUROWEB4 - 2019-05-20 18:52:20 - 2019-05-20 18:52:20 - 1 - Website: OKAY